jol9 כתב:שמואל1 כתב:יוביץ' הוא שם לא טוב.
שם טוב לרכז מחליף, לא לרכז מוביל.
כן, אני מקווה מאוד שזה שטויות ולא דיווח רציני .
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שמואל1 כתב:יוביץ' הוא שם לא טוב.
לא יקרהJack55 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:יוביץ' הוא שם לא טוב.
כן, אני מקווה מאוד שזה שטויות ולא דיווח רציני .
שמואל1 כתב:רכז מחליף כבר יש לנו (ולדעתי טוב יותר מיוביץ')jol9 כתב:שמואל1 כתב:יוביץ' הוא שם לא טוב.
אני לגמרי בעד הכיוון שלך (והוא אפשרי, רובנו שוכחים שטיוס הרוויח השנה כמעט מיליון דולר), אבל אובראיינט לא תורם לקו הקדמי הזה והופך אותו לראוי. גם הוא 2.06. אם הקו הקדמי מורכב מוויטמן ובלאק ורוצים עוד 4/5 נמוך שישלים אותם, אז כבר עלו פה לא מעט שמות שעדיפים עליו, כמו לסור.jol9 כתב:שמואל1 כתב:רכז מחליף כבר יש לנו (ולדעתי טוב יותר מיוביץ')jol9 כתב:שמואל1 כתב:יוביץ' הוא שם לא טוב.
לא יודע אם יותר טוב, אבל בהחלט יש.
לגבי ווייטמן, או איך שקוראים לו... לדעתי קבוצה שחושבת גבוה, צריכה להחזיק שחקנים מסוגו, עם הסייז שלו, היכולת ההתקפית
וכו'.
לצורך העניין, בסקוניה שהיא עם תקציב נמוך משל מכבי, החזיקה קו קדמי של שנגליה (2.06), (התמרת) פורייה (2.13), ווייטמן (2.14), דיופ (2.11) ועוד כמה פורוורדים אמריקאים סוסונים סביב ה-2 מטר.
למכבי מנגד היה קו קדמי גמדי ביותר.
לכן, ווייטמן מבחינתי הוא אחלה תוספת. לא במקום אובראיינט, אלא בנוסף, כדי לייצר כאן קו קדמי ראוי.
אם טיוס לא ימשיך, אז אין שום סיבה ששחקן ברמה הזאת לא יגיע.
בשלות כתב:עמוד בטוויטר מדווח על כך שאריק גרין מועמד למכבי ( גם למילאנו ). הוא רכז בכלל ? הוא גם בא אחרי פציעה....
#EuroLeague Fenerbahce is going to unload free agent SG Erick Green. The American sharpshooter is in the radar of Maccabi Tel Aviv, ASVEL and Olimpia Milan.
וזה דיווח מעמוד טוויטר אחר עם שם דומה לקודם .....
Johannes Voigtmann,
who is a free agent, is ok the radar of Maccabi Tel Aviv #Maccabi
Adam כתב:בשלות כתב:עמוד בטוויטר מדווח על כך שאריק גרין מועמד למכבי ( גם למילאנו ). הוא רכז בכלל ? הוא גם בא אחרי פציעה....
#EuroLeague Fenerbahce is going to unload free agent SG Erick Green. The American sharpshooter is in the radar of Maccabi Tel Aviv, ASVEL and Olimpia Milan.
Johannes Voigtmann,
אריק גרין קומבו גארד, אך זה לחלוטין לא מה שמכבי צריכה. מדובר בשחקן שמחפש בראש ובראשונה את הסל והוא לא אחד שמייצר.
היה מועמד למכבי במהלך העונה והוא היה העדיפות הראשונה לפני סשנס.
לא התכוונתי לספור את ג'ייק כהן, אמרתי שאם אתה מחפש סטרץ' מהספסל אז יש לך אותו. אבל שוב, להפך, אני לא חושב שזה מה שצריך מהגבוה שעולה מהספסל.jol9 כתב:את ג'ייק כהן אין מה לספור ביורוליג.
אובראיינט נתן עונת רוקי סופר מרשימה לדעתי. הוא עשה את זה בתנאים לא פשוטים בכלל, ולכן לוותר עליו תהיה טעות לדעתי.
jol9 כתב:את ג'ייק כהן אין מה לספור ביורוליג.
אובראיינט נתן עונת רוקי סופר מרשימה לדעתי. הוא עשה את זה בתנאים לא פשוטים בכלל, ולכן לוותר עליו תהיה טעות לדעתי.
SirCharles כתב:וויטמן שחקן הרבה יותר טוב מאובריינט. אפשר להתווכח מי מהם קלע יותר טוב אבל אין ספק שוויטמן לוקח זריקות יותר טובות וקולע באחוזים יותר טובים (דרך אגב בבחירה בין שני שחקנים עם 30 וקצת % מהשלוש אני תמיד אעדיף את זה שזורק פחות מחוץ לקשת), הוא גם לא מגן גדול אבל בטח יותר נייד וחכם מג'וני ואין בכלל מקום להשוואה מבחינת אינטליגנציית המשחק, התנועה בהתקפה ויכולת המסירה המצוינת שלו מול הדביל חובב המנגה.
בנוסף הוא משלים הרבה יותר טוב את בלאק וכנראה שגם כל 4-5 נוסף ולא גבוה מדי שמכבי יביאו כמחליף. אם מוסיפים אליו ואל טאריק למשל את תומאס מססארי ולסור זה יתן קו קדמי מאוד ורסטילי.
בשלות כתב:Adam כתב:בשלות כתב:עמוד בטוויטר מדווח על כך שאריק גרין מועמד למכבי ( גם למילאנו ). הוא רכז בכלל ? הוא גם בא אחרי פציעה....
Johannes Voigtmann,
אריק גרין קומבו גארד, אך זה לחלוטין לא מה שמכבי צריכה. מדובר בשחקן שמחפש בראש ובראשונה את הסל והוא לא אחד שמייצר.
היה מועמד למכבי במהלך העונה והוא היה העדיפות הראשונה לפני סשנס.
אולי במקום קיין הם רוצים אותו ?
Rampel כתב:לא התכוונתי לספור את ג'ייק כהן, אמרתי שאם אתה מחפש סטרץ' מהספסל אז יש לך אותו. אבל שוב, להפך, אני לא חושב שזה מה שצריך מהגבוה שעולה מהספסל.jol9 כתב:את ג'ייק כהן אין מה לספור ביורוליג.
בנוגע לאובראיינט, אם ב"תנאים לא פשוטים בכלל" אתה מתכוון ל-IQ כדורסל נמוך והכירות מ-0 תוך כדי תנועה עם אלמנט המסירה בכדורסל, אז אני מסכים.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אתם באמת חושבים שישחק בנ.ב.א? אני בספק כמה דק' יקבל אם בכלל בליגת הקיץבשלות כתב:בערוץ הספורט מדווחים שמכבי תיתן לזוסמן את ברכת הדרך במידה ויקבל חוזה מובטח ב nba . הוא ייבחן בליגת הקיץ ויש לו מספר הצעות
מה עושים במקרה כזה ? יהיה חסר ישראלי ......
אדגר פו כתב:מייקל אריק מדרושפאקה מועמד לעמדת הסנטר במקום טיוס .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים