24 יוני 2019, 20:45
Assaf M כתב:אין כאן משחקי סוכנים. קיין אמר את שעל ליבו- למה אתם לא מעדכנים אם אני ממשיך או לא? אבל כשהחלטה כל כך פשוטה צריכה לעבור מספר גורמים בקבוצה היא תתעכב ו/או יחליטו שלא להחליט. שמעתם על קבוצה שבונה סגל ממחליפים? שהרכז הראשון שיגיע צריך להיות מתאים לפי המחליף שלו?
ואגב, ההתנהלות הזו של הגורמים במכבי היא בדיוק הסיבה למה שחקנים כמו וונאמייקר ודילייני ובטח שלא סלוקאס יגיעו לכאן.
24 יוני 2019, 21:00
24 יוני 2019, 21:02
Assaf M כתב:אין כאן משחקי סוכנים. קיין אמר את שעל ליבו- למה אתם לא מעדכנים אם אני ממשיך או לא? אבל כשהחלטה כל כך פשוטה צריכה לעבור מספר גורמים בקבוצה היא תתעכב ו/או יחליטו שלא להחליט. שמעתם על קבוצה שבונה סגל ממחליפים? שהרכז הראשון שיגיע צריך להיות מתאים לפי המחליף שלו?
ואגב, ההתנהלות הזו של הגורמים במכבי היא בדיוק הסיבה למה שחקנים כמו וונאמייקר ודילייני ובטח שלא סלוקאס יגיעו לכאן.
24 יוני 2019, 21:05
החציל האצטקי כתב:Assaf M כתב:אין כאן משחקי סוכנים. קיין אמר את שעל ליבו- למה אתם לא מעדכנים אם אני ממשיך או לא? אבל כשהחלטה כל כך פשוטה צריכה לעבור מספר גורמים בקבוצה היא תתעכב ו/או יחליטו שלא להחליט. שמעתם על קבוצה שבונה סגל ממחליפים? שהרכז הראשון שיגיע צריך להיות מתאים לפי המחליף שלו?
למה לא מעדכנים אם אתה ממשיך או לא?
אולי, כי אתה שחקן לא טוב במיוחד, וגם אם תישאר, זה יהיה בתפקיד שולי, ולא יקרה דבר אם תלך?
אולי, כי השכר שקיבלת, לא הולך לעלות, ואנחנו לא ששים להגיד לך את זה מיד בתחילת הקיץ?
אולי, כי אתה פרי-אייג׳נט חסר ביקוש, שאומר בעצמו שאין לו הצעות מהיורוליג, אז כדאי שתקבל פרופורציות על מקומך בשוק?
התנהלות טובה של מכבי לשם שינוי.
שיזדיין דיאנדרה. אם יישאר, זה בתנאים של מכבי. עם כל הכבוד והאהבה- הוא לא שווה את ההתעסקות הזו.
מאחל לו המון הצלחה בלמצוא קבוצה ברוסיה.
24 יוני 2019, 21:06
BIG sofo כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=318116&lang=HE
גם בגילו , הייתי מביא אותו אם יצליח לחזור לכושר.
יש מצב שזה השחקן עם הנשמה הכי גדולה שהיה לנו.
24 יוני 2019, 21:07
A.Parker כתב:החציל האצטקי כתב:Assaf M כתב:אין כאן משחקי סוכנים. קיין אמר את שעל ליבו- למה אתם לא מעדכנים אם אני ממשיך או לא? אבל כשהחלטה כל כך פשוטה צריכה לעבור מספר גורמים בקבוצה היא תתעכב ו/או יחליטו שלא להחליט. שמעתם על קבוצה שבונה סגל ממחליפים? שהרכז הראשון שיגיע צריך להיות מתאים לפי המחליף שלו?
אולי, כי אתה שחקן לא טוב במיוחד, וגם אם תישאר, זה יהיה בתפקיד שולי, ולא יקרה דבר אם תלך?
אולי, כי השכר שקיבלת, לא הולך לעלות, ואנחנו לא ששים להגיד לך את זה מיד בתחילת הקיץ?
אולי, כי אתה פרי-אייג׳נט חסר ביקוש, שאומר בעצמו שאין לו הצעות מהיורוליג, אז כדאי שתקבל פרופורציות על מקומך בשוק?
שיזדיין דיאנדרה. אם יישאר, זה בתנאים של מכבי. עם כל הכבוד והאהבה- הוא לא שווה את ההתעסקות הזו.
מה זו התנהלות טובה? משחקים אותה קשים להשגה מול קיין!!
24 יוני 2019, 21:09
24 יוני 2019, 21:19
החציל האצטקי כתב:A.Parker כתב:החציל האצטקי כתב:Assaf M כתב:אין כאן משחקי סוכנים. קיין אמר את שעל ליבו- למה אתם לא מעדכנים אם אני ממשיך או לא? אבל כשהחלטה כל כך פשוטה צריכה לעבור מספר גורמים בקבוצה היא תתעכב ו/או יחליטו שלא להחליט. שמעתם על קבוצה שבונה סגל ממחליפים? שהרכז הראשון שיגיע צריך להיות מתאים לפי המחליף שלו?
מה זו התנהלות טובה? משחקים אותה קשים להשגה מול קיין!!
לא קשים להשגה.
פשוט לא סופרים אותו יותר מדי.
יש דברים יותר חשובים להתעסק איתם בקיץ והכסף שיישאר יוכל ללכת אליו, אם יהיה סבלני. הוא לא חלק אינטרגלי מהתוכניות ולא צריך להיות כזה.
24 יוני 2019, 22:02
24 יוני 2019, 23:32
גל גל כתב:שמואל1 כתב:האמת - כואב לי על קיין.
גם אם לא רוצים אותו, מגיע לו יחס יותר טוב מזה.
דבר אגב, לדעתי יאניס רוצה אותו אבל ניקולה וההנהלה לא. לכן המו"מ לא התקדם ואף אחד לא משוחח איתו.
אם זה ככה אז במכבי לא באמת הולכים לפי מה שהמאמן רוצה וזה יכול לגרום לפיצוץ
25 יוני 2019, 00:27
25 יוני 2019, 01:39
25 יוני 2019, 02:15
אנטוניו כתב:מה דעתכם על ברנדון פול כמחליף לרול? יש לו ניסיון יורוליג כמו שספרופלוס רוצה.
25 יוני 2019, 08:10
25 יוני 2019, 08:54
25 יוני 2019, 08:56
נראה סוג של קלייבורן.לא מאמין שהוא באמת מועמד לאור האמירות של יאניס שהוא מחפש שחקנים עם ניסיון יורוליגcannon כתב:יכול להיות שיחוק לעמדה 1 גם. רכז בגובה 2 מטר. על הדרך שיביאו גם את אחיו במקום קלויארו. אחלה שחקן.
25 יוני 2019, 08:57
25 יוני 2019, 09:34
שמואל1 כתב:וואלה ספורט: הגארד דניאל המילטון מועמד למכבי ת"א
25 יוני 2019, 09:35
כנראה במקום קיין/רול0ved1212 כתב:יותר נראה לי לעמדה 2 במקום קיין
אין מצב שספרופולוס יתן את עמדת הרכז הפותח בידי ילד בן 23 בלי שניה ניסיון
25 יוני 2019, 09:36
אח של ג'ורדן המילטוןitai7 כתב:שמואל1 כתב:וואלה ספורט: הגארד דניאל המילטון מועמד למכבי ת"א
מי זה