04 ינואר 2019, 15:46
my man כתב:שועל כתב:מישהו אמר שכבר יש?
לא מבין את הנקודה שלך
מדברים כאילו כבר יש..
אבל הנקודה שלי היא שהשיח סביב כתבי האישום(שכאמור אפילו לא קיימים) הוא פשוט באותה צורה שמשתמשים בספין..ממקדים את כל השיח התקשורתי שוב ושוב סביב כתבי האישום כדי שלרגע לא נשכח שיש מצב שאוטוטו ביבי מואשם כאחרון הפושעים..
או בקיצור - אכלו ת'ראש..
04 ינואר 2019, 15:47
my man כתב:
לא הבנתי..זה ציטוט של ביבי?
04 ינואר 2019, 15:49
שועל כתב:my man כתב:
לא הבנתי..זה ציטוט של ביבי?
זה עמוד האינסטגרם שלו
04 ינואר 2019, 20:21

04 ינואר 2019, 21:14
04 ינואר 2019, 22:54
הוא פשוט מחסל את מפלגת העבודה. הוא יוביל אותה לשפל חסר תקדים.Holiday_Armadillo כתב:אבי גבאי זה דבר כל כך מעיק, זה פשוט זוועה להקשיב לו
04 ינואר 2019, 23:21
Holiday_Armadillo כתב:אבי גבאי זה דבר כל כך מעיק, זה פשוט זוועה להקשיב לו
05 ינואר 2019, 16:22
05 ינואר 2019, 17:30
felix_r כתב:חחחח...! הדמגוג הראשי עופר שלח מזמין את ציפי ליבני להצטרף ליש עתיד! איזה רעיון מעולה. אפילו אני לא הייתי חושב על דרך טובה יותר לפרק את המפלגה הזאת
05 ינואר 2019, 18:57
05 ינואר 2019, 21:04
05 ינואר 2019, 21:11
toja27 כתב:אמיתי , לא רוצה שבמקרה נתניהו יכנס לכלא, אני חושב שהוא היה בשירות המדינה -גם בצבא וגם בפוליטיקה יותר מדי זמן מכדי שנמצא אותו מאחורי סורגים. אבל ראש ממשלה בפעם הנוספת הוא לא צריך להיות.
05 ינואר 2019, 21:18
jol9 כתב:toja27 כתב:אמיתי , לא רוצה שבמקרה נתניהו יכנס לכלא, אני חושב שהוא היה בשירות המדינה -גם בצבא וגם בפוליטיקה יותר מדי זמן מכדי שנמצא אותו מאחורי סורגים. אבל ראש ממשלה בפעם הנוספת הוא לא צריך להיות.
צריך או לא, זה יוחלט בקלפי על ידי הציבור.
אבל אני מציע לך להמקד יותר בדברים המהותיים ולא בשטויות שמפיץ אהוד ברק ההיפסטר הסנילי.
05 ינואר 2019, 21:18
jol9 כתב:toja27 כתב:אמיתי , לא רוצה שבמקרה נתניהו יכנס לכלא, אני חושב שהוא היה בשירות המדינה -גם בצבא וגם בפוליטיקה יותר מדי זמן מכדי שנמצא אותו מאחורי סורגים. אבל ראש ממשלה בפעם הנוספת הוא לא צריך להיות.
אבל אני מציע לך להמקד יותר בדברים המהותיים ולא בשטויות שמפיץ אהוד ברק ההיפסטר הסנילי.
05 ינואר 2019, 22:01
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:אמיתי , לא רוצה שבמקרה נתניהו יכנס לכלא, אני חושב שהוא היה בשירות המדינה -גם בצבא וגם בפוליטיקה יותר מדי זמן מכדי שנמצא אותו מאחורי סורגים. אבל ראש ממשלה בפעם הנוספת הוא לא צריך להיות.
זה שזה יוכרע בקלפי , לא אומר שזה נכון..
מה שאהוד ברק דיבר עליו זו אמת לאמיתה, זה שתקרא לזה שטויות לא ישנה את זה.
05 ינואר 2019, 22:02
MTA2311 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:אמיתי , לא רוצה שבמקרה נתניהו יכנס לכלא, אני חושב שהוא היה בשירות המדינה -גם בצבא וגם בפוליטיקה יותר מדי זמן מכדי שנמצא אותו מאחורי סורגים. אבל ראש ממשלה בפעם הנוספת הוא לא צריך להיות.
אממ לא, זה יוחלט על ידי בית המשפט.
בכל מקרה גם אם הוא יבחר, יוגש כתב אישום והוא לא יתפטר, יש את הפונקציה של שותפות קואליציוניות שיצטרכו להחליט אם הן יושבות בקואליציה עם ראש ממשלה שמתנהל נגדו משפט.
05 ינואר 2019, 22:10
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:אמיתי , לא רוצה שבמקרה נתניהו יכנס לכלא, אני חושב שהוא היה בשירות המדינה -גם בצבא וגם בפוליטיקה יותר מדי זמן מכדי שנמצא אותו מאחורי סורגים. אבל ראש ממשלה בפעם הנוספת הוא לא צריך להיות.
בכל מקרה גם אם הוא יבחר, יוגש כתב אישום והוא לא יתפטר, יש את הפונקציה של שותפות קואליציוניות שיצטרכו להחליט אם הן יושבות בקואליציה עם ראש ממשלה שמתנהל נגדו משפט.
זה יוחלט על ידי הציבור נשמה, כי זה הרבה יותר קרוב מהתחלת המשפט אם וכאשר.
אין שום סיבה שהוא יתפטר על התיקים המביכים האלה שיש נגדו, ואני בטוח כמעט לגמרי שאף אחד מהשותפות הקואליציוניות שלו
לא יפרוש.
05 ינואר 2019, 22:21
toja27 כתב:https://www.facebook.com/Barak.Ehud/
למה לא נותן לשתף קישור לפייסבוק?
קיצור רוצה לשים קישור ישיר לסרטון האחרון שלו "הספירה לאחור החלה" בעמוד הבית.
05 ינואר 2019, 23:17
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:אמיתי , לא רוצה שבמקרה נתניהו יכנס לכלא, אני חושב שהוא היה בשירות המדינה -גם בצבא וגם בפוליטיקה יותר מדי זמן מכדי שנמצא אותו מאחורי סורגים. אבל ראש ממשלה בפעם הנוספת הוא לא צריך להיות.
זה יוחלט על ידי הציבור נשמה, כי זה הרבה יותר קרוב מהתחלת המשפט אם וכאשר.
אין שום סיבה שהוא יתפטר על התיקים המביכים האלה שיש נגדו, ואני בטוח כמעט לגמרי שאף אחד מהשותפות הקואליציוניות שלו
לא יפרוש.
יוני, אני חושב שקצת התבלבלת בהודעות האחרונות שלך.
הציבור יכול להצביע למי שהוא רוצה, והוא יכול להחליט שפרשות שוחד לא מעניינות אותו. אבל בחירות זה לא משאל עם על חפות, ולא מנהלים משפט באמצעות בחירות. צריך להפריד בין השניים.
בכל אופן, בסופו של דבר מי שיחליט זה בית המשפט, כמו שצריך. לוח הזמנים לא משנה, כי ביבי לא הולך לשום מקום עד שזה יקרה אם זה תלוי בו. ואני ממש לא בטוח שביבי שומר על קואליציה תחת כתב אישום. בנט וסמוטריץ לא יפרקו, אבל כחלון כבר אמר בנחרצות כמה פעמים שהוא לא ישב עם ביבי תחת כתב אישום. מה עם אורלי לוי? חרדים כרגע בקושי עוברים את אחוז החסימה וגם ליברמן מתנדנד. בסופו של דבר הוא יהיה תלוי לפחות במפלגת מרכז אחת שיכולה להפיל אותו.
05 ינואר 2019, 23:18
felix_r כתב:toja27 כתב:https://www.facebook.com/Barak.Ehud/
למה לא נותן לשתף קישור לפייסבוק?
קיצור רוצה לשים קישור ישיר לסרטון האחרון שלו "הספירה לאחור החלה" בעמוד הבית.
מאז שברק הוריד את הפאלולה, המוגלה התחילה להתרכז אצלו במוח. אם זה לא ראש הממשלה לשעבר, הוא מזמן מאושפז בגהה. איך אתה תמיד נופל דווקא על סרטוני וידאו כאלה? אולי תפסיק כבר לשמוע שטויות ותתחיל להשתמש בראש?