Mmm כתב:ככל הנראה פשוט רצה להגיע לnba וכנראה יחתום בניו אורלינס....לא בעיות ולא בטיח פשוט רצה להגיע לnba...חזיר בר מטורלל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mmm כתב:ככל הנראה פשוט רצה להגיע לnba וכנראה יחתום בניו אורלינס....לא בעיות ולא בטיח פשוט רצה להגיע לnba...חזיר בר מטורלל
MTA2311 כתב:bigi כתב:לא יודע למה חוץ ממרכוס בראון ופארגו שאנחנו מכירים אני לא זוכר שחקן שהביאו באמצע העונה שהיה שווה משהו בשנים האחרונות , אני זוכר שהיה איזה שחקן דיי בראון שקלע 3 שלשות רצופות וזה היה משחק חייו חח אבל חוץ מזה ההחתמות שלנו באמצע העונה לרוב יותר מחלישות את הסגל ממחזקות
לנגפורד
מותר לי לצרף את דיימון סימפסון?MTA2311 כתב:bigi כתב:לא יודע למה חוץ ממרכוס בראון ופארגו שאנחנו מכירים אני לא זוכר שחקן שהביאו באמצע העונה שהיה שווה משהו בשנים האחרונות , אני זוכר שהיה איזה שחקן דיי בראון שקלע 3 שלשות רצופות וזה היה משחק חייו חח אבל חוץ מזה ההחתמות שלנו באמצע העונה לרוב יותר מחלישות את הסגל ממחזקות
לנגפורד
Holiday_Armadillo כתב:מותר לי לצרף את דיימון סימפסון?MTA2311 כתב:bigi כתב:לא יודע למה חוץ ממרכוס בראון ופארגו שאנחנו מכירים אני לא זוכר שחקן שהביאו באמצע העונה שהיה שווה משהו בשנים האחרונות , אני זוכר שהיה איזה שחקן דיי בראון שקלע 3 שלשות רצופות וזה היה משחק חייו חח אבל חוץ מזה ההחתמות שלנו באמצע העונה לרוב יותר מחלישות את הסגל ממחזקות
לנגפורד
Holiday_Armadillo כתב:מותר לי לצרף את דיימון סימפסון?MTA2311 כתב:bigi כתב:לא יודע למה חוץ ממרכוס בראון ופארגו שאנחנו מכירים אני לא זוכר שחקן שהביאו באמצע העונה שהיה שווה משהו בשנים האחרונות , אני זוכר שהיה איזה שחקן דיי בראון שקלע 3 שלשות רצופות וזה היה משחק חייו חח אבל חוץ מזה ההחתמות שלנו באמצע העונה לרוב יותר מחלישות את הסגל ממחזקות
לנגפורד
לנגפורד
אבל אתה לא תעשה את זהMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מותר לי לצרף את דיימון סימפסון?MTA2311 כתב:bigi כתב:לא יודע למה חוץ ממרכוס בראון ופארגו שאנחנו מכירים אני לא זוכר שחקן שהביאו באמצע העונה שהיה שווה משהו בשנים האחרונות , אני זוכר שהיה איזה שחקן דיי בראון שקלע 3 שלשות רצופות וזה היה משחק חייו חח אבל חוץ מזה ההחתמות שלנו באמצע העונה לרוב יותר מחלישות את הסגל ממחזקות
לנגפורד
אני יכול להסכים
Holiday_Armadillo כתב:ככה עובד הכדורסל, אני לא רואה בזה משהו רע, זאת פשוט המציאות
jol9 כתב:עוד הברקה של צוות הסקאוטינג שלנו. נשאר רק לקוות שספירופולוס לא יספור לא אותם ולא את ווייצ׳יץ׳, ויביא לכאן את מי שהוא רואה לנכון.
ShiriV כתב:איפה הימים שזרים היו מגיעים לכאן בכדי להישאר עונה.. שתי עונות.. 5 עונות..
היום אין סנטימנטים. מקבלים הצעה טובה יותר? חילופי מאמנים? בא להם פתאום לנסוע מסביב לעולם? פשוט קמים ועוזבים.
כוכב נופל.
שמואל1 כתב:למה אילדיס קורא לו סאנצ'ז?
במכבי ת"א הופתעו מבקשתו המפתיעה של סשנס, שכן הוא נמצא עם הקבוצה בסך הכל כשבועיים. בנוסף לכך, מקורבים לשחקן מספרים ל-ONE כי הוא לקח קשה את עזיבתו של נבן ספאחיה, ששוחח עמו רבות טרם הגעתו לקבוצה. השחקן לא היה מרוצה ממצב קבוצתו, איתה הפסיד כבר פעמיים ביורוליג, כשנראה שהזעזועים בקבוצה לא היו לרוחו ולכן בחר לעזוב
jay כתב:הופתעו מבקשתו המפתיעה
האינסטינקטים הבסיסיים עובדים
עכשיו רק להבין כדורסל ואנחנו שוב בטופ
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־23 אורחים