המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:יכול להיות שיחק עם קלואירו ב3
או עם זוסמן במקום רול + דיבה ופחות דקות לרול
Jack55 כתב:וכמו שאמרת היו לנו רק 2 משחקי בית עד עכשיו, רוב המשחקים שנשארו הם בבית שזה גם משחק לטובתנו .
toja27 כתב:אני גם לא בטוח שהידיעות על ויתור בחיזוק נכונות. יש סיכוי שזה מה ששם רוצים שיחשבו.
TAYO כתב:toja27 כתב:אני גם לא בטוח שהידיעות על ויתור בחיזוק נכונות. יש סיכוי שזה מה ששם רוצים שיחשבו.
בכל מקרה, הייתי מביא חיזוק רק אחרי שננצח אחד משני המשחקים הקרובים. כי במאזן 8:1 באמת שחבל על הכסף.
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAYO כתב:אני לא אומר שאתה טועה לגמרי, אני רק חושב שבהינתן מגבלות התקציב, מכבי בבעיה אם היא מחתימה פורוורד נוסף ואז שבוע אחרי היא מאבדת כל סיכוי ריאלי ביורוליג.
MTA2311 כתב:לפני שמתחילים לדבר על רצף הנצחונות שווייט יוביל אותנו אליו, רצוי להזכיר שזה שחקן שלא שיחק כדורסל למעלה מחצי שנה.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:לפני שמתחילים לדבר על רצף הנצחונות שווייט יוביל אותנו אליו, רצוי להזכיר שזה שחקן שלא שיחק כדורסל למעלה מחצי שנה.
נכון, אין ויכוח לגבי זה. אבל אם זה שחקן שבאמת ההגנה והאתלטיות הן הנקודות החזקות אצלו אז אלו דברים שהם קצת יותר "טבעיים" לו וכאן אולי ההשתלבות בתקווה תהיה מהירה יותר. למרות שמבחינת הליטוש הדרך תהיה הרבה יותר ארוכה.
רוצה גם להוסיף שלא ההגנה של השחקן לבדו תהפוך את הקבוצה מבינונית לטובה, אלא הוא יכול להוות את אותה החתיכה שהייתה חסרה בפאזל שתקל על כל הקבוצה לעלות את הרמה שלה.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:לפני שמתחילים לדבר על רצף הנצחונות שווייט יוביל אותנו אליו, רצוי להזכיר שזה שחקן שלא שיחק כדורסל למעלה מחצי שנה.
נכון, אין ויכוח לגבי זה. אבל אם זה שחקן שבאמת ההגנה והאתלטיות הן הנקודות החזקות אצלו אז אלו דברים שהם קצת יותר "טבעיים" לו וכאן אולי ההשתלבות בתקווה תהיה מהירה יותר. למרות שמבחינת הליטוש הדרך תהיה הרבה יותר ארוכה.
רוצה גם להוסיף שלא ההגנה של השחקן לבדו תהפוך את הקבוצה מבינונית לטובה, אלא הוא יכול להוות את אותה החתיכה שהייתה חסרה בפאזל שתקל על כל הקבוצה לעלות את הרמה שלה.
ankram כתב:לא נמאס לכם מ״שחקני nba” שלא משחקים , שלא מוצאים קבוצה, ושחוץ ממכבי לא מתעניין בהם אף אחד?
אני כבר התפקחתי מה טייטל שחקן nba, עוד מהימים שדאלאס בחרו במקל.
TAYO כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:לפני שמתחילים לדבר על רצף הנצחונות שווייט יוביל אותנו אליו, רצוי להזכיר שזה שחקן שלא שיחק כדורסל למעלה מחצי שנה.
או שהוא יהיה נפילה נוספת ובזבוז של 450 אלף שיהיו חסרים לך בעונה הבא כדי להביא פורוורד מוכח שאמור לעלות סביב המיליון.
Jack55 כתב:מה נעשה היום שוב בלי מנהל משחק...
גל גל כתב:Jack55 כתב:מה נעשה היום שוב בלי מנהל משחק...
לא, כי סשנס היה מנהל משחק דגול ,היה יותר נזק מתועלת
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־9 אורחים