המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אני מניח שבסדרה נגד הבקעה גם פאפאס וסופו יבליחו למשחק או שניים. בפיינל פור כנראה אתה צודק: אלו יהיו הארבעה.
yzafrir כתב:er79 כתב:אני מניח שבסדרה נגד הבקעה גם פאפאס וסופו יבליחו למשחק או שניים. בפיינל פור כנראה אתה צודק: אלו יהיו הארבעה.
אני מקווה שנסיים את זה בשלושה משחקים...
Holiday_Armadillo כתב:רציני שהדבר היחידי שהעלה לי חיוך על הפנים זה זלמנסון ו-5 הנקודות שלו
Holiday_Armadillo כתב:רציני שהדבר היחידי שהעלה לי חיוך על הפנים זה זלמנסון ו-5 הנקודות שלו
בלאט: במנהלת תוקפים אותי כדי להסית את מהות הויכוח
"בשביל עימות צריך שני צדדים, אחרי הזכייה באדריאטית הבעתי בצורה דמוקרטית את דעתי בקשר למצב של מכבי בליגה", ירה המאמן, "אני לא תקפתי את המנהלת או מישהו שם באופן אישי, וכתוצאה מכך קיבלתי טונה של ביקורות מכל הכיוונים".
בלאט המשיך לענות: "לא אמרתי שום דבר שהוא לא אמת ולא אמרתי שום דבר נגד מערכת או אדם מסויים. זכותו של כל אחד להביע את דעתו. אני לא בא להתלונן לי וזה נראה לי קצת מוזר שהתקיפות היו אישיות. כנראה שאין תוכן בטענות שלהם אז הם תוקפים אותי ברמה האישית, כי זה מסית את הוויכוח מהנקודה עצמה, שהיתה מאוד סבירה".
חנו'ש כתב:קצת עצוב שאלון שטיין וזלמנסון קלעו כל אחד יותר נקודות מפניני.....
אגב, היום הייתי אוהדת סושי אמיתי, קיבלתי כרטיס חינם למשחק ואח"כ אכלתי סושי בהיכל
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:קצת עצוב שאלון שטיין וזלמנסון קלעו כל אחד יותר נקודות מפניני.....
אגב, היום הייתי אוהדת סושי אמיתי, קיבלתי כרטיס חינם למשחק ואח"כ אכלתי סושי בהיכל
ביקרת בפיק אנ' רול?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים