28 נובמבר 2018, 23:24
Mmm כתב:טוזה בתור אחד שאמר על עצמו שהוא מבין בכדורסל. ואמרת שיש אחלה סגל וכו וכו...מה קרה פתאום כיצד אתה כבר רוצה לסגור תבאסתה?אולי הגעת כבר לתובנה שרוב חברי הפורום וגם האוהדים בכלל הבינו שתם הטקס....
28 נובמבר 2018, 23:40
29 נובמבר 2018, 00:00
גל גל כתב:יש לי דווקא הרגשה רעה
יש להם מאמן טוב והם מאוד גבוהים ופיזים בעמדות 1-3 בדיוק ההפך ממכבי.
מאץ אפ קשה
29 נובמבר 2018, 00:08
Jack55 כתב:קשה לי להאמין שנפסיד פה, בטח ובטח שכל השחקנים מתים לניצחון וזאת הזדמנות מצוינת בשבילם ובשבילנו לפתוח דף .
אבל תמיד יש את החשש שבאיירן יעשו לנו מלאגה .
29 נובמבר 2018, 00:12
TAYO כתב:toja27 כתב:TAYO כתב:toja27 כתב:TAYO כתב:באיירן קבוצה נחמדה מאד עם ובלי יוביץ׳, מאד מסקרן אותי לראות אילו פתרונות יביא ספרפולוס ליתרון הגובה שלהם מול הגארדים שלנו. תמיד כשהיה שבוע שלם לפני משחק, הייתה לנו ציפייה שספאחיה יכין את הקבוצה ויביא פתרונות... זה כמובן אף פעם לא קרה. מבחינתי זה המבחן הראשון של היווני.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בעיני החסרון של יוביץ' יחסית משמעותי כי אני אישית מעריך אותו כרכז והוא הרכז הפותח שלהם.
בקשר ליתרון הגובה שלהם בקו האחורי, בלי יוביץ' היתרון שלהם הרבה פחות בולט, וגם איתו הגובה מורגש יותר במידה שמים את דג'דוביץ כ -2 מההתרשמות שלי , אבל אני חושב שהוא משחק לרוב ב-3. בכל אופן, אפשרות שאני תמיד בעד היא לשים את קלויארו ב-3 ורול וקיין ב-2 בקשר לנושא הזה.
לא יודע, אני כבר מדמיין את ריי רץ בטירוף לפינה רק כדי להספיק לראות את דג׳דוביץ׳ תופר לו שלשה בפנים...
אבל היי, ספאחייה הלך, אולי ליווני יש שיטה מוצלחת יותר לגרום לדג׳דוביץ לרוץ בטירוף אחרי ריי רק כדי לראות אותו דופק דאנק במתפרצת?
אני חושב שגם הגיע הזמן לראות משחק סביר-סביר + מוולבקין. עוד משחק שלו עם איזה 2-10 מבחוץ וכנראה אפשר לסגור את הבסטה.
לא יודע מה יהיה בקטע של ההובלת כדור... נראה לי שזה שהוא מנהל את ההתקפות - פוגע לו בבחירת הזריקות. בקיצור, נראה מה יהיה.
29 נובמבר 2018, 00:13
סומבץ כתב:TAYO כתב:toja27 כתב:TAYO כתב:toja27 כתב:בעיני החסרון של יוביץ' יחסית משמעותי כי אני אישית מעריך אותו כרכז והוא הרכז הפותח שלהם.
בקשר ליתרון הגובה שלהם בקו האחורי, בלי יוביץ' היתרון שלהם הרבה פחות בולט, וגם איתו הגובה מורגש יותר במידה שמים את דג'דוביץ כ -2 מההתרשמות שלי , אבל אני חושב שהוא משחק לרוב ב-3. בכל אופן, אפשרות שאני תמיד בעד היא לשים את קלויארו ב-3 ורול וקיין ב-2 בקשר לנושא הזה.
לא יודע, אני כבר מדמיין את ריי רץ בטירוף לפינה רק כדי להספיק לראות את דג׳דוביץ׳ תופר לו שלשה בפנים...
אבל היי, ספאחייה הלך, אולי ליווני יש שיטה מוצלחת יותר לגרום לדג׳דוביץ לרוץ בטירוף אחרי ריי רק כדי לראות אותו דופק דאנק במתפרצת?
אני חושב שגם הגיע הזמן לראות משחק סביר-סביר + מוולבקין. עוד משחק שלו עם איזה 2-10 מבחוץ וכנראה אפשר לסגור את הבסטה.
לא יודע מה יהיה בקטע של ההובלת כדור... נראה לי שזה שהוא מנהל את ההתקפות - פוגע לו בבחירת הזריקות. בקיצור, נראה מה יהיה.
גם אני באותה גישה של ציפייה לעליונות טקטית שלנו, שתאלץ אותם לרדוף אחרינו ולא להיפך הפעם
29 נובמבר 2018, 00:18
my man כתב:סומבץ כתב:
גם אני באותה גישה של ציפייה לעליונות טקטית שלנו, שתאלץ אותם לרדוף אחרינו ולא להיפך הפעם
לא רדפו אחרינו איזה 70 שנה..
(ראית מה עשית פה?)
29 נובמבר 2018, 00:18
29 נובמבר 2018, 00:21
29 נובמבר 2018, 00:24
29 נובמבר 2018, 00:27
toja27 כתב:רדפו כבר אחרינו, אבל בדרך כלל השיגו וכאן הבעיה.
29 נובמבר 2018, 00:28
BIG sofo כתב:משחק לפרוטוקול
יאללה הבייתה
מזכיר לכם שמכבי תל אביב מקום אחרון לאחר 9 מחזורים!
29 נובמבר 2018, 00:28
סומבץ כתב:toja27 כתב:רדפו כבר אחרינו, אבל בדרך כלל השיגו וכאן הבעיה.
אז צריך להתחמק בדרכים מתוחכמות יותר. בקיצור, שנגרום להם להיכנס לתסכולים ולשבור את הראש, לא משנה איך...
29 נובמבר 2018, 00:32
toja27 כתב:סומבץ כתב:toja27 כתב:רדפו כבר אחרינו, אבל בדרך כלל השיגו וכאן הבעיה.
אז צריך להתחמק בדרכים מתוחכמות יותר. בקיצור, שנגרום להם להיכנס לתסכולים ולשבור את הראש, לא משנה איך...
את האמת עכשיו , איך החתימה שלי?
29 נובמבר 2018, 00:32
toja27 כתב:סומבץ כתב:toja27 כתב:רדפו כבר אחרינו, אבל בדרך כלל השיגו וכאן הבעיה.
29 נובמבר 2018, 00:34
סומבץ כתב:toja27 כתב:סומבץ כתב:toja27 כתב:רדפו כבר אחרינו, אבל בדרך כלל השיגו וכאן הבעיה.
התשובה שלי היא שזה תלוי בתפקוד של האיש שבתמונה, אז כרגע אין לי למעשה תשובה
29 נובמבר 2018, 00:53
.סטפן יוביץ', הגארד הסרבי המצוין של דיאן רדוניץ', שב לפעילות בתקופה האחרונה אחרי שהחמיץ שני משחקים והוא נחשב לאחד השחקנים החשובים בקבוצה
29 נובמבר 2018, 08:38
toja27 כתב:אני חושב שאין להם אחד שיכול לעצור את אובראיינט, הוא מיסמאץ' רציני עבורם.
לגבי יוביץ':
.סטפן יוביץ', הגארד הסרבי המצוין של דיאן רדוניץ', שב לפעילות בתקופה האחרונה אחרי שהחמיץ שני משחקים והוא נחשב לאחד השחקנים החשובים בקבוצה
29 נובמבר 2018, 12:56
29 נובמבר 2018, 12:56