המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:בסוף הוא חשף את השם: קורי וולדן
Jack55 כתב:er79 כתב:בסוף הוא חשף את השם: קורי וולדן
הוא לא אמין בשיט, אבל אם זה נכון קשה לי מאוד להאמין שהוא יהיה פה כרכז בכיר, זה גם לא מסתדר בכלל כם מה ששמענו בתקשורת בקשר לבקשות של יאניס וכו׳ .
הקיצר, נראלי מה זה חרטא .
Adam כתב:אני מאוד רציתי לראות את וולדן כאן, אך ברגע שהביאו את וולטרס אני לא רואה היכן הוא יכול להיכנס בדיוק ברוטציה.
הוא עדיין לא מתאים להיות הרכז הבכיר, ואני מאמין שגם לא מייעדים לוולטרס את עמדת הרכז הבכיר.
אגב, מחשבה שעברה לי כבר לא מעט זמן - אני חושב שבמידה וזוסמן לא יצליח להשיג חוזה בNBA אז ייתכן והוא יתפוס את המשבצת של קיין. כולנו יודעים שזוסמן הוא בולדוג הגנתי לא פחות טוב מקיין, אפשר להוסיף לו קליעה טובה יותר וישראלי כמובן, וגם ככה מייעדים לו יותר דקות החל מעונה הבאה.
Adam כתב:אני מאוד רציתי לראות את וולדן כאן, אך ברגע שהביאו את וולטרס אני לא רואה היכן הוא יכול להיכנס בדיוק ברוטציה.
הוא עדיין לא מתאים להיות הרכז הבכיר, ואני מאמין שגם לא מייעדים לוולטרס את עמדת הרכז הבכיר.
אגב, מחשבה שעברה לי כבר לא מעט זמן - אני חושב שבמידה וזוסמן לא יצליח להשיג חוזה בNBA אז ייתכן והוא יתפוס את המשבצת של קיין. כולנו יודעים שזוסמן הוא בולדוג הגנתי לא פחות טוב מקיין, אפשר להוסיף לו קליעה טובה יותר וישראלי כמובן, וגם ככה מייעדים לו יותר דקות החל מעונה הבאה.
er79 כתב:Adam כתב:אני מאוד רציתי לראות את וולדן כאן, אך ברגע שהביאו את וולטרס אני לא רואה היכן הוא יכול להיכנס בדיוק ברוטציה.
מסכים. מת על השחקן. היה צריך לבוא כמחליף ולא וולטרס. יחד עם וולטרס זה עמדה 1 של יורוקאפ. הימור גדול מדי. מכבי חייבת מנהל משחק ברמה הגבוהה עם ניסיון יורוליג אחרת עוד עונה תלך לפח. בכל מקרה מה שמרום אומר קורה ההפך אז קורי כבר לא יגיע.
er79 כתב:רועי מרום, המקביל הישראלי לזארקו מאינטרבאסקט ופרסו הטורקי, מצייץ שקומבו גארד רע מאוד סגר בקבוצה ועוד לא חתם רשמית. לא נעים לו לשתף את השם עם הגולשים כי זה שם רע. Yeah right. צומי
BIG sofo כתב:er79 כתב:רועי מרום, המקביל הישראלי לזארקו מאינטרבאסקט ופרסו הטורקי, מצייץ שקומבו גארד רע מאוד סגר בקבוצה ועוד לא חתם רשמית. לא נעים לו לשתף את השם עם הגולשים כי זה שם רע. Yeah right. צומי
באיזה פורום הוא כותב?
Done deal: Kostas Sloukas and Fenerbahce reached an agreement for a new three-year contract with more than 6.000.000€. The Turkish club will announce it soon, a source told @Sdna_gr.
לא רציני עזבו אתכם.רועי מרום נו באמתאנטוניו כתב:לא מאמין לכם.
אתם חיים בסרט מהנפצה של רועי מרום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים