המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:אולי חלק פה יזעקו, אבל אפשר אולי ללכת על רוצ'סטי כרכז מחליף. אמנם שומר רע אבל יד לו יד נהדרת והוא גם מנהל משחק לא רע בכלל. התרומה שלו כישראלי חשובה ותאפשר גמישות בבחירת הזרים בעמדות אחרות
*כמובן שזה מותנה בהחתמת גארד תותח
Jack55 כתב:A.Parker כתב:אולי חלק פה יזעקו, אבל אפשר אולי ללכת על רוצ'סטי כרכז מחליף. אמנם שומר רע אבל יד לו יד נהדרת והוא גם מנהל משחק לא רע בכלל. התרומה שלו כישראלי חשובה ותאפשר גמישות בבחירת הזרים בעמדות אחרות
חושב שבגזרת הישראלים אנחנו סבבה בטח עם הורדת החוק הרוסי, לא צריך יותר מ5 ישראלים וכרגע יש לנו כבר 3 מובטחים ברמה טובה שימשיכו איתנו - דיבה, זוסמן ואבדיה .
מאמין שישאירו גם את טיוס כי כן אפשר לראות רצון משני הצדדים, בטח ובטח מהצד של טיוס ולכן גם אני חושב שבסופו של דבר יגיעו איתו לפשרה בנוגע לשכר ויסגרו על סכום שיתאים למכבי .
והישראלי האחרון יכול להיות מאוד שיהיה כספי שכידוע במכבי מאוד רוצים והקטע של השכר זאת לא הבעיה שלהם, אלא נטו תלוי בכספי עצמו .
שלא תבין לא נכון, רוצ'סטי יכול להיות שחקן נחמד כמחליף עם עוד איזה גארד רציני לידו, אבל אני חושב בגלל הורדת החוק הרוסי וכו', שאפשר את הכסף שלו (שיכלול גם מס על ישראלי מן הסתם לא?), להשקיע בזר אחר יותר איכותי בסכום דומה, שיתרום גם בצד ההגנתי יותר .
A.Parker כתב:Jack55 כתב:A.Parker כתב:אולי חלק פה יזעקו, אבל אפשר אולי ללכת על רוצ'סטי כרכז מחליף. אמנם שומר רע אבל יד לו יד נהדרת והוא גם מנהל משחק לא רע בכלל. התרומה שלו כישראלי חשובה ותאפשר גמישות בבחירת הזרים בעמדות אחרות
חושב שבגזרת הישראלים אנחנו סבבה בטח עם הורדת החוק הרוסי, לא צריך יותר מ5 ישראלים וכרגע יש לנו כבר 3 מובטחים ברמה טובה שימשיכו איתנו - דיבה, זוסמן ואבדיה .
מאמין שישאירו גם את טיוס כי כן אפשר לראות רצון משני הצדדים, בטח ובטח מהצד של טיוס ולכן גם אני חושב שבסופו של דבר יגיעו איתו לפשרה בנוגע לשכר ויסגרו על סכום שיתאים למכבי .
והישראלי האחרון יכול להיות מאוד שיהיה כספי שכידוע במכבי מאוד רוצים והקטע של השכר זאת לא הבעיה שלהם, אלא נטו תלוי בכספי עצמו .
שלא תבין לא נכון, רוצ'סטי יכול להיות שחקן נחמד כמחליף עם עוד איזה גארד רציני לידו, אבל אני חושב בגלל הורדת החוק הרוסי וכו', שאפשר את הכסף שלו (שיכלול גם מס על ישראלי מן הסתם לא?), להשקיע בזר אחר יותר איכותי בסכום דומה, שיתרום גם בצד ההגנתי יותר .
אין שום סיבה בעולם לקפוץ על טיוס, ובטח שלא לשלול על הסף את רוצ'סטי ובמקביל לרצות כל כך את טיוס.
הקטע של השכר של כספי לא בעיה? באיזה עולם? הוא יעלה המון, גם אם פוקס תרחיב מעט את החסות שלה.
אני חושב שלהשאיר פה את טיוס ב400-500 אלף זה רעיון טוב מאוד...
פצועTAYO כתב:תגידו פארגו עזב כבר את מכבי באופן לא רשמי? גם בדרבי הוא מחוץ לסגל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמואל1 כתב:פצועTAYO כתב:תגידו פארגו עזב כבר את מכבי באופן לא רשמי? גם בדרבי הוא מחוץ לסגל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
jol9 כתב:הייתי מסתפק בקו אחורי של לילארד ומקולום
A.Parker כתב:jol9 כתב:הייתי מסתפק בקו אחורי של לילארד ומקולום
עזוב, ווילבקין נותן משחק מעולה וחוטף מכות בסיום, ואנשים מאשימים אותו בשטויות
A.Parker כתב:על העונה אני מסכים, הערב - ממש לא
A.Parker כתב:על העונה אני מסכים, הערב - ממש לא
er79 כתב:A.Parker כתב:על העונה אני מסכים, הערב - ממש לא
גם על הערב עוד אפשר להתווכח. היה לו רבע ראשון מדהים. ביתר הרבעים לא היה קיים ממש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk, Tom1313, גל גל ו־12 אורחים