מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 18:24

חנו'ש כתב:3 סנטרים יחסית בכירים?
זה לא קצת יותר מידי??

גם עלול ליצור עומס מסוים ואולי חוסר שביעות רצון אצל השחקן שישחק מעט (שנה הבאה יהיו גם רק 2 ליגות), גם עלול להיות יקר מידי ואולי על חשבון הקו האחורי, אני מעדיפה לוותר על סנטר שלישי או מקסימום להחתים איזה רות'בארט ב-100 אלף דולר אם זה אומר שיהיה מספיק כסף לרכז כמו ג'קסון וגם עלול להביא שוב למצב של 7 זרים (אלא אם כן בלו נשאר ומאצ'בן לא חוזר) שבהנחה שנשארים בליגה עלול להיות בעיה לא קטנה.

עוד דבר, סמית' הוא בשום אופן לא נותן את מה שאיידסון נתן ואסור בשום אופן לחשוב שאפשר לשלב אותו עם צמד גארדים כמו פ"פ.
כשיש את סמית' בעמדה 3, אסור להזניח את העמדה של מנהל משחק ברמה גבוהה!!

מה שכן, במידה ובלו עוזב אני בהחלט בעד להביא גארד שהוא בעיקר קלעי במקום לאנגפורד. אנחנו נהיה חייבים למלא את החור שבלו ישאיר בכל מה שנוגע לקליעה.

יש לי תהייה והצהרה
ההצהרה היא שבעיניי זה לא יותר מדי
התהייה שלי היא שאנחנו לא באמת יודעים עד כמה הטשמאייר בכיר
אני מאוד אוהבת את הטשמאייר אבל חסר לו גרוש ללירה כשזה מגיע למשחק יציב וטוב מול הקבוצות הטובות באמת, הוא מאוד צעיר, הוא לא עולה כמו שרמאדיני והנדריקס

אני כבר אמרתי שמאוד חשוב לי שיהיו 3 סנטרים ולאו דווקא בגלל הפציעות
לפעמים הסנטר השלישי הוא זה שמביא את הטוויסט כמו ג'יימס נגד פאו למשל או גרין נגד קאחה לאבורל לפני שנה בבית בשלב הבתים :laugh2
אני לא רוצה שהסנטר השלישי יהיה רות'בארט או גרין כי אני חושבת שהתפקיד של הסנטר השלישי הוא יותר קריטי ממה שחושבים פה ואם בליגה תהיה הגבלת זרים אז אני יותר ממוכנה שזלמנסון ישחק 25 דקות+ אבל ביורוליג אני חושבת שצריך 3 סנטרים זרים

Chen כתב:ידוע לכם משהו על בוורלי? אם יש התקדמות איתו? כמה הוא מרוויח בכלל בספרטק? שחקן שיכול להיות מאוד מועיל מבחינה הגנתית ולתת תפוקה התקפית לא רעה בכלל כסקורר.

למה שתהיה איתו התקדמות? יש לו חוזה ואני מניחה שהשם שלו הועלה כ-WISHFUL THINKING
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 05 מאי 2012, 18:29

חוזה זה לא קיר, שבלאט רוצה מישהו הוא יכול להשפיע, ולפי מה שאמרו בלאט אוהב את ההגנה של בוורלי. גם את סמית' שחררו מהחוזה שלו כי בלאט כנראה התעקש עליו..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי refael » 05 מאי 2012, 18:29

Holiday_Armadillo כתב:
זה לא קצת יותר מידי??

גם עלול ליצור עומס מסוים ואולי חוסר שביעות רצון אצל השחקן שישחק מעט (שנה הבאה יהיו גם רק 2 ליגות), גם עלול להיות יקר מידי ואולי על חשבון הקו האחורי, אני מעדיפה לוותר על סנטר שלישי או מקסימום להחתים איזה רות'בארט ב-100 אלף דולר אם זה אומר שיהיה מספיק כסף לרכז כמו ג'קסון וגם עלול להביא שוב למצב של 7 זרים (אלא אם כן בלו נשאר ומאצ'בן לא חוזר) שבהנחה שנשארים בליגה עלול להיות בעיה לא קטנה.

עוד דבר, סמית' הוא בשום אופן לא נותן את מה שאיידסון נתן ואסור בשום אופן לחשוב שאפשר לשלב אותו עם צמד גארדים כמו פ"פ.

מה שכן, במידה ובלו עוזב אני בהחלט בעד להביא גארד שהוא בעיקר קלעי במקום לאנגפורד. אנחנו נהיה חייבים למלא את החור שבלו ישאיר בכל מה שנוגע לקליעה.

יש לי תהייה והצהרה
אני מאוד אוהבת את הטשמאייר אבל חסר לו גרוש ללירה כשזה מגיע למשחק יציב וטוב מול הקבוצות הטובות באמת, הוא מאוד צעיר, הוא לא עולה כמו שרמאדיני והנדריקס

לפעמים הסנטר השלישי הוא זה שמביא את הטוויסט כמו ג'יימס נגד פאו למשל או גרין נגד קאחה לאבורל לפני שנה בבית בשלב הבתים :laugh2
אני לא רוצה שהסנטר השלישי יהיה רות'בארט או גרין כי אני חושבת שהתפקיד של הסנטר השלישי הוא יותר קריטי ממה שחושבים פה ואם בליגה תהיה הגבלת זרים אז אני יותר ממוכנה שזלמנסון ישחק 25 דקות+ אבל ביורוליג אני חושבת שצריך 3 סנטרים זרים

את רוצה שהטשמאייר יבוא לפה כסנטר שלישי וישחק את הדקות של גרין וגיימס ? לא יקרה.
אני חושב שאפשר להסתדר עם 2 סנטרים בכירים והשלישי יהיה מישהו ישראלי וזול או שפשוט אפשר להשאיר את גיימס זאת גם אופצייה לא רעה בכלל.
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 18:33

Chen כתב:חוזה זה לא קיר, שבלאט רוצה מישהו הוא יכול להשפיע, ולפי מה שאמרו בלאט אוהב את ההגנה של בוורלי. גם את סמית' שחררו מהחוזה שלו כי בלאט כנראה התעקש עליו..

למכבי רוב הפעמים חוזה זה קיר

את רוצה שהטשמאייר יבוא לפה כסנטר שלישי וישחק את הדקות של גרין וגיימס ? לא יקרה.
אני חושב שאפשר להסתדר עם 2 סנטרים בכירים והשלישי יהיה מישהו ישראלי וזול או שפשוט אפשר להשאיר את גיימס זאת גם אופצייה לא רעה בכלל.

אני רוצה שלושה סנטרים פה ושהצוות המקצועי כבר ידאג לדקות שלהם
אם להשאיר את ג'יימס אז למה לא להביא את הטשמאייר? הרי אף אחד לא אומר שהטשמאייר יהיה יותר יקר מג'יימס..על אחת כמה וכמה ששנה הבאה המס של ג'יימס משתווה לזה של הישראלים
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 05 מאי 2012, 18:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מאי 2012, 18:33

Holiday_Armadillo כתב:
זה לא קצת יותר מידי??

יש לי תהייה והצהרה

Chen כתב:ידוע לכם משהו על בוורלי? אם יש התקדמות איתו? כמה הוא מרוויח בכלל בספרטק? שחקן שיכול להיות מאוד מועיל מבחינה הגנתית ולתת תפוקה התקפית לא רעה בכלל כסקורר.

למה שתהיה איתו התקדמות? יש לו חוזה ואני מניחה שהשם שלו הועלה כ-WISHFUL THINKING

כשאני אומרת בכיר, אני לא מתכוונת בהכרח לשחקן חמישייה מרכזי, אלא לשחקן שאמור לשחק יותר ממה ששון ג'יימס שיחק השנה (ביורוליג).
האטשמייר לא שונה בהרבה מהמעמד של הנדריקס כשרק הגיע למכבי, והוא הגיע כשחקן יחסית בכיר.
אין לי מושג כמה הוא יעלה, אבל זה בטח יהיה סכום גבוה ממה ששחקן כמו רות'בארט יעלה.
וגם לי לא אכפת שזלמנסון ישחק גם 30 דקות בליגה, אבל תחשבי שאולי שוב פעם צריך יהיה להושיב 3 שחקנים בליגה, ובלאט (או שמעון, לא זוכרת) כבר אמר כמה זה קשה לו להודיע ל-3 שחקנים לפני כל משחק ליגה שהם לא ישחקו היום. זה מוציא שחקנים מריכוז וגם לא יהיה לך את האדריאטית כדי לתת לסגל השלם להשתפשף ביחד.
מאוד לא אידיאלי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מאי 2012, 18:33

3 סנטרים בכירים, בשכר כזה, זה סופר מיותר ובזבוז מוחלט. סנטר שלישי במכבי לא צריך לעלות יותר מ300 אלף דולר. מצידי שישאירו את ג'יימס, או שיביאו את רוטבארט. למה להביא 3 סנטרים יקרים יחסית בטווח המחירים של מכבי? זה שוב בנייה מיותרת לרוחב. במקום 3 סנטרים נחמדים, עדיף 1 ברמה גבוה, ומחליף טוב. סתם בזבוז כסף, ואני מאמין שזה לא יקרה.
חן-רד מבוורלי. הוא חתום בספרטק, ולא יהיה פה שנה הבאה. חוץ מזה, הוא לא איזה כוכב ענק שצריך להפוך עולמות בשבילו
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 18:35

כשאני אומרת בכיר, אני לא מתכוונת בהכרח לשחקן חמישייה מרכזי, אלא לשחקן שאמור לשחק יותר ממה ששון ג'יימס שיחק השנה (ביורוליג).
האטשמייר לא שונה בהרבה מהמעמד של הנדריקס כשרק הגיע למכבי, והוא הגיע כשחקן יחסית בכיר.
אין לי מושג כמה הוא יעלה, אבל זה בטח יהיה סכום גבוה ממה ששחקן כמו רות'בארט יעלה.
וגם לי לא אכפת שזלמנסון ישחק גם 30 דקות בליגה, אבל תחשבי שאולי שוב פעם צריך יהיה להושיב 3 שחקנים בליגה, ובלאט (או שמעון, לא זוכרת) כבר אמר כמה זה קשה לו להודיע ל-3 שחקנים לפני כל משחק ליגה שהם לא ישחקו היום. זה מוציא שחקנים מריכוז וגם לא יהיה לך את האדריאטית כדי לתת לסגל השלם להשתפשף ביחד.
מאוד לא אידיאלי.

אם מכבי הולכים לליגה שצריך להושיב כל משחק 3 שחקנים בחוץ אז בעיה שלהם לא שלי כי אם זה היה בשליטתי זה לא היה קורה

asafb96 כתב:3 סנטרים בכירים, בשכר כזה, זה סופר מיותר ובזבוז מוחלט. סנטר שלישי במכבי לא צריך לעלות יותר מ300 אלף דולר. מצידי שישאירו את ג'יימס, או שיביאו את רוטבארט. למה להביא 3 סנטרים יקרים יחסית בטווח המחירים של מכבי? זה שוב בנייה מיותרת לרוחב. במקום 3 סנטרים נחמדים, עדיף 1 ברמה גבוה, ומחליף טוב. סתם בזבוז כסף.
חן-רד מבוורלי. הוא חתום בספרטק, ולא יהיה פה שנה הבאה

ג'יימס עולה 450K ולא 300K ובשנה הבאה המס עליו עולה..אתה עדיין רוצה להשאיר אותו?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מאי 2012, 18:38

Holiday_Armadillo כתב:
מאוד לא אידיאלי.

אם מכבי הולכים לליגה שצריך להושיב כל משחק 3 שחקנים בחוץ אז בעיה שלהם לא שלי כי אם זה היה בשליטתי זה לא היה קורה

בעיות של מכבי הם לרוב גם הבעיות שלי בתור אוהדת שלהם.... :D
אני רוצה שמכבי יצמצמו את הבעיות לטובת הצלחתה של הקבוצה (מה שכולנו רוצים).
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 18:40

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מאוד לא אידיאלי.

אם אין מה לעשות ואנחנו נדפקים אז כמובן שאני אכאב את הכאב של הקבוצה אבל אם יש מה לעשות ובוחרים לא בגלל פחד אז זה לא בעיה שלי ואם בישלת את הדייסה אז תאכל אותה ואני לא רוצה לשמוע מוק
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 מאי 2012, 18:41

כעיקרון גם אני נגד בנייה לרוחב.

אבל אני שואל את עצמי אם מכבי תביא רק שני סנטרים, האם היא תלך על סנטרים מובילים ? ההרגשה שלי שזה לא יקרה בשום מקרה כי יש את הקונספציה שלא משלמים היום סכומים גדולים לשחקן אחד.
ראו מקרה לאנגפורד.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 מאי 2012, 18:43

זה לא קצת יותר מידי??

יכול להיות שהנדריקס יועבר ל4 במידה ובלו יעזוב. לדעתי, זה דוקא רעיון לא רע.
בכל אופן, אני נוטה שלא להאמין לקובץ הידיעות שהובא כאן. הוא אולי בחלקו נכון, אבל כאסופה אחת, יש בו יותר מדי נקודות שלא מסתדרות לי.
נחיה ונראה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מאי 2012, 18:46

yarinsaky כתב:כעיקרון גם אני נגד בנייה לרוחב.

אבל אני שואל את עצמי אם מכבי תביא רק שני סנטרים, האם היא תלך על סנטרים מובילים ? ההרגשה שלי שזה לא יקרה בשום מקרה כי יש את הקונספציה שלא משלמים היום סכומים גדולים לשחקן אחד.
ראו מקרה לאנגפורד.

לא חובה שיהיו מובילים. מספיק שיהיו טובים, שישלימו אחד את השני (הנדריקס וסופו בימיו היפים למשל השלימו אחד השני יפה מאוד), ושיהיו צעירים ובריאים. הם לא בהכרח חייבים להיות יקרים.

אפרופו סנטרים, מישהו יודע מה עם גרגמל? הוא היה פצוע, כבר חזר לשחק?
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Chen » 05 מאי 2012, 18:49

asafb96 כתב:3 סנטרים בכירים, בשכר כזה, זה סופר מיותר ובזבוז מוחלט. סנטר שלישי במכבי לא צריך לעלות יותר מ300 אלף דולר. מצידי שישאירו את ג'יימס, או שיביאו את רוטבארט. למה להביא 3 סנטרים יקרים יחסית בטווח המחירים של מכבי? זה שוב בנייה מיותרת לרוחב. במקום 3 סנטרים נחמדים, עדיף 1 ברמה גבוה, ומחליף טוב. סתם בזבוז כסף, ואני מאמין שזה לא יקרה.
חן-רד מבוורלי. הוא חתום בספרטק, ולא יהיה פה שנה הבאה. חוץ מזה, הוא לא איזה כוכב ענק שצריך להפוך עולמות בשבילו

יש לו חוזה של 4 שנים שם, עכשיו הוא בן 23, משחק עם הקבוצה שלו ב3 מסגרות, נתן משחקים טובים נגד קבוצות גדולות כמו צאסק"א וגם קבוצות יוריוליג יותר קטנות, בגיל כזה הוא זכה להיות הMVP של היורוקאפ, אני לא רוצה לחשוב לאיזה רמה הוא יגיע עוד 4 שנים, אבל אז שהוא יהיה בשיא הקריירה תבוא קבוצה שתשפוך עליו טונות של כסף והוא ילך אליה, אם יש לנו צ'אנס לגדל שחקן כזה אצלנו צריך לנצל אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 מאי 2012, 18:50

חנו'ש כתב:

ראו מקרה לאנגפורד.

לא חובה שיהיו מובילים. מספיק שיהיו טובים, שישלימו אחד את השני (הנדריקס וסופו בימיו היפים למשל השלימו אחד השני יפה מאוד), ושיהיו צעירים ובריאים. הם לא בהכרח חייבים להיות יקרים.

אוקיי.
אבל גם שחקן כמו גרגמל שהוא שחקן טוב הוא סוג של הימור כי לא ברור מה הוא יכול לתת במכבי. אני מדבר על שחקנים כמו שהיה סופו בקיץ שעבר שהיה ברור שהוא שחקן לרמות של מכבי בלי ספק ( התפקשש העונה בגלל פציעה וואלי גם משהוא מנטלי ).

השאלה מה הבסיס שלנו לשנה הבאה ומי נשאר. אם הכול זה שחקנים טובים אבל כאלו שעדיין לא הוכיחו ברמות הגבוהות ביותר יש בעייה. לכן אולי
עדיף ששחקן כמו הנדריקס כן ישאר, כי אנחנו יודעים לפחות מה הוא שווה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Maccabikid » 05 מאי 2012, 18:51

וואו שלושתם ביחד זה ענק, הנדריקס יוכל לשחק גם כ-4 ואז לא צריך את מאצ'בן קו קדמי של אליהו- הנדריקס ב4 ואת האטשמייר ושרמדיני ב5 זה ענק. במקום מאצ'בן אפשר להשקיע יותר בעמדות 1-2.
סמית ופניני בעמדה 3 בהחלט נראה לי נהדר.
Maccabikid

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מאי 2012, 18:52

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מאוד לא אידיאלי.

אם אין מה לעשות ואנחנו נדפקים אז כמובן שאני אכאב את הכאב של הקבוצה אבל אם יש מה לעשות ובוחרים לא בגלל פחד אז זה לא בעיה שלי ואם בישלת את הדייסה אז תאכל אותה ואני לא רוצה לשמוע מוק

מה זה מוק?? :unsure
גם אם מכבי עושה שטויות ופוגעת בעצמה אני לא רוצה שתפגע בעצמה עוד יותר, אלא תתאים את הקבוצה לטעויות שהיא עושה, כך שבכל מקרה היא תיפגע עוד יותר ותנסה להיות חזקה ביורוליג למרות הכל.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 18:54

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מאוד לא אידיאלי.

מה זה מוק?? :unsure
גם אם מכבי עושה שטויות ופוגעת בעצמה אני לא רוצה שתפגע בעצמה עוד יותר, אלא תתאים את הקבוצה לטעויות שהיא עושה, כך שבכל מקרה היא תיפגע עוד יותר ותנסה להיות חזקה ביורוליג למרות הכל.

''מוק'' זה צליל :laugh2 מה..רק בקיבוצים הטרנסילבנים אומרים את זה? :laugh2

שוב, אם מכבי עושה שטויות בידיעה שיש אלטרנטיבות אז אין לי שום אמפתיה למצב אליו נקלענו כי הייתה לנו ברירה ובכל זאת בחרנו להיכנס לבוץ
זה קיץ של להיות או לחדול בעניין השרירים מול המנהלת..אם מכבי שוב פעם תתקפל ותחזור עם הזנב בין הרגליים אז באמת שלא יהיה אכפת לי איך נדפקנו אלא רק למה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מאי 2012, 18:57

yarinsaky כתב:
חנו'ש כתב:

ראו מקרה לאנגפורד.

אוקיי.
אבל גם שחקן כמו גרגמל שהוא שחקן טוב הוא סוג של הימור כי לא ברור מה הוא יכול לתת במכבי. אני מדבר על שחקנים כמו שהיה סופו בקיץ שעבר שהיה ברור שהוא שחקן לרמות של מכבי בלי ספק ( התפקשש העונה בגלל פציעה וואלי גם משהוא מנטלי ).

השאלה מה הבסיס שלנו לשנה הבאה ומי נשאר. אם הכול זה שחקנים טובים אבל כאלו שעדיין לא הוכיחו ברמות הגבוהות ביותר יש בעייה. לכן אולי
עדיף ששחקן כמו הנדריקס כן ישאר, כי אנחנו יודעים לפחות מה הוא שווה.

כשסופו חתם הוא גם היה הימור ענק גם אם לא היה ספק לגבי יכולותיו המקצועיות.
הימור יהיה לך בלי ספק, כי סופו לא נשאר ואתה מחליף אותו בשחקן אחר שבוודאי לא יהיה לורבק, אז אולי היה צריך לחשוב על מישהו יותר מתאים להנדריקס במידה והחליטו להשאיר אותו, השאלה אם יש כזה שחקן שהוא גם טוב מספיק.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 05 מאי 2012, 19:00

Chen כתב:
asafb96 כתב:3 סנטרים בכירים, בשכר כזה, זה סופר מיותר ובזבוז מוחלט. סנטר שלישי במכבי לא צריך לעלות יותר מ300 אלף דולר. מצידי שישאירו את ג'יימס, או שיביאו את רוטבארט. למה להביא 3 סנטרים יקרים יחסית בטווח המחירים של מכבי? זה שוב בנייה מיותרת לרוחב. במקום 3 סנטרים נחמדים, עדיף 1 ברמה גבוה, ומחליף טוב. סתם בזבוז כסף, ואני מאמין שזה לא יקרה.

יש לו חוזה של 4 שנים שם, עכשיו הוא בן 23, משחק עם הקבוצה שלו ב3 מסגרות, נתן משחקים טובים נגד קבוצות גדולות כמו צאסק"א וגם קבוצות יוריוליג יותר קטנות, בגיל כזה הוא זכה להיות הMVP של היורוקאפ, אני לא רוצה לחשוב לאיזה רמה הוא יגיע עוד 4 שנים, אבל אז שהוא יהיה בשיא הקריירה תבוא קבוצה שתשפוך עליו טונות של כסף והוא ילך אליה, אם יש לנו צ'אנס לגדל שחקן כזה אצלנו צריך לנצל אותו.

הוא שחקן נחמד מאוד, אבל אף אחד לא ישפוך עליו טונות של כסף. הוא מוכשר, אבל שחקן די טיפש, עם לא מעט מגרעות. בשביל להוציא אותו מהחוזה ולשלם לו את השכר, מכבי תצטרך לשלם המון המון כסף. בכסף הזה אפשר לעשות דברים הרבה יותר טובים

ג'יימס עולה 450K ולא 300K ובשנה הבאה המס עליו עולה..אתה עדיין רוצה להשאיר אותו?

אני ממש ממש לא חושב שג'יימס עולה 450 אלף דולר. ממה שזכור לי הוא מרוויח פחות. אם כן, אני לא רוצה לראות אותו פה. חוץ מזה, זה לא הנקודה. להחזיק 3 סנטרים כאלה, שכל אחד מהם אמור להשתכר 500 אלף-מיליון דולר, זה בזבוז מוחלט, ויהיה מהלך מאוד מטופש. נשקיע ב3 סנטרים בכירים, ולא ישאר לנו כסף לגארד אחד נורמלי. 2 סנטרים יחד עם מאצ'בן וליאור זה מספיק ביותר. מקסימום אפשר להוסיף סנטר זול וצעיר. לא יותר.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 19:02

אני ממש ממש לא חושב שג'יימס עולה 450 אלף דולר. ממה שזכור לי הוא מרוויח פחות. אם כן, אני לא רוצה לראות אותו פה. חוץ מזה, זה לא הנקודה. להחזיק 3 סנטרים כאלה, שכל אחד מהם אמור להשתכר 500 אלף-מיליון דולר, זה בזבוז מוחלט, ויהיה מהלך מאוד מטופש. נשקיע ב3 סנטרים בכירים, ולא ישאר לנו כסף לגארד אחד נורמלי. 2 סנטרים יחד עם מאצ'בן וליאור זה מספיק ביותר. מקסימום אפשר להוסיף סנטר זול וצעיר. לא יותר

זאת דעתך
אני חושבת שצריך 3 סנטרים בדיוק ברמה שאליה מכבי מכוונת לפי הדיווחים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים