31 דצמבר 2018, 00:41
סומבץ כתב:my man כתב:סומבץ כתב:שמואל1 כתב:היורוליג גמור ידידי.סומבץ כתב:היורוליג הכי חשוב, ויש שם עוד חצי עונה
אם כך, המשפט שלך "ולא משנה מה יקרה בהמשך" צריך להשתנות למשהו כמו: "בהנחה שמה שיקרה בהמשך זה שביורוליג מכבי לא תצליח".
וסליחה על ההיגררות לקטנות. נוטה לכך בזמן חוסר שביעות רצון
אבל מכבי כבר לא הצליחה..סליחה שאני נגרר לקטנות..
אז נמשיך להתקטנן...
הצלחה במדד ההישגיות מודדים אחרי שהעונה נגמרת. וביורוליג (וגם בגביע הליגה שיגיע, אבל הוא הפחות חשוב) היא לא נגמרה.
31 דצמבר 2018, 00:42
החציל האצטקי כתב:לא ראיתי תמשחק.
הם זונות של ערבים?
31 דצמבר 2018, 00:47
31 דצמבר 2018, 00:50
שמואל1 כתב:דרך אגב, קולשוב צריך להיות פה בעונה הבאה.
לא רואה במה מייקל רול עדיף עליו.
31 דצמבר 2018, 00:50
31 דצמבר 2018, 00:52
A.Parker כתב:קולשוב בעיקר מעיף שלשות בכמות מוגזמת
כשזה נכנס (כמו הערב) כולם מהללים אותו, וכשלא - לא מתייחסים לזה
31 דצמבר 2018, 00:53
A.Parker כתב:קולשוב בעיקר מעיף שלשות בכמות מוגזמת
כשזה נכנס (כמו הערב) כולם מהללים אותו, וכשלא - לא מתייחסים לזה
31 דצמבר 2018, 00:55
31 דצמבר 2018, 00:57
החציל האצטקי כתב:הוא שחקן נחמד מאוד, בלי קשר להיותו ישראלי, והוא לגמרי מספיק טוב בשביל להחליף את רול הזבלון.
31 דצמבר 2018, 00:59
my man כתב:סומבץ כתב:my man כתב:סומבץ כתב:שמואל1 כתב:היורוליג גמור ידידי.
אם כך, המשפט שלך "ולא משנה מה יקרה בהמשך" צריך להשתנות למשהו כמו: "בהנחה שמה שיקרה בהמשך זה שביורוליג מכבי לא תצליח".
אז נמשיך להתקטנן...
הצלחה במדד ההישגיות מודדים אחרי שהעונה נגמרת. וביורוליג (וגם בגביע הליגה שיגיע, אבל הוא הפחות חשוב) היא לא נגמרה.
מה שעושה לך טוב אח יקר..
העונה הזו גמורה ומסתבר שהיא נגמרה עוד לפני שהיא התחילה..עצוב ומבאס ומתקטנן ככל שזה יהיה..
העונה בליגה בארץ נפתחת לקראת סוף מאי..שם תימדד ה'הישגיות' שלנו מעתה..
עד אז אין כלום כי לא היה כלום..
31 דצמבר 2018, 01:11
סומבץ כתב:my man כתב:סומבץ כתב:my man כתב:סומבץ כתב:אם כך, המשפט שלך "ולא משנה מה יקרה בהמשך" צריך להשתנות למשהו כמו: "בהנחה שמה שיקרה בהמשך זה שביורוליג מכבי לא תצליח".
אז נמשיך להתקטנן...
מה שעושה לך טוב אח יקר..
העונה הזו גמורה ומסתבר שהיא נגמרה עוד לפני שהיא התחילה..עצוב ומבאס ומתקטנן ככל שזה יהיה..
העונה בליגה בארץ נפתחת לקראת סוף מאי..שם תימדד ה'הישגיות' שלנו מעתה..
עד אז אין כלום כי לא היה כלום..
ברור שזה נראה שהעונה גמורה וכבר לא ייצא ממנה כלום.
בסך הכל התכוונתי בתגובה הראשונה, שזה כן משנה במידה ותהיה הצלחה בהמשך, גם אם הסיכוי הנוכחי לכך קלוש. אני יכול גם לומר שמה שיקרה מחר לא ישנה לי כלום, אבל אם במקרה אמצא את אהבת חיי ומישהו יתרום לי מיליון דולר אז הוא כן ישנה, גם אם הסיכוי הנוכחי לכך קלוש.
31 דצמבר 2018, 01:13
תגדיר ''נלחמים ורוצים'' כי הערב לא ממש ראיתי את זהanthony כתב:מה שהכי עצוב זה שרוב הזמן השחקנים באמת נלחמים ורוצים, אבל הם פשוט פחות טובים מרוב היריבים שהם משחקים מולם
Sent from my iPhone using Tapatalk
31 דצמבר 2018, 01:42
anthony כתב:מה שהכי עצוב זה שרוב הזמן השחקנים באמת נלחמים ורוצים, אבל הם פשוט פחות טובים מרוב היריבים שהם משחקים מולם
Sent from my iPhone using Tapatalk
31 דצמבר 2018, 01:45
31 דצמבר 2018, 01:48
31 דצמבר 2018, 08:41
ההנהלה עוד מסוגלת בתגובה לשווק "מנוי בית"- משלמים כרגיל, צופים בבית ומרגישים שמשתתפים במחאה. (לא כולל טלויזיה או ערוצי ספורט)Holiday_Armadillo כתב:תגובה שהיא כל הבעיות של המועדון הזה ביחד
31 דצמבר 2018, 11:08
31 דצמבר 2018, 11:26
גאוניAsf כתב:ההנהלה עוד מסוגלת בתגובה לשווק "מנוי בית"- משלמים כרגיל, צופים בבית ומרגישים שמשתתפים במחאה. (לא כולל טלויזיה או ערוצי ספורט)Holiday_Armadillo כתב:תגובה שהיא כל הבעיות של המועדון הזה ביחד
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
31 דצמבר 2018, 11:35
Holiday_Armadillo כתב:תגובה שהיא כל הבעיות של המועדון הזה ביחד
31 דצמבר 2018, 12:24