Blondjam כתב:שקט בגזרת דיאנדרה קיין.תחושתי שפציעה לא קלה ויחמיץ את פנא
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
האלופה תערוך מחר את האימון המסכם לקראת הדרבי התל אביבי ביום ראשון. מי שעלול להחמיץ את המשחק הוא דיאנדרה קיין, שמתח את שריר הירך האחורי והערכה לגביו תיעשה היום.
מאמין שמחר או בראשון תצא הודעה רשמית של המועדון לגביי המצב שלו .
Re: יורוליג, מח' 19: מכבי ת"א נגד ברצלונה, חמישי, 21:00
19 ינואר 2019, 00:09
jol9 כתב:האמת שאתמול הם היו בסדר גמור
שביעות הרצון העצמית של שלף מכל "בדיחה" צפויה שלו - זה היה גם אתמול. בפוסט גיים הוא עוד טען שכשהם אמרו למאמן שניצחון על ז'לגיריס הוא must win הוא צחק עליהם בתגובה, מה שכמובן לא נכון. סך הכל לא הסכים איתם. מעבר לכך עוד היו לו השטויות הרגילות שאין לי כח לדוש בהן כרגע.
19 ינואר 2019, 00:18
סומבץ כתב:לא קריטי לדרבי (אם יש ספק לגביו - שינוח!), אבל כן מילא תפקיד חשוב בניצחונות על צסקא וברצלונה.
ובטח יהיה חשוב מאוד למשחק נגד פאו, יש להם כמה גארדים לא רעים (קלאת'ס, קילפטריק ולנגפורד) ונצטרך אותו בהגנה . ובלי קשר בזמן האחרון הוא לא משחק טוב מאוד, כל ההצלחה של הקבוצה משפיעה עליו לטובה .
לא שחקן קריטי האמת
מאוד קריטי. שני משחקים גדולים שלו.
לא חושב שהוא קריטי. מזייף לא מעט בהגנה השנה, כולל במשחקים האחרונים, ועושה לא מעט שטויות בהתקפה. אז הוא קלע כמה שלשות לא אופייניות במשחקים האחרונים, למכבי יש שחקנים שהם מניה בטוחה יותר מהבחינה הזו.
לא שחקן קריטי האמת
מאוד קריטי. שני משחקים גדולים שלו.
לא חושב שהוא קריטי. מזייף לא מעט בהגנה השנה, כולל במשחקים האחרונים, ועושה לא מעט שטויות בהתקפה. אז הוא קלע כמה שלשות לא אופייניות במשחקים האחרונים, למכבי יש שחקנים שהם מניה בטוחה יותר מהבחינה הזו.
20 ינואר 2019, 16:31
אני יודע שיש עוד דרך ארוכה להעפיל להצלבה, אבל חשוב לי להגיד שאני חושב שכאשר אנחנו בסגל מלא (עם פארגו בכושר טוב), אנחנו קבוצה דיי מסוכנת לצאת נגדה בהצלבה . עם פארגו בכושר טוב יש לנו הרבה כלים התקפיים ובסדרה של הטוב מ5 אנחנו יכולים להיות באמת חזקים . ברור לי שיש עוד דרך ארוכה עד לשם, אבל סתם היה לי חשוב לציין את זה כי לדעתי זה נכון ובהצלבה יש לנו מקום לתת פייט גם מול האריות של אירופה .