איך בכלל דבר כזה קורהRampel כתב:וואי וואי, איזה פיגוע כיס.. מתנצלRampel כתב:ץץץלתץת55 66לחץת
תווית
ץץו6טחטת.
ץחטוץת6 או את וחחוחי5 וחחוחי5 ץ ץ ת חוו ולתת לוו וחלץוץלץלווחץ
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איך בכלל דבר כזה קורהRampel כתב:וואי וואי, איזה פיגוע כיס.. מתנצלRampel כתב:ץץץלתץת55 66לחץת
תווית
ץץו6טחטת.
מסכים.Rampel כתב:ץץץלתץת55 66לחץת
תווית
ץץו6טחטת.
מן הסתם פשוט קראתי בת'רד. פחות יש לי זמן להגיב ולהיכנס לדיונים, אבל אני עדיין עובר.Holiday_Armadillo כתב:איך בכלל דבר כזה קורהRampel כתב:וואי וואי, איזה פיגוע כיס.. מתנצלRampel כתב:ץץץלתץת55 66לחץת
תווית
ץץו6טחטת.
Rampel כתב:נשבע לך שאני שותף לתהייה חח
אם אני כבר פה ויצא שהגבתי בת'רד הזה (ואני מניח שכבר דיברו על זה בפורום, אבל נראה לי רלוונטי), מה אנשים פה חושבים על עמרי כספי?
SirCharles כתב:Rampel כתב:נשבע לך שאני שותף לתהייה חח
אם אני כבר פה ויצא שהגבתי בת'רד הזה (ואני מניח שכבר דיברו על זה בפורום, אבל נראה לי רלוונטי), מה אנשים פה חושבים על עמרי כספי?
חרא בנאדם, יופי של קורנפלקס.
סתם סתם (לגבי שני הדברים)
מקווה שעומרי ימשיך בnba. אני לא חושב שהוא יהיה difference maker מבחינת היורוליג והבאה שלו תנגס חזק בתקציב השחקנים.
SirCharles כתב:הרכב שהייתי שמח לראות בעונה הבאה:
1 - סטפן יוביץ', פאריס לי, ג'ון די
2 - ווילבקין, זוסמן
3 - סווינגמן 2-way שיכול לגלוש גם לעמדה 2 - פרין ביופורד שהוזכר פה מתישהו יכול להתאים, אבדיה
4 - לוק סיקמה, זר מחליף קומבו פורוורד או פורוורד-סנטר (+ ג'ק כהן לליגה בלבד)
5 - בלאק, טיוס (או זר אם הוא ידרוש יותר מדי)
3-4 ישראלים - שלושה מהם לא יקרים (אלא אם זוסמן יבקש ויקבל שדרוג מוגזם לשכר), 7-8 זרים - 3 בכסף גדול (סקוטי, טאריק והזר שיגיע לעמדה 3) והשאר אמורים להיות זולים יותר (סיקמה ויוביץ בחמישייה + 2-3 זרים לספסל).
אני רואה פה הרבה יותר יכולת הגנה, מסירה וחוכמת משחק מהקבוצה הנוכחית.
אם משאירים את בלאק ואת טיוס, הייתי רוצה לראות שחקן פנים יותר מסיבי ומשמעותי מאובראיינט שישלים אותם. מה קורה עם יוהנס ווייטמן בקיץ? לא מסיים חוזה בבאסקוניה? להיות 4 פותח לצד בלאק זה לא שדרוג מלהיות מחליף לשאנגליה ופורייה? משלים אותו טוב לדעתי.החציל האצטקי כתב:https://www.israelhayom.co.il/article/655611
התקדמות במו״מ מול בלאק.
איכסRampel כתב:נשבע לך שאני שותף לתהייה חח
Rampel כתב:SirCharles כתב:Rampel כתב:נשבע לך שאני שותף לתהייה חח
חרא בנאדם, יופי של קורנפלקס.
סתם סתם (לגבי שני הדברים)
מקווה שעומרי ימשיך בnba. אני לא חושב שהוא יהיה difference maker מבחינת היורוליג והבאה שלו תנגס חזק בתקציב השחקנים.
תלוי האם התרומה שפוקס מוכנה להציע לטובת החוזה שלו היא משמעותית. לדעתי הוא הישראלי הלא מתאזרח היחיד שבאמת ברמת יורוליג. מה גם שהוא יכול באמת להיות מנהיג בחדר ההלבשה, אפילו בקרב הזרים עקב הרקורד שלו (אם נתעלם מזה שהנאחס שלו מנע ממנו להשיג דקת פלייאוף NBA אחת לרפואה).
