מחשבות לעונת 2019/20

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2019/20

הודעהעל ידי Blondjam » 21 מאי 2019, 09:18

Adam כתב:
שמוליק כתב:גינת העלה על הכתפיים את הפועל למשחק נגדנו כשהוא מוביל עם 22 נק. עדיין חושבים שעדיף את כהן כישראלי?
אם אמרתי שגינת הישראלי הטוב השנה אחרי ג'ונדי....כבר לא בטוח שהוא אחריו.

מאוד אוהב אותו כשחקן, אך אני לא יודע עד כמה אני רוצה אותו במכבי. הוא יותר מדי מחובר להפועל וזה מגעיל אותי.
גרסת עומר דמארי של הכדורסל

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 מאי 2019, 09:37

Adam כתב:
שמוליק כתב:גינת העלה על הכתפיים את הפועל למשחק נגדנו כשהוא מוביל עם 22 נק. עדיין חושבים שעדיף את כהן כישראלי?

מאוד אוהב אותו כשחקן, אך אני לא יודע עד כמה אני רוצה אותו במכבי. הוא יותר מדי מחובר להפועל וזה מגעיל אותי.
אין שום משמעות לחיבור בין שחקן למועדון בימינו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 21 מאי 2019, 09:43

שמואל1 כתב:
Adam כתב:

בדיוק, זה סתם שטויות .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי ankram » 21 מאי 2019, 12:59

גינת הוא הפאוור פרוורד הישראלי הכי טוב בליגה , ואחד שיעשה לנו הרבה מאד צרות , בכיף הייתי הולך עליו במקום כהן , ונווכח בזה בסדרה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 מאי 2019, 13:14

ankram כתב:גינת הוא הפאוור פרוורד הישראלי הכי טוב בליגה , ואחד שיעשה לנו הרבה מאד צרות , בכיף הייתי הולך עליו במקום כהן , ונווכח בזה בסדרה הזאת.

די.
אני אישית שבעתי לגמרי מהישראלים האלה.
משעור, יבזורי, אפילו ג׳ונדי- שחקנים שיש ספק לגבי ההתאמה שלהם לרמה- פשוט לא מתאימים לרמה.

מכבי צריכה לבנות קבוצה רק ליורוליג.
40 דקות של ישראלים. זה כל מה שצריך.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Adam » 21 מאי 2019, 13:30

שמואל1 כתב:
Adam כתב:

לא כשמדובר בהפועל. יש ראיונות איתו שזה מרגיש לפעמים שהוא אנטי-מכבי, ולא כדי להתחבב על האוהדים שלו.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי liran » 21 מאי 2019, 13:41

החציל האצטקי כתב:
ankram כתב:גינת הוא הפאוור פרוורד הישראלי הכי טוב בליגה , ואחד שיעשה לנו הרבה מאד צרות , בכיף הייתי הולך עליו במקום כהן , ונווכח בזה בסדרה הזאת.

די.
משעור, יבזורי, אפילו ג׳ונדי- שחקנים שיש ספק לגבי ההתאמה שלהם לרמה- פשוט לא מתאימים לרמה.

ותיתן ל-5 זרים להיטחן 160 דקות למשחק (32 דקות בממוצע)? זה לא מעשי, בפועל ההגבלה על מספר הזרים תשמר את מספר הדקות של הישראלים לאורך המשחק כמו היום, ולכן צריכים להיות גם ישראלים מובילים בקבוצה. לא יהיו פחות מארבעה ישראלים מובילים בקבוצה, והימור שלי שיהיו לפחות חמישה.
liran

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 מאי 2019, 13:47

liran כתב:ותיתן ל-5 זרים להיטחן 160 דקות למשחק (32 דקות בממוצע)? זה לא מעשי, בפועל ההגבלה על מספר הזרים תשמר את מספר הדקות של הישראלים לאורך המשחק כמו היום, ולכן צריכים להיות גם ישראלים מובילים בקבוצה. לא יהיו פחות מארבעה ישראלים מובילים בקבוצה, והימור שלי שיהיו לפחות חמישה.

היה ומכבי מנחיתה כאן את כספי, מכבי אמורה להסתדר עם עמדה אחת שהיא ישראלית לגמרי (כספי, זוס, אבדיה)- ובזה היא יכולה לסגור את הסיפור.
אם תוסיף לזה את ג׳ונדי, ותקח בחשבון שאנחנו רוצים בלאו הכי לראות את זוס ואבדיה משחקים הרבה דקות, וכל החבורה הזאת מסוגלת לנוע בין עמדות... לדעתי- אנחנו יכולים להסתפק בזה.

