ת'רד המלפפונים - הצעת ענק לסלוקאס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי Rampel » 14 יוני 2019, 01:26

Jack55 כתב:מייקל רול אומר - אני מאוד רוצה להישאר כאן בעונה הבאה, התחברתי מאוד למועדון ולשחקנים בקבוצה, לא הכל תלוי בי אבל אני יכול להגיד לאוהדים שאני מאוד רוצה להישאר .
איזה קטע, כי אני מאוד רוצה לראות אותו בפאו שנה הבאה. התחברתי מאוד לרעיון שניפטר מהאנמיות ההגנתית שלו ומהסיכוי להתחזק בשחקן משמעותי על חשבון השכר שהוא לא שווה בשום צורה. ועוד לכל הטוב הזה להוסיף שהוא יחליש את פאו ויחזיק גם שם בשכר לא פרופורציונלי שינגס להם בתקציב.. לא הכל תלוי ברצונות שלנו, כי הנה ספרופולוס רוצה להשאיר את קיין ובפעם האחרונה שעשו את הטעות הזו גם רול נשאר, אבל אני יכול להגיד שאני מאוד רוצה שהוא יעוף מפה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי שמוליק » 14 יוני 2019, 08:08

Jack55 כתב:
cifkcv כתב:כל הרעיונות והדיבורים בזמן האחרון מצביעים על כך שקיין יישאר ..
במצב כזה לקלוירו אין מקום לדעתי..

קלויארו זה דילמה גדולה במקרה וקיין נשאר :
מצד אחד - הוא מוכן להוריד בשכר, הוא אוהב מאוד את המועדון ומבחינה מקצועית התרומה שלו כשחקן ספסל היא באמת פנטסטית בעיניי, בטח ובטח בשכר של 300-350K, שיכול לחסוך לך עוד כסף לרכז בכיר רציני .
מצד שני - קיין יישאר, ואולי יהיה כדאי לחזק את הקו האחורי עם עוד סווינגמן סקורר לעמדות 2-3, איזה אוסטין הולינס אחד .
ההישארות של קיין מסבכת הכל...

התרומה שלו בגובה ספסל בטח כשבמשחק מאניטיים כמו אתמול יאניס מבין שסך תרומה שלו מגדירה מחדש את המושג "שולי" ונותן לו 6 דקות. מצידו, קאלויירו מחזיר לו כהרגלו עם 0 אימפקט התקפי. עם מדברים על חור הגנתי בהקשר של גייק כהן ואובריאנט (גם אתמול גודס שיחק עליהם עד כמה שיכל) אז קאלויירו בור התקפי. לא יתכן שבמשחק התקפה נשחק 3 מול 5 80% מהזמן
נערך לאחרונה על ידי שמוליק בתאריך 14 יוני 2019, 08:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי cannon » 14 יוני 2019, 08:09

מונרו לא מרויח יותר מקלויארו והיה נותן הרבה יותר.
cannon

הודעהעל ידי שמוליק » 14 יוני 2019, 08:14

cannon כתב:מונרו לא מרויח יותר מקלויארו והיה נותן הרבה יותר.

יותר מזה, הם משחקים באותו תפקיד ושומרים אחד את השני. הטיקט של קאלוירו הוא הגנה. קאלוירו עצר אותו בהתקפה אחת. לעומת זאת "ההגנה" של מונרו על קאלוירו הייתה מדהימה: אנג'לו לא הצליח לעשות (גם) אתמול סל. אפילו גייק כהן מול קאלויירו יסיים עם אחוזיי הצלחה פנומנליים.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2019, 09:03

ההשוואה די לא רלוונטית. קלויארו לא מצליח לעשות סל על אף אחד, מונרו או כל שחקן אחר. הוא נגר. דווקא מונרו זה שחקן שהיינו צריכים לגנוב בגרושים מיד לאחר שעקץ לנו את האליפות. כיום בגיל 33 שהוא בירידה לא רואה שום טעם בהחתמתו.
er79

הודעהעל ידי בשלות » 14 יוני 2019, 10:19

מעניין מה זה רכז "מהשורה הראשונה " \ " מהדרג הבכיר " מבחינת מכבי .
רודריגז תאודוסיץ דה קולו וונאמייקר לארקין סלוקאס דילייני וכו , או יותר לכיוון הרטל, פנגוס וכו .
בשלות

הודעהעל ידי 0ved1212 » 14 יוני 2019, 10:31

כל מי שהזכרת הוא רכז בכיר
אבל לא באיזור חיוג של מכבי
0ved1212

הודעהעל ידי Assaf M » 14 יוני 2019, 10:38

מכבי כספית לא בלבל של שחקנים כמו סלוקאס, תאודוסיץ׳ ורודריגז. הם מגיעים עם דרישות אסטרונומיות, רכבים ודירות, עמלות סוכן וכל מיני תנאים של סופרסטארים שבמכבי לא רגילים לחוות. אני לא רואה איך מכבי מצליחה להשאיר את בלאק ולהחתים רכז כמו וואנמייקר או דילייני. הלוואי ואתבדה
Assaf M

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2019, 11:23

בשלות כתב:מעניין מה זה רכז "מהשורה הראשונה " \ " מהדרג הבכיר " מבחינת מכבי .
רודריגז תאודוסיץ דה קולו וונאמייקר לארקין סלוקאס דילייני וכו , או יותר לכיוון הרטל, פנגוס וכו .

דה קולו, תאודוסיץ', רודריגז, לארקין וסלוקאס לא. פנגוס נראה לי סגור בבארסה, והרטל לא שומר. וואנאמייקר ודילייני בהחלט כן.
זה יכול להיות גם סיווה מאלבא שנראה שעשה עונה גדולה ביורוקופ.
מעניין כמה קלאתס עולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי 0ved1212 » 14 יוני 2019, 11:48

עם יבוא לפה יוביץ
תגידו תודה
אני לא רואה איזה כרז אירופאי או אמריקאי בכיר יכולים להגיע
0ved1212

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2019, 11:52

jol9 כתב:

דה קולו, תאודוסיץ', רודריגז, לארקין וסלוקאס לא. פנגוס נראה לי סגור בבארסה, והרטל לא שומר. וואנאמייקר ודילייני בהחלט כן.
מעניין כמה קלאתס עולה.

יש גם את דריוס אדמס, שבעונת 2015-16 הצעיד את באסקוניה לפיינל-פור. הוא שחקן בסגנון מייק ג'יימס או שיין לארקין.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Rampel » 14 יוני 2019, 11:52

אנג'לו קלויארו סיים את העונה האירופית במומנטום טוב, אבל כבר תקופה ארוכה שתרומתו הפכה לשולית. במכבי צפויים תחפש אלטרנטיבות בעמדה שלו ויחזרו לאופציית קלויארו רק אם לא ימצאו תחליף הולם.

וזו בדיוק האמירה שצריכה להיות. קלויארו לא נגר, הוא פשוט בדיוק ההפך ממה שאנשים פה סיווגו אותו בקיץ - שחקן האסל טוב עם יכולת קלאץ' בינונית. אני אישית מעדיף לראות שחקן כזה על הספסל מאשר שחקן בסגנון של מייקל רול.

כמו קלויארו יש גם את קיין עם טיקט של שחקן האסל , אבל בניגוד לקלויארו הוא באמת נגר והוא גם לא העיפרון הכי מחודד בקלמר הצהוב, בלשון המעטה.. לדעתי אין מקום לשניהם בסגל ואם אחד מהם נשאר אז זה אמור להיות קלויארו. אבל אם ספרופולוס מתעקש על קיין בצורה הזויה, אז לגיטימי לבדוק את השוק בעמדות הפורוורד.

שיהיה למכבי בהצלחה למצוא שחקן עדיף בטווח מחירים הזה. אל תשכחו שהוולדנים והמונרוים של העולם לא עושים ולא יעשו למכבי את ההנחות שהם עושים לקבוצות כמו חולון או ראשון.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2019, 12:16

Rampel כתב:
אנג'לו קלויארו סיים את העונה האירופית במומנטום טוב, אבל כבר תקופה ארוכה שתרומתו הפכה לשולית. במכבי צפויים תחפש אלטרנטיבות בעמדה שלו ויחזרו לאופציית קלויארו רק אם לא ימצאו תחליף הולם.

וזו בדיוק האמירה שצריכה להיות. קלויארו לא נגר, הוא פשוט בדיוק ההפך ממה שאנשים פה סיווגו אותו בקיץ - שחקן האסל טוב עם יכולת קלאץ' בינונית. אני אישית מעדיף לראות שחקן כזה על הספסל מאשר שחקן בסגנון של מייקל רול.

כמו קלויארו יש גם את קיין עם טיקט של שחקן האסל , אבל בניגוד לקלויארו הוא באמת נגר והוא גם לא העיפרון הכי מחודד בקלמר הצהוב, בלשון המעטה.. לדעתי אין מקום לשניהם בסגל ואם אחד מהם נשאר אז זה אמור להיות קלויארו. אבל אם ספרופולוס מתעקש על קיין בצורה הזויה, אז לגיטימי לבדוק את השוק בעמדות הפורוורד.

שיהיה למכבי בהצלחה למצוא שחקן עדיף בטווח מחירים הזה. אל תשכחו שהוולדנים והמונרוים של העולם לא עושים ולא יעשו למכבי את ההנחות שהם עושים לקבוצות כמו חולון או ראשון.

היה לך כבר את לינהארט בתפקיד דומה לזה של קלויארו.

אני מעדיף ששחקן האסל יהיה ישראלי/מתאזרח כמו ג'ונדי (או שארפ בזמנו). שחקן שגם מכניס אנרגיות בהגנה וגם תורם כמה שלשות למאמץ המלחמתי. למה דווקא ישראלי/מתאזרח? כי חבל לבזבז על התפקיד מקום של זר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2019, 13:19

felix_r כתב:
jol9 כתב:

מעניין כמה קלאתס עולה.

יש גם את דריוס אדמס, שבעונת 2015-16 הצעיד את באסקוניה לפיינל-פור. הוא שחקן בסגנון מייק ג'יימס או שיין לארקין.

נכון. יש גם עוד אפשרויות. כמעט כל דבר יהיה שדרוג לעומת פארגו.
המרחק בין הקבוצה הזאת לבין התמודדות בחלק העליון של הטבלה הוא לא גדול בסופו של דבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יוני 2019, 13:51

חחחחחחחחח רול מצפה לשדרוג מעבר ל600K?! רק על זה שיעוף מפה כמה שיותר מהר, טיפש .
רול הדגיש בחגיגות: "חשוב שאוהדי מכבי יידעו שאני מאוד רוצה להישאר", במסר שנועד להעביר את הכדור למגרש של מכבי. רול מצפה לקבל הצעה עם שכר משודרג באופן משמעותי וכעת לא ברור אם במכבי יסכימו לשלם מעבר לשער הנוכחי של רול, המוערך בכ-600 אלף דולרים.

אפשר גם לסגור סופית את נושא אובראיינט, הוא לא ימשיך ככל הנראה
ג'וני אובראיינט זוכה להערכה גדולה מצד הצוות המקצועי אך מחזיק בהצעות של פי 2 ויותר משכרו הנוכחי וכעת נראה שלא ימשיך בקבוצה. מי שבוודאות סיים את דרכו במכבי הוא ג'רמי פארגו.

קיין + קלויארו
היווני מעוניין לראות את קיין ממשיך במכבי, כשגם קיין הראה נכונות להמשיך, והצדדים אמורים להיכנס למשא ומתן. לקלויארו יש אופציה בחוזהו לעונה נוספת וגם הוא נחשב לשחקן של המאמן החדש, אך בהנהלת מכבי לא בטוחים שהמשך עם קיין ואיתו יהיה נכון מבחינה מקצועית, וכעת הנושא ייכנס לדיון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יוני 2019, 14:50

טאריק בלאק יחתום על חוזה חדש במכבי תל אביב האמריקאי יסכם על הישארותו אצל הצהובים. ע''פ ההסכם, יוכל לחפש קבוצה ב-NBA עד תום ליגת הקיץ באמצע יולי. במידה ולא ימצא, שכרו יעמוד על 1.4 מיליון דולר לעונה
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 17434.html

1.4 מיליון יא אלוהים איזה סכום .
שאפו למכבי שבאמת הצליחו להשאיר אותו, השכר אומנם גבוה אבל זה הסכומים שצריך לשלם בשביל לקבל סנטר מהטופ של אירופה .
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 14 יוני 2019, 15:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי גל גל » 14 יוני 2019, 14:55

Jack55 כתב:1.4 מיליון יא אלוהים איזה סכום

טאריק בלאק יחתום על חוזה חדש במכבי תל אביב האמריקאי יסכם על הישארותו אצל הצהובים. ע''פ ההסכם, יוכל לחפש קבוצה ב-NBA עד תום ליגת הקיץ באמצע יולי. במידה ולא ימצא, שכרו יעמוד על 1.4 מיליון דולר לעונה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 34&lang=he

סכום יחסית גדול

הוא יהיה עם השכר הכי גבוה במכבי

לא יודע כמה הוא שווה את זה
זה לא שהוא איזה שובר שיווין ביורוליג
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יוני 2019, 15:08

גל גל כתב:

סכום יחסית גדול

שווה כל שקל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2019, 15:11

גל גל כתב:

סכום יחסית גדול

שוברי שוויון ביורוליג עולים 2.5 מליון צפונה.

אני תמיד מופתע מחדש מהרצון של האנשים לשמור על התקציב של פדרמן. זה לא התפקיד שלנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי cifkcv » 14 יוני 2019, 15:32

אני לא חושב שזה הרצון לשמור על הכסף של פדרמן כמו החשש מזה שזה ייפגע באיכות השחקנים האחרים שיגעו..
cifkcv

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־11 אורחים