המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איזה רכז מחליף היה לך השנה?גל גל כתב:החתמה פרווה.
לא מתלהב ולא מתבאס
לא יודע.
Blondjam כתב:איזה רכז מחליף היה לך השנה?גל גל כתב:החתמה פרווה.
לא מתלהב ולא מתבאס
לא יודע.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
שחקן עם ניסיון יורוליג ממוצעים לא רעים בכלל בקבוצה שכמעט הגיעה שוב לפיינל פור.אני באמת לא חושב שאפשר להגדיר את ההחתמה הזו כרעה.יגיע רכז בעל שיעור קומה אני בטוחגל גל כתב:Blondjam כתב:איזה רכז מחליף היה לך השנה?גל גל כתב:החתמה פרווה.
לא מתלהב ולא מתבאס
לא יודע.
לא העניין
אפשר למצוא שחקנים יותר טובים ב550 אלף דולר.
אני בעד החתמה של רכז מחליף
אבל לפני רכז בכיר ?
550 אלף דולר על רכז מחליף ? נו באמת....
זו החתמה סבבה אבל ממש פרווה
אתה יודע בדיוק מה תקבל מוולטרס. אבל אין מה לצפות ליותר מידי. לכן לא מתלהב ולא מתבאס
Blondjam כתב:שחקן עם ניסיון יורוליג ממוצעים לא רעים בכלל בקבוצה שכמעט הגיעה שוב לפיינל פור.אני באמת לא חושב שאפשר להגדיר את ההחתמה הזו כרעה.יגיע רכז בעל שיעור קומה אני בטוחגל גל כתב:Blondjam כתב:איזה רכז מחליף היה לך השנה?גל גל כתב:החתמה פרווה.
לא מתלהב ולא מתבאס
לא יודע.
לא העניין
אבל לפני רכז בכיר ?
אתה יודע בדיוק מה תקבל מוולטרס. אבל אין מה לצפות ליותר מידי. לכן לא מתלהב ולא מתבאס
נחכה ונראהגל גל כתב:Blondjam כתב:שחקן עם ניסיון יורוליג ממוצעים לא רעים בכלל בקבוצה שכמעט הגיעה שוב לפיינל פור.אני באמת לא חושב שאפשר להגדיר את ההחתמה הזו כרעה.יגיע רכז בעל שיעור קומה אני בטוחגל גל כתב:Blondjam כתב:איזה רכז מחליף היה לך השנה?גל גל כתב:החתמה פרווה.
לא מתלהב ולא מתבאס
לא יודע.
לא העניין
אבל לפני רכז בכיר ?
אוקי..איפה רשמתי שזו החתמה רעה ?
ואל תיהיה בטוח שיגיע רכז בכיר בעל שיעור קומה
זו מכבי וכבר יש לנו וילבקין אחד
אין שום סיכוי שהוא בא על תקן רכז פותח. ניקולה לא עד כדי כך אידיוט.Holiday_Armadillo כתב:מחכה שיבינו שהוא יהיה שחקן הרבה יותר משמעותי ממה שמוכרים עכשיו ובמקום להתעצבן כל מי שאומר שהוא בינוני עכשיו ימכור לנו שיש לו הרבה מה להציע בתור רכז פותח
לך בבקשה לכל הת'רדים הקודמים ותראה את כל שחקני החמישייה שאמרנו עליהם ''אין מצב שהם באו הנה כשחקני חמישייה''שמואל1 כתב:אין שום סיכוי שהוא בא על תקן רכז פותח. ניקולה לא עד כדי כך אידיוט.Holiday_Armadillo כתב:מחכה שיבינו שהוא יהיה שחקן הרבה יותר משמעותי ממה שמוכרים עכשיו ובמקום להתעצבן כל מי שאומר שהוא בינוני עכשיו ימכור לנו שיש לו הרבה מה להציע בתור רכז פותח
שמואל1 כתב:אין שום סיכוי שהוא בא על תקן רכז פותח. ניקולה לא עד כדי כך אידיוט.Holiday_Armadillo כתב:מחכה שיבינו שהוא יהיה שחקן הרבה יותר משמעותי ממה שמוכרים עכשיו ובמקום להתעצבן כל מי שאומר שהוא בינוני עכשיו ימכור לנו שיש לו הרבה מה להציע בתור רכז פותח
Jack55 כתב:שמואל1 כתב:אין שום סיכוי שהוא בא על תקן רכז פותח. ניקולה לא עד כדי כך אידיוט.Holiday_Armadillo כתב:מחכה שיבינו שהוא יהיה שחקן הרבה יותר משמעותי ממה שמוכרים עכשיו ובמקום להתעצבן כל מי שאומר שהוא בינוני עכשיו ימכור לנו שיש לו הרבה מה להציע בתור רכז פותח
בדיוק זה לא הגיוני, ספירופלוס בפירוש אמר שיהיה עוד רכז בכיר בנוסף לוולטרס .
זה שהרכז שיגיע לא יהיה ברמה גבוהה זה יכול להיות, אבל אין שום סיכוי שנמצא את עצמנו עם וולטרס כרכז פותח בתחילת העונה .
בשלות כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:אין שום סיכוי שהוא בא על תקן רכז פותח. ניקולה לא עד כדי כך אידיוט.Holiday_Armadillo כתב:מחכה שיבינו שהוא יהיה שחקן הרבה יותר משמעותי ממה שמוכרים עכשיו ובמקום להתעצבן כל מי שאומר שהוא בינוני עכשיו ימכור לנו שיש לו הרבה מה להציע בתור רכז פותח
בדיוק זה לא הגיוני, ספירופלוס בפירוש אמר שיהיה עוד רכז בכיר בנוסף לוולטרס .
זה שהרכז שיגיע לא יהיה ברמה גבוהה זה יכול להיות, אבל אין שום סיכוי שנמצא את עצמנו עם וולטרס כרכז פותח בתחילת העונה .
מקווה שלא יחתימו את הפאנטר מבולוניה או את דאגלס. אבל כן כנראה זה מה שייקרה בסוף .
ברוב המקרים זה קרה כי השחקנים הפותחים שהוחתמו היו גרועים.Holiday_Armadillo כתב:לך בבקשה לכל הת'רדים הקודמים ותראה את כל שחקני החמישייה שאמרנו עליהם ''אין מצב שהם באו הנה כשחקני חמישייה''שמואל1 כתב:אין שום סיכוי שהוא בא על תקן רכז פותח. ניקולה לא עד כדי כך אידיוט.Holiday_Armadillo כתב:מחכה שיבינו שהוא יהיה שחקן הרבה יותר משמעותי ממה שמוכרים עכשיו ובמקום להתעצבן כל מי שאומר שהוא בינוני עכשיו ימכור לנו שיש לו הרבה מה להציע בתור רכז פותח
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים