רשמית: סקוטי ווילבקין חתם במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: סקוטי ווילבקין חתם במכבי ת

הודעהעל ידי felix_r » 23 נובמבר 2018, 00:09

ביזבוז של כסף. לא סתם אוברדוביץ' נתן למכבי לקנות אותו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jack55 » 23 נובמבר 2018, 00:09

שמואל1 כתב:
Jack55 כתב:
שמואל1 כתב:לפני הפציעה הוא קלע באחוזים טובים.
הפגיעה באצבע הוציאה אותו מהקצב. הוא לא שכח לקלוע.
מה גם , יש עליו לחץ עצום כי הוא הקלעי היחיד בסגל.

הפציעה כבר עברה ממזמן והוא החלים ממני מלפניי 3 מחזורים, זה כבר לא תירוץ .
אני תמיד אהבתי אותו, אבל הוא פשוט חייב להתחיל להוכיח את עצמו יותר .
עובדתית, הירידה ביכולת התחילה אחרי הפציעה.

זה נכון, אבל עדיין זה לא תירוץ לאיך שהוא נראה לדעתי .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי my man » 23 נובמבר 2018, 00:10

פורום צהבת.. במלוא הדרו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

Re: רשמית: סקוטי ווילבקין חתם במכבי ת"א

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 נובמבר 2018, 00:22

my man כתב:פורום צהבת.. במלוא הדרו..
אשמח אם מישהו יכוון אותי לאתר שבו פירסמו את התיק הרפואי שלו או לכנס הרפואי שבו דובר עליו כי ראיתי פה כבר מלא אנשים זורקים שה''פציעה מזמן מאחוריו'' כמו מומחים גדולים ואני אשמח לדעת מאיפה המידע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 23 נובמבר 2018, 00:34

מניח שהוא עדיין לא במיטבו, אבל הוא מגזים עם ההפגזות מבחוץ
A.Parker

הודעהעל ידי ShiriV » 23 נובמבר 2018, 00:46

הוא מכריח וזורק יותר מדי ולזה צריך למצוא פתרון. הבעיה שבאמת אין אף אחד שיכול לעזור לו בניהול המשחק. כל עוד המצב הוא כזה, אנחנו נמשיך לראות את זה בכל משחק
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי TAYO » 23 נובמבר 2018, 00:48

ShiriV כתב:הוא מכריח וזורק יותר מדי ולזה צריך למצוא פתרון. הבעיה שבאמת אין אף אחד שיכול לעזור לו בניהול המשחק. כל עוד המצב הוא כזה, אנחנו נמשיך לראות את זה בכל משחק

הקטע הוא שבמשחקי ההכנה הטענה הייתה שהוא לא יכול להיות יעיל בלי שהכדור כל הזמן בידיים שלו... ושפארגו באותו הרכב רק מפריע לו לבוא לידי ביטוי.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי שועל » 23 נובמבר 2018, 00:53

TAYO כתב:
ShiriV כתב:הוא מכריח וזורק יותר מדי ולזה צריך למצוא פתרון. הבעיה שבאמת אין אף אחד שיכול לעזור לו בניהול המשחק. כל עוד המצב הוא כזה, אנחנו נמשיך לראות את זה בכל משחק

הקטע הוא שבמשחקי ההכנה הטענה הייתה שהוא לא יכול להיות יעיל בלי שהכדור כל הזמן בידיים שלו... ושפארגו באותו הרכב רק מפריע לו לבוא לידי ביטוי.

זה נכון רק שהוא פצוע... לא יודעים מה יש לו. הוא לא? יש לך הוכחה רפואית שהוא לא? רגע, בעצם, גם אין הוכחה רפואית שהוא כן. אז זה בגלל שפארגו משחק. רגע, פארגו בארה''ב? אז זה בגלל שפארגו לא משחק. רגע, זה סותר בעצם. אז זה בגלל שאין לו עם מי לשחק. רגע, אבל... בלאק לכל הדעות שחקן מעולה והוא לחלוטין לא מפעיל אותו והוא מסיים משחקים בחד ספרתי. כנראה שבלאק פצוע, לא יודעים מה יש לו.

פורום צהבת במלוא הדרו כבר אמרו כאן?
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אדם » 23 נובמבר 2018, 01:14

נחזור על זה שוב עד שיבינו.
אני לא יודע מי פעם שיחק פה כדורבל או עסק בספורט .
שום שחקן גדול ככל שיהיה לא יכול לסחוב קבוצה לבד וקבוצה חסרת שחקנים בעלי יכולת.
ווילבקין לא יכול גם לרכז גם לחדור גם ליצר נקודות גם לשמור ובסוף התלונות כלפיו,זה ממש לא היה ככה בשום סגל של דרושפאקה לא אם בראד ולא בלעדיו.
למכבי סגל בינוני שיש בו בקושי 2 3 שחקנים שנקראים טובים ,השאר אתה לא יודע אם יקלעו שהם לבד או יעברו את החצי שמכדררים ואם זה אתם מצפים שוולבקין יעבוד ויעשה הכל?.
שוב מקרה ארויו שהשחקן הטוב נפגע מהסגל הרע ובסוף בוא מזלם את המחיר.
כל שחקן טוב צריך צוות מסיע צוות שעובד בשבילו שמגבה אותו שיוצר תלכיד טוב.
גם סרחיו גם ספאלוניס ועוד כוכבי על לא עשו כלום ולא יעשו כלום לבד.
1לצפות משחקן לעשות הכל זה הזוי ולא מקצועני וחסר הבנה.
ברגע שרואים את פנר או צסקא וריאל מבינים שדחקן שם לא משחק יותר מ15 20 דקות ולא משנה מי הוא ,כל אחד בא נותן את הדקות שלו ברגעים מסוימים וממצה את היכולות וזהו אין אף אחד שבא ועובר את המכסה וגומר וסוחט את עצמו וצריך לעשות מעבר לממוצע ולתת משו יוצא מהכלל באקסטרה דקות .
הכדורבל היום בנוי ששחקן בא ומותיאים ממנו בזמן מוקצב את המקסימום וזהו ,מעט מאוד מקרים קורה שזה עובר את המכסת דקות.
זה בסופו של דבר עניני תקציב ועומק וכשרון שבאים לידי ביטוי כתוצאה מתקציב.

מספיק למצוא ולחפש את האשמים במקום הלא נכון,נכון ווילבקין לא בכושר טוב ולא בכושר קליעה טוב אבל זה קים בו וזה לא משו שלא הוכח גם ברמת היורוליג.
לצפות ממנו להיות כוכב על זה מוגזם לדעתי,הוא שחקן טוב שצריך עוד שחקנים טובים לידו והוא נפגע כתוצאה מהסגל והשחקנים חסרי האיקיו וההבנת משחק לידו ,זה מצריך ממנו לעשות הרבה דברים שפשוט לא נכונעם וחלקם הוא גם כנראה לא יודע ולא צריך לעשות ובמקום להיתמקד במה שהוא טוב בו .
רק אצלנו בגלל ששחקן מקבל מליון דולר זה מצריך ממנו להיות יוצא מהכלל זה פשוט לא נכון,מליון דולר בהרבה קבוצות זה שחקן טוב וחלק מצוות טוב .
1תהיו בטוחים שוולבקין עוד יתן ויספק את הסחורה וככל שיהיו לידו יותר שחקנים טובים והכי חשוב בעלי איקיו כדורסל הוא יהיה יותר טוב.
מכבי כרגע יש בה שחקנים שלקרוא להם לא ברמה זו מחמאה הם פשוט לא מקצוענים במלוא מובן המילה,מחוסר בדברים בסיסים בכדורסל שזה כדרור או קליעה שפנוים וקולעים ,הבנה של דברים בסיסים במשחק הכדורסל וחוקים של דברים מסוימים ומגיע לרמת ביצוע ויכולת כדורסל ירודה 1ובזויה וזה דבר שצריך להיסתים במכבי ,שלא יהיו 12 כוכבים אבל שיהיו 12 שחקני כדורסל,12 שחקנים שפשוט יודעים לשחק את המשחק ויודעים לזרוק שיודעים לסים חדירה שמבינים משחק ושפשוט מבצעים נכון את המקצוע שלהם
אדם

הודעהעל ידי Rampel » 23 נובמבר 2018, 01:32

אני אוהב את השחקן הזה, אבל רבאק צריך להיות אובייקטיביים. פצוע או לא, הוא רואה כמו כולנו שהכדורים לא נכנסים, אז אולי במקום עוד אובר דה באק ועוד ניסיון דריבל שיריץ תרגיל או לפחות ישחרר את הכדור.. הוא משחק רק בשביל עצמו וכשזה 3/11 מה-3 ו-5/17 בכללי, אז זה הורס יותר משזה תורם.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 נובמבר 2018, 03:00

צריך להיות הוגנים איתו.
המשימה שלו קשה ביותר, ויש לו נסיבות מקלות.
אני מאמין שאחוזי הקליעה שלו ישתפרו ואני שמח שהוא לוקח על עצמו אחריות למרות כל הבלאגן.
הוא שחקן טוב, אבל ביורוליג צריך יותר מזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2018, 03:46

אגוסאיסט שחושב שכאן זה עדיין היורוקאפ.
אף אחד לא שם לך בחוזה שאתה חייב לזרוק 10 שלושות במשחק במיוחד אם אתה לא בכושר ומתקשה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2018, 03:48

שועל כתב:
TAYO כתב:

זה נכון רק שהוא פצוע... לא יודעים מה יש לו. הוא לא? יש לך הוכחה רפואית שהוא לא? רגע, בעצם, גם אין הוכחה רפואית שהוא כן. אז זה בגלל שפארגו משחק. רגע, פארגו בארה''ב? אז זה בגלל שפארגו לא משחק. רגע, זה סותר בעצם. אז זה בגלל שאין לו עם מי לשחק. רגע, אבל... בלאק לכל הדעות שחקן מעולה והוא לחלוטין לא מפעיל אותו והוא מסיים משחקים בחד ספרתי. כנראה שבלאק פצוע, לא יודעים מה יש לו.

פורום צהבת במלוא הדרו כבר אמרו כאן?

:like:
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 נובמבר 2018, 03:49

toja27 כתב:אגוסאיסט שחושב שכאן זה עדיין היורוקאפ.
אף אחד לא שם לך בחוזה שאתה חייב לזרוק 10 שלושות במשחק במיוחד אם אתה לא בכושר ומתקשה.

הביאו אותו בשביל לזרוק ולקלוע.
את החלק הראשון הוא עושה בהצלחה.
את החלק השני עושה בהצלחה חלקית.

לא צריך לכסח אותו על זה.
קורה גם לטובים ממנו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2018, 03:52

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:אגוסאיסט שחושב שכאן זה עדיין היורוקאפ.

הביאו אותו בשביל לזרוק ולקלוע.
את החלק הראשון הוא עושה בהצלחה.
את החלק השני עושה בהצלחה חלקית.

לא צריך לכסח אותו על זה.
קורה גם לטובים ממנו.

לא הביאו אותו בשביל לזרוק ולקלוע, הביאו אותו כחבילה שלמה לשחקן בקו האחורי. תאמין לי , שאף אחד במכבי לא היה משלם עליו בייאוט כזה עם המשכורת שלו אם זה לא היה המצב. אם היו רוצים רק שחקן שיודע לקלוע מבחוץ, היו הולכים על אופציות יותר זולות.
ולא רק זה, זאת אפילו לא הצלחה חלקית בצורה שאתה מתאר את זה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2018, 04:15

מחירו של וולבקין ירד מתחת למיליון ביורוליג פנטזי , יש עליו עכשיו sale, ו 50 אחוז הנחה, ממליץ לכולם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 23 נובמבר 2018, 14:35

עוד דוגמא לחוסר ניצול המשאבים הדלים שלנו יחסית לעשירות, עלה לנו 2.3 מליון, אל תגידו לי שבסכום הזה אי אפשר היה להביא את מיצ׳יץ׳ + וויליאמס גוס+ פרוורד ששומר וקולע רחמנא ליצלן.

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2018, 14:39

ankram כתב:עוד דוגמא לחוסר ניצול המשאבים הדלים שלנו יחסית לעשירות, עלה לנו 2.3 מליון, אל תגידו לי שבסכום הזה אי אפשר היה להביא את מיצ׳יץ׳ + וויליאמס גוס+ פרוורד ששומר וקולע רחמנא ליצלן.

הוא בעיני שחקן טוב לקבוצה עם תקציב רציני, שם הוא משחק כקלעי בקבוצה. אני לא חושב שיש לו מספיק איכות של משחק כדי להיות האיש של הקבוצה ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי A.Parker » 23 נובמבר 2018, 15:31

ankram כתב:עוד דוגמא לחוסר ניצול המשאבים הדלים שלנו יחסית לעשירות, עלה לנו 2.3 מליון, אל תגידו לי שבסכום הזה אי אפשר היה להביא את מיצ׳יץ׳ + וויליאמס גוס+ פרוורד ששומר וקולע רחמנא ליצלן.

איזה עיוות של נתונים. הוא עולה לך 1.3 לעונה. לקחת את הבייאאוט ולהכניס אותו רק על העונה זה סתם לעוות דברים.
A.Parker

הודעהעל ידי ankram » 23 נובמבר 2018, 15:39

A.Parker כתב:

איזה עיוות של נתונים. הוא עולה לך 1.3 לעונה. לקחת את הבייאאוט ולהכניס אותו רק על העונה זה סתם לעוות דברים.

זה כמה הוא עלה למכבי השנה, על איזה עיוות אתה מדבר?
וגם אם אתה נניח מחלק את הבייאאוט ל 3 שנים (בהנחה שהוא יישאר פה אחרי העונה הזאת) אז הוא עולה לך 1.6 מליון, אתה חושב שהוא שווה את זה? מילא היה עילוי התקפי ( שהוא לא) מילא היה שומר ( בכלל לא), לשלם 1.6 אם אני הולך לכיוון שלך , עליו , זאת טעות. לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], WendelA, שמוליק ו־44 אורחים