20 יוני 2019, 16:13
Holiday_Armadillo כתב:כן, זה המצב שמכבי נמצאת בו כרגעTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:על ווילבקין לא רבוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:יפה שעדיין לא למדתם את כל הטריקים של לשחרר הצעות לא ריאליות לשחקנים שברור שייקבלו הצעות גבוהות בהרבה רק בשביל שייראה שניסו ואוי אוי אוי כמה חבל שלא הגיע העיקר שניסו והכניסו את היד לכיס
אבל ווילבקין...
Sent from my iPhone using Tapatalk
כן, אם מכבי מחתימה שחקן זה כנראה כי אף אחד אחר לא רצה אותו.
אנדולו הייתה מוכנה לשלם לו יותר אבל לא הייתה מוכנה לשלם את הבייאאוט לדארושפקה.
בגדול כאן מכבי סימנה שחקן שהיא רצתה והכניסה את היד לכיס. זה לא בלתי אפשרי שזה יקרה שוב. בעצם זה קרה כבר עכשיו - עם בלאק.
היא הפסידה שחקן לבאיירן מינכן על 100 אלף
ווילבקין גם לא רצה לעזוב את טורקיה ואם אנאדולו הייתה מגיעה להסכם עם דארושפקה אז הוא לא היה פה היום
20 יוני 2019, 16:22
20 יוני 2019, 16:23
my man כתב:למה שלאיזשהו אוהד בעולם יהיה איכפת מ"האחריות התקציבית" של הבעלים?
מילא אם האחריות הזו היתה מביאה אותנו לאנשהו..
לפני כמה שנים חששנו שניהפך לז'לגיריס..אבל האמת?! במצב היום? הלוואי והיינו ז'לגיריס..
20 יוני 2019, 16:26
TAYO כתב:my man כתב:למה שלאיזשהו אוהד בעולם יהיה איכפת מ"האחריות התקציבית" של הבעלים?
לפני כמה שנים חששנו שניהפך לז'לגיריס..אבל האמת?! במצב היום? הלוואי והיינו ז'לגיריס..
מי אמר שאכפת לי? אפשר להתווכח אם זה דבר חיובי או שלילי, אבל מבחינתי זה נתון שעוזר לי לצפות התנהלות ולהתאים ציפיות.
20 יוני 2019, 17:08
אהבתי שהיום ''אין כסף'' הפך ל''אחריות תקציבית''my man כתב:למה שלאיזשהו אוהד בעולם יהיה איכפת מ"האחריות התקציבית" של הבעלים?
20 יוני 2019, 17:21
20 יוני 2019, 17:25
Holiday_Armadillo כתב:אהבתי שהיום ''אין כסף'' הפך ל''אחריות תקציבית''my man כתב:למה שלאיזשהו אוהד בעולם יהיה איכפת מ"האחריות התקציבית" של הבעלים?
הצליחו לפמפם את זה יפה
20 יוני 2019, 17:28
20 יוני 2019, 17:37
אין כסף, מועדון לא יכול לחיות על breaking even, לבעלים חייב להיות כסף מעבר למנוייםmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אהבתי שהיום ''אין כסף'' הפך ל''אחריות תקציבית''my man כתב:למה שלאיזשהו אוהד בעולם יהיה איכפת מ"האחריות התקציבית" של הבעלים?
הצליחו לפמפם את זה יפה
אבל יש כסף..זה מה שהכי מרגיז בכל הסיפור הזה..
המועדון הכי מכניס מחוץ לארה"ב לא?
20 יוני 2019, 17:41
מכבי דוגלת בתקציב מאוזן. הבעלים לא מכניסים כסף מהכיס. המועדון מחזיק את עצמו. על הנייר זו שיטה יציבה ובריאה מבחינת כלכלית, אבל אנחנו האוהדים מפסידים מבחינה מקצועית.my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אהבתי שהיום ''אין כסף'' הפך ל''אחריות תקציבית''my man כתב:למה שלאיזשהו אוהד בעולם יהיה איכפת מ"האחריות התקציבית" של הבעלים?
הצליחו לפמפם את זה יפה
20 יוני 2019, 18:06
20 יוני 2019, 18:13
cifkcv כתב:אם יהיה עניין הוא יהיה רק ביולי אני מאמין..
בסוף נישאר עם ה*** ביד אה?
20 יוני 2019, 18:17
Holiday_Armadillo כתב:אין כסף, מועדון לא יכול לחיות על breaking even, לבעלים חייב להיות כסף מעבר למנוייםmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אהבתי שהיום ''אין כסף'' הפך ל''אחריות תקציבית''my man כתב:למה שלאיזשהו אוהד בעולם יהיה איכפת מ"האחריות התקציבית" של הבעלים?
הצליחו לפמפם את זה יפה
20 יוני 2019, 18:21
A.Parker כתב:cifkcv כתב:אם יהיה עניין הוא יהיה רק ביולי אני מאמין..
בסוף נישאר עם ה*** ביד אה?
כן, קין יישאר כנראה
20 יוני 2019, 18:31
cannon כתב:דריוס אדאמס במשא ומתן עם ויטוריה. לא סגור עדיין כלום אבל פראסוביץ מאוד רוצה אותו שם. שם גם כיכב לפני שעבר לסין ואם אני לא טועה פראסוביץ אימן אותו אז.
20 יוני 2019, 19:11
הקבוצה היא לא שלי ואני לא אקנה קבוצת ספורט בלי שיש לי מה להשקיע בה מעבר למנויים וספונסריםTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין כסף, מועדון לא יכול לחיות על breaking even, לבעלים חייב להיות כסף מעבר למנוייםmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אהבתי שהיום ''אין כסף'' הפך ל''אחריות תקציבית''my man כתב:למה שלאיזשהו אוהד בעולם יהיה איכפת מ"האחריות התקציבית" של הבעלים?
הצליחו לפמפם את זה יפה
מוזמנת לפתוח את הארנק... או לפחות להפסיק לתמוך בקבוצה ולעבור לקבוצה שהבעלים בה מוצאים חן בעינייך. כי זה לא הולך להשתנות כל עוד את ואחרים נשארים פה ותומכים בקבוצה. חוכמת ההמונים...
20 יוני 2019, 19:53
my man כתב:למה שלאיזשהו אוהד בעולם יהיה איכפת מ"האחריות התקציבית" של הבעלים?
20 יוני 2019, 19:57
20 יוני 2019, 20:06
Holiday_Armadillo כתב:הקבוצה היא לא שלי ואני לא אקנה קבוצת ספורט בלי שיש לי מה להשקיע בה מעבר למנויים וספונסריםTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין כסף, מועדון לא יכול לחיות על breaking even, לבעלים חייב להיות כסף מעבר למנוייםmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אהבתי שהיום ''אין כסף'' הפך ל''אחריות תקציבית''
הצליחו לפמפם את זה יפה
מוזמנת לפתוח את הארנק... או לפחות להפסיק לתמוך בקבוצה ולעבור לקבוצה שהבעלים בה מוצאים חן בעינייך. כי זה לא הולך להשתנות כל עוד את ואחרים נשארים פה ותומכים בקבוצה. חוכמת ההמונים...
אל תגיד לי מה לעשות
תשובה של אידיוט
20 יוני 2019, 20:13