לא יודע לפרגןMTA2311 כתב:תתרסקי אמן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לא יודע לפרגןMTA2311 כתב:תתרסקי אמן
בודפשטjol9 כתב:כרמל, תהני בחופשה (תזכירי לי איפה?). אל תדאגי, בחופשה הבאה של אור, אנחנו נאחל לו קלקול קיבה כתוצאה מאונס אנאלי
על ידי מהגר ניגרי עם איידס.
Holiday_Armadillo כתב:בודפשטjol9 כתב:כרמל, תהני בחופשה (תזכירי לי איפה?). אל תדאגי, בחופשה הבאה של אור, אנחנו נאחל לו קלקול קיבה כתוצאה מאונס אנאלי
אתה מאיים על זונה בזין פה
לא קרjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בודפשטjol9 כתב:כרמל, תהני בחופשה (תזכירי לי איפה?). אל תדאגי, בחופשה הבאה של אור, אנחנו נאחל לו קלקול קיבה כתוצאה מאונס אנאלי
תהני. נראה לי אחלה מקום, ובטח גם קרררררר
צודקת. אור הוא שילוב נדיר גם של זונה וגם של זין.
צילמתי לך גירוס וצ'יפס ביום הראשון..MTA2311 כתב:מגיע לך תמותי
Holiday_Armadillo כתב:לא קרjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בודפשטjol9 כתב:כרמל, תהני בחופשה (תזכירי לי איפה?). אל תדאגי, בחופשה הבאה של אור, אנחנו נאחל לו קלקול קיבה כתוצאה מאונס אנאלי
תהני. נראה לי אחלה מקום, ובטח גם קרררררר
צודקת. אור הוא שילוב נדיר גם של זונה וגם של זין.
קריר בערבים, לא קר
גם הנהג אמר שזה מוזר להם
Holiday_Armadillo כתב:צילמתי לך גירוס וצ'יפס ביום הראשון..MTA2311 כתב:מגיע לך תמותי
ברוב התמונות שלו הוא מכדרר ביד שמאל, זה מספיק ליMTA2311 כתב:חג'ג' לא שמאלי כמובן
הונגריjol9 כתב:כולם יתעלמו באלגנטיות מעניין הקעקועים אבל לי יש שתי שאלות:
הכדורסלן הזה הונגרי?
יש לו קשר לרגב פנאן?
Holiday_Armadillo כתב:הונגריjol9 כתב:כולם יתעלמו באלגנטיות מעניין הקעקועים אבל לי יש שתי שאלות:
הכדורסלן הזה הונגרי?
יש לו קשר לרגב פנאן?
לא שידוע לי, אבל מכיר את מכבי, יודע מי זה דיוויד בלאט ושסטודמאייר משחק בארץ
שתי התשובות ניתנו ברצינות תהומית ואני לא אסטה מהדרך שליjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הונגריjol9 כתב:כולם יתעלמו באלגנטיות מעניין הקעקועים אבל לי יש שתי שאלות:
הכדורסלן הזה הונגרי?
יש לו קשר לרגב פנאן?
לא שידוע לי, אבל מכיר את מכבי, יודע מי זה דיוויד בלאט ושסטודמאייר משחק בארץ
השאלה הראשונה היתה רצינית, השניה פחות.
Holiday_Armadillo כתב:שאלה - מישהו השתמש או מכיר מישהו שהשתמש בשירות של fly money (שמזמינים מראש מט''ח ולוקחים מדוכן של בנק הפועלים בנתב''ג) ויש לו חוות דעת על העניין?
עוד שאלה - מישהו השתמש או מכיר מישהו שהשתמש בסים של דואר ישראל (נקרא בשם אחר WORLD8) ויש לו חוות דעת על העניין
עזרת המון ותרומתך תיזכרmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שאלה - מישהו השתמש או מכיר מישהו שהשתמש בשירות של fly money (שמזמינים מראש מט''ח ולוקחים מדוכן של בנק הפועלים בנתב''ג) ויש לו חוות דעת על העניין?
עוד שאלה - מישהו השתמש או מכיר מישהו שהשתמש בסים של דואר ישראל (נקרא בשם אחר WORLD8) ויש לו חוות דעת על העניין
יש כזה דוכן ליד המחסום בדרך לבית שלי..
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שאלה - מישהו השתמש או מכיר מישהו שהשתמש בשירות של fly money (שמזמינים מראש מט''ח ולוקחים מדוכן של בנק הפועלים בנתב''ג) ויש לו חוות דעת על העניין?
יש כזה דוכן ליד המחסום בדרך לבית שלי..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים