המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:מאצ'יוליוס נחשב להבטחה די גדולה כשהוא עזב את ליטא. הוא סוג של גירסאת עניים של כספי לפני שהוא עזב את מכבי, רק עם יד טובה יותר לשלוש(אם תסתכלו בקליפים של שניהם תראו דימיון מסויים). ההבדל הוא שכספי גבוה ממנו במשהו כמו 8 סנטימטרים והיום כנראה שחקן הרבה יותר טוב. הבעיה שלו שהוא סוג של סמול כבד יחסית(למרות שהוא אתלט לא רע בכלל) שאוהב לשחק בעיקר קרוב לסל ואין לו שליטה מדהימה בכדור. בעידן הנוכחי שבו הכדורסל באירופה עבר ל-3 מובילי כדור או לסמול פורוורדים שהם שחקנים משלימים שבעיקר קולעים לשלוש מאצ'יוליס לא ממש נופל לא לפה ולא לפה. כ-4 הוא לא מספיק גבוה או טכני לשחק בעיני.
rc4991 כתב:ריאל רוצה להחתים את דה קולו כמו עוד הרבה קבוצות בליגה הספרדית
הולך להיות לו קיץ חם השנה
rc4991 כתב:מישהו יודע מה המועמדים הספרדים שלנו עשו היום?
Euro_Basket כתב:פרקינס הערב עם 20 נק', 6 אס' ו-4 ריב' בניצחון החוץ של קאנטו על ביילה.
Holiday_Armadillo כתב:Euro_Basket כתב:פרקינס הערב עם 20 נק', 6 אס' ו-4 ריב' בניצחון החוץ של קאנטו על ביילה.
תהרגו אותי(לא מילולית בבקשה),אולי אני נתפסת לזוטות אבל אני לא מבינה מה הוא זורק כל משחק בין 6 ל-8 זריקות מחוץ לקשת(במשחק הזה 8)
פשוט מטריף לי את המוח
זה לא כאילו הוא היה איזשהו קלעי לפני והוא מנסה שזה יחזור לו
לפני שנה עמד על פחות מ-30% מחוץ לקשת..מה אתה זורק 6-8 שלשות כל משחק?
itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Euro_Basket כתב:פרקינס הערב עם 20 נק', 6 אס' ו-4 ריב' בניצחון החוץ של קאנטו על ביילה.
תהרגו אותי(לא מילולית בבקשה),אולי אני נתפסת לזוטות אבל אני לא מבינה מה הוא זורק כל משחק בין 6 ל-8 זריקות מחוץ לקשת(במשחק הזה 8)
פשוט מטריף לי את המוח
זה די נפוץ לשחקנים שעוברים פציעות מהסוג הזה.
תמיד בהתחלה יש פחד ממגע פיזי מלא,יש היסוס,אז טבעי שהוא יעדיף זריקה משלוש או חצי מרחק מאשר חדירה.
Holiday_Armadillo כתב:Euro_Basket כתב:פרקינס הערב עם 20 נק', 6 אס' ו-4 ריב' בניצחון החוץ של קאנטו על ביילה.
פשוט מטריף לי את המוח
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:Euro_Basket כתב:פרקינס הערב עם 20 נק', 6 אס' ו-4 ריב' בניצחון החוץ של קאנטו על ביילה.
פשוט מטריף לי את המוח
זו רק תיאוריה כי לא ראיתי אותו משחק, אבל יכול להיות מצב שקבוצות יריבות יודעות שהוא לא קלעי טוב ולכן מהמרות עליו בשמירה ל-3 מה שגורם לו למצוא את עצמו חופשי ל-3 פעמים רבות במהלך משחק. לרוב השחקנים, גם כשהם יודעים שהם לא קלעים טובים קשה להתאפק מלקחת את הזריקה כשהם חופשיים לגמרי מה-3.
Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Euro_Basket כתב:פרקינס הערב עם 20 נק', 6 אס' ו-4 ריב' בניצחון החוץ של קאנטו על ביילה.
פשוט מטריף לי את המוח
תמיד בהתחלה יש פחד ממגע פיזי מלא,יש היסוס,אז טבעי שהוא יעדיף זריקה משלוש או חצי מרחק מאשר חדירה.
רציתי להגיד שבפעמים שראיתי אותו(5-6 פעמים)הוא נראה מאוד מסורבל וגם נמנע מלהיכנס פנימה
אי אפשר להגיד בוודאות אבל שזה משהו שיעבור לו
יש לפציעות מהסוג הזה תוצאות מנטליות קשות מאוד
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Euro_Basket כתב:פרקינס הערב עם 20 נק', 6 אס' ו-4 ריב' בניצחון החוץ של קאנטו על ביילה.
פשוט מטריף לי את המוח
רציתי להגיד שבפעמים שראיתי אותו(5-6 פעמים)הוא נראה מאוד מסורבל וגם נמנע מלהיכנס פנימה
אי אפשר להגיד בוודאות אבל שזה משהו שיעבור לו
יש לפציעות מהסוג הזה תוצאות מנטליות קשות מאוד
מוזר , גם אני ראיתי את כמעט את כל המשחקים שלו מאז שחזר וראיתי שחקן אחר לגמרי ממה שאת ראית . מלא ביטחון , לא מפחד להסתכן ולא מפחד ממגע .
נכנס בכוח לסל , מתאבד על כדורים ועל ריבאונדים...בקיצור פרקינס המוכר והטוב....
הסיבה העיקרית לזה שהוא זורק יותר מתמיד היא חסרונם של שני המוציעים לפועל העיקריים בקבוצה ,שרמאן , ומיצוב . הוא פשוט לוקח יותר על עצמו ולפי התוצאות של הקבוצה שלו זה כנראה מצליח לו לא רע בכלל...
אבל , לאור הדרישה הסופר מופרזת שלו גם אני עם כל האהבה שלי אליו לא חושב שהוא שווה למכבי יותר מ-500-600K , ובטח לא מליון כמו שהוא רוצה....
ולמרות זאת אני לא מנסה לגמד את ההצלחה שלו שם ע"י כל מיני שאלות של למה זה ולמה זה...למה ? ככה !!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־17 אורחים