המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אני מביא את כספי ומיקי לפני כל רכש אחר, ולפני שאני מחדש איזשהו חוזה.
לבלאק ואובראיינט, וברור שגם לטיוס וכהן- אפשר למצוא תחליפים שיותר יחמיאו לכספי ומיקי.
לאו דווקא בכסף ענק.
אני בסה״כ מחבב את קו המחשבה על גארד גדול נוסף ורכז טבעי שיעזור לווילבקין, ויכול להזיז אותו מדי פעם לעמדה 2.
באידיאל, החבר׳ה האלה צריכים להיות גם שומרים מצויינים.
שחקנה נבחרת ישראל קיבל בעונה הנוכחית כ-225 אלף דולר, כאשר כמו כמו יובל זוסמן ודני אבדיה, הוא נחשב לישראלי ולא מתאזרח ולכן בספירת הישראלים זה נותן לו יתרון מהבחינה הזו, וזאת על אף שהחוק הרוסי יתבטל החל מהעונה הבאה.
כהן, שמודע ליתרון בו הוא מחזיק בהיותו ישראלי ולא מתאזרח, מצפה לקבל חוזה גבוה יותר מהצהובים, כאשר יש ברשותו גם אלטרנטיבה לטובת אירופה. כאמור לפי גורמים המעורבים במשא ומתן הפערים בין השחקן ונציגיו לבין המועדון בשלב זה, לא גבוהים במיוחד ומאמינים כי ניתן יהיה לגשר עליהם.
Jack55 כתב:חושבת הלאה: פערים קטנים בין מכבי ת"א לכהן
כפי שפרסמנו לראשונה, הצהובים מעוניינים להחתים את המתאזרח לשנתיים נוספות. גורמים מאמינים כי העסקה תצא לבסוף לפועל, השחקן מצפה לחוזה משודרג .
https://www.one.co.il/Article/18-19/2,6 ... tml?ref=hpשחקנה נבחרת ישראל קיבל בעונה הנוכחית כ-225 אלף דולר, כאשר כמו כמו יובל זוסמן ודני אבדיה, הוא נחשב לישראלי ולא מתאזרח ולכן בספירת הישראלים זה נותן לו יתרון מהבחינה הזו, וזאת על אף שהחוק הרוסי יתבטל החל מהעונה הבאה.
כהן, שמודע ליתרון בו הוא מחזיק בהיותו ישראלי ולא מתאזרח, מצפה לקבל חוזה גבוה יותר מהצהובים, כאשר יש ברשותו גם אלטרנטיבה לטובת אירופה. כאמור לפי גורמים המעורבים במשא ומתן הפערים בין השחקן ונציגיו לבין המועדון בשלב זה, לא גבוהים במיוחד ומאמינים כי ניתן יהיה לגשר עליהם.
felix_r כתב:jol9 כתב:טיוס הוא שחקן טוב. אנחנו מכירים אותו על חסרונותיו ויתרונותיו. אחלה סנטר מחליף, חוסם בחסד, בלי ממש יכולות התקפיות, אבל
כן אפשר לצפות ממנו לעונה נוספת של 8 נק', 4 רב' וחסימה גם בעונה הבאה.
השאלה היא האם למכבי שווה לשלם מליון וחצי עליו בלי החוק הרוסי (וזה בלי תוספת השכר שהוא רוצה). לדעתי לא.
אפשר לקחת לדוגמא את קיין, שבאופן כללי התרומה שלו לא פחות טובה (אם לא יותר), והוא עולה למכבי בערך שליש מטיוס.
כן, התוספת שהוא דורש היא מוגזמת לחלוטין. לא מובן גם למה הוא חושב שמגיעה לו התוספת. ביורוליג לא הגענו להצלבה, בגביע המקומי לא זכינו, ואפילו באליפות המקומית עוד לא זכינו. אז למה הוא חושב שמגיעה לו התוספת? מוזר.
החציל האצטקי כתב:אני מביא את כספי ומיקי לפני כל רכש אחר, ולפני שאני מחדש איזשהו חוזה.
לבלאק ואובראיינט, וברור שגם לטיוס וכהן- אפשר למצוא תחליפים שיותר יחמיאו לכספי ומיקי.
לאו דווקא בכסף ענק.
אני בסה״כ מחבב את קו המחשבה על גארד גדול נוסף ורכז טבעי שיעזור לווילבקין, ויכול להזיז אותו מדי פעם לעמדה 2.
באידיאל, החבר׳ה האלה צריכים להיות גם שומרים מצויינים.
Jack55 כתב:חושבת הלאה: פערים קטנים בין מכבי ת"א לכהן
כפי שפרסמנו לראשונה, הצהובים מעוניינים להחתים את המתאזרח לשנתיים נוספות. גורמים מאמינים כי העסקה תצא לבסוף לפועל, השחקן מצפה לחוזה משודרג .
https://www.one.co.il/Article/18-19/2,6 ... tml?ref=hpשחקנה נבחרת ישראל קיבל בעונה הנוכחית כ-225 אלף דולר, כאשר כמו כמו יובל זוסמן ודני אבדיה, הוא נחשב לישראלי ולא מתאזרח ולכן בספירת הישראלים זה נותן לו יתרון מהבחינה הזו, וזאת על אף שהחוק הרוסי יתבטל החל מהעונה הבאה.
שמואל1 כתב:מהטוויטר
As @RoiCohen99 reported, Maccabi Tel Aviv is indeed interested in Stefan Jovic, I've been told. Another player in their radar is Vladimir Lucic, according to a source. They played together with Bayern and there's a chance they'll keep playing together but with another team.
שמואל1 כתב:מהטוויטר
As @RoiCohen99 reported, Maccabi Tel Aviv is indeed interested in Stefan Jovic, I've been told. Another player in their radar is Vladimir Lucic, according to a source. They played together with Bayern and there's a chance they'll keep playing together but with another team.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:מהטוויטר
לא הייתי הולך על לוצ'יץ'. שחקן נחמד, אבל כבר בן 30. זה לא שהוא הולך לפרוץ ולהשתפר בעוד שנה-שנתיים.
גם מיוביץ' אני לא ממש מתלהב באופן כללי. מנהל משחק טוב, ושומר, אבל שחקן התקפה מוגבל. כנראה, שמכבי רוצה אותו ספציפית בשביל לשחק לצד וילבקין. ינהל משחק, ישמור, ואילו וילבקין ישוחרר לקליעה. יכול לעבוד לא רע.
Jack55 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:מהטוויטר
לא הייתי הולך על לוצ'יץ'. שחקן נחמד, אבל כבר בן 30. זה לא שהוא הולך לפרוץ ולהשתפר בעוד שנה-שנתיים.
גם מיוביץ' אני לא ממש מתלהב באופן כללי. מנהל משחק טוב, ושומר, אבל שחקן התקפה מוגבל. כנראה, שמכבי רוצה אותו ספציפית בשביל לשחק לצד וילבקין. ינהל משחק, ישמור, ואילו וילבקין ישוחרר לקליעה. יכול לעבוד לא רע.
אל תשכח שיוביץ' יגיע מהספסל בנוסף לרכז עם שם גדול .
felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:מהטוויטר
כן, בטח. מי סיפר לך את הסיפורים האלה?
מבחינת קונספציה בקו האחורי, נדמה שמכבי ינסו ללכת על גארד "גדול" לצידו של סקוטי ווילבקין, בנוסף לרכז אירופי שיעלה מהספסל. מי שעשוי למלא את התפקיד הזה הוא סטפן יוביץ' הסרבי (28, 1.98) שמשחק בשנתיים האחרונות בבאיירן מינכן.
Jack55 כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:מהטוויטר
כתבה בערוץ הספורט :מבחינת קונספציה בקו האחורי, נדמה שמכבי ינסו ללכת על גארד "גדול" לצידו של סקוטי ווילבקין, בנוסף לרכז אירופי שיעלה מהספסל. מי שעשוי למלא את התפקיד הזה הוא סטפן יוביץ' הסרבי (28, 1.98) שמשחק בשנתיים האחרונות בבאיירן מינכן.
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 13965.html
felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:
כתבה בערוץ הספורט :מבחינת קונספציה בקו האחורי, נדמה שמכבי ינסו ללכת על גארד "גדול" לצידו של סקוטי ווילבקין, בנוסף לרכז אירופי שיעלה מהספסל. מי שעשוי למלא את התפקיד הזה הוא סטפן יוביץ' הסרבי (28, 1.98) שמשחק בשנתיים האחרונות בבאיירן מינכן.
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 13965.html
רועי כהן לא הבין שהמילים "גדול" ו"אירופי" מתייחסות לאותו השחקן. חוץ מזה "גדול" הכוונה גדול מימדים ולא שם גדול. יוביץ' הוא רכז אירופי גדול מימדים (198 ס"מ).
felix_r כתב:שמואל1 כתב:מהטוויטר
אחדשיודע כתב:למה הוא חושב שמגיעה לו תוספת? תשאלו את הסוכן שפימפם את השם שלו כל העונה בטוויטר. מיסטר פיק.
ולגבי "שריר החשק" של טיוס... הוא אומנם התבגר מאז הקדנציה הראשונה שלו פה, אבל אני לא אשכח את השביתות האיטלקיות שלו בעונת 14/15 (גם אם אפשר להבין את הסיטואציה שהיה בה - "אלוף אירופה" עם חוזה קטן). גם היום אני לא רואה אותו בתור שחקן מחוייב במיוחד (אני מניח שאם היה כזה, היה אפילו מתמנה לקפטן בשלב כזה או אחר). כשהוא חד, הוא אכן שחקן יעיל וטוב מאוד (ברמת יורוליג). אבל לרוב, זה נמשך לאורך תקופה קצרה מאוד במהלך העונה. ב-13/14 זה הגיע בתזמון מצוין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים