המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:עובדתית, הירידה ביכולת התחילה אחרי הפציעה.Jack55 כתב:שמואל1 כתב:לפני הפציעה הוא קלע באחוזים טובים.
הפגיעה באצבע הוציאה אותו מהקצב. הוא לא שכח לקלוע.
מה גם , יש עליו לחץ עצום כי הוא הקלעי היחיד בסגל.
הפציעה כבר עברה ממזמן והוא החלים ממני מלפניי 3 מחזורים, זה כבר לא תירוץ .
אני תמיד אהבתי אותו, אבל הוא פשוט חייב להתחיל להוכיח את עצמו יותר .
אשמח אם מישהו יכוון אותי לאתר שבו פירסמו את התיק הרפואי שלו או לכנס הרפואי שבו דובר עליו כי ראיתי פה כבר מלא אנשים זורקים שה''פציעה מזמן מאחוריו'' כמו מומחים גדולים ואני אשמח לדעת מאיפה המידעmy man כתב:פורום צהבת.. במלוא הדרו..
ShiriV כתב:הוא מכריח וזורק יותר מדי ולזה צריך למצוא פתרון. הבעיה שבאמת אין אף אחד שיכול לעזור לו בניהול המשחק. כל עוד המצב הוא כזה, אנחנו נמשיך לראות את זה בכל משחק
TAYO כתב:ShiriV כתב:הוא מכריח וזורק יותר מדי ולזה צריך למצוא פתרון. הבעיה שבאמת אין אף אחד שיכול לעזור לו בניהול המשחק. כל עוד המצב הוא כזה, אנחנו נמשיך לראות את זה בכל משחק
הקטע הוא שבמשחקי ההכנה הטענה הייתה שהוא לא יכול להיות יעיל בלי שהכדור כל הזמן בידיים שלו... ושפארגו באותו הרכב רק מפריע לו לבוא לידי ביטוי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שועל כתב:TAYO כתב:ShiriV כתב:הוא מכריח וזורק יותר מדי ולזה צריך למצוא פתרון. הבעיה שבאמת אין אף אחד שיכול לעזור לו בניהול המשחק. כל עוד המצב הוא כזה, אנחנו נמשיך לראות את זה בכל משחק
הקטע הוא שבמשחקי ההכנה הטענה הייתה שהוא לא יכול להיות יעיל בלי שהכדור כל הזמן בידיים שלו... ושפארגו באותו הרכב רק מפריע לו לבוא לידי ביטוי.
זה נכון רק שהוא פצוע... לא יודעים מה יש לו. הוא לא? יש לך הוכחה רפואית שהוא לא? רגע, בעצם, גם אין הוכחה רפואית שהוא כן. אז זה בגלל שפארגו משחק. רגע, פארגו בארה''ב? אז זה בגלל שפארגו לא משחק. רגע, זה סותר בעצם. אז זה בגלל שאין לו עם מי לשחק. רגע, אבל... בלאק לכל הדעות שחקן מעולה והוא לחלוטין לא מפעיל אותו והוא מסיים משחקים בחד ספרתי. כנראה שבלאק פצוע, לא יודעים מה יש לו.
פורום צהבת במלוא הדרו כבר אמרו כאן?
toja27 כתב:אגוסאיסט שחושב שכאן זה עדיין היורוקאפ.
אף אחד לא שם לך בחוזה שאתה חייב לזרוק 10 שלושות במשחק במיוחד אם אתה לא בכושר ומתקשה.
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:אגוסאיסט שחושב שכאן זה עדיין היורוקאפ.
אף אחד לא שם לך בחוזה שאתה חייב לזרוק 10 שלושות במשחק במיוחד אם אתה לא בכושר ומתקשה.
הביאו אותו בשביל לזרוק ולקלוע.
את החלק הראשון הוא עושה בהצלחה.
את החלק השני עושה בהצלחה חלקית.
לא צריך לכסח אותו על זה.
קורה גם לטובים ממנו.
ankram כתב:עוד דוגמא לחוסר ניצול המשאבים הדלים שלנו יחסית לעשירות, עלה לנו 2.3 מליון, אל תגידו לי שבסכום הזה אי אפשר היה להביא את מיצ׳יץ׳ + וויליאמס גוס+ פרוורד ששומר וקולע רחמנא ליצלן.
ankram כתב:עוד דוגמא לחוסר ניצול המשאבים הדלים שלנו יחסית לעשירות, עלה לנו 2.3 מליון, אל תגידו לי שבסכום הזה אי אפשר היה להביא את מיצ׳יץ׳ + וויליאמס גוס+ פרוורד ששומר וקולע רחמנא ליצלן.
A.Parker כתב:ankram כתב:עוד דוגמא לחוסר ניצול המשאבים הדלים שלנו יחסית לעשירות, עלה לנו 2.3 מליון, אל תגידו לי שבסכום הזה אי אפשר היה להביא את מיצ׳יץ׳ + וויליאמס גוס+ פרוורד ששומר וקולע רחמנא ליצלן.
איזה עיוות של נתונים. הוא עולה לך 1.3 לעונה. לקחת את הבייאאוט ולהכניס אותו רק על העונה זה סתם לעוות דברים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], WendelA, שמוליק ו־44 אורחים