ברור שעדיף עוד ישראלי שיתן לך עומק- אבל בהתחשב בזה שהוא ככל הנראה לא יהיה רלוונטי ביורוליג- אפשר לחסוך פה כסף מיותר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמוליק » 21 מאי 2019, 14:04

החציל האצטקי כתב:
liran כתב:ותיתן ל-5 זרים להיטחן 160 דקות למשחק (32 דקות בממוצע)? זה לא מעשי, בפועל ההגבלה על מספר הזרים תשמר את מספר הדקות של הישראלים לאורך המשחק כמו היום, ולכן צריכים להיות גם ישראלים מובילים בקבוצה. לא יהיו פחות מארבעה ישראלים מובילים בקבוצה, והימור שלי שיהיו לפחות חמישה.

היה ומכבי מנחיתה כאן את כספי, מכבי אמורה להסתדר עם עמדה אחת שהיא ישראלית לגמרי (כספי, זוס, אבדיה)- ובזה היא יכולה לסגור את הסיפור.
אם תוסיף לזה את ג׳ונדי, ותקח בחשבון שאנחנו רוצים בלאו הכי לראות את זוס ואבדיה משחקים הרבה דקות, וכל החבורה הזאת מסוגלת לנוע בין עמדות... לדעתי- אנחנו יכולים להסתפק בזה.

ברור שעדיף עוד ישראלי שיתן לך עומק- אבל בהתחשב בזה שהוא ככל הנראה לא יהיה רלוונטי ביורוליג- אפשר לחסוך פה כסף מיותר.

כשאתה יכול להחזיק על הספסל 5 זרים בלבד, אתה לא ניגש למשחק עם 8 שחקנים (5 זרים+דני זוס וכספי). אתה צריך 10 שחקנים לפחות.
ולכל הצובעים את גינת בצבע בורדו, הוא לא נולד באוסישקין. קיבוצניק מהצפון שנותן את הכל בכל קבוצה בה שיחק.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Jack55 » 21 מאי 2019, 14:08

לדעתי מכבי בעונה הבאה לא תצטרך יותר מ5 ישראלים ובנוסף 8 זרים זה מתבקש .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי ankram » 21 מאי 2019, 14:14

החציל האצטקי כתב:

די.

לגבי משעור ויבזורי אני מסכים איתך כמובן , ככה זה שמזרחי בוחר שחקנים למכבי (במקרה של יבזורי) , אבל אני חושב שהשימוש בדיבא כמוביל כדור הוא שגיאה גדולה , אפשר להשתמש בו ביורוליג במשורה בעמדה 1 וחצי כזאת , לא שהוא מנהל התקפה , אבל כן אחד שיכול לייצר ניצוץ התקפי לפרקי זמן קצובים , כמוביל כדור וכמנהל משחק , הוא לא ברמה המספקת אפילו לדעתי בליגת העל. עם זאת אני חושב שעדיף להשקיע בישראלים כמו גינת ע"פ 3-4 למלמים זרים שכל שנה מכבי מחתימה ( קיין,קלויארו,ריי).
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 מאי 2019, 14:57

ankram כתב:לגבי משעור ויבזורי אני מסכים איתך כמובן , ככה זה שמזרחי בוחר שחקנים למכבי (במקרה של יבזורי) , אבל אני חושב שהשימוש בדיבא כמוביל כדור הוא שגיאה גדולה , אפשר להשתמש בו ביורוליג במשורה בעמדה 1 וחצי כזאת , לא שהוא מנהל התקפה , אבל כן אחד שיכול לייצר ניצוץ התקפי לפרקי זמן קצובים , כמוביל כדור וכמנהל משחק , הוא לא ברמה המספקת אפילו לדעתי בליגת העל. עם זאת אני חושב שעדיף להשקיע בישראלים כמו גינת ע"פ 3-4 למלמים זרים שכל שנה מכבי מחתימה ( קיין,קלויארו,ריי).

הוא לא שחקן יורוליג.
גם אם אתה לחוץ על ישראלים ש״ירפדו״ את הסגל- עדיף לקחת את אלה שיהיו מסוגלים למלא תפקיד ליד זרים דומיננטיים.

בגדול- אם מכבי ״חייבת״ עוד ישראלי שימשיך איתה- אני מעדיף את כהן על פניו, נטו כי הבחור מאוקלם כאן מצויין ומבין את מקומו.
תג המחיר שלהם כנראה דומה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 21 מאי 2019, 15:01

ankram כתב:
החציל האצטקי כתב:

די.

לגבי משעור ויבזורי אני מסכים איתך כמובן , ככה זה שמזרחי בוחר שחקנים למכבי (במקרה של יבזורי) , אבל אני חושב שהשימוש בדיבא כמוביל כדור הוא שגיאה גדולה , אפשר להשתמש בו ביורוליג במשורה בעמדה 1 וחצי כזאת , לא שהוא מנהל התקפה , אבל כן אחד שיכול לייצר ניצוץ התקפי לפרקי זמן קצובים , כמוביל כדור וכמנהל משחק , הוא לא ברמה המספקת אפילו לדעתי בליגת העל. עם זאת אני חושב שעדיף להשקיע בישראלים כמו גינת ע"פ 3-4 למלמים זרים שכל שנה מכבי מחתימה ( קיין,קלויארו,ריי).

יש לנו כבר שחקן סטייל גינת בסגל, רק הרבה יותר משופר.
אני מדבר על קלויארו כמובן, רק שהוא עם ניסיון גדול באירופה ויכול לתרום הרבה יותר ברמת היורוליג .

בקיצור, גינת שחקן נהדר, אבל בוא נהייה ריאליים, הוא לא באמת יהיה פקטור ביורוליג, להחתים אותו יהיה מיותר .

מכבי צריכה לכוון אל ישראלים שבאמת יכולים לתת משהו ביורוליג, כספי זה אחד מהם ואני מקווה מאוד שיסכים להגיע בקיץ, בגלל זה אגב אני גם מאוד בעד להשאיר את טיוס, ואז נסגור חמישה ישראלים ברמה מאוד גבוהה (אבל כמובן לא ביותר מ500K) .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 מאי 2019, 15:10

אלישי כדיר
זהו, זה כל מה שצריך להגיד פה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 מאי 2019, 15:11

Holiday_Armadillo כתב:אלישי כדיר
זהו, זה כל מה שצריך להגיד פה

כן, בדיוק.
כדיר היה אפילו יותר טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Rampel » 21 מאי 2019, 15:39

Jack55 כתב:לדעתי מכבי בעונה הבאה לא תצטרך יותר מ5 ישראלים ובנוסף 8 זרים זה מתבקש .
מה קורה כשישראלי נפצע? הרוב פה רוצה את כספי הפציע, ככה שזה אפילו מקרה די סביר (וזה גם למה לדעתי צריך להיות עוד זר לעמדה 3, כדי לא להפקיר אותה בידי זוסמן ואבדיה ביורוליג במצב כזה). אז משחקים ברוטציה של 9 בליגה ומריצים עוד יותר את הזרים בליגת הפח?!

לדעתי הסגל הישראלי הקיים הוא בסיס טוב. ג'ונדי, זוס, אבדיה וטיוס (לא רואה אותו עושה יותר מ-750 בשום קבוצה אחרת, מכבי כבר הציעה 650 שזה מעל ומעבר. הוא צריך להישאר) ואיתם נשאר כהן כגבוה לליגה, כשהוא כבר מכיר ומקבל את המקום שלו ברוטציה. אליהם צריך להוסיף את כספי.
האידאל הוא כמו באירופה - 6 מקומיים והשאר זרים. הקטע הוא שבאירופה מאפשרים רישום של 6 זרים למשחק ואצלנו אפשר יהיה לרשום חמישה. אז מוסיפים לזה עוד דורי סהר או כל שחקן פוסטר אחר וזה מספיק טוב, אבל אין שום סיבה להקטין את הסגל המקומי כשמספר הזרים שיכול להירשם בליגה קטן גם הוא.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי er79 » 21 מאי 2019, 16:21

גינת לא יכול לעשות את הסוויץ' ולהתאים ליורוליג. זה לא זה. כפי שהזכירו את כדיר זה בדיוק יסתיים באותה צורה. ישנם רק 2 ישראלים שיכולים וראויים לשחק ביורוליג ואף לקבל דקות משמעותיות וקוראים להם כספי וליף. אליהם יש להוסיף עוד אחד שיכול לעשות זאת אבל עדיף שישחק כמחליף וקוראים לו טיוס. זהו. דיבא שחקן חביב אבל לא הוכיח יתר על המידה התאמה ליורוליג. גם סילבן לא ממש הצליח ביורוליג.
er79

הודעהעל ידי Jack55 » 21 מאי 2019, 16:27

Rampel כתב:
Jack55 כתב:לדעתי מכבי בעונה הבאה לא תצטרך יותר מ5 ישראלים ובנוסף 8 זרים זה מתבקש .
מה קורה כשישראלי נפצע? הרוב פה רוצה את כספי הפציע, ככה שזה אפילו מקרה די סביר (וזה גם למה לדעתי צריך להיות עוד זר לעמדה 3, כדי לא להפקיר אותה בידי זוסמן ואבדיה ביורוליג במצב כזה). אז משחקים ברוטציה של 9 בליגה ומריצים עוד יותר את הזרים בליגת הפח?!

לדעתי הסגל הישראלי הקיים הוא בסיס טוב. ג'ונדי, זוס, אבדיה וטיוס (לא רואה אותו עושה יותר מ-750 בשום קבוצה אחרת, מכבי כבר הציעה 650 שזה מעל ומעבר. הוא צריך להישאר) ואיתם נשאר כהן כגבוה לליגה, כשהוא כבר מכיר ומקבל את המקום שלו ברוטציה. אליהם צריך להוסיף את כספי.
האידאל הוא כמו באירופה - 6 מקומיים והשאר זרים. הקטע הוא שבאירופה מאפשרים רישום של 6 זרים למשחק ואצלנו אפשר יהיה לרשום חמישה. אז מוסיפים לזה עוד דורי סהר או כל שחקן פוסטר אחר וזה מספיק טוב, אבל אין שום סיבה להקטין את הסגל המקומי כשמספר הזרים שיכול להירשם בליגה קטן גם הוא.

הבעיה היחידה שלי עם הישראלי השישי הוא שמי שזה לא יהיה (קולשוב\גינת\כהן או לא משנה מי), 90% שהוא לא באמת יוכל לתרום ביורוליג, אז לא חבל על ה200-300K האלה שהולכים עליו, לא עדיף להוסיף את זה לזר השמיני בשביל שיהיה יותר איכותי?

בנוגע לכספי, אני גם מסכים שצריך להיות פה זר שיוכל לשחק גם בעמדה וגם בעמדה 3, שיוכל לחפות על כספי במקרה של פציעה חס וחלילה, ובגלל זה העלתי את השם של ג'בונטה גרין כמה וכמה פעמים בזמן האחרון.
אגב קלויארו מבחינתי יותר 3 מאשר 4, אם כבר מדברים .

היתרון של כספי, זה שאתה מקבל פה עוד שחקן שהוא ברמה גבוהה מאוד, והוא לא זר .
אתה יכול להחתים 3-4 כוכבים זרים, ויהיה לך בנוסף את כספי .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 21 מאי 2019, 16:27

er79 כתב:גינת לא יכול לעשות את הסוויץ' ולהתאים ליורוליג. זה לא זה. כפי שהזכירו את כדיר זה בדיוק יסתיים באותה צורה. ישנם רק 2 ישראלים שיכולים וראויים לשחק ביורוליג ואף לקבל דקות משמעותיות וקוראים להם כספי וליף. אליהם יש להוסיף עוד אחד שיכול לעשות זאת אבל עדיף שישחק כמחליף וקוראים לו טיוס. זהו. דיבא שחקן חביב אבל לא הוכיח יתר על המידה התאמה ליורוליג. גם סילבן לא ממש הצליח ביורוליג.
לליף יש חוזה בפייסרס עד 2021. עד שלא יחתכו אותו, הוא לא זמין לצערי.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי er79 » 21 מאי 2019, 16:35

Rampel כתב:
er79 כתב:גינת לא יכול לעשות את הסוויץ' ולהתאים ליורוליג. זה לא זה. כפי שהזכירו את כדיר זה בדיוק יסתיים באותה צורה. ישנם רק 2 ישראלים שיכולים וראויים לשחק ביורוליג ואף לקבל דקות משמעותיות וקוראים להם כספי וליף. אליהם יש להוסיף עוד אחד שיכול לעשות זאת אבל עדיף שישחק כמחליף וקוראים לו טיוס. זהו. דיבא שחקן חביב אבל לא הוכיח יתר על המידה התאמה ליורוליג. גם סילבן לא ממש הצליח ביורוליג.
לליף יש חוזה בפייסרס עד 2021. עד שלא יחתכו אותו, הוא לא זמין לצערי.

ברור, אבל אני כלל לא בטוח שהוא ישרוד שם את כל התקופה. בכל מקרה רק ציינתי אותו כאופציה ראויה בגזרת הישראלים. מפה ועד חתימה שלו...
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r ו־31 אורחים