30 מאי 2019, 19:11
שמואל1 כתב:אין שום סיכוי שהוא בא על תקן רכז פותח. ניקולה לא עד כדי כך אידיוט.Holiday_Armadillo כתב:מחכה שיבינו שהוא יהיה שחקן הרבה יותר משמעותי ממה שמוכרים עכשיו ובמקום להתעצבן כל מי שאומר שהוא בינוני עכשיו ימכור לנו שיש לו הרבה מה להציע בתור רכז פותח
30 מאי 2019, 19:11
כן? אתה בטוח? גם במקרה של קלויארו שאמרנו ''אין מצב שישאירו אותו לבד בעמדה 3 כי בכלל הביאו אותו ל-4''?שמואל1 כתב:ברוב המקרים זה קרה כי השחקנים הפותחים שהוחתמו היו גרועים.Holiday_Armadillo כתב:לך בבקשה לכל הת'רדים הקודמים ותראה את כל שחקני החמישייה שאמרנו עליהם ''אין מצב שהם באו הנה כשחקני חמישייה''שמואל1 כתב:אין שום סיכוי שהוא בא על תקן רכז פותח. ניקולה לא עד כדי כך אידיוט.Holiday_Armadillo כתב:מחכה שיבינו שהוא יהיה שחקן הרבה יותר משמעותי ממה שמוכרים עכשיו ובמקום להתעצבן כל מי שאומר שהוא בינוני עכשיו ימכור לנו שיש לו הרבה מה להציע בתור רכז פותח
30 מאי 2019, 19:31
30 מאי 2019, 19:37
Adam כתב:לא יודע איך להגיב על ההחתמה של וולטרס. הוא לא שחקן רע, אך רציתי לצד ווילבקין שחקן עם סייז שישלים אותו טוב יותר.
30 מאי 2019, 20:00
itai7 כתב:Adam כתב:לא יודע איך להגיב על ההחתמה של וולטרס. הוא לא שחקן רע, אך רציתי לצד ווילבקין שחקן עם סייז שישלים אותו טוב יותר.
הוא יבוא מהספסל, לא לצד סקוטי
30 מאי 2019, 20:07
30 מאי 2019, 20:22
itai7 כתב:Adam כתב:לא יודע איך להגיב על ההחתמה של וולטרס. הוא לא שחקן רע, אך רציתי לצד ווילבקין שחקן עם סייז שישלים אותו טוב יותר.
30 מאי 2019, 20:31
Adam כתב:itai7 כתב:Adam כתב:לא יודע איך להגיב על ההחתמה של וולטרס. הוא לא שחקן רע, אך רציתי לצד ווילבקין שחקן עם סייז שישלים אותו טוב יותר.
אתה ממש אופטימי אם אתה חושב שהם לא ישחקו ביחד בחמישייה.
30 מאי 2019, 20:33
30 מאי 2019, 21:10
30 מאי 2019, 21:14
arie85 כתב:1. כל הזמן אני שומע פה על וולטרס שהוא מגיע כרכז מחליף וזה לא טוב שמתחימים רכז מחליף לפני רכז פותח, ואני שואל מה זה משנה מחליף או לא אם הוא ישחק 20-25 דקות ביורוליג כמו סקוטי והרכז הנוסף "הראשון" שאמור לחתום, הלא זה לא משנה באמת אם הוא פותח או לא בכדורסל (ראו לדוגמא את פאפלוקס)
2. אם וולטרס מגיע אז הוא השחקן השני בלבד שמגיע מקבוצה שהייתה ברבע גמר היורוליג בעונה שלפני אחרי דשון תומאס מאז סיום עונת 2016/2017.
30 מאי 2019, 21:38
Jack55 כתב:arie85 כתב:1. כל הזמן אני שומע פה על וולטרס שהוא מגיע כרכז מחליף וזה לא טוב שמתחימים רכז מחליף לפני רכז פותח, ואני שואל מה זה משנה מחליף או לא אם הוא ישחק 20-25 דקות ביורוליג כמו סקוטי והרכז הנוסף "הראשון" שאמור לחתום, הלא זה לא משנה באמת אם הוא פותח או לא בכדורסל (ראו לדוגמא את פאפלוקס)
2. אם וולטרס מגיע אז הוא השחקן השני בלבד שמגיע מקבוצה שהייתה ברבע גמר היורוליג בעונה שלפני אחרי דשון תומאס מאז סיום עונת 2016/2017.
הכוונה היא שמחתימים קודם את השחקנים המחליפים במקום את השחקנים שאמורים להוביל את הקבוצה .
צריך להחתים קודם כל את השחקנים שיובילו את הקבוצה ואז לבחור בהתאם את השחקנים שצריכים להשלים אותם .
30 מאי 2019, 21:52
royms כתב:וולטרס מזכיר בצורה מסוימת את מקל במשחק שלו, מעדיף חדירות עם קליעה בינונית (אצל מקל לא קיימת) לשלוש
הייתי מעדיף שהיו מהמרים על וולדן בתור גארד מחליף יש לו אפסייד הרבה יותר גבוה מאשר וולטרס.
30 מאי 2019, 21:54
TAYO כתב:royms כתב:וולטרס מזכיר בצורה מסוימת את מקל במשחק שלו, מעדיף חדירות עם קליעה בינונית (אצל מקל לא קיימת) לשלוש
הייתי מעדיף שהיו מהמרים על וולדן בתור גארד מחליף יש לו אפסייד הרבה יותר גבוה מאשר וולטרס.
אני מאמין שוולדן יגיע על המשבצת של קיין או רול
Sent from my iPhone using Tapatalk
30 מאי 2019, 21:56
TAYO כתב:royms כתב:וולטרס מזכיר בצורה מסוימת את מקל במשחק שלו, מעדיף חדירות עם קליעה בינונית (אצל מקל לא קיימת) לשלוש
30 מאי 2019, 21:58
er79 כתב:TAYO כתב:royms כתב:וולטרס מזכיר בצורה מסוימת את מקל במשחק שלו, מעדיף חדירות עם קליעה בינונית (אצל מקל לא קיימת) לשלוש
הוא רכז. מטופש לשים אותו בעמדה אחרת. היה צריך להחתים אותו ולא את וולטרס
30 מאי 2019, 22:00
TAYO כתב:er79 כתב:TAYO כתב:royms כתב:וולטרס מזכיר בצורה מסוימת את מקל במשחק שלו, מעדיף חדירות עם קליעה בינונית (אצל מקל לא קיימת) לשלוש
הוא רכז. מטופש לשים אותו בעמדה אחרת. היה צריך להחתים אותו ולא את וולטרס
גם אצל שמיר הוא שיחק כל העונה כ-2
30 מאי 2019, 22:01
30 מאי 2019, 23:27
Jack55 כתב:להביא עכשיו את וולדן לאחר החתמת וולטרס יהיה מיותר .
צריך בנוסף לרכז הבכיר עוד סווינגמן לעמדות 2-3, הולינס נגיד זאת אחלה של אופציה .
31 מאי 2019, 00:58