המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
TAYO כתב:cifkcv כתב:הנה הולכים להשאיר עוד נגר, איזה יופי.
תסתכל על העונה האירופית של מכבי ותגיד לי שלא היה חסר לה גרוש ללירה? למישהו כאן יש ספק שאם היה ספרפולוס ורכז ברמה של וואנאמייקר מתחילת העונה במקום ספאחייה ופארגו אז היינו חזק בהצלבה?
אז בהתחשב במגבלות התקציביות של מכבי (ואם אתה חולם אחרת אז הדיון שלנו חסר משמעות), מה הטעם לבזבז תקציב שחסר לך בעמדת הגארד בשביל להביא עוד קצת פקטור התקפי שלא באמת היה חסר לך העונה? למה לא לתת לאבדייה וזוסמן יותר דקות בעמדה 3?
Sent from my iPhone using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:cifkcv כתב:החציל האצטקי כתב:אני אוהב את הדיווח על אקסל טופאן.
שחקן שרחוק מלהיות נוצץ אבל בהחלט יכול להתאים לנו, ובעיקר- לשיטה של יאניס.
הייתי אומר שהוא סוג של גרסה בוגרת של זוסמן.
שחקן הגנה פנטסטי, שהפך להיות גם קלעי שלשות מצויין. פיזי, אתלט ועם ידיים ארוכות. יכול לשמור 1-4.
שחקן קבוצתי טוב שאוהב למסור. הוא לפעמים נעלם בהתקפה אבל הקליעה שלו לגמרי במקום ואסור לרמות ממנו.
הרבה פחות אפקטיבי שנדרש לייצר מכדרור, אבל גם את זה הוא מסוגל לעשות- כשיש לו בטחון.
פורח בעיקר במשחק מעבר שם היכולת לתקוע שלשה פנויה או לסיים בטבעת שבאות לידי ביטוי בקלות.
כשאנחנו מדברים על סווינגמן 3&D מחליף במחיר הגיוני, טופאן בהחלט יכול להכנס למשבצת הזאת. הניסיון ביורוליג והעובדה שלא צריך להתאקלם לכדורסל האירופאי הן גם בונוס.
מחליף למי? אין לך עדין 3 פותח ברמה.
עמרי כספי...
cifkcv כתב:אההה נכון שכחתי שהוא חתם פה כבר.
כזה מבולבל אני
בתוך כך, בסרביה מדווחים היום שמכבי תל אביב מעוניינת בטימותי לואוו-קברו, הפורוורד שהשתייך בעונה שעברה לסגל של אוקלהומה סיטי והועבר בטרייד בפברואר לשיקגו בולס מה-NBA.
שמואל1 כתב:אין שום הצדקה להחתים את טופאן אם קיין ממשיך. אלא אם יאניס רוצה להפוך את מכבי לקבוצת בולדוגים הגנה שתקלע 60 נקודות בכל משחק. פחות מתאים לסגנון המסורתי של מכבי ומה שהקהל אוהב.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:אין שום הצדקה להחתים את טופאן אם קיין ממשיך. אלא אם יאניס רוצה להפוך את מכבי לקבוצת בולדוגים הגנה שתקלע 60 נקודות בכל משחק. פחות מתאים לסגנון המסורתי של מכבי ומה שהקהל אוהב.
ברור, ברור.
טופאן על חשבון דיאנדרה.
הבעיה איתו שהוא קצת חופף מדי לזוסמן. אני מניח שבקבוצה גם מבינים את זה. מכאן- אני לא רואה את זה קורה, בתכל׳ס.
Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:אין שום הצדקה להחתים את טופאן אם קיין ממשיך. אלא אם יאניס רוצה להפוך את מכבי לקבוצת בולדוגים הגנה שתקלע 60 נקודות בכל משחק. פחות מתאים לסגנון המסורתי של מכבי ומה שהקהל אוהב.
ברור, ברור.
טופאן על חשבון דיאנדרה.
הבעיה איתו שהוא קצת חופף מדי לזוסמן. אני מניח שבקבוצה גם מבינים את זה. מכאן- אני לא רואה את זה קורה, בתכל׳ס.
חושב שבמידה וקיין נשאר יכול להיות שנראה פה שוב 8 זרים, או שילכו על 7?
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:אין שום הצדקה להחתים את טופאן אם קיין ממשיך. אלא אם יאניס רוצה להפוך את מכבי לקבוצת בולדוגים הגנה שתקלע 60 נקודות בכל משחק. פחות מתאים לסגנון המסורתי של מכבי ומה שהקהל אוהב.
ברור, ברור.
טופאן על חשבון דיאנדרה.
מכבי תביא 7 זרים לדעתי.
Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:אין שום הצדקה להחתים את טופאן אם קיין ממשיך. אלא אם יאניס רוצה להפוך את מכבי לקבוצת בולדוגים הגנה שתקלע 60 נקודות בכל משחק. פחות מתאים לסגנון המסורתי של מכבי ומה שהקהל אוהב.
ברור, ברור.
טופאן על חשבון דיאנדרה.
מכבי תביא 7 זרים לדעתי.
אז בנקודת הנחה שקיין וקלויארו גם נשארים, 2 הזרים הנוספים יהיו רכז בכיר + מחליף לאובראיינט?
זה הכיוון לדעתך?
Adam כתב:לוקחים כל מיני ציונים בטוויטר והופכים אותם לכתבה... עד שלא תסתיים העונה, חוץ מוולטרס, כל דיווח נראה לי לא אמין.
ובנוגע לכספי - אם הוא יגיע - הוא יגיע לכאן כ4 ולא כ3. הוא עצמו אמר את זה.
החציל האצטקי כתב:TAYO כתב:cifkcv כתב:הנה הולכים להשאיר עוד נגר, איזה יופי.
תסתכל על העונה האירופית של מכבי ותגיד לי שלא היה חסר לה גרוש ללירה? למישהו כאן יש ספק שאם היה ספרפולוס ורכז ברמה של וואנאמייקר מתחילת העונה במקום ספאחייה ופארגו אז היינו חזק בהצלבה?
אז בהתחשב במגבלות התקציביות של מכבי (ואם אתה חולם אחרת אז הדיון שלנו חסר משמעות), מה הטעם לבזבז תקציב שחסר לך בעמדת הגארד בשביל להביא עוד קצת פקטור התקפי שלא באמת היה חסר לך העונה? למה לא לתת לאבדייה וזוסמן יותר דקות בעמדה 3?
לא, לא, לא. צריך להתאמץ ברמה עולמית כדי למצוא הצדקה להשאיר את דיאנדרה.
בדוק אותו במאני טיים, מתי שהיינו צריכים לנצח *כל משחק*:
במשחק החוץ החשוב במילאנו- הבן אדם עם 9 החטאות (נחסם ארבע פעמים), סל בודד, החטאות בקלאץ׳ ומדד -8 שלילי, כשמייק ג׳יימס עושה מה שבא לו על המגרש נגדו.
במשחק הבית החשוב מול אנאדולו- 0/2 לשתיים, 0/2 לשלוש, 0/2 מהקו. מדד -4.
במשחק הבית מול ז׳לגיריס- 0/1 לשתיים, 0/1 לשלוש, 0/2 מהקו. 3 איבודים. מדד -3. נגרים כמו תומאס ווקאפ וליאו ווסטרמן במשחק חייהם.
מיותר לציין שהפסדנו את כל המשחקים האלה. דיאנדרה נכשל בהתקפה ובהגנה.
אחר כך הגענו למשחקים מול חימקי וגראן קנאריה בלי קיין, וניצחנו, ומול פנרבחצ׳ה- הפסדנו *על הבאזר*.
בחיי, אני אשכרה שמח כשהבן אדם לא מתלבש- ושחקנים אחרים עולים לשחק במקומו.
אני מניח שהוא מאוד דומיננטי בחדר ההלבשה ויאניס רוצה לשמור אותו בסביבה, אבל לא הייתי בונה עליו מקצועית בשום צורה. הוא פשוט שחקן רע.
TAYO כתב:התכוונתי להשארה של קלויארו דווקא, אבל גם קיין נכנס לטיעון שלי של הגרוש ללירה. את ההצלבה לא הפסדנו במילאנו כמו שהפסדנו בגראן קנאריה...
החציל האצטקי כתב:TAYO כתב:התכוונתי להשארה של קלויארו דווקא, אבל גם קיין נכנס לטיעון שלי של הגרוש ללירה. את ההצלבה לא הפסדנו במילאנו כמו שהפסדנו בגראן קנאריה...
אתה לא לוקח בחשבון את זה שערך המטבע משתנה.
הקבוצות האחרות מתחמשות ומתחזקות. היורוליג לא תהיה קלה יותר.
אפשר לתחקר את העונה ולהגיד שיכולנו לנצח פה ויכולנו לנצח פה ואם היה לנו שחקן כזה או אחר היינו מנצחים, אבל זה ניתוח די שטחי.
הוא מתעלם ממגמות ותהליכים גדולים יותר. אתה לא יכול להסתכל רק פנימה. חייב גם לבדוק מה קורה מסביב ולהתאים את עצמך.
TAYO כתב:החציל האצטקי כתב:TAYO כתב:התכוונתי להשארה של קלויארו דווקא, אבל גם קיין נכנס לטיעון שלי של הגרוש ללירה. את ההצלבה לא הפסדנו במילאנו כמו שהפסדנו בגראן קנאריה...
אפשר לתחקר את העונה ולהגיד שיכולנו לנצח פה ויכולנו לנצח פה ואם היה לנו שחקן כזה או אחר היינו מנצחים, אבל זה ניתוח די שטחי.
הוא מתעלם ממגמות ותהליכים גדולים יותר. אתה לא יכול להסתכל רק פנימה. חייב גם לבדוק מה קורה מסביב ולהתאים את עצמך.
בינתיים אני לא מזהה שום שינוי גדול מלבד הגדלת מספר הקבוצות.
החציל האצטקי כתב:TAYO כתב:החציל האצטקי כתב:TAYO כתב:התכוונתי להשארה של קלויארו דווקא, אבל גם קיין נכנס לטיעון שלי של הגרוש ללירה. את ההצלבה לא הפסדנו במילאנו כמו שהפסדנו בגראן קנאריה...
בינתיים אני לא מזהה שום שינוי גדול מלבד הגדלת מספר הקבוצות.
עקבת אחרי היורוליג בשנתיים האחרונות?
איך קבוצות שנכשלו כמו ברצלונה, אנאדולו, מילאנו, דופקות רכש מפחיד והופכות למסוכנות?
זה לא הולך להשתנות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים