Adam כתב:Jack55 כתב:Adam כתב:עם כמה שאני אוהב את וויגטמן, אני לא חושב שהוא צריך להגיע לפה. הוא שחקן איטי יחסית, האחוזים שלו ל-3 ירדו משמעותית משנה שעברה, אינו שחקן יציב, שומר סביר.
גם אובריינט זה לא שחקן שצריך להיות כאן. שחקן בעמדה 4 לא צריך לחשוב שהוא תחנה אחרונה כל הזמן. במשך יותר מחצי עונה הקבוצות למדו אותו כשהם ידעו שהוא לא מתכוון למסור והיו עושים עליו דאבל.
לא שזה ריאלי, אך אני באמת חושב שכמטרה מרכזית צריך להנחית כאן לעמדה 4 את דרק וויליאמס.
וויליאמס באמת שחקן אדיר, אבל בלי קשר לזה שתג המחיר שלו יהיה לא נמוך הקיץ לדעתי, שילוב שלו ספציפית עם בלאק לא יהיה להיט ויעמיד קו קדמי מאוד נמוך, וויליאמס בקושי 2.03 .
לעומת זאת פויטמן 2.15, ושחקן מאוד מגוון שיפתח הרבה מאוד אופציות שלא היו העונה, ולא יגביל את הקו הקדמי בשני שחקנים דיי דומים .
כל הגובה הזה של פויטמן לא רלוונטי כשהוא רך יחסית. שוב, אני מאוד אוהב אותו, אך צריך להסתכל על ההתקדמות שלו.
מדובר בשחקן שנתן עונה קודמת עונת פריצה אדירה וכולם קיוו להתקדמות מקצועית מצידו, כי בכל זאת מדובר בשחקן יחסית צעיר. העונה הוא נתן עונה בינונית מינוס. חצי עונה ראשונה ביורוליג הייתה קטסטרופה. האחוזים שלו (במיוחד ל-3) ירדו משמעותית. יוצא מצב שאם ומחתימים אותו, אתה לא יודע באמת מה תקבל כשהוא כלכך לא יציב.
מצד שני, יש לך שחקן כמו דרק וויליאמס, שאולי הוא לא הכי גבוה שיש, אך יש לו מוטת ידיים אדירה. תוסיף את האתלטיות (רמת NBA) ואת הרוח המתפרץ שלו והוא אוכל בלי מלח שחקנים בגובה של פויטמן. נתן עונה ראשונה באירופה מצוינת (בטח יותר מאובריינט), ואם הוא לא יחזור ל-NBA אז בהחלט ניתן לראות שמדובר כאן בכוכב בסדר גודל של אירופה. העניין הוא שהוא כנראה יחתום בקבוצה כמו צ'סקא/ריאל/ברצלונה.
החתמת וולדן לעמדת הגארד הבכיר יאפשר הפניית משאבים לכוון וויליאמס.