מחשבות לעונת 2019/20 V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2019/20 V2

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יוני 2019, 15:16

אחריי ההודעה על בלאק יש לנו כבר שני שחקנים מהטופ של אירופה בסגל, זאת פתיחה מצוינת .
עכשיו המטרה האמיתית היא להנחית פה את כספי + רכז ברמה טובה .
שיהיה בהצלחה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2019, 15:21

שמואל1 כתב:לאן זה מוביל? המסקנות מהעונה של מכבי תל אביב
איך המלכה המוצדקת של ישראל תימנע מלהפוך לנמושה ביורוליג? אם תוותר על קיין כשחקן משמעותי ותנחית מוביל כדור דומיננטי לצד ווילבקין. שי האוזמן מסכם עונה, תוהה האם החוק הרוסי מיטיב עם האלופה ומסמן את ההחלטה עליה תקום ותיפול העונה הבאה
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 17440.html

מסכים איתו לחלוטין, ועוד יותר אם בלאק אכן חתם.
הדרך להפוך את מכבי לקבוצה שמתמודדת בחלק העליון של היורוליג, עוברת דרך מנהל משחק ברמה גבוהה.
וולטרס כנראה ייתן יותר מריי, הרכז המוביל ייתן יותר מפארגו, סקוטי ובלאק יהיו טובים יותר ומנוסים יותר בעונה הבאה,
ובעייני זה צריך להספיק.
הזהות של השחקנים שעולים מהספסל, פחות מפריעה לי. אם זה יהיה קיין, רול וקלויארו, סבבה. אם אלה יהיו שחקנים אחרים, אין לי בעיה גם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יוני 2019, 15:34

jol9 כתב:
איך המלכה המוצדקת של ישראל תימנע מלהפוך לנמושה ביורוליג? אם תוותר על קיין כשחקן משמעותי ותנחית מוביל כדור דומיננטי לצד ווילבקין. שי האוזמן מסכם עונה, תוהה האם החוק הרוסי מיטיב עם האלופה ומסמן את ההחלטה עליה תקום ותיפול העונה הבאה

הדרך להפוך את מכבי לקבוצה שמתמודדת בחלק העליון של היורוליג, עוברת דרך מנהל משחק ברמה גבוהה.
וולטרס כנראה ייתן יותר מריי, הרכז המוביל ייתן יותר מפארגו, סקוטי ובלאק יהיו טובים יותר ומנוסים יותר בעונה הבאה,
ובעייני זה צריך להספיק.
הזהות של השחקנים שעולים מהספסל, פחות מפריעה לי. אם זה יהיה קיין, רול וקלויארו, סבבה. אם אלה יהיו שחקנים אחרים, אין לי בעיה גם.
מסכים לגבי המחליפים. הקבוצה תקום ותיפול על השחקנים המובילים והבכירים. החתמה של אפילו רק שני זרים איכותיים בנוסף לווילבקין, בלאק ואולי כספי יכולה להספיק לטופ 8.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 14 יוני 2019, 15:47

מביא את רשון תומאס והולינס בסכומים של עד 400 כל אחד בלי לחשוב יותר מדי ומחליף את רוח וקלויארו בהם.
cannon

הודעהעל ידי MM3 » 14 יוני 2019, 16:19

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

ובעייני זה צריך להספיק.
מסכים לגבי המחליפים. הקבוצה תקום ותיפול על השחקנים המובילים והבכירים. החתמה של אפילו רק שני זרים איכותיים בנוסף לווילבקין, בלאק ואולי כספי יכולה להספיק לטופ 8.
לא תהיה לך חמישיה של כוכבים , גג שלושה והשאר משלימים לא רעים במקרה הטוב. וגם זה צריך להספיק לטופ 8.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
MM3

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יוני 2019, 16:22

MM3 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

ובעייני זה צריך להספיק.
לא תהיה לך חמישיה של כוכבים , גג שלושה והשאר משלימים לא רעים במקרה הטוב. וגם זה צריך להספיק לטופ 8.

למה?
רכז בכיר
ווילבקין
כספי
4 בכיר
בלאק

בסך הכל צריך להחתים רק שני זרים איכותיים.

בספסל: וולטרס, ג'ונדי, קיין, רול/קלויארו, אמארה, זוס, אבדיה. אולי עוד זר לספסל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יוני 2019, 16:24

שמואל1 כתב:
MM3 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

ובעייני זה צריך להספיק.

למה?
רכז בכיר
ווילבקין
כספי
4 בכיר
בלאק

יהיו מינימום 13 שחקנים לדעתי, או 8 זרים ו 5 ישראלים, או 7 זרים ו6 ישראלים .
אני חושב בכלל שצריך 8+6, מה שכתבת + כהן וזר לספסל .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי MM3 » 14 יוני 2019, 16:26

שמואל1 כתב:
MM3 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

ובעייני זה צריך להספיק.

למה?
רכז בכיר
ווילבקין
כספי
4 בכיר
בלאק

השאלה מה אתה מגדיר 4 בכיר ? אובריאנט הוא בכיר ? אם כן אז יש מצב שתקבל את מה שאתה רוצה. כספי לא יהיה פה .. לפי דעתי היא יצליח למצוא חוזה. ואם זה לא כספי אז זה יהיה מישהו ברמה הרבה יותר נמוכה

MM3

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יוני 2019, 16:44

MM3 כתב:
שמואל1 כתב:
MM3 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
ובעייני זה צריך להספיק.

למה?
רכז בכיר
ווילבקין
כספי
4 בכיר
בלאק

השאלה מה אתה מגדיר 4 בכיר ? אובריאנט הוא בכיר ? אם כן אז יש מצב שתקבל את מה שאתה רוצה. כספי לא יהיה פה .. לפי דעתי היא יצליח למצוא חוזה. ואם זה לא כספי אז זה יהיה מישהו ברמה הרבה יותר נמוכה

אובראיינט שחקן בכיר ולגיטימי ביורוליג.
אם נקבל שחקן בקליבר הזה, אני מרוצה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2019, 18:18

מישהו יודע למה למעלה בשורה של "המשחק הקרוב" מופיעות הרבה שורות עם תאריכים? מה זה הבאג הזה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ShiriV » 14 יוני 2019, 18:56

felix_r כתב:מישהו יודע למה למעלה בשורה של "המשחק הקרוב" מופיעות הרבה שורות עם תאריכים? מה זה הבאג הזה?

זה קורה בכל סוף עונה כשנגמרים המשחקים. צריך להוריד את זה לגמרי ולהחזיר בתחילת העונה הבאה
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יוני 2019, 19:33

התחלתי, אז כבר נמשיך בפינתנו ״הנבואה ניתנה לשוטים״.

הרבה דברים קרו ב10 ימים.
בשעה טובה, לקחנו אליפות והזדכנו על העונה המסוייטת הזו בטעם טוב.

איפה אנחנו עומדים כרגע?
ובכן, גישושי בלאק-אובראיינט התקדמו כצפוי, והפרסום על סיכום עם בלאק נשמע- לכאורה- מצויין. בפועל- אני לא אופטימי כאן.
הסכום גבוה ממה שחשבתי, אף על פי שאני מניח שיש פה חוזה ליותר משנה אחת (3 מ׳ לשנתיים? אופציות NBA לכל אורך הדרך?), אבל המיינדסט של בלאק לא הפתיע אותי כמו שגרם לי לדאוג. הבחור נהנה פה ושמח בקבוצה, אבל הראש עדיין לגמרי בליגה ההיא. אני מאוד מקווה שהסוכנים שלו לא יצליחו לסדר לו חוזה באן בי איי אבל דווקא האימפקט המשמעותי שהראה בסיום העונה עלול לשחק פה לרעתנו.
אם לאורך העונה לא הצליח בלאק להראות כמו עוגן הגנתי, בפלייאוף הישראלי כבר חזינו בחייה רעה שהגן על הטבעת בלי רחמים. גם ה13 מ16 מקו העונשין בפלייאוף לגמרי מרשימים.
אלה נתונים שבהחלט יוכל להתגאות בהם מול קבוצות אן בי איי, במטרה לגרד חוזה כסנטר שלישי אמין וטוב.
טאריק מביא אופי של וטרן שבוודאי אוהבים בליגה ואם יצליח ״לשכנע״ שהוא גם יידע לקלוע מהקו ולהגן על הטבעת- יש לו מקום ברוסטר אן בי איי.
אוקלהומה בהחלט נראית לי כמו יעד טוב עבורו ואני מאוד חושש שראינו את המשחק האחרון שלו כאן. הלוואי ואטעה.

לצערי, אופציית האן בי איי ריאלית מתמיד כרגע, אחרי סיום עונה כל כך מוצלח...

אני חושב שגם ג׳וני אובראיינט לא ימשיך איתנו.
הוא אמנם היה פקטור חשוב בשני משחקי הפיינל-פור אבל נראה בדיוק כמו ג׳וני אובראיינט המוכר והידוע. לא התקדם במילימטר מקדם-העונה.
אני מניח שאם הכסף שמחכה לו בחוץ אכן גדול כל כך- הוא ומכבי ייפרדו כידידים.

מי שודאי יסגרו עניינים בקלות אלה נייט וולטרס וג׳ייק כהן. לדעתי נשמע על ההחתמות שלהם כבר בתחילת השבוע הבא.
משם, המו״מ מול טיוס צריך להגיע לסיום. מכבי לא צריכה להתמהמה עם זה- הצעה נדיבה (400? 500 אלף?)- טייק איט אור ליב איט.
לא לוקח- להתניע עניינים עם אמארה.

איך שכחתי את דיאנדרה קיין?
הרומן של יאניס וקיין נגע ללב של כולנו ומהשנוא והדחוי הפך דיאנדרה ליקיר המערכת. אני מניח שעם הסוכן שלו לא דיברו הרבה עדיין.
דיאנדרה יישמח להמשיך, אוהב את המועדון ואוהב את המאמן, אבל מה מחכה לו בחוץ?
אני לא בטוח שמכבי, שהייתה שמחה להמשיך איתו בחוזה של 350-400 אלף דולר, תהיה היחידה שתפלרטט עם קיין, ואם פתאום תתקבל איזו הצעה בשכר כפול מרוסיה, נניח, מישהו יהיה מוכן לשדרג את החוזה שלו לסכומים כאלה.
גם כאן- סיכום מוקדם בסכומים מינימליים- עד 500 אלף דולר, נשמע לי סביר. אני מניח שדיאנדרה יהיה מוכן להתפשר, אבל צריך לראות מי בשוק בעניין בכלל.
כרגע- זה לא ממש על הפרק.
בכל אופן- בשכר סביר, הוא יהיה כאן. זה כבר די ברור. אני מניח שהוא ימשיך בשכר מופרז וכולנו נכעס. בכל מקרה, הוא יהיה שחקן ספסל בשנה הבאה- אם בכלל.

קלויארו להערכתי בחוץ.
4 נקודות מדד לאורך כל הפלייאוף לא ישקפו את התרומה והיכולת האמיתיים שאנג׳לו הפגין השנה- אבל כן נותנים לגיטימציה מלאה לשחרור שלו.
זוסמן ודני אבדיה בכל מקרה משחקים על אותה עמדה, ואנג׳לו תופס משבצת של זר שמכבי תעדיף לנצל במקומות אחרים.

הסיפור עם כספי כנראה עוד רחוק מלהיות אמיתי אבל אני מאמין שמכבי כן תמתין עד יולי בסבלנות, בטח אם גם זוסמן יצטרף לבלאגן וייבחר בדראפט.

אני יכול לראות את זוס מגיע לאמריקה ומסובב כמה ראשים עם הידיים הארוכות והניסיון שצבר השנה. הוא לא נראה לי כמו פראייר ואני מעריך שייבחר בדראפט, ואולי גם ישחק בליגת הקיץ.
נבין טוב יותר השבוע כמה העניין הזה ריאלי. אני אופטימי שנראה אותו בקבוצה בשנה הבאה, אבל הוא בהחלט יכול להראות כמה דברים בטיול הזה.

אז מה נשאר?
קומבו-פורוורד זר ורכז בכיר- אפשר כבר להביא.

אני מעריך שעניין הרכז ייקח קצת זמן, בעיקר בגלל שכולם ימתינו לתנודות בשוק, אבל פורוורד כבר אפשר לחפש.
אני מניח שנשמע על מלפפונים חדשים מהכיוון הזה בקרוב..

יאללה, #התחלנו.
בואו נראה מה קורה במציאות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2019, 19:38

החציל האצטקי כתב:התחלתי, אז כבר נמשיך בפינתנו ״הנבואה ניתנה לשוטים״.

הרבה דברים קרו ב10 ימים.
בשעה טובה, לקחנו אליפות והזדכנו על העונה המסוייטת הזו בטעם טוב.

איפה אנחנו עומדים כרגע?
ובכן, גישושי בלאק-אובראיינט התקדמו כצפוי, והפרסום על סיכום עם בלאק נשמע- לכאורה- מצויין. בפועל- אני לא אופטימי כאן.
הסכום גבוה ממה שחשבתי, אף על פי שאני מניח שיש פה חוזה ליותר משנה אחת (3 מ׳ לשנתיים? אופציות NBA לכל אורך הדרך?), אבל המיינדסט של בלאק לא הפתיע אותי כמו שגרם לי לדאוג. הבחור נהנה פה ושמח בקבוצה, אבל הראש עדיין לגמרי בליגה ההיא. אני מאוד מקווה שהסוכנים שלו לא יצליחו לסדר לו חוזה באן בי איי אבל דווקא האימפקט המשמעותי שהראה בסיום העונה עלול לשחק פה לרעתנו.
אם לאורך העונה לא הצליח בלאק להראות כמו עוגן הגנתי, בפלייאוף הישראלי כבר חזינו בחייה רעה שהגן על הטבעת בלי רחמים. גם ה13 מ16 מקו העונשין בפלייאוף לגמרי מרשימים.
אלה נתונים שבהחלט יוכל להתגאות בהם מול קבוצות אן בי איי, במטרה לגרד חוזה כסנטר שלישי אמין וטוב.
טאריק מביא אופי של וטרן שבוודאי אוהבים בליגה ואם יצליח ״לשכנע״ שהוא גם יידע לקלוע מהקו ולהגן על הטבעת- יש לו מקום ברוסטר אן בי איי.
אוקלהומה בהחלט נראית לי כמו יעד טוב עבורו ואני מאוד חושש שראינו את המשחק האחרון שלו כאן. הלוואי ואטעה.

לצערי, אופציית האן בי איי ריאלית מתמיד כרגע, אחרי סיום עונה כל כך מוצלח...

אני חושב שגם ג׳וני אובראיינט לא ימשיך איתנו.
הוא אמנם היה פקטור חשוב בשני משחקי הפיינל-פור אבל נראה בדיוק כמו ג׳וני אובראיינט המוכר והידוע. לא התקדם במילימטר מקדם-העונה.
אני מניח שאם הכסף שמחכה לו בחוץ אכן גדול כל כך- הוא ומכבי ייפרדו כידידים.

מי שודאי יסגרו עניינים בקלות אלה נייט וולטרס וג׳ייק כהן. לדעתי נשמע על ההחתמות שלהם כבר בתחילת השבוע הבא.
משם, המו״מ מול טיוס צריך להגיע לסיום. מכבי לא צריכה להתמהמה עם זה- הצעה נדיבה (400? 500 אלף?)- טייק איט אור ליב איט.
לא לוקח- להתניע עניינים עם אמארה.

איך שכחתי את דיאנדרה קיין?
הרומן של יאניס וקיין נגע ללב של כולנו ומהשנוא והדחוי הפך דיאנדרה ליקיר המערכת. אני מניח שעם הסוכן שלו לא דיברו הרבה עדיין.
דיאנדרה יישמח להמשיך, אוהב את המועדון ואוהב את המאמן, אבל מה מחכה לו בחוץ?
אני לא בטוח שמכבי, שהייתה שמחה להמשיך איתו בחוזה של 350-400 אלף דולר, תהיה היחידה שתפלרטט עם קיין, ואם פתאום תתקבל איזו הצעה בשכר כפול מרוסיה, נניח, מישהו יהיה מוכן לשדרג את החוזה שלו לסכומים כאלה.
גם כאן- סיכום מוקדם בסכומים מינימליים- עד 500 אלף דולר, נשמע לי סביר. אני מניח שדיאנדרה יהיה מוכן להתפשר, אבל צריך לראות מי בשוק בעניין בכלל.
כרגע- זה לא ממש על הפרק.
בכל אופן- בשכר סביר, הוא יהיה כאן. זה כבר די ברור. אני מניח שהוא ימשיך בשכר מופרז וכולנו נכעס. בכל מקרה, הוא יהיה שחקן ספסל בשנה הבאה- אם בכלל.

קלויארו להערכתי בחוץ.
4 נקודות מדד לאורך כל הפלייאוף לא ישקפו את התרומה והיכולת האמיתיים שאנג׳לו הפגין השנה- אבל כן נותנים לגיטימציה מלאה לשחרור שלו.
זוסמן ודני אבדיה בכל מקרה משחקים על אותה עמדה, ואנג׳לו תופס משבצת של זר שמכבי תעדיף לנצל במקומות אחרים.

הסיפור עם כספי כנראה עוד רחוק מלהיות אמיתי אבל אני מאמין שמכבי כן תמתין עד יולי בסבלנות, בטח אם גם זוסמן יצטרף לבלאגן וייבחר בדראפט.

אני יכול לראות את זוס מגיע לאמריקה ומסובב כמה ראשים עם הידיים הארוכות והניסיון שצבר השנה. הוא לא נראה לי כמו פראייר ואני מעריך שייבחר בדראפט, ואולי גם ישחק בליגת הקיץ.
נבין טוב יותר השבוע כמה העניין הזה ריאלי. אני אופטימי שנראה אותו בקבוצה בשנה הבאה, אבל הוא בהחלט יכול להראות כמה דברים בטיול הזה.

אז מה נשאר?
קומבו-פורוורד זר ורכז בכיר- אפשר כבר להביא.

אני מעריך שעניין הרכז ייקח קצת זמן, בעיקר בגלל שכולם ימתינו לתנודות בשוק, אבל פורוורד כבר אפשר לחפש.
אני מניח שנשמע על מלפפונים חדשים מהכיוון הזה בקרוב..

יאללה, #התחלנו.
בואו נראה מה קורה במציאות.

תתפלל שהאיראנים ירגעו עם הפרובוקציות שלהם. כל פעולה שלהם מעלה את מחירי הנפט בעולם, ומגדילה את התקציב של הרוסיות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2019, 19:39

לא צריך את כספי. זה יותר מדי רעש ובלגאן בשביל שחקן טוב שבמקרה הטוב יסגור חצי עונה.
את אובראיינט היה צריך לסגור לפני כמה חודשים. בגדול עם בלאק, ווילבקין ורכז ברמה כמו וואנאמייקר, אפשר בהחלט להסתפק בשחקנים קצת יותר אפורים בעמדות האחרות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2019, 19:46

יש לי הסבר למה קלויארו היה פחות אפקטיבי בליגה מאשר ביורוליג.

הקבוצות בליגה שלנו משחקות עם הרכבים של שלושה נמוכים, מה שהופך את קלויארו בעמדה 3 לדי מיותר בהגנה, ולא אפקטיבי בהתקפה כי:

א) הוא לא עוזר להוביל כדור, ואז שלושה נמוכים של היריבה לוחצים את שני הנמוכים של מכבי.

ב) הוא לא מנצל את הגודל שלו מול שחקן נמוך מתחת לסל כי למכבי אין תרגילים עבורו. ספרופולוס לא ניסה לשלוח אותו לפוסט על שחקן נמוך.

לעומת זאת ביורוליג יש לא מעט פורווארדים בגודל שלו, שמשחקים בעמדה 3, ושם הוא מתאים יותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יוני 2019, 19:58

jol9 כתב:לא צריך את כספי. זה יותר מדי רעש ובלגאן בשביל שחקן טוב שבמקרה הטוב יסגור חצי עונה.
את אובראיינט היה צריך לסגור לפני כמה חודשים. בגדול עם בלאק, ווילבקין ורכז ברמה כמו וואנאמייקר, אפשר בהחלט להסתפק בשחקנים קצת יותר אפורים בעמדות האחרות.

חושב שכספי הוא מאסט אם הוא לא מוצא חוזה בNBA, יחד עם ההשתתפות של פוקס מכבי יכולה להוציא עליו סכום של מיליון שזה לגמריי שווה אותו .
הוא שחקן נהדר ובמקרה שטיוס אכן עוזב אנחנו נצטרך אותו כישראלי, אין הרבה שחקנים ביורוליג בעמדה 3 שיכולים להתמודד עם הסייז והגודל שלו, הוא יהיה שחקן סופר משמעותי שיפתח לך הרבה אופציות בהתקפה .
מעבר לזה, הוא יכניס למכבי המון בקטע השיווקי וזה מהלך גדול מבחינה פרסומית בשביל ההנהלה ואם הוא לא ימצא חוזה בNBA הם ילכו על זה בוודאות .
ומבחינה אישית, הוא שחקן שיכול להוות כסמל (מאז פניני לא היה אחד כזה באמת), לחבר חדר הלבשה ולהוביל קבוצה, אתה רוצה שחקן כזה בקבוצה שלך, וזה מעבר ליכולת המקצועית המעולה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2019, 20:07

חציל, היית לוקח את מאני האריס (Manny Harris) במקום רול ? לדעתך הוא מתאים ליורוליג?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 14 יוני 2019, 20:15

אנחנו נראה במכבי בין 3-4 זרים חדשים

מחליף לרול בעמדות 2-3
עוד רכז + וולטרס
שחקן בעמדה 4 במקום אובראיינט
ועוד שחקן בעמדות 3-4 במקום קלואירו

יכול להיות שיוותרו על מחליף זר לקלואירו בגלל זוס ואבדיה

או שיוותרו על מחליף זר לרול כי מביאים 2 רכזים זרים השנה

נראה.
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר/אדווארדס,יוקו,דיבה
פאלמר/מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
הול,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי 0ved1212 » 14 יוני 2019, 20:42

דווקא יותר בכיוון של ארבע
מס המדחרים ביורוליג גדל
ויקחו בחשבון פציעות
ויש משמעות אדירה בכמות הזרים אם כבפי יגיע
אם הוא לא יגיע
נראה לי שיביאו בוודאות 4 זרים
וזה בהנחה שווילבקין קיין ובאלק נשארים
מה שכן אם כספי לא יגיע וטיוס לא ישאר
יהיו חייבים להביא את אמרה
ואחד הזרים יוכל לשחק גם 4/5
0ved1212

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יוני 2019, 21:08

אם מסתכלים על תמונה כללית של הסגל, נכון לעכשיו זה מתחלק לשני דברים :

הגעת כספי :
1. רכז בכיר, וולטרס .
2. ווילבקין, קיין, דיבה, זוסמן .
3. כספי, קלויארו\קומבו-פורוורד, אבדיה .
4. זר פותח, כהן .
5. בלאק, סנטר זר מחליף, אמארה(?) .

*במקרה שגם יביאו את כספי וגם יצליחו להשאיר את טיוס, או שיסגרו על 7 זרים ו6 ישראלים, או שהזר השמיני ילך לעוד זר בעמדה 2 .
אני בכל מקרה לא חושב שזה יקרה, ואז יביאו סנטר זר מחליף לבלאק (לסור?) ואולי ינסו לסגור גם עם אמארה בשביל ישראלי שישי וכסנטר שלישי .

בלי כספי :
1. רכז בכיר, וולטרס .
2. ווילבקין, קיין, דיבה, זוסמן .
3. זר פותח, קלויארו\קומבו-פורוורד, אבדיה .
4. זר פותח, כהן .
5. בלאק, טיוס\אמארה .

זאת אומרת שהקו האחורי נראה סגור, רק רכז בכיר צריך להגיע .
לעומת זאת, השינוי המהותי יהיה בעמדות 3-5 בקיץ .

מה שבטוח, נראה פה מלבד וולטרס לפחות עוד 3 זרים חדשים .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־11 אורחים