כבר עשינו את זה, 12 שחקני יורוליגBlondjam כתב:עלה לי רעיון מבריק:בואו נבנה אחת ולתמיד קבוצה ברמת יורוליג.מה אומרים???
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כבר עשינו את זה, 12 שחקני יורוליגBlondjam כתב:עלה לי רעיון מבריק:בואו נבנה אחת ולתמיד קבוצה ברמת יורוליג.מה אומרים???
ועכשיו ברצינות שהקיץ צריך להיות שינוי רציני במבנה מקבלי ההחלטות המקצועיות בקבוצה.מנהל מקצועי חדש עם ניסיון בבניית קבוצות ביורוליג,רענון מחלקת הסקאוטינג,והלוואי גם בעלים חדשים עם ממון יותר גדול.די נמאס.חייבים לחשב מסלול מחדשHoliday_Armadillo כתב:אוקיי, אז פעם *אחת* נבנה קבוצת יורוליג, איך פתרת בזה את כל הרעות החולות של המועדון?Blondjam כתב:עלה לי רעיון מבריק:בואו נבנה אחת ולתמיד קבוצה ברמת יורוליג.מה אומרים???
לא צריך להיות שינוי מבני, צריך בעלים אחרים, נקודהBlondjam כתב:ועכשיו ברצינות שהקיץ צריך להיות שינוי רציני במבנה מקבלי ההחלטות המקצועיות בקבוצה.מנהל מקצועי חדש עם ניסיון בבניית קבוצות ביורוליג,רענון מחלקת הסקאוטינג,והלוואי גם בעלים חדשים עם ממון יותר גדול.די נמאס.חייבים לחשב מסלול מחדשHoliday_Armadillo כתב:אוקיי, אז פעם *אחת* נבנה קבוצת יורוליג, איך פתרת בזה את כל הרעות החולות של המועדון?Blondjam כתב:עלה לי רעיון מבריק:בואו נבנה אחת ולתמיד קבוצה ברמת יורוליג.מה אומרים???
Holiday_Armadillo כתב:לא צריך להיות שינוי מבני, צריך בעלים אחרים, נקודהBlondjam כתב:ועכשיו ברצינות שהקיץ צריך להיות שינוי רציני במבנה מקבלי ההחלטות המקצועיות בקבוצה.מנהל מקצועי חדש עם ניסיון בבניית קבוצות ביורוליג,רענון מחלקת הסקאוטינג,והלוואי גם בעלים חדשים עם ממון יותר גדול.די נמאס.חייבים לחשב מסלול מחדשHoliday_Armadillo כתב:אוקיי, אז פעם *אחת* נבנה קבוצת יורוליג, איך פתרת בזה את כל הרעות החולות של המועדון?Blondjam כתב:עלה לי רעיון מבריק:בואו נבנה אחת ולתמיד קבוצה ברמת יורוליג.מה אומרים???
5 בעלים מתחלקים על פני 2 מיליון דולר, זה מביך
אני לאjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא צריך להיות שינוי מבני, צריך בעלים אחרים, נקודהBlondjam כתב:ועכשיו ברצינות שהקיץ צריך להיות שינוי רציני במבנה מקבלי ההחלטות המקצועיות בקבוצה.מנהל מקצועי חדש עם ניסיון בבניית קבוצות ביורוליג,רענון מחלקת הסקאוטינג,והלוואי גם בעלים חדשים עם ממון יותר גדול.די נמאס.חייבים לחשב מסלול מחדשHoliday_Armadillo כתב:אוקיי, אז פעם *אחת* נבנה קבוצת יורוליג, איך פתרת בזה את כל הרעות החולות של המועדון?Blondjam כתב:עלה לי רעיון מבריק:בואו נבנה אחת ולתמיד קבוצה ברמת יורוליג.מה אומרים???
מסכים, אבל בהנחה וזה לא יקרה, הייתי מסתפק בשלב הזה גם במערך מקצועי חדש.
Holiday_Armadillo כתב:אני לאjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא צריך להיות שינוי מבני, צריך בעלים אחרים, נקודהBlondjam כתב:ועכשיו ברצינות שהקיץ צריך להיות שינוי רציני במבנה מקבלי ההחלטות המקצועיות בקבוצה.מנהל מקצועי חדש עם ניסיון בבניית קבוצות ביורוליג,רענון מחלקת הסקאוטינג,והלוואי גם בעלים חדשים עם ממון יותר גדול.די נמאס.חייבים לחשב מסלול מחדשHoliday_Armadillo כתב:אוקיי, אז פעם *אחת* נבנה קבוצת יורוליג, איך פתרת בזה את כל הרעות החולות של המועדון?
שום דבר לא צריך לספק אותנו חוץ מזה
הייתי אומרת שאני מאוד מקווה לא לראות דברים כמו ''יאללה כמה אפשר להתבכיין, לפחות אנחנו מנסים להסתכל על הדברים החיוביים ולהוציא כמה שאפשר מהקבוצה'', אבל אני יודעת שאין מה לצפות
ניפגש בנובמבר 2019 בקיצור
אני לא מתכוונת לשים פלסטר כל פער שנפער חור אחר של קליעjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לאjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא צריך להיות שינוי מבני, צריך בעלים אחרים, נקודהBlondjam כתב:ועכשיו ברצינות שהקיץ צריך להיות שינוי רציני במבנה מקבלי ההחלטות המקצועיות בקבוצה.מנהל מקצועי חדש עם ניסיון בבניית קבוצות ביורוליג,רענון מחלקת הסקאוטינג,והלוואי גם בעלים חדשים עם ממון יותר גדול.די נמאס.חייבים לחשב מסלול מחדש
הייתי אומרת שאני מאוד מקווה לא לראות דברים כמו ''יאללה כמה אפשר להתבכיין, לפחות אנחנו מנסים להסתכל על הדברים החיוביים ולהוציא כמה שאפשר מהקבוצה'', אבל אני יודעת שאין מה לצפות
לצערי נושא הבעלות לא ממש עומד על הפרק. זה לא שהם מחפשים למכור, ואת יודעת מצויין, שגם במקרה של התרוקנות
היציעים, מספיקה הצלחה אחת מקרית, בשביל למלא את ההיכל מחדש.
לכן בעיני זה מוות ארוך ואיטי, אל מול איזשהו שביב של תקווה, שעם אנשים נכונים בצד המקצועי, אפשר להתגבר גם
הנהלה מזעזעת.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לאjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא צריך להיות שינוי מבני, צריך בעלים אחרים, נקודהBlondjam כתב:ועכשיו ברצינות שהקיץ צריך להיות שינוי רציני במבנה מקבלי ההחלטות המקצועיות בקבוצה.מנהל מקצועי חדש עם ניסיון בבניית קבוצות ביורוליג,רענון מחלקת הסקאוטינג,והלוואי גם בעלים חדשים עם ממון יותר גדול.די נמאס.חייבים לחשב מסלול מחדש
לצערי נושא הבעלות לא ממש עומד על הפרק. זה לא שהם מחפשים למכור, ואת יודעת מצויין, שגם במקרה של התרוקנות
היציעים, מספיקה הצלחה אחת מקרית, בשביל למלא את ההיכל מחדש.
לכן בעיני זה מוות ארוך ואיטי, אל מול איזשהו שביב של תקווה, שעם אנשים נכונים בצד המקצועי, אפשר להתגבר גם
הנהלה מזעזעת.
lirca89 כתב:יש לי רעיון מופרע לגמרי וברור שהוא לא יתממש אבל אשתף בכל זאת:
כל המנויים מתאגדים יחד ומצהירים שלא יחדשו מנוי אלא אם תהיה להם נציגות בהנהלה. כבר נכתב בשבוע שעבר שרק ממכירות מנויים מכבי מכניסה 9 מיליון דולר שהם יותר משליש מהתקציב. אז אם המנויים שווים שליש מהתקציב מגיע להם שליש כוח בקבלת ההחלטות.
עד שבהנהלה לא יבינו שהם חייבים לנו דין וחשבון שום דבר לא יקרה.
lirca89 כתב:יש לי רעיון מופרע לגמרי וברור שהוא לא יתממש אבל אשתף בכל זאת:
כל המנויים מתאגדים יחד ומצהירים שלא יחדשו מנוי אלא אם תהיה להם נציגות בהנהלה. כבר נכתב בשבוע שעבר שרק ממכירות מנויים מכבי מכניסה 9 מיליון דולר שהם יותר משליש מהתקציב. אז אם המנויים שווים שליש מהתקציב מגיע להם שליש כוח בקבלת ההחלטות.
עד שבהנהלה לא יבינו שהם חייבים לנו דין וחשבון שום דבר לא יקרה.
TAYO כתב:לדעתי אנחנו בשנת מפנה ואני אופטימי. צריך להבין שהמודל ניהול במכבי יצא מנקודת הנחה עד כה שבכל 4-6 שנים לכל היותר, תצליח הקבוצה לאסוף מספיק שחקנים מוכשרים עליהם היא הימרה בכסף יחסית קטן לכדי הישג יחסי ביורוליג (פיינל פור או לפחות הצלבה). המודל הזה הניח שסייקל כזה של הבלחות יצליח לשמר רף הכנסות של כ-9 מיליון ממנויים.
אלא מה? המודל נכשל. אנחנו נכנסים למעשה בעונה הבאה לשנה ה-6 שבה המודל לא מצליח וזו גם השנה שבה הבעלים יישאר ללא הכנסה מספיקה ממנויים כדי לקיים את המודל בהשקעת בעלים מוגבלת. מכאן ייגזר המודל הבא - השקעת בעלים מוגדלת על מנת לשכנע מנויים לחזור ולהשקיע בקבוצה. מה שהבעלים לא לוקח בחשבון זה את התדרדרות המוניטין של המוצר שלו... ואת האוהדים נראה בחזרה רק לאחר שהשקעת הבעלים תניב הצלחה שתשקם את המותג (כמו שכאילו קרה ב-2014).
למה אני אופטימי? כי אני מאמין שלקראת עונת 2020/21 אנחנו נראה בעלים חדש או נוסף. כדי להחזיר את גובה ההשקעה ממנויים, יהיו חייבים להגדיל קודם את השקעת הבעלים.
הפסימיים יגידו שאנחנו פשוט נמשיך לראות את הבעלים הנוכחי מרסק את המוצר ולוקח אותו איתו (ליטרלי) לקבר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מתחילים להתארגן למאבק על הבית.
אנו כותבים בשם קבוצה גדולה של אוהדים צעירים וותיקים גם יחד, שפשוט נמאס לה. קבוצה של אנשים שרוצה להפנות את האכזבה והביקורת מעבר לפוסטים בפייס (לא שזה לא חשוב...) לפעילות בשטח. עשינו כבר כמה דברים גדולים בעבר והפעם, לצער כולנו, עלינו להפנות את מירב המאמצים על מנת להחליף את הנהלת המועדון - וזאת כדי לצאת לדרך חדשה וטובה יותר.
מכבי חשובה לכם?
נמאס לכם מההתנהלות בשנים האחרונות (ולא רק מאז 2014...זה הרבה יותר מזה)
רוצים גם לתרום בעשייה כלשהי?
אתם במקום הנכון!
והכי חשוב- תתחילו להוסיף לפה אנשים אחרים שנשבר להם- ומוכנים להתחייב לעשות משהו מעבר לכתיבה בפייסבוק, בעולם האמיתי,בשטח,בהיכל ובכל מקום שיידרש. במקום שמחרבים לנו את האהבה הצהובה-כחולה- לא נשתוק יותר.
אפשר לינק?RomanR כתב:מתחילים להתארגן למאבק על הבית.
אנו כותבים בשם קבוצה גדולה של אוהדים צעירים וותיקים גם יחד, שפשוט נמאס לה. קבוצה של אנשים שרוצה להפנות את האכזבה והביקורת מעבר לפוסטים בפייס (לא שזה לא חשוב...) לפעילות בשטח. עשינו כבר כמה דברים גדולים בעבר והפעם, לצער כולנו, עלינו להפנות את מירב המאמצים על מנת להחליף את הנהלת המועדון - וזאת כדי לצאת לדרך חדשה וטובה יותר.
מכבי חשובה לכם?
אתם במקום הנכון!
והכי חשוב- תתחילו להוסיף לפה אנשים אחרים שנשבר להם- ומוכנים להתחייב לעשות משהו מעבר לכתיבה בפייסבוק, בעולם האמיתי,בשטח,בהיכל ובכל מקום שיידרש. במקום שמחרבים לנו את האהבה הצהובה-כחולה- לא נשתוק יותר.
זה מקבוצת המחאה בפייסבוק, לא בטוח שאני יכול לצרף לינק מהפלאפוןשמואל1 כתב:אפשר לינק?RomanR כתב:מתחילים להתארגן למאבק על הבית.
מכבי חשובה לכם?
אתם במקום הנכון!
מה השם של הקבוצה?RomanR כתב:זה מקבוצת המחאה בפייסבוק, לא בטוח שאני יכול לצרף לינק מהפלאפוןשמואל1 כתב:אפשר לינק?RomanR כתב:מתחילים להתארגן למאבק על הבית.
מכבי חשובה לכם?
אתם במקום הנכון!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
מטה המאבק להצלת מכבי תל אביב מעצמהשמואל1 כתב:מה השם של הקבוצה?RomanR כתב:זה מקבוצת המחאה בפייסבוק, לא בטוח שאני יכול לצרף לינק מהפלאפוןשמואל1 כתב:אפשר לינק?RomanR כתב:מתחילים להתארגן למאבק על הבית.
מכבי חשובה לכם?
אתם במקום הנכון!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk, where is the love? ו־12 אורחים