הדוצ'ה קופל ממשיך להשתלח במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הדוצ'ה קופל ממשיך להשתלח במכבי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מאי 2011, 09:09

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת..
כרגע במצב הפתטי של קבוצות מהליגה הן יתמכו בו בכל מהלך שהוא יעשה נגד מכבי..קיצוני ככל שיהיה

מה שיגרום בסופו של דבר לכך שעזיבה מוחלטת של הליגה מצד מכבי תהפוך ללגיטימית ביותר, שאפילו התקשורת כבר לא תוכל לבקר את מכבי בעניין.

ואני שואלת, מה יעשו המנהלת וקבוצות הליגה כשלא יהיה להם במי להילחם ובמי לפגוע? הם אשכרה יצטרכו להתחיל לבנות ולנהל קבוצות כדורסל?

השאלה היא האם בכלל יש למכבי איזשהי אפשרות לפרוש מהליגה או שקופל איבד את ''בצורה מבוקרת''..הוא איבד את השפיות כשהוא יודע שאין למכבי מה לעשות עם זה,או שלמכבי באמת יש איזשהו פתח מילוט..

קצת מגוחך שכל הזמן המנהלת מכריזה שמכבי היא רק ''עוד קבוצה'' אבל אז נוסף עוד חוק ועוד חוק בשביל לסכל את ההצלחה של ה''עוד קבוצה'' הזאת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מאי 2011, 09:15

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת..
כרגע במצב הפתטי של קבוצות מהליגה הן יתמכו בו בכל מהלך שהוא יעשה נגד מכבי..קיצוני ככל שיהיה

מה שיגרום בסופו של דבר לכך שעזיבה מוחלטת של הליגה מצד מכבי תהפוך ללגיטימית ביותר, שאפילו התקשורת כבר לא תוכל לבקר את מכבי בעניין.

ואני שואלת, מה יעשו המנהלת וקבוצות הליגה כשלא יהיה להם במי להילחם ובמי לפגוע? הם אשכרה יצטרכו להתחיל לבנות ולנהל קבוצות כדורסל?

השאלה היא האם בכלל יש למכבי איזשהי אפשרות לפרוש מהליגה או שקופל איבד את ''בצורה מבוקרת''..הוא איבד את השפיות כשהוא יודע שאין למכבי מה לעשות עם זה,או שלמכבי באמת יש איזשהו פתח מילוט..

קצת מגוחך שכל הזמן המנהלת מכריזה שמכבי היא רק ''עוד קבוצה'' אבל אז נוסף עוד חוק ועוד חוק בשביל לסכל את ההצלחה של ה''עוד קבוצה'' הזאת

אני חושבת שההיסטוריה ארוכת השנים עם מכבי כבר הספיקה להוכיח לנו אלפי פעמים שאם מכבי רוצה משהו היא תמצא את הדרך להשיג את זה.
אם מכבי תרצה בשלב מסוים לעזוב את הליגה, סמכי עליהם שהם ימצאו את הדרך. אין דבר כזה בשביל מכבי שאין מה לעשות עם זה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי עפר » 30 מאי 2011, 11:19

נראה שקופל השתגע לגמרי
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000649746
עפר

הודעהעל ידי dov42 » 30 מאי 2011, 11:24

אני לא יודע אם ניתן להגביל את מקום עבודתו של שחקן... חופש העיסוק? זכותי כשחקן ללכת למקום שבו מציעים לי יותר או שמבחינה אידיאולוגית מתאים לי, כמו שזכותי לא ללכת, להזכיר קוזיקרו שמכבי בזמנו (שנתיים/שלוש) פנתה אליו והוא בנימוס אמר לא, (לגיטימי לחלוטין) או שחקנים אחרים שמסיבות אידיאולוגיות לא רצו/ירצו (גם לגיטימי).
אבל זכות הבחירה היא של השחקן ולא של המנהלת, היא הרי לא קובעת את חוזי השחקים או בכירותם או שאיפתם, הרי הפגיעה כאן היא (גם) בעיקר בשחקנים אשר רוצים להגיע יותר רחוק, האם עומרי כספי היה מגיע ל-NBA אפילו עם היכולות שלו היום אם היה משחק באשקלון או בראשון? או הלפרין ליוון ואליהו לספרד? התשובה הרי ברורה.
נזכיר פניני כביכול קיבל הצעה לעונה הבאה מקבוצה אירופית בכירה... אם הוא לא היה במכבי האם היתה לו הזדמנות כזו??

מה גם איך קובעים מיהו שחקן בכיר? לפי הופעות בנבחרת? אז מכבי לא תתעקש עם בלו שישחק בנבחרת ומי ירוויח מזה?? שלא לדבר על זה שמסורתית מכבי "ייצאה" לנבחרת יותר שחקנים (בטח חמישיה) משאר הקבוצות, מה גם, האם שחקן כמו קוקיה למשל נחשב שחקן בכיר??? האם גרין שלא שיחק איזה 400 שנה נחשב בכיר???
או רק שחקנים שהממוצע שלהם העולה על מספר מסוים, הכל סובייקטיבי ותלוי קבוצה, מה שבכיר לאחד לא בהכרך בכיר לשני. כך שלא מבין מהיכן השטות הגמורה הזו.

פשוט ביזיון וטמטום מוחלט.
dov42

הודעהעל ידי drorshra » 30 מאי 2011, 13:20

האמת אני יכול להבין, איך מוח מעוות כמו של קופל והתומכים בחוק של 4 ישראלים בכירים, יכול לחשוב שזה אולי לטובת הכדורסל בישראל.
אבל אני מצליח להבין איך אפשר להסביר את הטמטום של - "לעמוד על רגליים אחוריות" נגד קיום פיינל פור האדריאטית בת"א .

ועוד להגיד שזה יפגע בפיינל פור הישראלי !?
drorshra

הודעהעל ידי אבי » 30 מאי 2011, 13:28

עפר כתב:נראה שקופל השתגע לגמרי
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000649746

מובוטו ססה סקופל לא השתגע כלל וכלל. הוא פשוט עכשיו מגלה את פרצופו האמיתי. כמו כל דיקטטור שמגלה שהדיקטטורה שלו בסכנה, גם קופל מתחיל לשלוף סכינים.
מובוטו כנראה חושב שאנחנו נמצאים במזרח גרמניה ושמכבי צריכה את האישור של מזכירות המפלגה הקומוניסטית של ליגת העל בשביל לצאת לשחק באירופה. תכף הוא גם יבנה העתק של חומת ברלין מסביב לנתב"ג ויציב שומרים של השטאזי עם תתי מקלע ודוברמנים ליד החומה בשביל למנוע ממכבי לברוח מהדיקטטורה האדומה שלו.
דרך אגב, למה קופל מפחד מהפיינל 4 של הליגה האדריאטית? הרי הפיינל 4 של ליגת העל הוא פסגת אירועי הספורט בעולם, שום אירוע ,כולל גמר המונדיאל, לא יכול לפגוע בפוטנציאל המסחרי של האירוע הלבנטיני שהמנהלת מארגנת.
מכבי לא צריכה להכנע לחבורת המגלומנים-מעוותים-חולי רוח שנמצאים במנהלת וצריכה לפעול כמה שיותר מהר מול היורוליג כדי לעזוב את ליגת קופל כדי שזאת סוף סוף תתרסק.

נסיים בשורה שכתב וירגיליוס והיא מסר למכבי במאבקה במנהלת:

Do not give in to evil but proceed ever more boldly against it
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 30 מאי 2011, 18:04

איך מחלטים מיהו ישראלי בכיר?!
אין פה שחור או לבן....
רוט, אוחיון, נעמי, גרין ולנדסברג הם חמישה שעכשיו אני חושב עליהם והם בגבול האפור...
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2011, 19:29

קופל נהיה יצירתי יותר מרגע לרגע. האמת שזה כבר מתחיל להיות משעשע יותר משזה מעצבן.

נראה אותו מבטל את הפיינל פור של האדריאטית בת"א.... בשביל זה אני מוכן לספוג חוק שבו מותר לשחק רק עם שחקני נוער.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מאי 2011, 19:56

jol9 כתב:קופל נהיה יצירתי יותר מרגע לרגע. האמת שזה כבר מתחיל להיות משעשע יותר משזה מעצבן.

נראה אותו מבטל את הפיינל פור של האדריאטית בת"א.... בשביל זה אני מוכן לספוג חוק שבו מותר לשחק רק עם שחקני נוער.

למה נראה לך שהוא יכול?
הרי קיום אירוע כזה לא תלוי במנהלת בכלל.
יש את עריית תל אביב, את הנהלת היכלי הספורט וכמובן שאת מכבי, מה הקשר של קופל והמנהלת שלו? לא ברור...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2011, 20:00

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:קופל נהיה יצירתי יותר מרגע לרגע. האמת שזה כבר מתחיל להיות משעשע יותר משזה מעצבן.

למה נראה לך שהוא יכול?
הרי קיום אירוע כזה לא תלוי במנהלת בכלל.
יש את עריית תל אביב, את הנהלת היכלי הספורט וכמובן שאת מכבי, מה הקשר של קופל והמנהלת שלו? לא ברור...

ברור שלא, אבל לראות אותו מתפטל ומנסה לשמור על המותג העבש שלו, זה די מהנה.

יכול להיות שכל המהלך הזה היה טקטי של פדרמן. הוא כאילו אומר - "אני אוציא את העוקץ מהאירוע שלך, כי כמה שבועות לפניו יתקיים אירוע גדול יותר ויפה יותר
אותו תארח מכבי ת"א".

האמת לא כזה מופרך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מאי 2011, 20:06

יכול להיות שזה היה אחד הרעיונות של פדרמן... :D

כל אופן, כבר כיום זה די מהנה לראות אותו מנסה בכל יום למצוא משהו חדש ויצירתי לפגוע במכבי ומאבד גם את המעט תמיכה שעוד היתה לו מאוהדי כדורסל נייטרליים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2011, 20:27

חנו'ש כתב:יכול להיות שזה היה אחד הרעיונות של פדרמן... :D

כל אופן, כבר כיום זה די מהנה לראות אותו מנסה בכל יום למצוא משהו חדש ויצירתי לפגוע במכבי ומאבד גם את המעט תמיכה שעוד היתה לו מאוהדי כדורסל נייטרליים.

אפילו קופמן ביטל את הטענות שלו ביציע העיתונות, ואמר שהמחאה היתה לגיטימית ביותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו » 30 מאי 2011, 20:30

קופמן יורד עכשיו ביציע על קופל וגם שרף על המחאה שהיא לגיטימית לגמרי , על הגועל ת'א ' אם יש לאוהדים שלהם כבוד שלא יעלו ככה ' ושלקופל אין בכלל סמכות להחליט על דבר כזה ובכלל על המלחמה במכבי שהיא ' הקהל הכסף והאוהדים של הליגה הזו ' ... ' למרות שאני אחרון ששמח מזה' ...
מקאדו

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מאי 2011, 20:38

האמת שהקוף ממש הפתיע אותי.
אבל זה רק מוכיח עוד יותר שאפילו את אנשי התקשורת האדומים ביותר קופל כבר לא משכנע.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 מאי 2011, 21:37

אני כבר לא חושב שהיצירתיות צריכה להפתיע.
רק לפני פחות מחודש, כתבנו כאן שאם מכבי תשאר בליגה, קופל ימציא חוקים שונים ומשונים שימשיכו להגביל את מכבי והפלא ופלא, זה קורה (ועוד מהר יותר ממה שחשבנו).

מה שאותי מרתיח, זה המהירות בה קורים הדברים.
את הפיינל-פור אפשר לבטל רק בעוד שנה, אבל דברם כמו שינוי את מבנה הליגה (צעד מסורבל המצריך את אישור האיגוד), הגבלת זרים חדשה וכעת, גם הגבלת ישראלים משונה, ניתן לשלוף מהשרבול וליישם באופן מיידי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 30 מאי 2011, 21:56

כמה הצעות נוספות לקופל:
1. הגבלת גובה השחקנים: בכל קבוצה יהיו רק 2 שחקנים מעל 2.05 ולשחקנים בגובה 1.81 יהיה אסור להיקרא דרק.
2. הגבלת צבע: בכל גוש דן תהיה רק קבוצה אחת עם צבע צהוב, באופן שרירותי זו תהיה הראשונה לפי סדר הא-ב.
3. הגבלת מספר האוהדים: קבוצות לא יורשו להכניס מעל 5000 אוהדים למגרש.
4. תקופת צינון של שנתיים לכל העברה של שחקן בליגה.
5. לקבוצות עם מדים אדומים תהיה אפשרות לעלות ליגה או שתיים גם ללא ניצחון בליגה הנמוכה.
6. ביטול מפעל היורוליג כיוון שהפיינל פור עוסק באותו תחום ספורטיבי של ליגת לוטו.
7. סופר טאקי: (ע"פ אבי אורנן): מאמן קבוצה שקבוצתו בפיגור יכול לבצע חילוף בנקודות בין שתי הקבוצות עד כ5:00 דקות לסיום המשחק.
8. שחקן שיבצע 5 עבירות על שחקנים יווניים יוכל לחזור למשחק בהצבעות SMS של הקהל.
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי Mta_atic » 31 מאי 2011, 05:37

שמשון הגיבור כתב:כמה הצעות נוספות לקופל:
1. הגבלת גובה השחקנים: בכל קבוצה יהיו רק 2 שחקנים מעל 2.05 ולשחקנים בגובה 1.81 יהיה אסור להיקרא דרק.
2. הגבלת צבע: בכל גוש דן תהיה רק קבוצה אחת עם צבע צהוב, באופן שרירותי זו תהיה הראשונה לפי סדר הא-ב.
5. לקבוצות עם מדים אדומים תהיה אפשרות לעלות ליגה או שתיים גם ללא ניצחון בליגה הנמוכה.
7. סופר טאקי: (ע"פ אבי אורנן): מאמן קבוצה שקבוצתו בפיגור יכול לבצע חילוף בנקודות בין שתי הקבוצות עד כ5:00 דקות לסיום המשחק.

ענק :clap2
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Yellow Gute » 31 מאי 2011, 06:52

שמשון הגיבור כתב:כמה הצעות נוספות לקופל:

:yahoo
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי rc4991 » 31 מאי 2011, 09:08

קופל כבר מבין איזו טעות הוא עשה:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00807.html
נראה שמכבי נכנסו בו ואיימו עליו כמו שצריך :cry3 :heat :fuck :sorry
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי עפר » 31 מאי 2011, 09:31

rc4991 כתב:קופל כבר מבין איזו טעות הוא עשה:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00807.html
נראה שמכבי נכנסו בו ואיימו עליו כמו שצריך :cry3 :heat :fuck :sorry

נראה שהדברים בדרך להסכם.
להערכתי, שוב הערכתי ואין לי שום מקורות מידע הינה ההסכם:
1. הפיינל פור ישאר לתקופת ההסכם
2. הליגה תורחב לפי הרצון של קופל
3. כל קבוצה תוכל לבחור בתחילת השנה לשחק או עם 4 זרים ללא החוק הרוסי או לפי החוק הרוסי כפי שהיה עד כה. כלומר 6 רשומים בטופס.
4. הליכה של המנהלת לקראת מכבי בכל הנוגע לליגה האדיאטית בנוגע למשחקים ובלי שטויות אחרות
שני הסעיפים הראשונים של קופל שני הסעיפים השניים של מכבי
אפשר לחיות עם זה כולל הסעיף הראשון - גליל הפתיעו את מכבי לפני שנה וזכו באליפות קופל ומה קרה? כלום
חוץ מזה שנראה שמכבי שנה הבאה תהייה שוב ביתרון עצום על השאר כך שזה לא ישנה.
עפר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים