המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119666.html
והעסק הולך ומסתבך... כל הכבוד לפדרמן.
שמואל1 כתב:קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119666.html
והעסק הולך ומסתבך... כל הכבוד לפדרמן.
אם לבלאט יש כבוד עצמי, הוא לא ימשיך במכבי. ואני לחלוטין אתמוך בהחלטה הזאת. אני מתבייש בהנהלה של מכבי.
yarinsaky כתב:חוץ מזה, עזבו את בלאט רגע.
החוצפה הכי גדולה בראיון הזה דווקא קשורה לכך שהוא רומז שההנהלה הנוכחית צריכה לרדת מהבמה כי כבר יש יורשים חדשים וצעירים.
לא קשה לדעת למי הוא רומז כאן, לסמל הזקן של מכבי, שמעון.
כלומר, לדעתו, אחרי שהוא סידר לבניו לנכדיו את המשך השלטון במכבי הזקן כבר יכול ללכת הביתה. זה לא רק ששמעון כבר כמעט חסר יכולת במכבי ופדרמן שולט בפועל, הוא גם רוצה שזה יהיה רשמי .
כמובן שהוא ( פדרמן ) ימשיך למשוך בחוטים מאחורי הקלעים גם אחרי שהוא יפרוש, זה הרי עסק משפחתי. ממש דון פדרמן . ( מצחיק שאמרו כל הזמן דון שמעון ).
אולי הוא רצה קצת לסגור חשבון קטן עם שמעון שרמז שהבנים שלו והוא לא כל כך מבינים בכדורסל אלא בהנהלת חשבונות.
MTA2311 כתב:איפה הכבוד העצמי של בלאט? היו לו כל כך הרבה סיבות לקום וללכת לאורך השנים שלו במכבי, ומשום מה הוא ממשיך לאכול חרא ולשתוק. יש קלאסה, ויש פראייר.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:איפה הכבוד העצמי של בלאט? היו לו כל כך הרבה סיבות לקום וללכת לאורך השנים שלו במכבי, ומשום מה הוא ממשיך לאכול חרא ולשתוק. יש קלאסה, ויש פראייר.
אתה מייחל לזה שהוא יקום ויילך? אני לא.
where is the love? כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:איפה הכבוד העצמי של בלאט? היו לו כל כך הרבה סיבות לקום וללכת לאורך השנים שלו במכבי, ומשום מה הוא ממשיך לאכול חרא ולשתוק. יש קלאסה, ויש פראייר.
אף אחד לא, ואני בטוח שהוא לא התכוון לייחל ללכתו של בלאט.
חנו'ש כתב:הייתי ממליצה אולי לארגוני האוהדים לארגן לכבוד פיינל פור האדריאטית איזה שלט שמביע תמיכה והערכה במאמננו.
אני בטוחה שזה יעשה לבלאט קצת טוב על הלב, זה תמיד כיף להרגיש מוערך וגם, על הדרך, יבהיר לפדרמן מה האוהדים חושבים על השטויות שלו.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:איפה הכבוד העצמי של בלאט? היו לו כל כך הרבה סיבות לקום וללכת לאורך השנים שלו במכבי, ומשום מה הוא ממשיך לאכול חרא ולשתוק. יש קלאסה, ויש פראייר.
חנו'ש כתב:מעניין שכשההנהלה מקבלת החלטות מעצבנות היא מקבלת כאן את הכינוי "פדרמן" למרות שזה גם בהחלט יכול להיות אנשים כמו שמעון, בעוד שהטמטום שנעשה אתמול נעשה אך ורק ע"י פדרמן ועדיין השטות הזו זוכה כאן לכינוי "שטות של ההנהלה" למרות שאני די בספק שאחרים בהנהלה, AKA שמעון, תומכים בשטויות שפדרמן קשקש לתקשורת.
חוץ מזה, נראה לי שהתקשורת וגם אנחנו קצת ניפחנו את כל העסק הזה.
קשה לי להאמין, למרות השטויות של פדרמן, שבלאט לא יחתום על הארכת החוזה.
אני מאמינה שבחדרי חדרים בלאט ופדרמן יישרו את העניינים ובלאט ימשיך גם בעונות הבאות.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:מעניין שכשההנהלה מקבלת החלטות מעצבנות היא מקבלת כאן את הכינוי "פדרמן" למרות שזה גם בהחלט יכול להיות אנשים כמו שמעון, בעוד שהטמטום שנעשה אתמול נעשה אך ורק ע"י פדרמן ועדיין השטות הזו זוכה כאן לכינוי "שטות של ההנהלה" למרות שאני די בספק שאחרים בהנהלה, AKA שמעון, תומכים בשטויות שפדרמן קשקש לתקשורת.
חוץ מזה, נראה לי שהתקשורת וגם אנחנו קצת ניפחנו את כל העסק הזה.
קשה לי להאמין, למרות השטויות של פדרמן, שבלאט לא יחתום על הארכת החוזה.
אני מאמינה שבחדרי חדרים בלאט ופדרמן יישרו את העניינים ובלאט ימשיך גם בעונות הבאות.
השטות היא של פדרמן וכל הפורום הזה גינה אותו אבל כדור השלג הזה נקרא כבר ''הנהלה'' בגלל פחדנים שהעדיפו לדבר ''בעילום שם''
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־43 אורחים