המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:טוז'יהו, הוא יפרוש ויבוא אחר. אני אישית לא ממש מחכה ליום הזה, כי אני מצליח לראות את הדברים הטובים, אבל ברור
שזה יקרה, וכנראה לא עוד המון זמן.
איך חוגגים היום תגיד יותר טוב?
אני חוגג עם המשפחה..בנוסף השנה החדשה חופפת עם היום הולדת שלי ( שהיה אתמול) ולכן זה אפילו יותר מתוק.
יפה יפה. מה יש על השולחן? קוויאר? שובה? אוליבייה? חולודץ?
אה, ומזל טוב כמובן...
תודה.
מכל אלו קוויאר יש ועוד כל מיני מאכלים נחמדים
יאללה תהנו. אשתי שמה כבר את החגיגות בטלוויזיה (הרוסיה בלאי הזאת שנולדה פה בכלל).
my man כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:אני חוגג עם המשפחה..בנוסף השנה החדשה חופפת עם היום הולדת שלי ( שהיה אתמול) ולכן זה אפילו יותר מתוק.
אה, ומזל טוב כמובן...
תודה.
יאללה תהנו. אשתי שמה כבר את החגיגות בטלוויזיה (הרוסיה בלאי הזאת שנולדה פה בכלל).
איףף יוני אתה כזה זקן... חגיגות בטלויזיה?! צאו כבר לאנשהו יואו!
toja27 כתב:jol9 כתב:טוז'יהו, הוא יפרוש ויבוא אחר. אני אישית לא ממש מחכה ליום הזה, כי אני מצליח לראות את הדברים הטובים, אבל ברור
אני חוגג עם המשפחה..בנוסף השנה החדשה חופפת עם היום הולדת שלי ( שהיה אתמול) ולכן זה אפילו יותר מתוק.
Jack55 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:טוז'יהו, הוא יפרוש ויבוא אחר. אני אישית לא ממש מחכה ליום הזה, כי אני מצליח לראות את הדברים הטובים, אבל ברור
מה אתה מבלבל אנחנו באותו תאריך?
toja27 כתב:Jack55 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:טוז'יהו, הוא יפרוש ויבוא אחר. אני אישית לא ממש מחכה ליום הזה, כי אני מצליח לראות את הדברים הטובים, אבל ברור
כן.. איך חשבת שידעתי את יום ההולדת שלך אתמול
זכרתי עוד משנה שעברה או לפני שנתיים, לא זוכר בדיוק מתי.
Jack55 כתב:toja27 כתב:Jack55 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:טוז'יהו, הוא יפרוש ויבוא אחר. אני אישית לא ממש מחכה ליום הזה, כי אני מצליח לראות את הדברים הטובים, אבל ברור
כן.. איך חשבת שידעתי את יום ההולדת שלך אתמול
זכרתי עוד משנה שעברה או לפני שנתיים, לא זוכר בדיוק מתי.
וואלה איזה צירוף מקרים, לא מכיר הרבה אנשים שנולדו בתאריך שלי, אז הנה עוד אחד .
בכל מקרה למה לא אמרת, מזל טוב אחי!
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:טוז'יהו, הוא יפרוש ויבוא אחר. אני אישית לא ממש מחכה ליום הזה, כי אני מצליח לראות את הדברים הטובים, אבל ברור
אה, ומזל טוב כמובן...
תודה.
שועל כתב:''עצומה''
תכלס זה היה לגמרי מתבקש. כנראה שלבני סיימה את דרכה בפוליטיקה, אבל אצלה אי אפשר לדעת
שמואל1 כתב:שועל כתב:''עצומה''
תכלס זה היה לגמרי מתבקש. כנראה שלבני סיימה את דרכה בפוליטיקה, אבל אצלה אי אפשר לדעת
מאמין שהיא תנסה לחבור לבני גנץ.
שמואל1 כתב:שועל כתב:''עצומה''
אנחנו עדיין לא יודעים אם גנץ הוא מרכז או מרכז-שמאל.felix_r כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:''עצומה''
בני גנץ זה לפנות ימינה מהמקום בו היא נמצאת. אצלה זה תמיד יותר שמאלה. אולי עכשיו הבית הערבי?
אם גנץ לוקח אותה, הוא מתגלה כאפס
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:''עצומה''
זה יהיה צעד מטומטם מבחינתו
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:''עצומה''
בני גנץ זה לפנות ימינה מהמקום בו היא נמצאת. אצלה זה תמיד יותר שמאלה. אולי עכשיו הבית הערבי?
אם גנץ לוקח אותה, הוא מתגלה כאפס
אנחנו עדיין לא יודעים אם גנץ הוא מרכז או מרכז-שמאל.
Holiday_Armadillo כתב:אני לא אוהבת את לבני, אבל אני גם לא אוהבת את גבאי
מה שהוא עשה היום בנאום הזה היה פחדני, ביריוני, משפיל ולא מכובד
אני לא יודעת את הקולות של מי הוא אמור להשיג אחרי המהלך הזה שנועד אך ורק להשפיל מישהו בפומבי
מהרגע הראשון שהוא נבחר הוא התברר כאסון פוליטי (בעיקר לעצמו) ואחרי היום הוא בכלל איבד את זה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים