liran כתב:Jack55 כתב:רק עכשיו ראיתי שצסקא נשלחו 42 פעמים לקו (!!!), זה נתון מטורף .
ונשרקו 32 עבירות לחובת ריאל לעומת 22 לחובת צסקא, האם זה אומר משהו לדעתכם בנוגע לשיפוט?
הייתי במשחק, השיפוט היה מאד מוטה לטובת צסקא, שריקות מוזרות בצד אחד שלא נשרקות באותו אופן בצד השני. גילוי נאות, אני אוהד מכבי, לא היה אכפת לי מי תנצח.
במשחק בין אפס לפנר השיפוט היה מעולה, למוניקה היה בסדר גמור.
מצד שני באולם רואים פחות טוב מאשר בטלויזיה. בטלויזיה כל מקרה מראים ב 3-4 זויות שונות בהילוך איטי. סתם לדוגמא, העבירה החמישית של קמפאצו הייתה עבירה ב 1000% למרות שכל השחקנים והמאמנים של ריאל תפסו את הראש כלא מאמינים. בהילוך החוזר ראו בבירור שקמפאצו דפק עם כף ידו באפו של נאנדו.
בפועל היו שתי שריקות מפוקפקות, וגם הן עלו רק ב 2 נקודות:
1) שריקה של ריז'יק לזריקת עונשין חוזרת של דה קולו אחרי שהצרפתי החטיא, בעיקבות איזה צליל דמוי באזר שבא בזמן הזריקה אולי משולחן המזכירות ואולי מהקהל. אם זה היה משולחן המזכירות, אז השריקה מוצדקת, אם זה היה מהקהל, אז זאת שריקה מוטעת... נאנדו זרק שוב, והפעם קלע.
2) השריקה של הגרמניה המטומטמת לטכנית של לאסו על איזה משהו שקרה בכלל בין לאסו לעוזרו בספסל, ולא היה קשור בכלל לשופטת. אבל אצל היקים אין שיקול דעת. ראתה משהו, שרקה. רובוט... לא זוכר אם צסקא קלעה את העונשין.
[שם משפחתה של הגרמניה הוא PANTHER. כמו הטנק הגרמני במלחמת העולם השניה ]