פדרמן בישראל היום

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן בישראל היום

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2012, 13:27

בעלים מפגרים וחסרי בושה(חוץ ממזרחי כמובן)
כל הזמן מפילים על בלאט דברים הזויים וקשים(אדריאטית,רכז זמני,תקציב שחקנים נמוך)והוא עדיין מצליח מאוד ואחרי זה עוד באים אליו בתלונות?
מי שהתראיין עכשיו טיפש ורשע הרבה יותר מפדרמן בגלל שפדרמן עוד לא לכ כך ידע כמה רעש זה ייצור אבל הוא כבר ידע וגם דיבר בצורה הרבה יותרר מגעילה

יוחזר כץ לאלתר!
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2012, 13:40

אם בלאט באמת לא יחתום בסוף בגלל העניין הזה..אני לא מקנאה במה שהקהל יעשה להנהלת מכבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אפריל 2012, 13:55

איפה הכבוד העצמי של בלאט? היו לו כל כך הרבה סיבות לקום וללכת לאורך השנים שלו במכבי, ומשום מה הוא ממשיך לאכול חרא ולשתוק. יש קלאסה, ויש פראייר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי where is the love? » 25 אפריל 2012, 14:02

אני לא יודע אם בלאט ישאר או לא ישאר אבל במידה והוא לא ישאר זה יהיה בגלל ההנהלה ואני חושב שאנחנו האוהדים צריכים לחשוב מה קורה בקבוצה הזאת....
אני מאוד מקווה שבלאט יחתום והסיפור הזה יעלם בדיוק כמו שפתאום הוא הגיע.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי קודי » 25 אפריל 2012, 14:08

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19666.html

והעסק הולך ומסתבך... כל הכבוד לפדרמן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אפריל 2012, 14:09

קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119666.html

אם לבלאט יש כבוד עצמי, הוא לא ימשיך במכבי. ואני לחלוטין אתמוך בהחלטה הזאת. אני מתבייש בהנהלה של מכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 25 אפריל 2012, 14:15

שמואל1 כתב:
קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119666.html

אם לבלאט יש כבוד עצמי, הוא לא ימשיך במכבי. ואני לחלוטין אתמוך בהחלטה הזאת. אני מתבייש בהנהלה של מכבי.

אני מסכים איתך שמואל, מילת הבושה כאן היא לא תתואר , זה פשוט בחילה, בחילה , בחילה...

שאני אמרתי לעצמי שאני דורש שתי מטרות ממכבי, להחתים את בלאט ולעזוב את האדריאטית ויותר מזה אני לא רוצה כלום, אפילו אני חשבתי שזאת מסכנות לומר את זה, היום זה נראה כמו פנטזיה חלומית שאין לה מימוש, גועל נפש.

שמואל אני רוצה להגיד לך ולכולם, הדבר הזה הוא גועל נפש, ואני כל כך מקווה שזה יעלם , אני מצטער אני לא יכול לכתוב יותר..
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי Chen » 25 אפריל 2012, 14:19

פשוט בושה.
היו פה כמה אנשים שקטלו את ההנהלה בשנה שעברה בדברים מסויימים, בניהם אני, טענו שההנהלה לא משלמת כספים לשחקנים, עכשיו עוד מאשימים את בלאט שהוא מביא שחקנים יקרים? ההנהלה קיבלה החלטות מאוחר מידי וזה השפיע על איכות ושפע המועמדים בשוק, בסוף יצא שמביאים שחקנים זולים יחסית שמשום מה בהנהלה שהם יקרים.. לפי מה שזכור לי אף אחד מהם לא מקבל מעל מיליון דולר לעונה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אפריל 2012, 14:21

דייויד בלאט הוא המלך.
השהה מה השהה, לא היה אדם במכבי תל אביב שזכה להערכה עצומה כמו שהוא זוכה לה כבר שנים. הוא יהיה כאן, וכדאי שפדרמן ירד מהעץ ויתנצל בפניו בצורה ראויה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2012, 14:21

מעניין שכשההנהלה מקבלת החלטות מעצבנות היא מקבלת כאן את הכינוי "פדרמן" למרות שזה גם בהחלט יכול להיות אנשים כמו שמעון, בעוד שהטמטום שנעשה אתמול נעשה אך ורק ע"י פדרמן ועדיין השטות הזו זוכה כאן לכינוי "שטות של ההנהלה" למרות שאני די בספק שאחרים בהנהלה, AKA שמעון, תומכים בשטויות שפדרמן קשקש לתקשורת.

חוץ מזה, נראה לי שהתקשורת וגם אנחנו קצת ניפחנו את כל העסק הזה.
קשה לי להאמין, למרות השטויות של פדרמן, שבלאט לא יחתום על הארכת החוזה.
אני מאמינה שבחדרי חדרים בלאט ופדרמן יישרו את העניינים ובלאט ימשיך גם בעונות הבאות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 14:22

yarinsaky כתב:חוץ מזה, עזבו את בלאט רגע.

החוצפה הכי גדולה בראיון הזה דווקא קשורה לכך שהוא רומז שההנהלה הנוכחית צריכה לרדת מהבמה כי כבר יש יורשים חדשים וצעירים.
לא קשה לדעת למי הוא רומז כאן, לסמל הזקן של מכבי, שמעון.
כלומר, לדעתו, אחרי שהוא סידר לבניו לנכדיו את המשך השלטון במכבי הזקן כבר יכול ללכת הביתה. זה לא רק ששמעון כבר כמעט חסר יכולת במכבי ופדרמן שולט בפועל, הוא גם רוצה שזה יהיה רשמי .
כמובן שהוא ( פדרמן ) ימשיך למשוך בחוטים מאחורי הקלעים גם אחרי שהוא יפרוש, זה הרי עסק משפחתי. ממש דון פדרמן . ( מצחיק שאמרו כל הזמן דון שמעון ).

אולי הוא רצה קצת לסגור חשבון קטן עם שמעון שרמז שהבנים שלו והוא לא כל כך מבינים בכדורסל אלא בהנהלת חשבונות.

אם הוא יוביל מהלך כזה, אני מאמין שהוא ירגיש את זה היטב מהאוהדים.
הוא לא טיפש, והוא יודע שהאוהדים קודם כל הולכים עם שמעון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 14:24

MTA2311 כתב:איפה הכבוד העצמי של בלאט? היו לו כל כך הרבה סיבות לקום וללכת לאורך השנים שלו במכבי, ומשום מה הוא ממשיך לאכול חרא ולשתוק. יש קלאסה, ויש פראייר.

אתה מייחל לזה שהוא יקום ויילך? אני לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 25 אפריל 2012, 14:25

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:איפה הכבוד העצמי של בלאט? היו לו כל כך הרבה סיבות לקום וללכת לאורך השנים שלו במכבי, ומשום מה הוא ממשיך לאכול חרא ולשתוק. יש קלאסה, ויש פראייר.

אף אחד לא, ואני בטוח שהוא לא התכוון לייחל ללכתו של בלאט.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 14:29

where is the love? כתב:
jol9 כתב:

אף אחד לא, ואני בטוח שהוא לא התכוון לייחל ללכתו של בלאט.

אני גם בטוח שלא. פשוט נראה לי לפי התוכן ככה.
אני אישית מקווה שהוא ימחל על הכבוד העצמי ויישאר, כי אחרת ה"אכזבות" שהיו לנו בתקופת בלאט יהפכו ל"קטסטרופה" ספורטיבית כשיגיע לכאן מאמן אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2012, 14:31

הייתי ממליצה אולי לארגוני האוהדים לארגן לכבוד פיינל פור האדריאטית איזה שלט שמביע תמיכה והערכה במאמננו.
אני בטוחה שזה יעשה לבלאט קצת טוב על הלב, זה תמיד כיף להרגיש מוערך וגם, על הדרך, יבהיר לפדרמן מה האוהדים חושבים על השטויות שלו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 14:32

חנו'ש כתב:הייתי ממליצה אולי לארגוני האוהדים לארגן לכבוד פיינל פור האדריאטית איזה שלט שמביע תמיכה והערכה במאמננו.
אני בטוחה שזה יעשה לבלאט קצת טוב על הלב, זה תמיד כיף להרגיש מוערך וגם, על הדרך, יבהיר לפדרמן מה האוהדים חושבים על השטויות שלו.

מצטרף!! אפילו אנשים פרטיים שהולכים למשחקים יכולים לארגן איזה שלט תמיכה או שניים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אפריל 2012, 14:39

jol9 כתב:

זה מה שהבנת מההודעה שלי?
זה שההערכה שלי כלפיו כבן אדם יורדת בכל פעם שהוא שותק כשההנהלה מזלזלת ומשפילה אותו, זה לא אומר שאני לא רוצה שהוא יישאר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2012, 14:48

חנו'ש כתב:מעניין שכשההנהלה מקבלת החלטות מעצבנות היא מקבלת כאן את הכינוי "פדרמן" למרות שזה גם בהחלט יכול להיות אנשים כמו שמעון, בעוד שהטמטום שנעשה אתמול נעשה אך ורק ע"י פדרמן ועדיין השטות הזו זוכה כאן לכינוי "שטות של ההנהלה" למרות שאני די בספק שאחרים בהנהלה, AKA שמעון, תומכים בשטויות שפדרמן קשקש לתקשורת.

אני מאמינה שבחדרי חדרים בלאט ופדרמן יישרו את העניינים ובלאט ימשיך גם בעונות הבאות.

השטות היא של פדרמן וכל הפורום הזה גינה אותו אבל כדור השלג הזה נקרא כבר ''הנהלה'' בגלל פחדנים שהעדיפו לדבר ''בעילום שם''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2012, 14:52

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:מעניין שכשההנהלה מקבלת החלטות מעצבנות היא מקבלת כאן את הכינוי "פדרמן" למרות שזה גם בהחלט יכול להיות אנשים כמו שמעון, בעוד שהטמטום שנעשה אתמול נעשה אך ורק ע"י פדרמן ועדיין השטות הזו זוכה כאן לכינוי "שטות של ההנהלה" למרות שאני די בספק שאחרים בהנהלה, AKA שמעון, תומכים בשטויות שפדרמן קשקש לתקשורת.

השטות היא של פדרמן וכל הפורום הזה גינה אותו אבל כדור השלג הזה נקרא כבר ''הנהלה'' בגלל פחדנים שהעדיפו לדבר ''בעילום שם''

יש מצב שה"פחדנים" האלו הם הקולות בראש של העיתונאים.
אני לרוב נוהגת להתעלם מציטוטים של "גורמים" ו"מקורבים" למינהם. כשלא נותנים ציטוט של שם מפורש אני לא מתייחסת לזה בכלל.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 25 אפריל 2012, 15:58

זה מדהים אותי איך מקשקוש של תת עיתונאי כבר מנפחים פה תיאוריות שלמות על ההנהלה .

יש בעיתיות גדולה עם הראיון של פדרמן בפומביות שלו לצד בעייתיות בהתנהלות של בלאט מול שחקן כמו פאפס שלא קיבל את הכבוד הראוי לו , שימוש ממש לא חכם בסופו בסדרה מול פאו שלא איפשר לו להיכנס למשחק גם כשהוא כבר לא קיבל עבירות (ואצלו העבירות הן גם פועל יוצא מהתסכול של הדקות הרבות בלי שהא רואה כדור אחד לרפואה במקום רלוונטי) וספסול ממש לא מוצדק של אליהו ביותר מידי משחקים .

מפה ועד תיאוריות על ההנהלה בכללותה ועל גורמים עלומי שם ... במקום להפעיל את הראש הבריא ולהבין שמדובר בניסיון תפל של וואלה לחגוג על הסיפור שהוא לא ממש סיפור , לצערם מאז ימי כץ העליזים אין להם לכלוך אמיתי על מכבי חוץ מקשקושים של גרינוולד שמתנפצים להם בפנים פעם אחר פעם .

ובכלל מה יותר טוב מקצת בלאגן במכבי לפני האירוע האחרון הרלוונטי השנה ( הפיינל קופל המוחרם והעלוב לא רלוונטי) .

לגבי בלאט הוא בהחלט הצליח בשנתיים האחרונות שלו במכבי והוא ראוי להמשיך אבל בעיני אם עזיבה שלו אומרת שסופו ישאר , שמאצ'באן יחזור ושאליהו יחזור להיות רלוונטי אני לא בטוח שאני אצטער אם הוא יעזוב , הוא פשוט הולך יותר מידי רחוק עם חוסר הכישרון ואז רוצה קרדיט (מוצדק ברמה מסוימת ) על ניסים ופלאות שהוא עושה עם סגל לא מספיק מוכשר ... הבעיה היא שיש לו חלק לא קטן בחוסר הכישרון בהרכב שמשחק בפועל בקבוצה.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־43 אורחים