31 מאי 2011, 18:58
בעל זבוב כתב:rc4991 כתב:ג'קסון מראה לי הערב שהוא דווקא שחקן ברמה גבוהה שמתאים למכבי
הוא נותן משחק פשוט מצויין,השליטה בכדור,ראיית המשחק,המהירות,האתלטיות,הגנה טובה ומשחק ללא אגו,בקיצור רכז טהור וברמה גבוהה שישפר את מכבי
אגב,כשהוזכר בONE כמועמד נכתב שם שהוא מאוד רוצה לשחק ביורוליג ושעלות שיחרורו עומדת על 50 אלף יורו(שזה נחשב קצת מאוד)
אם פרקינס לא כשיר או לא יחתום, אני מניח שהשם הזה יהיה בפנקס, לא?
31 מאי 2011, 19:04
rc4991 כתב:ג'קסון מראה לי הערב שהוא דווקא שחקן ברמה גבוהה שמתאים למכבי
הוא נותן משחק פשוט מצויין,השליטה בכדור,ראיית המשחק,המהירות,האתלטיות,הגנה טובה ומשחק ללא אגו,בקיצור רכז טהור וברמה גבוהה שישפר את מכבי
אגב,כשהוזכר בONE כמועמד נכתב שם שהוא מאוד רוצה לשחק ביורוליג ושעלות שיחרורו עומדת על 50 אלף יורו(שזה נחשב קצת מאוד)
31 מאי 2011, 19:33
rc4991 כתב:ג'קסון מראה לי הערב שהוא דווקא שחקן ברמה גבוהה שמתאים למכבי
31 מאי 2011, 19:46
felix_r כתב:rc4991 כתב:ג'קסון מראה לי הערב שהוא דווקא שחקן ברמה גבוהה שמתאים למכבי
ג'קסון שחקן נחמד, אבל לא ברמה של מכבי.
31 מאי 2011, 19:56
felix_r כתב:rc4991 כתב:ג'קסון מראה לי הערב שהוא דווקא שחקן ברמה גבוהה שמתאים למכבי
ג'קסון שחקן נחמד, אבל לא ברמה של מכבי.
31 מאי 2011, 20:03
Mta_atic כתב:rc4991 כתב:ג'קסון מראה לי הערב שהוא דווקא שחקן ברמה גבוהה שמתאים למכבי
עקבתי אחריו במשחקים האחרונים.
נראה שחקן טוב. מאד מהיר ושולט בכדור יפה.
עם זאת, יש לו נטייה לדפוק את הראש בקיר לפעמים.
בהתחשב בעובדה ששנה שעברה בלאט רצה את ניקולאס, אני יכול להבין את הרצון לראות אותו במכבי.
אגב, הוא לא צריך את מכבי בשביל היורוליג כי שנה הבאה גם בילבאו יהיו שם.
31 מאי 2011, 21:47
01 יוני 2011, 04:25
בעל זבוב כתב:Mta_atic כתב:rc4991 כתב:ג'קסון מראה לי הערב שהוא דווקא שחקן ברמה גבוהה שמתאים למכבי
עקבתי אחריו במשחקים האחרונים.
נראה שחקן טוב. מאד מהיר ושולט בכדור יפה.
עם זאת, יש לו נטייה לדפוק את הראש בקיר לפעמים.
בהתחשב בעובדה ששנה שעברה בלאט רצה את ניקולאס, אני יכול להבין את הרצון לראות אותו במכבי.
אגב, הוא לא צריך את מכבי בשביל היורוליג כי שנה הבאה גם בילבאו יהיו שם.
בילבאו לא יהיו שם. למלאגה יש רישיון A ורק בסוף העונה הבאה היא עלולה לאבד אותו.
01 יוני 2011, 12:25
01 יוני 2011, 12:43
itai7 כתב:שמועות שאידסון בדרך למאלגה תמורת 3 מיליון דולר ל-2 עונות
01 יוני 2011, 12:59
01 יוני 2011, 16:22
01 יוני 2011, 16:28
01 יוני 2011, 16:29
Mta_atic כתב:לינק למשחקים המצויינים של הערב:
קאחה - ברצלונה, פרטיזן - ורסאץ', קאנטו - ארמאני (אפשר לעקוב שוב אחרי קובי קארל), ליון- נאנסי (בליון אפשר לראות את וולש וג'פרסון)
וכמובן, למי שאין את ערוץ 50 יש גם את אולימפיאקוס - פאו.
http://www.fromsportcom.com/c-6.html
01 יוני 2011, 16:32
בעל זבוב כתב:Mta_atic כתב:לינק למשחקים המצויינים של הערב:
קאחה - ברצלונה, פרטיזן - ורסאץ', קאנטו - ארמאני (אפשר לעקוב שוב אחרי קובי קארל), ליון- נאנסי (בליון אפשר לראות את וולש וג'פרסון)
מי שני הנדונים הללו, שצריך לעקוב אחריהם בשקיקה?
01 יוני 2011, 16:34
Mta_atic כתב:בעל זבוב כתב:Mta_atic כתב:לינק למשחקים המצויינים של הערב:
מי שני הנדונים הללו, שצריך לעקוב אחריהם בשקיקה?
קובי קארל הופיע ברשימות של גרינוולד כמועמד אפשרי למכבי.
מאט וולש יכול להיות אופציה מעניינת לאחר עזיבתו של אידסון (+היה מועמד לקבוצה בעבר)
דבון ג'פרסון - שחקן טוב ששיחק פה עונה שעברה. סתם מעניין לראות אותו בצרפת.
01 יוני 2011, 18:10
01 יוני 2011, 18:26
01 יוני 2011, 19:11
01 יוני 2011, 19:18