המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mindaugas Kuzminskas is drawing interest from multiple teams, including Zalgiris, Anadolu Efes, Maccabi & Unicaja, according to multiple sources. His agent neither confirm nor deny it. Milano Olimpia still exist as a possible Kuzminskas landing destination for the next season.
שמואל1 כתב:קוזמינסאקס יושב בדיוק על הפוזיציה של כספי. לא חושב שהוא יגיע.
Mmm כתב:יורופיד אומרים שזה נשמע לא רציני על קוזמינקס
felix_r כתב:שמואל1 כתב:קוזמינסאקס יושב בדיוק על הפוזיציה של כספי. לא חושב שהוא יגיע.
מקווה מאוד שלא יגיע.
arie85 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:קוזמינסאקס יושב בדיוק על הפוזיציה של כספי. לא חושב שהוא יגיע.
מקווה מאוד שלא יגיע.
אני מעדיף אותו ב700 וצפיות ראליות מאשר כספי עם חוזה במליון פלוס כסף מפרסומות בפוקס וצפיות לא ראליות
שמואל1 כתב:קוזמינסאקס יושב בדיוק על הפוזיציה של כספי. לא חושב שהוא יגיע.
cifkcv כתב:קוזמיניסקס במקום קלוירו בעולם מתוקן.
cifkcv כתב:הנה הולכים להשאיר עוד נגר, איזה יופי.
החציל האצטקי כתב:אני אוהב את הדיווח על אקסל טופאן.
שחקן שרחוק מלהיות נוצץ אבל בהחלט יכול להתאים לנו, ובעיקר- לשיטה של יאניס.
הייתי אומר שהוא סוג של גרסה בוגרת של זוסמן.
שחקן הגנה פנטסטי, שהפך להיות גם קלעי שלשות מצויין. פיזי, אתלט ועם ידיים ארוכות. יכול לשמור 1-4.
שחקן קבוצתי טוב שאוהב למסור. הוא לפעמים נעלם בהתקפה אבל הקליעה שלו לגמרי במקום ואסור לרמות ממנו.
הרבה פחות אפקטיבי שנדרש לייצר מכדרור, אבל גם את זה הוא מסוגל לעשות- כשיש לו בטחון.
פורח בעיקר במשחק מעבר שם היכולת לתקוע שלשה פנויה או לסיים בטבעת שבאות לידי ביטוי בקלות.
כשאנחנו מדברים על סווינגמן 3&D מחליף במחיר הגיוני, טופאן בהחלט יכול להכנס למשבצת הזאת. הניסיון ביורוליג והעובדה שלא צריך להתאקלם לכדורסל האירופאי הן גם בונוס.
cifkcv כתב:החציל האצטקי כתב:אני אוהב את הדיווח על אקסל טופאן.
שחקן שרחוק מלהיות נוצץ אבל בהחלט יכול להתאים לנו, ובעיקר- לשיטה של יאניס.
הייתי אומר שהוא סוג של גרסה בוגרת של זוסמן.
שחקן הגנה פנטסטי, שהפך להיות גם קלעי שלשות מצויין. פיזי, אתלט ועם ידיים ארוכות. יכול לשמור 1-4.
שחקן קבוצתי טוב שאוהב למסור. הוא לפעמים נעלם בהתקפה אבל הקליעה שלו לגמרי במקום ואסור לרמות ממנו.
הרבה פחות אפקטיבי שנדרש לייצר מכדרור, אבל גם את זה הוא מסוגל לעשות- כשיש לו בטחון.
פורח בעיקר במשחק מעבר שם היכולת לתקוע שלשה פנויה או לסיים בטבעת שבאות לידי ביטוי בקלות.
כשאנחנו מדברים על סווינגמן 3&D מחליף במחיר הגיוני, טופאן בהחלט יכול להכנס למשבצת הזאת. הניסיון ביורוליג והעובדה שלא צריך להתאקלם לכדורסל האירופאי הן גם בונוס.
מחליף למי? אין לך עדין 3 פותח ברמה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים