ת'רד המלפפונים V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V2

הודעהעל ידי MM3 » 25 יוני 2019, 11:08

Jack55 כתב:
שמואל1 כתב:ואו, מכבי הולכת חזק על סלוקאס.
לדעתי, אם אכן מדובר ב 1.9 מיליון דולר לעונה, למכבי יש סיכוי לא רע. זה מאוד קרוב להצעות של הקבוצות האחרות, וזה שיש לנו מאמן יווני בטח מוסיף למכבי כמה נקודות זכות בהחלטה שלו.

סלוקאס קשה לי להאמין כי בכל זאת מדובר במתחרות כמו ברצלונה ופנר וזה יהיה לא פשוט, לעומת זאת זה שמזכירים את פויטמן מאוד מעודד אותי .
לא שמענו עליו בהקשר של מכבי אף פעם נראלי .
שחקן של 7.5 נקודות בבאסקוניה .. אובריאנט 10.6/6 ובשכר יותר נמוך היה פה אכזבה . אז שחקן מוגבל ומשלים ב 800+ בטוח יעבוד.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
MM3

הודעהעל ידי MM3 » 25 יוני 2019, 11:11

felix_r כתב:רק להזכיר לשמואל:

2 מיליון יורו, שמציעות הקבוצות לסלוקאס, זה כמעט 2.3 מיליון דולר. זה הרבה יותר מהסכום שמכבי מציעה
כנראה הסוכן שלו מחפש להעלות את ההצעה מפנר . אין שום סיכוי שיגיע למכבי, בטח מכבי משתפת פעולה עם הפרסומים כדי להפעיל לחץ על השחקן שהיא באמת רוצה.

MM3

הודעהעל ידי my man » 25 יוני 2019, 12:40

MM3 כתב:

2 מיליון יורו, שמציעות הקבוצות לסלוקאס, זה כמעט 2.3 מיליון דולר. זה הרבה יותר מהסכום שמכבי מציעה
כנראה הסוכן שלו מחפש להעלות את ההצעה מפנר . אין שום סיכוי שיגיע למכבי, בטח מכבי משתפת פעולה עם הפרסומים כדי למכור מנויים.

תוקן
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MM3 » 25 יוני 2019, 12:41

my man כתב:
MM3 כתב:

כנראה הסוכן שלו מחפש להעלות את ההצעה מפנר . אין שום סיכוי שיגיע למכבי, בטח מכבי משתפת פעולה עם הפרסומים כדי למכור מנויים.

תוקן
תיקון במקום .

MM3

הודעהעל ידי גל גל » 25 יוני 2019, 12:45

רגע אז למכבי יש 1.9 מיליון לשים על רכז ?
ואם זה לא סלוקאס אז אין את הכסף הזה ?

לאן הוא נעלם ? חזרה לכיס של פדרמן ?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יוני 2019, 12:48

גל גל כתב:רגע אז למכבי יש 1.9 מיליון לשים על רכז ?
ואם זה לא סלוקאס אז אין את הכסף הזה ?

לאן הוא נעלם ? חזרה לכיס של פדרמן ?

יפה מאוד אמרת, אם לא סלוקאס למה שלא יוכלו להשקיע את זה בוונאמייקר, בגדול נראלי דיי חרטא .
אבל עזוב בוא נחזור למציאות, דניאל המילטון הוזכר היום כמועמד למכבי (כנראה בשביל להחליף את קיין) .
אני מכיר אותו בקטנה, יודע שהוא שחקן מאוד מעניין, אולי אתה מכיר אותו יותר ותוכל להרחיב?
ואתה חושב ששווה למכבי שוב להמר על שחקן דיי צעיר, כאילו מפחיד שמקרה ריי יחזור על עצמו .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי cannon » 25 יוני 2019, 13:03

נשמע לי (ואני משער פה וזה לא מבוסס) ש:
א. סלוקאס זה באמת מאמץ שמכבי מנסים אבל הסבירות שיצליח שואפת ל-0. הסכומים האלה יוצעו גם לוואנאמייקר. חושב שאלה שני השמות המרכזיים של מכבי. דילייני לא יקבל הצעה כל כך גבוהה, אבל אם ילכו לאופציה שלו יש סיכוי שיקבל הצעה של מליון וחצי לעונה.
ב. פויטמן זה לחץ על אוברייאנט לחתום. לא חושב שיש לו ערך מוסף למכבי לעומת אוברייאנט. נהפוך הוא. אוברייאנט כבר משופשף בשיטה ושחקן התקפה הרבה יותר מגוון. בהגנה שניהם לא בריאן רנדל. מקווה שפויטמן לא יגיע לפה, בוודאי לא בשכר כזה.
cannon

הודעהעל ידי אנטוניו » 25 יוני 2019, 13:17

cannon כתב:נשמע לי (ואני משער פה וזה לא מבוסס) ש:
א. סלוקאס זה באמת מאמץ שמכבי מנסים אבל הסבירות שיצליח שואפת ל-0. הסכומים האלה יוצעו גם לוואנאמייקר. חושב שאלה שני השמות המרכזיים של מכבי. דילייני לא יקבל הצעה כל כך גבוהה, אבל אם ילכו לאופציה שלו יש סיכוי שיקבל הצעה של מליון וחצי לעונה.
ב. פויטמן זה לחץ על אוברייאנט לחתום. לא חושב שיש לו ערך מוסף למכבי לעומת אוברייאנט. נהפוך הוא. אוברייאנט כבר משופשף בשיטה ושחקן התקפה הרבה יותר מגוון. בהגנה שניהם לא בריאן רנדל. מקווה שפויטמן לא יגיע לפה, בוודאי לא בשכר כזה.

פויטמן אולי פחות סקורר מאובריינט אבל אינטלגנציית המשחק שלו הרבה יותר גבוהה. בחירת הזריקות נכונה יותר ויותר בשטף הקבוצתי. חוץ מזה שהוא אתלט יותר טוב ,ורץ את המיגרש כמו גארד.מעדיף אותו על אובריינט.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי BIG sofo » 25 יוני 2019, 13:19

השאלה אם סלוקאס שווה את הסכומים האלה
אגב, יש לו את אותה ממוצעים של נייט וולטרס (רק באחוזים יותר טובים) 11 נקודות ו4 אסיסטים
BIG sofo

הודעהעל ידי Rampel » 25 יוני 2019, 13:35

פוייטמן הוא הגבוה המתאים ביותר בשוק למה שנבנה אצלנו בקו הקדמי. הוא גם שחקן הגנה טוב יותר מאובראיינט וגם הרבה יותר חכם וקבוצתי ממנו. בכלל, אין עולם שבו אובראיינט עדיף עליו, יש לו משחק פוסט טוב משל פוייטמן וזהו בגדול, בכל שאר הפרמטרים פוייטמן עולה עליו.

לשם שינוי מקווה שמדובר בדיווח אמיתי. אם מביאים אותו להשלים את בלאק אפשר לדבר על כל הלסורים שבעולם לספסל.
בכל מקרה אני מקווה שמישהי תעשה לנו טובה ותפתור אותנו מאובראיינט. נמאס משחקנים מטומטמים.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יוני 2019, 13:37

cannon כתב:נשמע לי (ואני משער פה וזה לא מבוסס) ש:

אי אפשר להשוות בין אובראיינט לפויטמן, פויטמן שחקן הרבה יותר טוב עם יותר ניסיון .
כמו שכתבו מעליי האינטליגנציית משחק שלו הרבה יותר טובה בכמה רמות משל אובראיינט, ואם כבר מחפשים סטרץ' פור שלא מוגבל התקפית, הוא באמת האופציה המושלמת .
בנוגע להגנה, הוא לא כזה רך כמו שחלק מציגים אותו פה, הוא יודע לשים גוף מתי שצריך, הוא יודע לחסום וההגנה שלו טובה בהרבה משל אובראיינט הכבד .
תוסיף לזה שהשנה הוא יותר השתפשף בבאסקוניה בכך שהוא קיבל במה יותר גדולה בזמן ששאנגליה פצוע + את זה שהוא נייד מאוד על המגרש ותקבל את השחקן המושלם לעמדה 4, הוא יהיה מושלם ליד בלאק
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יוני 2019, 13:39

Rampel כתב:פוייטמן הוא הגבוה המתאים ביותר בשוק למה שנבנה אצלנו בקו הקדמי. הוא גם שחקן הגנה טוב יותר מאובראיינט וגם הרבה יותר חכם וקבוצתי ממנו. בכלל, אין עולם שבו אובראיינט עדיף עליו, יש לו משחק פוסט טוב משל פוייטמן וזהו בגדול, בכל שאר הפרמטרים פוייטמן עולה עליו.

לשם שינוי מקווה שמדובר בדיווח אמיתי. אם מביאים אותו להשלים את בלאק אפשר לדבר על כל הלסורים שבעולם לספסל.
בכל מקרה אני מקווה שמישהי תעשה לנו טובה ותפתור אותנו מאובראיינט. נמאס משחקנים מטומטמים.

אם יגיע, זה יהיה חלום שמתגשם בשביל שנינו :D
בכל מקרה אני מקווה שזה אומר שיש קצת בעיות במו"מ עם אובראיינט, שאנאדולו תקח אותו ותשאיר לנו את פויטמן .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 25 יוני 2019, 13:44

Jack55 כתב:
Rampel כתב:פוייטמן הוא הגבוה המתאים ביותר בשוק למה שנבנה אצלנו בקו הקדמי. הוא גם שחקן הגנה טוב יותר מאובראיינט וגם הרבה יותר חכם וקבוצתי ממנו. בכלל, אין עולם שבו אובראיינט עדיף עליו, יש לו משחק פוסט טוב משל פוייטמן וזהו בגדול, בכל שאר הפרמטרים פוייטמן עולה עליו.

אם יגיע, זה יהיה חלום שמתגשם בשביל שנינו :D
בכל מקרה אני מקווה שזה אומר שיש קצת בעיות במו"מ עם אובראיינט, שאנאדולו תקח אותו ותשאיר לנו את פויטמן .
שקט מוחלט בגזרת אנאדולו. נראה לי שזה ספין של הסוכנים של אובראיינט וזה רק הגיוני - אין שום סיבה שקבוצת יורוליג שמכבדת את עצמה תיתן לו את המפתחות בחמישיה ועוד תמורת מיליון יורו!

מכבי?! כרגע לא מכבדת את עצמה, עד שלא יוכח אחרת. בגלל זה אני מקווה שקבוצה אחרת תרים אותו.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי er79 » 25 יוני 2019, 13:46

שמואל קח אויר ותפסיק לבלוע את הלוקשים האלה. לגבי פויטמן, אני לא מתלונן, הוא אצלי בחתימה בסגל. הלוואי. הרבה יותר טוב מגוני. רוצה אותו במכבי כבר כמה עונות.
er79

הודעהעל ידי kfir » 25 יוני 2019, 14:03

er79 כתב:שמואל קח אויר ותפסיק לבלוע את הלוקשים האלה. לגבי פויטמן, אני לא מתלונן, הוא אצלי בחתימה בסגל. הלוואי. הרבה יותר טוב מגוני. רוצה אותו במכבי כבר כמה עונות.

לא מסכים איתך ,אני חושב שגוני שחקן יותר טוב מוויטמן
kfir

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יוני 2019, 14:23

kfir כתב:
er79 כתב:שמואל קח אויר ותפסיק לבלוע את הלוקשים האלה. לגבי פויטמן, אני לא מתלונן, הוא אצלי בחתימה בסגל. הלוואי. הרבה יותר טוב מגוני. רוצה אותו במכבי כבר כמה עונות.

איך אפשר להגיד דבר כזה?
כמו שתגיד וולטרס שחקן יותר טוב מסלוקאס .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Adam » 25 יוני 2019, 14:26

אני לא כזה מתלהב מסלוקאס. אני לא חושב שמדובר בשחקן שיכול להוביל קבוצה לבדו. הוא יותר מתאים לקבוצה מסודרת ובנויה נכון שהיא לא מכבי.
בכל מקרה, לא מאמין שמכבי הציעה לסלוקאס כ1.9 מליון דולר לעונה.. זה מספר פשוט מופרך בסדר גודל של מכבי.
ונניח והיא אכן הציעה לו את הסכום הזה - עדיף להשקיע אותו בוואנמייקר.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי my man » 25 יוני 2019, 14:33

Adam כתב:אני לא כזה מתלהב מסלוקאס. אני לא חושב שמדובר בשחקן שיכול להוביל קבוצה לבדו. הוא יותר מתאים לקבוצה מסודרת ובנויה נכון שהיא לא מכבי.
בכל מקרה, לא מאמין שמכבי הציעה לסלוקאס כ1.9 מליון דולר לעונה.. זה מספר פשוט מופרך בסדר גודל של מכבי.
ונניח והיא אכן הציעה לו את הסכום הזה - עדיף להשקיע אותו בוואנמייקר.

היא הציעה את זה רק כי היא יודעת שיש קבוצות אחרות שמציעות יותר..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MM3 » 25 יוני 2019, 14:51

Jack55 כתב:
kfir כתב:

איך אפשר להגיד דבר כזה?

לא כי הנימוק שלך סופר משכנע
MM3

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יוני 2019, 15:12

MM3 כתב:
Jack55 כתב:
kfir כתב:

איך אפשר להגיד דבר כזה?

לא כי הנימוק שלך סופר משכנע

באמת לא מבין איך אפשר להגיד שאובראיינט עדיף על פויטמן, נשמע לי דמיוני .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], omerk ו־16 אורחים