המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:למה זה טוב לשחק עם ווילבקין אם הוא לא מסוגל?
רואים שהוא פצוע.שועל כתב:קובי כתב:למה זה טוב לשחק עם ווילבקין אם הוא לא מסוגל?
מי אמר שהוא עדיין פצוע? לא חושב שמגיעות לו הנחות אוטומטיות
MM3 כתב:למה נראה למישהו בערוץ הספורט שהזמן הנכון לתקוע כל שניה פרסומות להפועל ירושלים באירופה זה בזמן משחק של מכבי.
שמואל1 כתב:רואים שהוא פצוע.שועל כתב:קובי כתב:למה זה טוב לשחק עם ווילבקין אם הוא לא מסוגל?
שמואל1 כתב:ביזיון עצום בהיכל. לא האמנתי שמכבי כל כך גרועה.
?felix_r כתב:שמואל1 כתב:ביזיון עצום בהיכל. לא האמנתי שמכבי כל כך גרועה.
אתה מהלך על חבל דק
שועל כתב:שמואל1 כתב:רואים שהוא פצוע.שועל כתב:קובי כתב:למה זה טוב לשחק עם ווילבקין אם הוא לא מסוגל?
רואים שהוא משחק לא טוב. כל השאר זו פרשנות. היו לו משחקים לא טובים גם לפני. אין שום מידע על זה שהוא עדיין פצוע.
Jack55 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:רואים שהוא פצוע.שועל כתב:קובי כתב:למה זה טוב לשחק עם ווילבקין אם הוא לא מסוגל?
רואים שהוא משחק לא טוב. כל השאר זו פרשנות. היו לו משחקים לא טובים גם לפני. אין שום מידע על זה שהוא עדיין פצוע.
כמו למשל ?
toja27 כתב:Jack55 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:רואים שהוא פצוע.שועל כתב:מי אמר שהוא עדיין פצוע? לא חושב שמגיעות לו הנחות אוטומטיות
כמו למשל ?
נגד צסק"א למשל, כמה במשחקי ההכנה לא תמיד הבריק.
אני מתחיל לגבש דעה שהוא שחקן שדווקא טוב ככינור שני בקבוצה ולא ראשון.
Jack55 כתב:toja27 כתב:Jack55 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:רואים שהוא פצוע.
כמו למשל ?
נגד צסק"א למשל, כמה במשחקי ההכנה לא תמיד הבריק.
היה לו אחלה משחק מול צסקא (10 נק', 5 אס' ו2 חטיפות...) ומזכיר שלחצו אותו מאוד במשחק הזה עם דאבל אפ כמעט כל התקפה .
במשחקי ההכנה באמת לא היה משהו אבל זה היה בהכנה, לדעתי הוא עדיין קצת חלוד מהפציעה .
toja27 כתב:Jack55 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:רואים שהוא פצוע.שועל כתב:מי אמר שהוא עדיין פצוע? לא חושב שמגיעות לו הנחות אוטומטיות
כמו למשל ?
נגד צסק"א למשל, גם במשחקי ההכנה לא תמיד הבריק.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:Jack55 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:רואים שהוא פצוע.
כמו למשל ?
אני לא חושב שזו תקופה טובה בשביל לבסס עליו דעה.
פציעה שלו, הפציעה של פארגו, הפציעה של בלאק.
רק שלא נגיע למצב שוב שאנחנו מפילים את התיק על שחקנים טובים כשהמערכת מסביבם רקובה מהיסוד.
מה המסקנה שלך להמשך בהקשר שלו?toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:Jack55 כתב:שועל כתב:רואים שהוא משחק לא טוב. כל השאר זו פרשנות. היו לו משחקים לא טובים גם לפני. אין שום מידע על זה שהוא עדיין פצוע.
כמו למשל ?
אני לא חושב שזו תקופה טובה בשביל לבסס עליו דעה.
פציעה שלו, הפציעה של פארגו, הפציעה של בלאק.
רק שלא נגיע למצב שוב שאנחנו מפילים את התיק על שחקנים טובים כשהמערכת מסביבם רקובה מהיסוד.
לא מפיל עליו את התיק אבל זאת ההרגשה שאני מקבל עד עכשיו.
מה שהיה שנה שעברה ביורוקאפ יותר קשה בהגנות של אירופה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים