המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:MM3 כתב:Jack55 כתב:kfir כתב:er79 כתב:שמואל קח אויר ותפסיק לבלוע את הלוקשים האלה. לגבי פויטמן, אני לא מתלונן, הוא אצלי בחתימה בסגל. הלוואי. הרבה יותר טוב מגוני. רוצה אותו במכבי כבר כמה עונות.
לא מסכים איתך ,אני חושב שגוני שחקן יותר טוב מוויטמן
איך אפשר להגיד דבר כזה?
כמו שתגיד וולטרס שחקן יותר טוב מסלוקאס .
לא כי הנימוק שלך סופר משכנע
באמת לא מבין איך אפשר להגיד שאובראיינט עדיף על פויטמן, נשמע לי דמיוני .
MM3 כתב:Jack55 כתב:MM3 כתב:Jack55 כתב:kfir כתב:
לא מסכים איתך ,אני חושב שגוני שחקן יותר טוב מוויטמן
איך אפשר להגיד דבר כזה?
כמו שתגיד וולטרס שחקן יותר טוב מסלוקאס .
לא כי הנימוק שלך סופר משכנע
באמת לא מבין איך אפשר להגיד שאובראיינט עדיף על פויטמן, נשמע לי דמיוני .
אוקי .. אתה יכול גם לתת סיבה למה אתה חושב את מה שאתה חושב ? לי אישית זה מאוד לא ברור .. הוא קלע פחות מג׳וני לוקח אותה כמות ריבאונדים .. אותם אחוזים לשלוש רק על פחות זריקות .
ג׳וני בעונה ראשונה באירופה ככה שהאפסייד שלו הרבה יותר גדול משחקן שמשחק ברמות האלה כבר שלוש שנים.
Adam כתב:אני לא כזה מתלהב מסלוקאס. אני לא חושב שמדובר בשחקן שיכול להוביל קבוצה לבדו. הוא יותר מתאים לקבוצה מסודרת ובנויה נכון שהיא לא מכבי.
בכל מקרה, לא מאמין שמכבי הציעה לסלוקאס כ1.9 מליון דולר לעונה.. זה מספר פשוט מופרך בסדר גודל של מכבי.
ונניח והיא אכן הציעה לו את הסכום הזה - עדיף להשקיע אותו בוואנמייקר.
אני ויתרתי כבר, רק פה בשביל להגיד ''אמרתי לכם'' כשבסוף כל מה שאני אומרת מתברר כנכון וגם בזה אני מחפפת (ע''ע אוברייאנט)A.Parker כתב:אורי וכרמל איפה אתם? אני בודד במערכה
cannon כתב:מוזכר גם בעוד מקומות. באיירן רוצה שימשיך אצלה אבל יוסטון ומכבי הן קבוצות שעוקבות אחריו. גם הכוכב האדום מעוניינת שיחזור.
שמואל1 כתב:יוביץ' הוא שם לא טוב.
רכז מחליף כבר יש לנו (ולדעתי טוב יותר מיוביץ')jol9 כתב:שמואל1 כתב:יוביץ' הוא שם לא טוב.
שם טוב לרכז מחליף, לא לרכז מוביל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים