על ידי felix_r » 17 יוני 2019, 22:30
jol9 כתב:A.Parker כתב:jol9 כתב:אפשר להגיד הרבה דברים גם על ג׳וני, גם על קיין, וגם על כל שחקן אחר בסגל.
צריך לזכור גם שאובראיינט סיים עונת רוקי עם 11 נק׳ ו6 רב וקיין עם 8 נק 4 רב ו2.5 אס.
במושגים של value for money, שניהם עם מדד חיובי מבחינתי.
די יוני, קיין זה שחקן שבושה שהוא עוד פה, אז להשאיר אותו?
בושה?
שכחת כנראה מכמה שחקנים ששיחקו כאן בשנים האחרונות, כמו היינס, מילסאפ, אוננקו וכד'.
קיין הוא שחקן בסדר גמור בטח בהתחשב בשכר שלו.
אפשר לסובב את זה לכל מיני כיוונים, אבל העובדה הפשוטה היא ששני מאמנים טובים בחרו לשתף אותו למשך דקות רבות
גם ביורוליג וגם בליגה. אז אפשר להגיד שהם לא מבינים כלום, ושאנחנו מבינים הרבה יותר טוב, אבל אני פשוט לא מת על הביקורת האוטומטית הזאת.
כך או אחרת העונה קיין היה הברומטר של הקבוצה ביורוליג. כשהוא היה גרוע, מכבי הפסידה. העונה ביורוליג היו לו 4 משחקים עם מדד שלילי ואת כל ארבעת המשחקים מכבי הפסידה... נכון, הוא שחקן התקפה לא מספיק טוב על מנת לנצח משחק בעצמו, ולכן משחק טוב שלו עדיין לא הבטיח ניצחון, אבל כשהוא היה באמת חלש, לא ניצחנו.
....
לעומת זאת העונה הרבה חשבו שחייבים להפעיל את בלאק בצבע בצורה יעילה כדי שמכבי תנצח. פרשני ערוץ הספורט טענו שבלאק הוא הנשק הכי חשוב של מכבי. בפועל יכולתו של בלאק ממש לא השפיעה על התוצאה. המשחק הכי גרוע של בלאק ביורוליג (מדד 3-, 4 עבירות ב 7:23 על הפרקט) היה בניצחון הכי גדול של מכבי העונה, נגד צסקא במוסקבה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!