החציל האצטקי כתב:SirCharles כתב:הרכב שהייתי שמח לראות בעונה הבאה:
2 - ווילבקין, זוסמן
3 - סווינגמן 2-way שיכול לגלוש גם לעמדה 2 - פרין ביופורד שהוזכר פה מתישהו יכול להתאים, אבדיה
3-4 ישראלים - שלושה מהם לא יקרים (אלא אם זוסמן יבקש ויקבל שדרוג מוגזם לשכר), 7-8 זרים - 3 בכסף גדול (סקוטי, טאריק והזר שיגיע לעמדה 3) והשאר אמורים להיות זולים יותר (סיקמה ויוביץ בחמישייה + 2-3 זרים לספסל).
לא מרגיש לי מספיק איכותי.
סיקמה בובה של שחקן אבל יותר שחקן דבק ברמות האלה, לתחושתי.
יוביץ׳ די מסורס התקפית. בלאק מוגבל.
פרין ביופורד שאני מחבב מאוד- לא מרגיש לי אמין מספיק כדי להתמודד ברצינות עדיין. ההצלחה הקבוצתית שהוא הביא עם סרטוב לא מעודדת.
פאריס לי חמוד.
אבל אני רוצה לראות שחקנים עם אפסייד גבוה יותר, חבר׳ה שיוכלו להגיע לפלייאוף וללכת למקומות 4-7.
זה הצעד הבא.
החציל האצטקי כתב:SirCharles כתב:הרכב שהייתי שמח לראות בעונה הבאה:
2 - ווילבקין, זוסמן
לא מרגיש לי מספיק איכותי.
סיקמה בובה של שחקן אבל יותר שחקן דבק ברמות האלה, לתחושתי.
יוביץ׳ די מסורס התקפית. בלאק מוגבל.
פרין ביופורד שאני מחבב מאוד- לא מרגיש לי אמין מספיק כדי להתמודד ברצינות עדיין. ההצלחה הקבוצתית שהוא הביא עם סרטוב לא מעודדת.
פאריס לי חמוד.
אבל אני רוצה לראות שחקנים עם אפסייד גבוה יותר, חבר׳ה שיוכלו להגיע לפלייאוף וללכת למקומות 4-7.
זה הצעד הבא.
Holiday_Armadillo כתב:איכסRampel כתב:נשבע לך שאני שותף לתהייה חח
נכון מאודjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איכסRampel כתב:נשבע לך שאני שותף לתהייה חח
פחות התחברת?
SirCharles כתב:לגבי סיקמה - מה רע בשחקן דבק שלוקח ריבאונד, מוסר איכותי, מגן טוב, קולע מבחוץ כשצריך, מביא הרבה יותר למגרש ממה שהוא לוקח (בניגוד לאובריינט עם ההגנה הרעועה, האיבודים ובחירת הזריקות הרעה)? לא כולם צריכים להיות כוכבים. אתה זוכר איזשהו משחק בו גם בלאק וגם אובריינט היו טובים יחד והפעילו אחד את השני?
יוביץ אמנם סקורר וקלע חוץ בינוני אבל מוסר נהדר שרואה את המגרש מגבוה, משתמש בידיים הארוכות שלו לחטיפות ועם גבוה איכותי כמו בלאק יכול לעשות שמות בפיקנרול. רק תזכור לצד מי קווינסי מילר ומייק צירבס נתנו את עונת השיא שלהם.
בלאק לא כזה מוגבל. הוא אמנם לא הכי מלוטש התקפית אבל עדיין יודע לעשות מספיק דברים מלבד להטביע (מוסר אנדרייטד ומסוגל לשים סל מחצי מרחק).
סראטוב של ביופורד לא מצליחה אבל זה כי אין שם יותר מדי כישרון (בוריס סאבוביץ, טריי גולדן, מקנזי מור ואקס ראשון ג'קי קרמייקל הם השחקנים הבולטים לצידו). ובכל אופן כתבתי שזו עמדה שהייתי משקיע בה כסף והבאתי את ביופורד כאופציה יחסית זולה.
הייתי שמח להביא כגבוה נוסף את פויטמן, אבל אני ריאלי ולמכבי לא יהיה כסף גם בשבילו (או בשביל כל שחקן עם ניסיון יורוליג מקבוצת הצלבה).
בהנהלה הנוכחית של מכבי מסתפקים במילוי ההיכל ולא מתכוונים להשקיע כסף גדול, הגיע הזמן שאנשים יבינו את זה. במצב הזה הדרך היחידה להפתיע ולהעפיל לפלייאוף היא להעמיד קבוצה שהשלם בה גבוה מסכום חלקיו, עם כוכב-שניים ושחקני משנה איכותיים מספיק מסביבם ולא כאלה שהנזק שלהם עולה על התועלת (קיין, אובריינט, רול).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk, Tom1313, גל גל ו־12 אורחים