פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
על ידי felix_r » 22 נובמבר 2018, 16:01
בזכותי אתם הייתם הראשונים לשמוע על זה בארץ. אבל לא התייחסתם. עכשיו כולם מדברים על זה ברשת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
-

felix_r
-
על ידי ankram » 22 נובמבר 2018, 16:14
felix_r כתב:בזכותי אתם הייתם הראשונים לשמוע על זה בארץ. אבל לא התייחסתם. עכשיו כולם מדברים על זה ברשת.
לי זה ברור שהיורוליג עושים הכל כדי שהקבוצות החזקות ימשיכו הלאה ללא בעיות מיוחדות , רואים את זה בשיפוט , יראו את זה גם היום. המפעל הזה נגוע באינטרסים שאינם קשורים לספורט בכלל.
-

ankram
-
על ידי שועל » 22 נובמבר 2018, 16:31
ankram כתב:felix_r כתב:בזכותי אתם הייתם הראשונים לשמוע על זה בארץ. אבל לא התייחסתם. עכשיו כולם מדברים על זה ברשת.
לי זה ברור שהיורוליג עושים הכל כדי שהקבוצות החזקות ימשיכו הלאה ללא בעיות מיוחדות , רואים את זה בשיפוט , יראו את זה גם היום. המפעל הזה נגוע באינטרסים שאינם קשורים לספורט בכלל.
אוי נו
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
-

שועל
-
על ידי ankram » 22 נובמבר 2018, 16:32
שועל כתב:ankram כתב:felix_r כתב:בזכותי אתם הייתם הראשונים לשמוע על זה בארץ. אבל לא התייחסתם. עכשיו כולם מדברים על זה ברשת.
אוי נו
בסדר, סליחה שכתבתי משהו מבלי להתייעץ איתך.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

ankram
-
על ידי שועל » 22 נובמבר 2018, 16:43
ankram כתב:שועל כתב:ankram כתב:felix_r כתב:בזכותי אתם הייתם הראשונים לשמוע על זה בארץ. אבל לא התייחסתם. עכשיו כולם מדברים על זה ברשת.
אוי נו
בסדר, סליחה שכתבתי משהו מבלי להתייעץ איתך.
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה בסדר, במידה וזה לא יחזור על עצמו
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
-

שועל
-
חזור אל פורום אוהדים
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Bing [Bot], felix_r, Google [Bot], Jack55 ו־71 אורחים