06 דצמבר 2018, 23:37
סומבץ כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:כל הכבוד לספירופולוס שספסל את קיין בדקות הסיום .
הוא לא. הוא הוריד אותו בהתקפה האחרונה כדי שלא יעשו עליו פאול של זריקות עונשין. אחר כך החזיר אותו להגנה
אבל לפני זה הוא לא שיחק כמה דקות ברציפות
06 דצמבר 2018, 23:38
Jack55 כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:כל הכבוד לספירופולוס שספסל את קיין בדקות הסיום .
הוא לא. הוא הוריד אותו בהתקפה האחרונה כדי שלא יעשו עליו פאול של זריקות עונשין. אחר כך החזיר אותו להגנה
אתה בטוח ?
כל הדקות של הקאמבק היו ללא קיין אאל"ט .
06 דצמבר 2018, 23:42
06 דצמבר 2018, 23:42
06 דצמבר 2018, 23:43
felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:כל הכבוד לספירופולוס שספסל את קיין בדקות הסיום .
אתה בטוח ?
יכול להיות. היו שם הרבה חילופים.
אבל אני בטוח בכך, שלפני ההתקפה האחרונה הוא היה על מגרש, וספרופולוס הוריד אותו שלא יעשו עליו פאול בכוונה. אני גם בטוח שהוא החזיר אותו לאחר הפאול הבלתי-ספורטיבי של רול כדי שיעזור בהגנה. הוא זה שתפס את הכדור והעיף אותו לשמיים, זוכר?
דרך אגב, ממש לפני הכדור האחרון של פאקה, המאמן החליף את רול , כדי שתהיה חמישיה הגנתית
06 דצמבר 2018, 23:46
Jack55 כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:כל הכבוד לספירופולוס שספסל את קיין בדקות הסיום .
אתה בטוח ?
יכול להיות. היו שם הרבה חילופים.
אבל אני בטוח בכך, שלפני ההתקפה האחרונה הוא היה על מגרש, וספרופולוס הוריד אותו שלא יעשו עליו פאול בכוונה. אני גם בטוח שהוא החזיר אותו לאחר הפאול הבלתי-ספורטיבי של רול כדי שיעזור בהגנה. הוא זה שתפס את הכדור והעיף אותו לשמיים, זוכר?
דרך אגב, ממש לפני הכדור האחרון של פאקה, המאמן החליף את רול , כדי שתהיה חמישיה הגנתית
חחחחח כן כן איך אפשר לשכוח .
אבל אם אתה מסתכל בגדול עכשיו, הרוטציה של ספירופלוס (במיוחד ברבע האחרון) הייתה פשוט מעולה .
06 דצמבר 2018, 23:55
07 דצמבר 2018, 00:02
07 דצמבר 2018, 00:15
07 דצמבר 2018, 00:17
TAYO כתב:לכל מי שכועס על קיין שזרק את הכדור באוויר בסיום - אתם הרי לא באמת רוצים לראות אותו מקבל עבירה והולך לקו נכון? אז גם הוא יודע שעדיף לו לזרוק את הכדור ליריבה מאשר ללכת לקו...
Sent from my iPhone using Tapatalk
07 דצמבר 2018, 00:49
Jack55 כתב:TAYO כתב:לכל מי שכועס על קיין שזרק את הכדור באוויר בסיום - אתם הרי לא באמת רוצים לראות אותו מקבל עבירה והולך לקו נכון? אז גם הוא יודע שעדיף לו לזרוק את הכדור ליריבה מאשר ללכת לקו...
זה היה מהלך חכם, אם מסתכלים על זה שוב פעם בשידור חוזר מבינים שזה היה מהלך חכם .
07 דצמבר 2018, 00:50
07 דצמבר 2018, 05:35
07 דצמבר 2018, 10:09
Jack55 כתב:לא יודע איך לא שמנו לב לנתון דיי מטורף :
מכבי לקחו 50 ריבאונדים בסה"כ (מקום שני בהיסטוריה של המועדון) .
השיא הוא 53 נגד ריאל בעונה שעברה .
07 דצמבר 2018, 10:14
רואה סירטונים מהשמחה אתמול בחדר ההלבשה וכן, הילד השני נמאס עליי מזמן כברשופי שוף כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם לי נראה שזאת הסיבהשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:ממש ממש בא לי שזוסמן יצליח, לא יודעת להסביר למה
נראה לי שזה האופי שלו
לגמרי, באמת בן אדם טוב וצנוע. מהצד השני של המטבע נמצא אבדיה, שעושה רושם של דוש רציני.
07 דצמבר 2018, 11:27
TAYO כתב:Jack55 כתב:לא יודע איך לא שמנו לב לנתון דיי מטורף :
וזה כבר לא יכול להיות שיפור מקרי... אין ספק שההצבה של קלויארו בעמדה 3 כמעט באופן קבוע והרוטציה שתמיד דואגת להרכב מסוגל בריבאונד עושים את שלהם.
אבל בשורה התחתונה, וראינו את זה ברבע האחרון, ריבאונד והגנה זה המון עניין של רוח קבוצתית, ועל זה אני חייב להגיד משהו - יאניס נכנס לחדר ההלבשה בסיום המשחק וחשבתי שהוא ייתן להם בראש על שלושה רבעים שבהם הם פשוט הסריחו את המגרש, עשו ים טעויות, היו רכים ולא נצמדו לתכנית המשחק. אבל במקום זה הוא לקח את הדבר היחיד שהיה חיובי אתמול - הם לא נשברו גם ב-16 הפרש ושיחקו את הרבע האחרון עד הסוף כאילו לא היו 3 רבעים מהגיהנום. לא יודע אם זו הדרך הנכונה, אבל אני די בטוח שזה שונה ממה שספאחייה היה עושה.
07 דצמבר 2018, 13:32
TAYO כתב:Jack55 כתב:לא יודע איך לא שמנו לב לנתון דיי מטורף :
וזה כבר לא יכול להיות שיפור מקרי... אין ספק שההצבה של קלויארו בעמדה 3 כמעט באופן קבוע והרוטציה שתמיד דואגת להרכב מסוגל בריבאונד עושים את שלהם.
אבל בשורה התחתונה, וראינו את זה ברבע האחרון, ריבאונד והגנה זה המון עניין של רוח קבוצתית, ועל זה אני חייב להגיד משהו - יאניס נכנס לחדר ההלבשה בסיום המשחק וחשבתי שהוא ייתן להם בראש על שלושה רבעים שבהם הם פשוט הסריחו את המגרש, עשו ים טעויות, היו רכים ולא נצמדו לתכנית המשחק. אבל במקום זה הוא לקח את הדבר היחיד שהיה חיובי אתמול - הם לא נשברו גם ב-16 הפרש ושיחקו את הרבע האחרון עד הסוף כאילו לא היו 3 רבעים מהגיהנום. לא יודע אם זו הדרך הנכונה, אבל אני די בטוח שזה שונה ממה שספאחייה היה עושה.
07 דצמבר 2018, 13:33
toja27 כתב:TAYO כתב:Jack55 כתב:לא יודע איך לא שמנו לב לנתון דיי מטורף :
שמחתי לראות את הסרטון בסוף, כולם שמחו וכולם קיבלו הרגשה שהם תרמו. גם אהבתי את הבחירה של המאמן בדבריו בסוף.
07 דצמבר 2018, 13:33
07 דצמבר 2018, 13:36
MTA2311 כתב:toja27 כתב:TAYO כתב:Jack55 כתב:לא יודע איך לא שמנו לב לנתון דיי מטורף :
שמחתי לראות את הסרטון בסוף, כולם שמחו וכולם קיבלו הרגשה שהם תרמו. גם אהבתי את הבחירה של המאמן בדבריו בסוף.
מה הוא אמר?