פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
04 מאי 2012, 17:47
לפי וואלה למכבי יש רכז חדש בעונה הבאה :
מכבי תל אביב פנתה לריקי היקמן
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2530333
04 מאי 2012, 17:55
סוף סוף מישהו עם מעל 40% לשלוש, אבל אני לא מתלהב ממנו...
04 מאי 2012, 17:56
איך הגעת מ"פנתה" ל- "יש רכז חדש"?
04 מאי 2012, 17:57
שמואל1 כתב:איך הגעת מ"פנתה" ל- "יש רכז חדש"?
זה מה שהיה רשום בכותרת בעמוד הראשי בוואלה.
04 מאי 2012, 18:10
ורד כהן ממשיכה להזות. שמישהו יגאל אותה
04 מאי 2012, 18:40
אני ממש אוהבת אותו אבל בתור קלעי לא בתור רכז
אם בלאט יכול להביא אותו לממוצע של 3.5 אסיסטים למשחק ביורוליג זה יהיה נהדר ויש לו לאן להשתפר אבל כרגע הוא יותר טוב על תקן קלעי ואני לא יודעת איך הוא יסתדר בהפעלה של כל הקבוצה
מה שמעמיד את הידיעה הזאת בספק היא העובדה שהם טוענים שדרייפר עדיין מועמד למרות שהוא סיכם\חתם עם ריאל ל-3 שנים
לפחות עכשיו ניכנס לסחרור מלפפונים כי כל האתרים יצטרכו לפרסם משהו בעצמם
נערך לאחרונה על ידי
Holiday_Armadillo בתאריך 04 מאי 2012, 20:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
04 מאי 2012, 20:45
יופי של שחקן היקמן סקורר מעולה אמנם לא רכז ולא מיסטר קבוצתי אבל הוא יודע ליצור נקודות ואם מכבי מביאים אותו אז אני מקווה שזה על תקן הקלעי שיוצר נקודות ולא על תקן רכז
ובאמת מה זה הפייל הזה לרשום שדרייפר עדיין מועמד למכבי והוא כבר סיכם בריאל מדריד חחח
04 מאי 2012, 21:13
שחקן שמאבד יותר מאשר מוסר אסיסטים, ועוד בליגה האיטלקית, ממש לא צריך לעניין אותנו כרכז מוביל. הוא נראה כמו סוקרר טוב, אבל לא רכז
04 מאי 2012, 21:15
asafb96 כתב:שחקן שמאבד יותר מאשר מוסר אסיסטים, ועוד בליגה האיטלקית, ממש לא צריך לעניין אותנו כרכז מוביל. הוא נראה כמו סוקרר טוב, אבל לא רכז
בלאט אוהב קומבואים
קומבו-גארד כמו שאנחנו יודעים זה מישהו שיכול לעשות את שני הדברים אבל לאו דווקא באותה רמה
אולי היקמן מיועד להיות הקומבו שיהיה יותר בעמדה 2 אבל שבמקרה הצורך יידע להוביל כדור
04 מאי 2012, 21:17
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:שחקן שמאבד יותר מאשר מוסר אסיסטים, ועוד בליגה האיטלקית, ממש לא צריך לעניין אותנו כרכז מוביל. הוא נראה כמו סוקרר טוב, אבל לא רכז
בלאט אוהב קומבואים
קומבו-גארד כמו שאנחנו יודעים זה מישהו שיכול לעשות את שני הדברים אבל לאו דווקא באותה רמה
אולי היקמן מיועד להיות הקומבו שיהיה יותר בעמדה 2 אבל שבמקרה הצורך יידע להוביל כדור
הוא יכול להיות פה במידה ומביאים לצידו רכז (לא עוד קומבו שיודע לקלוע ולאבד, בלי שום יכולת ניהול משחק).
כרכז מוביל, בטח שהוא לא צריך להיות פה.
04 מאי 2012, 21:18
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:שחקן שמאבד יותר מאשר מוסר אסיסטים, ועוד בליגה האיטלקית, ממש לא צריך לעניין אותנו כרכז מוביל. הוא נראה כמו סוקרר טוב, אבל לא רכז
בלאט אוהב קומבואים
הוא יכול להיות פה במידה ומביאים לצידו רכז (לא עוד קומבו שיודע לקלוע ולאבד, בלי שום יכולת ניהול משחק).
כרכז מוביל, בטח שהוא לא צריך להיות פה.
מסכימה עם המשפט האחרון שלך
הקומבו שיגיע לידו מן הסתם צריך להיות ההפך ממנו..לא ההפך המוחלט אבל ההפך
לא נגר התקפי אבל אחד שיתרכז במסירה ויידע לקלוע\ליצור לעצמו אם יצטרכו את זה
04 מאי 2012, 21:30
אני זוכר שראיתי את היקמן משחק בנצחונה של פזארו על קאנטו.
היקמן הפציץ 28 נקודות ב31 דקות מול לא אחר מדורון פרקינס.
ממה שזכור לי, מדובר בחודר טוב ובקלעי טוב אפילו יותר.
יכול להיות רעיון מאוד מעניין בתור מחליף ללנגפורד. הוא אמנם לא שחקן שנמצא ברמתו (לפחות לא כרגע), אבל שחקן שיודע לעשות הרבה דברים ומסוגל להביא למכבי דברים שלנגפורד לא יכל.
אם מכבי מעוניינת להביא אותו לצדו של רכז טוב, אז בהחלט ניתן להיות אופטימים. כיוון המחשבה של מכבי הוא נכון.
04 מאי 2012, 22:55
מה הגובה שלו?
הוא אתלט?
05 מאי 2012, 01:24
LIAV10 כתב:מה הגובה שלו?
הוא אתלט?
1.89
כן
05 מאי 2012, 01:30
er79 כתב:ורד כהן ממשיכה להזות. שמישהו יגאל אותה
ראשית, הכתבה היא של גרינוולד.
שנית, שימו לב לזה:
בנוסף לסנטר חדש, במקומו של סופוקליס שחורציאניטיס, שישחק לצידו של גיורגי שרמדיני, שכבר הגיע לסיכום סופי, כפי שפורסם כאן בעבר, מתמקדת
מכבי בחיפושים אחר פוינט גארד זר וגארד ורסטילי נוסף, בעמדות 1-2.
05 מאי 2012, 07:47
חביב אורנג'ד כתב:אני זוכר שראיתי את היקמן משחק בנצחונה של פזארו על קאנטו.
היקמן הפציץ 28 נקודות ב31 דקות מול לא אחר מדורון פרקינס.
ממה שזכור לי, מדובר בחודר טוב ובקלעי טוב אפילו יותר.
יכול להיות רעיון מאוד מעניין בתור מחליף ללנגפורד. הוא אמנם לא שחקן שנמצא ברמתו (לפחות לא כרגע), אבל שחקן שיודע לעשות הרבה דברים ומסוגל להביא למכבי דברים שלנגפורד לא יכל.
אם מכבי מעוניינת להביא אותו לצדו של רכז טוב, אז בהחלט ניתן להיות אופטימים. כיוון המחשבה של מכבי הוא נכון.
איך הוא בהגנה ?
05 מאי 2012, 08:35
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה הגובה שלו?
הוא אתלט?
1.89
כן
כן כמו פארגו? כן כמו מקאלב?
05 מאי 2012, 11:30
למי שמעוניין, הבלוג שלי חזר ויש בו הרבה מידע מעניין
http://www.ifdevotion.co.nr/
05 מאי 2012, 13:23
תרכיבו את סגל הפנטזיות שלכם, סתם כדי לפנטז לשנייה..
שלי:
Pg: דיאמנטידיס, אוחיון
Sg: אארון ג׳קסון, הלפרין, בורשטיין
Sf: סמית׳, פניני
Pf: לורבק, אליהו
C: באטיסט, הנדריקס
מיטש גולדהאר יכול לממש לי את הפנטזיה?