פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
30 נובמבר 2018, 00:26
מה שהאקט עושה לקארול..וואו
30 נובמבר 2018, 00:28
my man כתב:מה שהאקט עושה לקארול..וואו
באמת הצליח יפה לסגור לו את השלשה. חבל רק ששתי דקות לפני זה הוא עשה עבירה לשלוש מטומטמת על ראנדולף
30 נובמבר 2018, 00:33
איזה שלשות אמא
30 נובמבר 2018, 00:36
נראה לי שהשופטת הנאצית לא תחזור חיה מספרד.
30 נובמבר 2018, 00:55
צסקא מנצחת 93:88 את ריאל - קורי היגינס היה הקלעי מוביל עם 24 נק' ו3 ריב', וויל קלייבורן סיים עם 18 נק', 6 ריב', אסיסט ו2 חטיפות . דה קולו הוסיף עוד 15 נק', 3 ריב' ו5 אס'.
אצל הספרדים, קאמפאצו נתן משחק מצוין של 23 נק', 2 אס', ריבאונד ו3 חטיפות . פרננדז הוסיף עוד 18 נק', 3 ריב' ו2 אס', וקארול תרם עוד 9 נק' .
*ריאל שיחקה בלי סרחיו יול וצסקא שיחקה בלי סרחיו רודריגז .
30 נובמבר 2018, 13:12
TAYO כתב:MTA2311 כתב:ובאמת, מכל הדיונים הטיפשיים בפורום, זה כנראה הכי טיפשי שהיה.
יש קונצנזוס רחב מאוד על זה שבמכבי יש יותר מדי פציעות. הקונצנזוס הוא לא רק בפורום, אלא גם במערכת עצמה של מכבי. עכשיו, אחרי שעברנו את השלב הזה, צריך להגיד שיש בן אדם אחד במועדון שהתפקיד היחיד שלו הוא למנוע פציעות, וזה מאמן הכושר. כל המהות של אימוני כושר, לא רק בקבוצת ספורט, זה למנוע פציעות.
אז להגיד שיש איזשהו קשר בין רגב לבין כמות הפציעות זה מופרך וטעות שצריך להודות בה, אבל באותה נשימה נטען בלהט שהגורם לפציעות הוא מזל רע (!!!!!!!) ונבסס את זה על שליפה של פציעה אקראית של שחקן מקבוצה אחרת.
פאקינג הזוי. תת רמה.
אם אתה בעניין של הרמת הרמה, תתחיל במבט חטוף במראה. לכנות חברים שלך בפורום ״טרול״ או ״טיפש״ לא בדיוק יעזור לך להעלות את הרמה.
דרך ארץ, בחיים בכלל, היא כלי מאד חשוב. אל תשכח את זה רק בגלל שאתה לא מסתכל לאנשים כאן בעיניים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה לא רק צודק לגבי דרך ארץ, אלא כל עוד לא ראינו סטטיסטיקת פציעות אל מול המתחרות תחת המסגרת החדשה של היורוליג, אתה גם לא בהכרח טועה לגבי פנאן.
כל הלעקוב אחרי מכבי בלבד, לראות שחקן שובר אצבע, אחר מחליק על מדבקה ושלישי סובל מבלט דיסק כי הוא בן 32, ולהחליט שמערך הכושר פה גרוע מבמקומות אחרים, לא תופס בעולם המשפט, המדע או הפאקינג הייטק. בלי דאטה זה לא שווה כלום.
ואנחנו רואים כל שני וחמישי עוד שחקן שקבוצה יריבה מאבדת. ככה שאין פה באמת קונצנזוס, אלא חשד. אם כבר הקונצנזוס הוא על איך מכבי לא בליגה של המתחרות באיך שהן מגיבות לפציעות.
שמישהו יביא פעם אחת נתונים אובייקטיביים ונשים את זה במיטה.
30 נובמבר 2018, 13:17
לא יודע, לא זכור לי שתימכת כל אמירה שלך בפורום עם "דאטה" . ודווקא היו לא מעט כאלה שבהחלט הצריכו תימוכין.
אז אפשר לקחת משהו באמת די פשוט, כמו עניין הפציעות במכבי, ולהתחמק עם טיעוני "דאטה", כאילו לאנשים אין עיניים, ואפשר גם לטעון שפארגו זה "איכסה" וארז אדלשטיין הוא מינוי לגיטימי למועדון כמו מכבי.
הכל בעיני המתבונן אני מניח.
30 נובמבר 2018, 15:04
אכן הכל בעיניי המתבונן. נגיד אני רואה אותך עכשיו קופץ ראש לתוך בריכה ריקה עם הטיעונים הדמגוגיים האלה.
לא שאדלשטיין ופארגו קשורים איכשהו לנושא, אבל מעולם לא נסוגתי שלא בזמן משגל...
לגבי הראשון, בחרת בצורה גמלונית את מה שהכי "תומך" אי פעם בפורום הזה.
בקצרה:
1. הרזומה של אדלשטיין > גרשון בנקודת הכניסה שלהם למכבי
2. אדלשטיין אומר להנהלה על ההתחלה שהם לא יודעים לבנות קבוצה ומפוטר במקום = מינוי "לא לגיטימי", זאת צביעות לשמה. ראינו מה יצא מהקבוצה המרגשת הזאת עם מיטב המינויים ה"לגיטימיים"
לגבי השני, דווקא חשבתי שהיה טוב. ב-2011. וליקקתי את האצבעות מסוף העונה שעברה שהוא נתן פה. אבל...
1. זה שיש לו יכולות גבוהות לא סותר את העובדה שכשהשתן עולה לו לראש, זה יכול לעבוד בליגה הישראלית אבל נזק ברמות הגבוהות. אם כי זה גם לא עבד בסדרה מול אילת
2. לא חושב שהוא מתאים ליד ווילבקין, שצריך מישהו עם גוף גדול שיאזן אותו, או לחילופין אתפשר על פשוט קודם כל רכז
3. פארגו פצוע = פנאן, ולא פארגו פצוע = זקן והיינו צריכים להחתים בכסף הזה שחקן מוביל יותר מתאים שהעתיד עוד לפניו. זה כאילו לאנשים אין עיניים
עדיין מקווה שיחזור לקראת סוף העונה, כל עונה היא עונת חוזה בשבילו בשלב הזה של הקריירה ולא הייתי רוצה להפסיד את האליפות בארץ...
מה שאתה לא מבין זה שזה לא כתב הגנה על העבודה של פנאן. אני לגמרי פתוח לזה שהוא חרא. אבל בין נדמה לי לבין קונצנזוס רחב בעניין שניתן לברר ע"י נתונים יש פער גדול.
אם היית גבר היית מודה שלפחות העונה הפציעות ככל הנראה לא על הראש שלו, במקום לרכב עליהן.
30 נובמבר 2018, 15:14
אין דבר דמגוגי יותר מלדבר על דאטה בשביל להוכיח טיעון, כשלא קיים דאטה שיכול להוכיח אותו.
הנקודה שלי עם הדוגמאות של אדלשטיין (אתה אשכרה טוען שבגלל שנקודת הפתיחה שלו כביכול עלתה על זאת של פיני זה מינוי לגיטימי? והטיעונים שלי דמגוגיים?) ושל פארגו, היא שלא לכל טיעון צריך להדביק קבצי אקסל עם נוסחאות סטטיסטיות. יש דברים שמספיק לראות בעיניים, ואין דבר פופוליסטי יותר מלצעוק איפה הדאטה כשלכולם ברור שלא נאסף שום דאטה בנושא.
לצורך העניין, אתה טוען שדווקא העונה הפציעות לא על הראש שלו, אז איפה הדאטה שלך???!!?!!! בוא תוכיח לי את זה מתמטית בבקשה.
אחזור שוב על הפואנטה. במכבי יש המון פציעות. יכול להיות שבמועדונים אחרים באירופה יש כמות פציעות דומה. זה לא מעניין אותי. עובדתית, עונה אחרי עונה המועדון נפגע מקצועית מכמות הפציעות. עכשיו, במועדון קיימת פונקציה שהתפקיד היחיד שלה היא למנוע, או לצמצם את כמות הפציעות. הפונקציה הזאת היא רגב, והוא לא ממלא את תפקידו. לא כל הפציעות על הראש שלו, מעולם לא נטען אחרת, אבל כמו שאפשר להגיד שניקולה, או אבי אבן לא עושים את התפקיד שלהם כמו שצריך, בלי להריץ נוסחאות סטטיסטיות, אפשר להגיד את זה גם על רגב. לא מבין איפה הקושי הלוגי פה.
יכול להיות שבמועדונים אחרים ביורוליג נעשית עבודת סקאוטינג גרועה באותה מידה כמו במכבי. לא ראיתי אף אחד שרץ לבקש דאטה בנושא לפני שמפילים את התיק של אבי.
30 נובמבר 2018, 15:49
אצלך "לא קיים" = אין עמוד כזה באתר של היורוליג. אפשר להתחקות אחרי זה, וזה בסדר גמור שלאף אחד אין זין לעשות את זה.
ו"לא לכל טיעון צריך להדביק קבצי אקסל" ו"יש דברים שמספיק לראות בעיניים" זה מגוחך מפי מי שמספר לנו על הקדמה הנדרשת במערכים הפיזיולוגיים של מכבי.
אבל אכן יש דברים שמספיק לראות בעיניים. אם במכבי חצי מהקבוצה הייתה מנוטרלת עקב פציעות שניתן לחשוד שמקורן במערך הכושר, בעוד שבקבוצות האחרות זה היה קורה באחוזים נמוכים (בלי אקסל), אז זה היה מספיק. היות שהשנה לא נראה שבינתיים יש פציעה אחת שקשורה במערך הכושר, בעוד שבקבוצות אחרות שחקנים נופלים כמו זבובים מדי שבוע, קשה להסתפק במראה עיניים.
לגבי אדלשטיין, אכן נקודת הפתיחה היא שקובעת, ולא הפיטורים בדיעבד (אף על פי שגם הם מחזקים את הלגיטימיות שלו כפי שכבר ציינתי), ולא כל דבר אחר שקרה בדיעבד. להגיד את ההיפך זו הדמגוגיה. (אני ידעתי שלא לגיטימי כי הנה עובדה שעכשיו הוא פרשן בטלוויזיה ושות')
אף אחד לא צריך להוכיח לך "מתמטית" שאצבע נשברת שלא כתוצאה מאימוני כושר, בעוד שקרע בצולבת יכול לקרות גם כתוצאה מאימוני כושר לקויים וגם כאשר השחקן מקבל את המעטפת הפיזיולוגית הטובה בעולם.
"יכול להיות שבמועדונים אחרים באירופה יש כמות פציעות דומה. זה לא מעניין אותי."
פה דרכינו נפרדות. מה שקורה במועדונים אחרים זה בדיוק המדד לפיו ניתן להבין אם פנאן עושה עבודה טובה או לא, ולא "האם זה פוגע בקבוצה". למה קרי בחוץ זה פוגע בקבוצה של גולדן סטייט?!??! איך פנאן הגיע גם לשם?!??!!!!? לא אכפת לי שגם בסן אנטוניו, לייקרס, ובוסטון יש פציעות!!!!!11
ת'אמת שזכור לי שראית וליגלגת שלא בצדק.
קיצר פנאן זכאי
30 נובמבר 2018, 15:52
גועל
30 נובמבר 2018, 16:17
אפשר להתחקות אחרי הכל, וזה לא שאלה של זין. זה שאלה של פופוליזם בעצם הדרישה. לא ראיתי שמישהו פה דרש נתונים סטטיסטיים על שאר הסקאוטים או הג'נרל מנג'רס באירופה. אפילו לא לגבי תפקוד המאמנים. זה נטו צדקנות, צר לי. אי אפשר לבחור אקראית מה מצריך נתונים סטטסיטיים מדוייקים ומה לא. במקרה הבחירה פה היא לגבי נתון שצריך לעבוד בו במשרה מלאה בשביל לגלות.
".. שאפשר לחשוד שמקורן במערך הכושר".. שוב, על סמך מה אתה מבסס פה את עצמך? דאטה, אני מניח? כי גם פציעת גב, אפילו היא אם היא אצל שחקן בן 32, בהחלט ניתן לחשוד שמקורה במערך הכושר. חשד זה כמובן משהו סובייקטיבי, ומה שמגוחך זה לדבר במונחים סובייקטיביים כשהטענה שלך פה היא שחסרים לך נתונים אובייקטיביים בשביל לשייך משהו למערך הכושר.
לגבי אדלשטיין, כמובן שנקודת הפתיחה היא לא רלוונטית בשום צורה. אפשר גם להחתים את שרון דרוקר, שנקודת הפתיחה שלו טובה בהרבה משל פיני. זה יספק אותך? זה נשמע כמו טיעוני דני פדרמן על טייריס רייס והיינס. זה טיעון לא לגיטימי, ופופוליסטי. לא מתאים לך.
מה שקורה במקומות אחרים אכן לא רלוונטי, כשמדברים על התמונה הגדולה. קשה מאוד לטעון שאובייקטיבית הפציעות לא פגעו במכבי בשנים האחרונות. יכול להיות שזה פגע בעוד קבוצות, ויכול להיות שלא. כמו שיכול להיות שיש סקאוטים גרועים בעוד קבוצות באירופה, ויכול להיות שלא. ברגע שמבינים שיש בעיית פציעות שפוגעת בקבוצה, צריך לעשות משהו בשביל לפתור אותה, ולא לדבר על נאחס והחלפת מזוזות.
30 נובמבר 2018, 16:31
פאפאטרו סופית בחוץ נגד חימקי .
30 נובמבר 2018, 20:59
תעשה לי טובה, לא צריך לעבוד במשרה מלאה כדי לבדוק איזה שחקנים נעדרו העונה באילו קבוצות, מאילו סיבות ולכמה זמן.
הכפירה שלך ברצון להבין את כמות הפציעות במועדון שלנו לעומת מועדונים אחרים הזויה, ואני לא מצליח לראות טיעון אחד רציונלי שלך. "זה קורה פה וצריך להפסיק את זה" זה לא אחד כזה. אם, תיאורטית ולשם ההמחשה, אף מועדון אחר באירופה, שלא לומר בעולם, לא מצליח למנוע משחקניו להפצע פחות מאשר במועדון שלנו, צריך להיות אינטרסנט כדי להפיל את התיק על מערך הכושר. ושים לב שאני לא טוען כך או אחרת, אבל אם יום יבוא וכן נראה נתונים, לא יפתיע אותי אף סנאריו, בין אם מכבי תשב על הממוצע, או תהיה בטופ לכל כיוון. אני לא חושב שמישהו פה עוקב מספיק כדי להכריע בעניין.
גרשון הביא את דרוקר כדי שיעזור לו ואפילו יירש אותו. האם זה היה לגיטימי? בהחלט. לא יודע אם שמת לב, אבל גרשון לא רק שלא חושש מעוזר מאמן חזק מקצועית, אלא דואג שיהיה אחד כזה לידו בכל מקום. בלאט, שמיר, אדלשטיין, דרוקר. אם אתה שואל אם אני רוצה לראות את דרוקר מאמן את מכבי, התשובה היא hell naw. אני לא בטוח שאתה יודע מה גרשון עשה בקריירה טרם ההגעה שלו למכבי אם אתה אומר שנקודת הפתיחה של דרוקר טובה בהרבה.
אגב, הייתי יכול להזכיר את הסלידה שלך מבלאט, שיש קונצנזוס רחב על הביצועים שלו כמעט בכל מקום אליו הוא מגיע, או הסלידה שלך מקטש, שאני חושב שכבר אי אפשר להתעלם מהביצועים שלו בכל מועדון ומסגרת אליהם הוא מגיע. הייתי יכול להזכיר זאת, רק שלא ברור מה זה קשור לדיון על פציעות. בערך כמו הקשר שלי לנאחס והחלפת מזוזות.
30 נובמבר 2018, 21:12
אתה לאורך כל הדיון מתייחס לטענות שלי בצורה מאוד סלקטיבית. בוחר מה שנוח, מעוות, וממה שפחות נוח פשוט מתעלם.
אני חושב שהסברתי את הנקודה שלי בצורה מספיק ברורה, ומספיק פעמים. הויכוח הזה לא מוסיף כבוד לאף אחד מאיתנו, אין טעם להמשיך.
30 נובמבר 2018, 22:14
ממש לא מובן לי למה לאורך כל המשחק אריק שיבק ממשיך לטעון שהחולשה של הוארטוס זו קליעה מרחוק. השנה עד עכשיו יש לו 50% לשלוש, בעונה שעברה 43.2%
ביזארי...
30 נובמבר 2018, 22:17
חימקי מנצחת את פנאתנייקוס 76:68 ללא אלכסיי שבד - אנתוני גיל היה לא פחות ממתאים וכיפר על חסרונו של שבד עם 21 נק', 5 ריב', 2 אס' וחטיפה . ג'ורדן מיקי גם נתן משחק טוב וסיים עם 14 נק' ו4 ריב', ג'נקינס הוסיף עוד 9 נק', 7 ריב', 2 אס', חסימה ו3 חטיפות .
בצד של המפסידים, ג'יימס גיסט בלט עם 19 נק', 9 ריב', אסיסט וחטיפה . לנגפורד הוסיף עוד 17 נק', 6 ריב', 5 אס' ו2 חטיפות . ניק קלא'תס שוב פעם עם משחק פשוט נוראי - 2 נק' בלבד (1/4 ל2, 0/5 לשלוש), 4 אס' ו3 איבודים .
אנאדולו אפס מנצחת את באסקוניה 95:86 - מוטום ומיסיץ' קלעו 16 נק' כ"א, השחקן המצטיין היה רודריג בובואה שסיים עם 14 נק', 2 ריב', 6 אס' ו2 חטיפות . מוארמן ודאנסטון הוסיפו עוד 10 נק' כ"א .
בצד של המפסידים, ג'נינג היה נהדר וסיים עם 20 נק', 4 אס' ו3 חטיפות . פויטמן והיליארד קלעו 15 נק' כ"א, וגריינג'ר הוסיף עוד 10 נק' ו6 אס' .
30 נובמבר 2018, 22:39
סוף סוף גיל ברק תרם מידע בעל ערך הערב. פוארייה באמת מזכיר את אחד הרעים מסופרמן 2 (זוד). הוא באמת נראה לי מוכר.
מצד שני, כמובן שהוא עיוות את היסטוריית הזכיות של מכבי באירופה והטעה את הצופים (לפחות תיקנו אותו תוך כדי שידור, אם כי גם באופן חלקי).
30 נובמבר 2018, 23:38
הקהל בברצלונה צועק ללמוניקה: Hijo de puta ! Hijo de puta !
כי למוניקה נתן טכנית לפשיץ'