ת'רד המלפפונים V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V2

הודעהעל ידי גל גל » 27 יוני 2019, 13:39

kfir כתב:
Assaf M כתב:
er79 כתב:עוד קיץ בא וכלום לא השתנה. מתבחבשים פה על סורי guys הוא לא יחתום במכבי. יש לך שמות תגיד. אין לך עדיף שלא תגיד כלום

א. אני לא שואל אותך מה לרשום/להגיד. לא נאה לך, אל תסתכל
ב. אני עושה זאת עבור כל האוהדים כאן כדי לשתף במידע שאני יודע(אני ממש לא חייב לעשות זאת)
ג. אתה מוזמן לבדוק בסוף הקיץ אם כל מה שכתבתי נכון

קיץ קודם לא פגעת בכלום ,רועי כהן הליצן הזה עשה לך ביה"ס

הוא לא חייב לך כלום אחי

אין צורך לרדת לרמות האלה.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי jol9 » 27 יוני 2019, 13:50

השיח הזה הוא בדיוק הסיבה שבגללה אנחנו באופן כללי לא ממש אוהבים את הדברים האלה. לפני שנתיים-שלוש הוחלט באישורו של תומר לאפשר את פירסומי הסקופים בתנאים
שציינתי.
אם זה יגרור דיונים של "הוא חייב" ו"הוא לא חייב", אנחנו נפסיק את זה לגמרי, אז בבקשה להפסיק עם זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 27 יוני 2019, 13:55

אני בפורום סיימתי
הצלחה ובריאות לכולם
Assaf M

הודעהעל ידי cifkcv » 27 יוני 2019, 14:08

גם לך
cifkcv

הודעהעל ידי שמוליק » 27 יוני 2019, 14:36

Assaf M כתב:אני בפורום סיימתי
הצלחה ובריאות לכולם

אתה נותן לקומץ לעלות לך על העצבים. תתעלם מהם. אני אוהב את עונת המלפפונים בעיקר מהעדכונים שלך, של קאנון, של רועי מרום שהעיפו מכאן.
רוב הפורום מאוד אוהב לקרוא אותך, אז קח תפנית מדרכו של מרום ואל תגיב יותר למגיבים שעוד עתידים ללמוד להגיב בנועם.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי cannon » 27 יוני 2019, 14:38

עדכון שאולי יפתיע פה רבים: ג׳וני אוברייאנט לא קיבל כל הצעה ממכבי לעונה הבאה! המקור הפעם אמין במיוחד...
מניח שחלקכם ישמחו מזה וחלקכם פחות, אבל בשורה התחתונה, אם המאמן רוצה אותו, אז אולי גם השנה המאמן לא בוחר את השחקנים וממשיכים להשתין עלינו בקשת...
cannon

הודעהעל ידי Jack55 » 27 יוני 2019, 14:38

לפי הפרסום של וואלה היום בבוקר :
מרות שנכון לעכשיו לא מתנהל משא ומתן בין הצהובים לדיאנדרה קיין, במכבי סיפרו הבוקר כי ייתכן שבקרוב יחזרו הצדדים לשיחות על הארכת חוזהו. קיין נחשב לשחקן המועדף על ספרופולוס ולמרות שחלק מראשי המועדון לא מחזיקים ממנו מקצועית, הכוונה היא להישמע למאמן.

בימים האחרונים פורסם בטורקיה שאנג'לו קלויארו קיבל הצעות מאנדולו אפס וקבוצות יורוליג נוספות. מאמן אנדולו ארגין עתמאן אף אישר שמתנהל משא ומתן עם הפורוורד. כך או כך, הצהובים מחזיקים באופציה על השחקן עד ה-5 ביולי, ולא מתכוונים להודיע אם יממשו אותה או לא לפני התאריך הנקוב. הצהובים ינסו למצות אפשרויות שונות עד התאריך הזה ויקבלו לפי ההתפתחויות החלטה לגביו.

מייקל רול, שמבוקש על פי פרסומים בפנאתינייקוס, נמצא בעדיפות נמוכה נכון לעכשיו.

ומה לגבי אלכס טיוס? במכבי תל אביב רוצים להשאיר את הסנטר אלא שהדרישה הנוכחית שלו - למעלה ממיליון דולר לעונה וחוזה לשנתיים - מופרזת עבור הצהובים. ההערכות בקבוצה הן שטיוס עשוי להתגמש בשכרו בהמשך הקיץ, אבל במקביל לא נפסלת האפשרות שיבחר בהצעה אחרת, ולכן במכבי בוחנים את שוק הגבוהים שייפלטו מה-NBA. אפשרות נוספת שהועלתה אם אכן טיוס יעזוב, היא לצרף גבוה זר ולחזק את הסגל בעידן זלמנסון, אך הוא מבוקש על ידי הפועל ירושלים והפועל חולון שמעוניינות לתת לו תפקיד משמעותי בהרבה.

מי שנחשב למועמד המוביל לרשת אותו הוא יוהאנס פויגטמן, שהודיע אמש (רביעי) כי החליט לעזוב את באסקוניה, אך מקורביו של שחקן הפנים הגרמני וכן התקשורת בגרמניה טוענים שהשחקן מתכוון למצות את האפשרויות ב-NBA לפני שישקול הצעות מאירופה. אחת הקבוצות שמעוניינות בו היא באיירן מינכן, שעל פי גורמים שונים הציעה לו כ-850 אלף יורו לעונה הבאה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי 0ved1212 » 27 יוני 2019, 14:42

אם לא רוצים את אובריינט או ההנהלה לא רוצה
אז את מי הם רוצים במקומו ??
אולי באמת יש משהוא עם קוזמינסקס ??
0ved1212

הודעהעל ידי liran » 27 יוני 2019, 14:42

cannon כתב:עדכון שאולי יפתיע פה רבים: ג׳וני אוברייאנט לא קיבל כל הצעה ממכבי לעונה הבאה! המקור הפעם אמין במיוחד...
מניח שחלקכם ישמחו מזה וחלקכם פחות, אבל בשורה התחתונה, אם המאמן רוצה אותו, אז אולי גם השנה המאמן לא בוחר את השחקנים וממשיכים להשתין עלינו בקשת...

מה שברור זה שיש המון דיסאינפורמציה. אם מה שאתה ואסף אומרים נכון, אז אין טעם אפילו לקרוא את כתבות המועמדים השונות שמומצאות חדשות לבקרים
liran

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2019, 14:43

אסף כמובן שמותר לך להגיד מה שבא לך כי זה סהכ פורום, ולכן גם לי מותר להגיב מה שאחרים הגיבו לך גם בקיצים קודמים, לרבות מנהלי הקבוצה ולרבות מה שיוני כתב היום. אנחנו לא באתר תקשורת, גם בפעמים קודמות ביקשו ממך ומאחרים לכתוב שמות. אם אתם לא מעוניינים תוותרו על הטיזינג, זה סתם מיותר ומתיש לחוד חידות כשאתם מראש לא מוכנים לשתף. לפני מספר ימים הזכרת שמות וזה היה אחלה, אם אתה לא מעוניין לשתף אל תשתף. הסיפור הזה חוזר על עצמו ולא פעם ראשונה. ואם אתה מעוניין להמשיך לא לנקוב בשמות וזו זכותך אז גם זכותי להתייחס ולהגיד שזה מעיק. יום נפלא שיהיה
er79

הודעהעל ידי מילוס » 27 יוני 2019, 18:36

תגידו אתם אמיתיים? הוא חייב למישהו פה משהו?
התגובות פה הן כמו תגובות ביציע על שחקן שלא פוגע מתחילת השנה...
רק ש.. אף אחד פה לא משלם לו! הוא עובד פה אצל מישהו?? תנו לו לכתוב...
עפות פה מיליוני ספקולציות לא רלוונטיות ותרחישים ושמות, אם החצי מידע שהוא שם פה נכון - זה כבר יותר ממה שיש לכם... מה אתם רוצים? שחררו.. גנון
מילוס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 יוני 2019, 18:40

מילוס כתב:תגידו אתם אמיתיים? הוא חייב למישהו פה משהו?
עפות פה מיליוני ספקולציות לא רלוונטיות ותרחישים ושמות, אם החצי מידע שהוא שם פה נכון - זה כבר יותר ממה שיש לכם... מה אתם רוצים? שחררו.. גנון
תודה על האינפוט שלך אבל החוקים פה מסיבה מסויימת ואנחנו עדיין נמצאים בפורום שבו המטרה היא אינטראקציה בין אנשים, אף אחד פה לא חייב סגידה למישהו אחר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 27 יוני 2019, 18:49

סגידה? על מה את מדברת?
אני מדבר על לכבד, עניין של בין אנשים בוגרים (אולי).
בכל הבילבוליאדת קיץ (שאני מאוד נהנה לקרוא, ד"א), להתלבש על מישהו שטוען שהוא באמת יודע, חבל מאוד.
כשהמידע מספק הכל טוב, כשלא - שיסתום? לא מכבד.
מילוס

הודעהעל ידי A.Parker » 27 יוני 2019, 18:51

בן אדם רוצה לספר? שיספר, כולל שמות ופרטים
לא? שלא יעשה סתם טיזינג
A.Parker

הודעהעל ידי cifkcv » 27 יוני 2019, 18:54

מילוס כתב:תגידו אתם אמיתיים? הוא חייב למישהו פה משהו?

ומשהו פה חייב לו משהו? הוא לא רוצה לכתוב שלא יכתוב חחח
לא, בטח נתחנן אליו שיכתוב.. גם ככה בסוף השחקנים שיוחתמו, מבטיח לכם, אתם תדעו עליהם.
אגב אני לגמרי הערכתי את זה שכתב פה וגם שאלתי אותו מספר פעמים לגבי מידע, אבל אם הוא מרגיש שהוא לא רוצה לכתוב פה יותר, תפאדל.
cifkcv

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 יוני 2019, 19:04

מילוס כתב:סגידה? על מה את מדברת?
אני מדבר על לכבד, עניין של בין אנשים בוגרים (אולי).
בכל הבילבוליאדת קיץ (שאני מאוד נהנה לקרוא, ד"א), להתלבש על מישהו שטוען שהוא באמת יודע, חבל מאוד.
כשהמידע מספק הכל טוב, כשלא - שיסתום? לא מכבד.
יש פה התנהגות של i told you so כשמשהו מתברר כנכון ובריחה מאחריות כשזה מתברר כלא נכון, אנשים יכולים להצביע על זה, מה שלא קרה פה היום אגב כי כשקראתי את כל מה שהיה פה בדיעבד, הדיון היה מאוד מכובד ומנומק

לא רוצים, לא צריך, אני בספק כמה זה תורם לפורום גם ככה חוץ מסיפוק יצר הסקרנות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2019, 19:28

רועי מרום, המקביל הישראלי לזארקו מאינטרבאסקט ופרסו הטורקי, מצייץ שקומבו גארד רע מאוד סגר בקבוצה ועוד לא חתם רשמית. לא נעים לו לשתף את השם עם הגולשים כי זה שם רע. Yeah right. צומי
er79

הודעהעל ידי בשלות » 27 יוני 2019, 20:15

er79 כתב:רועי מרום, המקביל הישראלי לזארקו מאינטרבאסקט ופרסו הטורקי, מצייץ שקומבו גארד רע מאוד סגר בקבוצה ועוד לא חתם רשמית. לא נעים לו לשתף את השם עם הגולשים כי זה שם רע. Yeah right. צומי

אני קצת מפחד מהעובדה שהיו עוד מספר אנשים באותו ציוץ שגם מכירים את השם ולא מרוצים ממנו .....
בשלות

הודעהעל ידי 0ved1212 » 27 יוני 2019, 20:23

ממתי אתם לוקחים ברצינות את רועי ??
0ved1212

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2019, 20:27

בשלות כתב:
er79 כתב:רועי מרום, המקביל הישראלי לזארקו מאינטרבאסקט ופרסו הטורקי, מצייץ שקומבו גארד רע מאוד סגר בקבוצה ועוד לא חתם רשמית. לא נעים לו לשתף את השם עם הגולשים כי זה שם רע. Yeah right. צומי

אני קצת מפחד מהעובדה שהיו עוד מספר אנשים באותו ציוץ שגם מכירים את השם ולא מרוצים ממנו .....

אל תתרגש. סתם עוד נפיחה והטרלה
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים