08 אפריל 2019, 21:11
ankram כתב:החציל האצטקי כתב:לא ניקח אליפות ככה
לא. לא ניקח. המועדון הזה הפך למרגרינה, איבד את הקילר אינסטינקט שלו ממזמן. גם חולון וגם ירושליים ברגע האמת יותר מפוקסות מאיתנו.
גם הגיע הזמן לדלל את הסגל. יותר מדי שחקנים
Sent from my iPhone using Tapatalk
08 אפריל 2019, 21:12
Jack55 כתב:מצטער, זאת לא קבוצה שיכולה לקחת אליפות .
איזה אכזבה .
08 אפריל 2019, 21:13
ankram כתב:Jack55 כתב:מצטער, זאת לא קבוצה שיכולה לקחת אליפות .
איזה אכזבה .
תתרגל. אני כבר התרגלתי. גם בדרבי נפסיד. ואתה יודע למה? כי אנחנו מרגרינה. ככה אנחנו , אולי משודרגת לחמאה אמריקאית.
08 אפריל 2019, 21:14
felix_r כתב:היה שיפוט חד צדדי לחלוטין במשך 3 רבעים ראשונים, ומשם סתם שיפוט ביתי, ועדיין הפסדנו בקושי. לא נורא.
08 אפריל 2019, 21:16
ankram כתב:Jack55 כתב:מצטער, זאת לא קבוצה שיכולה לקחת אליפות .
איזה אכזבה .
תתרגל. אני כבר התרגלתי. גם בדרבי נפסיד. ואתה יודע למה? כי אנחנו מרגרינה. ככה אנחנו , אולי משודרגת לחמאה אמריקאית.
08 אפריל 2019, 21:16
TAYO כתב:ankram כתב:החציל האצטקי כתב:לא ניקח אליפות ככה
לא. לא ניקח. המועדון הזה הפך למרגרינה, איבד את הקילר אינסטינקט שלו ממזמן. גם חולון וגם ירושליים ברגע האמת יותר מפוקסות מאיתנו.
רגע האמת עוד לא הגיע
08 אפריל 2019, 21:20
A.Parker כתב:ankram כתב:Jack55 כתב:מצטער, זאת לא קבוצה שיכולה לקחת אליפות .
איזה אכזבה .
אתה מודע למה שהלך הערב עם השופטים? רכות ממש לא היתה שם (למעט כהן ורול), בטח שביחס לאנשי המשרוקית
08 אפריל 2019, 21:23
08 אפריל 2019, 21:32
ankram כתב:TAYO כתב:ankram כתב:החציל האצטקי כתב:לא ניקח אליפות ככה
רגע האמת עוד לא הגיע
מה זה משנה? לרגעי האמת הגענו? לא הגענו לגמר ווינר , לא הגענו לחצי גמר הגביע, לא הגענו לטופ8 ביורוליג, לא הופענו בסופי משחקים, אנחנו קבוצה טיפשה , עם שורה של שחקנים שהעונה כבר נגמרה מבחינתם, הפרוספקט הישראלי שלנו משחק כמו ניצב מלח, אין לנו רכז, ואנחנו משחקים כמו בג׳י ליג , עם מאמן בינוני מאד.
08 אפריל 2019, 21:40
A.Parker כתב:felix_r כתב:היה שיפוט חד צדדי לחלוטין במשך 3 רבעים ראשונים, ומשם סתם שיפוט ביתי, ועדיין הפסדנו בקושי. לא נורא.
בדיוק
08 אפריל 2019, 21:59
ankram כתב:A.Parker כתב:ankram כתב:Jack55 כתב:מצטער, זאת לא קבוצה שיכולה לקחת אליפות .
איזה אכזבה .
אתה מודע למה שהלך הערב עם השופטים? רכות ממש לא היתה שם (למעט כהן ורול), בטח שביחס לאנשי המשרוקית
ואובראיינט ופארגו ווילביקין לא נדבר על קלויארו כי זה מביך, נכון , השופטים פגעו במכבי , ועדיין , מרגרינות. ומרגרינות לא מקבלות כבוד מהשופטים.
08 אפריל 2019, 22:11
החציל האצטקי כתב:אין עליך אנקראם
08 אפריל 2019, 22:14
A.Parker כתב:ankram כתב:A.Parker כתב:ankram כתב:Jack55 כתב:מצטער, זאת לא קבוצה שיכולה לקחת אליפות .
איזה אכזבה .
ואובראיינט ופארגו ווילביקין לא נדבר על קלויארו כי זה מביך, נכון , השופטים פגעו במכבי , ועדיין , מרגרינות. ומרגרינות לא מקבלות כבוד מהשופטים.
מרגרינות לא לוקחות כל כך הרבה ריבאונדים בהתקפה (ועוד במשחק עם שיפוט סופר ביתי)
08 אפריל 2019, 22:17
08 אפריל 2019, 22:23
08 אפריל 2019, 22:24
08 אפריל 2019, 22:27
התכוונתי בלי הד קייסA.Parker כתב:ברנדון ג'נינגס
08 אפריל 2019, 22:50