המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מצד שני החזיר את מכבי למשחק עם השלשות. אני מאמין שהוא יחזור לעצמו.itai7 כתב:כמעט הפסדנו בגלל המהלך האחרון שלו
jol9 כתב:צולע, אבל היה זה שהחזיר אותנו למשחק יחד עם דיבה.
felix_r כתב:jol9 כתב:צולע, אבל היה זה שהחזיר אותנו למשחק יחד עם דיבה.
גם כמעט הפסיד את המשחק אחרי שכבר הובלנו, כשחזר לחדירות המטומטמות שלו
החציל האצטקי כתב:לא ברור מה קורה איתו. ברור שיכול הרבה יותר, אבל למה זה לא קורה?
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:לא ברור מה קורה איתו. ברור שיכול הרבה יותר, אבל למה זה לא קורה?
יש כמה סיבות:
א) כי הוא לא רכז. קשה לו בתפקיד הזה.
ב) המאמן מבקש ממנו לעשות פיק-נ-רולים עם הגבוה. אבל הוא לא יודע, כי הוא לא רכז (ראה סעיף א'). אז הוא חודר ומושך עם המסירה לגבוה עד שהוא מאבד.
ג) הוא לא מקבל קרדיט מהשופטים כפי שהיה מקבל ביורוקאפ שם היה כוכב [כול מכבי סובלת משיפוט אנטי. הפסיקו לכבד אותנו. לא יודע...]. מרגישים את זה הרבה יותר כשהוא לא מקבל שריקות בחדירות שלו. לכן עדיף לו לא לחדור. שיזרוק מבחוץ.
ד) בקבוצתו הקודמת הוא היה הכוכב הראשי ולא דרשו ממנו לשמור יותר מדי. במכבי כן דורשים. קשה לו.
ה) הוא עדיין לא הבריא ב 100% מהפציעה, אז חסר לו בטחון
my man כתב:חמישי..זה ה-משחק שלו להוכיח לכולם ממה הוא קורץ..
MTA2311 כתב:my man כתב:חמישי..זה ה-משחק שלו להוכיח לכולם ממה הוא קורץ..
נראה לי שזה כבר אבוד
שמואל1 כתב:אני לא איבדתי תקווה, אבל מיום ליום הוא הולך ונראה כמו ג'ורדן פארמר. מקווה שהוא יתאפס במהירות, לפני שכדור השלג יתחיל להתגלגל.
my man כתב:שמואל1 כתב:אני לא איבדתי תקווה, אבל מיום ליום הוא הולך ונראה כמו ג'ורדן פארמר. מקווה שהוא יתאפס במהירות, לפני שכדור השלג יתחיל להתגלגל.
גבר כדור השלג כבר מגולגל ואנחנו ממש לקראת קצה ההר..
יום חמישי זו ההזדמנות האחרונה בהחלט(ואם ינצחו יהיו עוד כמה כאלה עד סוף הסיבוב)
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:אני לא איבדתי תקווה, אבל מיום ליום הוא הולך ונראה כמו ג'ורדן פארמר. מקווה שהוא יתאפס במהירות, לפני שכדור השלג יתחיל להתגלגל.
גבר כדור השלג כבר מגולגל ואנחנו ממש לקראת קצה ההר..
יום חמישי זו ההזדמנות האחרונה בהחלט(ואם ינצחו יהיו עוד כמה כאלה עד סוף הסיבוב)
לא יודע, התקפית הוא בסדר. בהגנה הוא מתחת לכל ביקורת. אם יצליח להרים את הרמה שלו בהגנה, אני מאמין שזה יתחבר והוא ישוב ליכולת של תחילת העונה.
שוב, הכיוון לא נראה טוב, אבל לא מדובר באיזה מרקיז היינס מהליגה האיטלקית. השחקן הזה קרע רשתות שנתיים רצוף, וגם שמר טוב. היכולת שם, הראש (עדיין) לא.
החציל האצטקי כתב:הוא בתקופה רעה, אבל זה קורה.
הכשרון שלו במקום.
גם העומס עליו מטורף.
הוא גם הפליימייקר- ולרוב גם הפינישר- הכי חשוב, וכולם סביבו מסורסים.
הוא כנראה לא סטף קארי של אירופה, אבל אני לגמרי מאמין שיש לו מקום בטופ יורוליג. פשוט כנראה שלא בתפקוד הנוכחי שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־13 אורחים