מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי asafb96 » 11 מאי 2012, 10:21

יאללה שיחתום כבר... מאוד משמח אם הוא אכן ישאר
עכשיו כנראה יגיע גארד בלי ניסיון יורוליג בזול. אבל אם זה המחיר שצריך לשלם עבור השארת לאנגפורד, אז אני קונה את זה.
מי הייתם רוצים שיהיה הרכז? יש את היקמן, בנקס,פולן, טרייסי רייס... יש עוד שחקנים שיכולים להיות רלוונטיים?
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 11 מאי 2012, 10:23

asafb96 כתב:יאללה שיחתום כבר... מאוד משמח אם הוא אכן ישאר
עכשיו כנראה יגיע גארד בלי ניסיון יורוליג בזול. אבל אם זה המחיר שצריך לשלם עבור השארת לאנגפורד, אז אני קונה את זה.
מי הייתם רוצים שיהיה הרכז? יש את היקמן, בנקס,פולן, טרייסי רייס... יש עוד שחקנים שיכולים להיות רלוונטיים?

טיילור רוצ'סטי מהליגה הצרפתית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מאי 2012, 10:24

אני בדעה של ER79 בנוגע להחתמת לאנגפורד וג'אקסון יחד . לדעתי אם מכבי אכן מצליחה להחתים את לאנגפורד בסכום נמוך מהאופציה אז הסיפור עם ג'אקסון בכלל לא סגור עדיין .
הוא עוד לא הגיע לרמות מחירים של מליון נטו ואני בטוח שאפשר לסגור איתו בהרבה פחות (700-800) . החיסכון מגיע כבר בעמדת הסנטר (שרמאן עולה בסביבות 600-700) ובשחקנים שכבר בטוח שישוחררו כמו פאפאס מאלט ושייר .
לגבי מילאן , אם בלו ממשיך אז אין בו צורך העונה . השאלה היא רק אם להשאילו לעונה נוספת או לנסות למכור אותו ברווח ? במקרה שבלו יחליט לפרוש ( וחבל ) אז באמת יהיה אידיוטי לא לתת למילאן את ההזדמנות ואז גם אין טעם להשאיל אותו ולהביא 4 אחר אלא למכור אותו וזהו . זה יראה על אי הבעת אמון בשחקן .
בתאכלס אני מוכן להתפשר בעמדה 4 שיש לנו כרגע עם בלו ואליהו ולהשקיע את הכסף והמחשבות בעמדות אחרות מאשר לחפש גם שחקן לעמדה 4 .
מישהו הזכיר את לאמפה מקודם אז הוא דוגמא לשחקן שהגיע למאמן כמו דושאן כשחקן רך שמפחד מהגנה והראה שיפור עצום . ראיתי אותו בכמה משחקים העונה והשינוי שהוא עבר הוא מדהים . (לעיונך ליאור אליהו .) מה שאומר שאם יש אצל השחקן רצון לעבוד קשה ולהשתפר אז זה אפשרי ואצל אליהו כנראה שאין את הרצון הזה .
אבל כמו שאמרתי , אני מסתפק באליהו ובלו בעמדה 4
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מאי 2012, 10:30

בנקס לא רכז ולכן הוא כבר לא יהיה אופציה אם לאנגפורד יחתום .
מבין הרשימה שלך אז רייס הוא הפייבוריט שלי . מהסיבה נראה לא רע בכלל בריטאס השנה גם ביורוקאפ ובכלל אני די מחבב שחקנים שיצא להם לעבור בקבוצה בליטא ,קרואטיה,סרביה...בגלל ששם יש הקפדה על משמעת וקבוצתיות ולכן אמרקיאי שמצליח שם זה סימן לא רע .
כמובן שעדיין לא הייתי מוותר על הניסיון להחתים את ג'אקסון שהוא כרגע הפייבוריט שלי לעמדה 1
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 11 מאי 2012, 10:32

לאמפה שחקן מצוין והוא היה כזה גם כשפיני וויתר עליו בצעד הזוי שעלה לו במשרה בסופו של דבר , אבל מאצ'באן חתום במכבי ואין שום סיבה הגיונית שלא יחזור.

אני גם ממש לא בטוח שיביאו רכז בסכומים כל כך נמוכים כמו שרצים פה , גם לקמצנות יש גבול.

החלום שלי הוא שמישהו בהנהלה יתעשת / שבלאט יעזוב וככה סופו ישאר איכשהו כי מכבי לא תמצא מישהו ברמתו כל עוד הוא בריא ואין סיבה להניח שהוא לא יהיה כזה אחרי שיאפשרו לו סוף סוף לעבור את הניתוח שמונעים ממנו כל כך הרבה זמן ולמרבה החוצפה עוד מעזים להתלונן על היכולת.
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מאי 2012, 10:35

יוסי22 כתב:לאמפה שחקן מצוין והוא היה כזה גם כשפיני וויתר עליו בצעד הזוי שעלה לו במשרה בסופו של דבר , אבל מאצ'באן חתום במכבי ואין שום סיבה הגיונית שלא יחזור.

אני גם ממש לא בטוח שיביאו רכז בסכומים כל כך נמוכים כמו שרצים פה , גם לקמצנות יש גבול.

החלום שלי הוא שמישהו בהנהלה יתעשת / שבלאט יעזוב וככה סופו ישאר איכשהו כי מכבי לא תמצא מישהו ברמתו כל עוד הוא בריא ואין סיבה להניח שהוא לא יהיה כזה אחרי שיאפשרו לו סוף סוף לעבור את הניתוח שמונעים ממנו כל כך הרבה זמן ולמרבה החוצפה עוד מעזים להתלונן על היכולת.

אתה פשוט הזוי ....שבלאט יעזוב בשביל שסופו ישאר ? אם סופו יעזוב תלבש חולצה שחורה כמו אוהדי מכבי בכדורגל כשנימני שוחרר...

לגבי הסכומים ,גם אני מאמין שכן יש כסף לשחקן כמו ג'אקסון ושהסיפור רחוק מהליות סגור בנושא הזה .
אגב אם פרקינס היה מוכן להתפשר על חצי ממה שדרש אז הוא גם אופציה טובה ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 11 מאי 2012, 10:37

yzafrir כתב:אני בדעה של ER79 בנוגע להחתמת לאנגפורד וג'אקסון יחד . לדעתי אם מכבי אכן מצליחה להחתים את לאנגפורד בסכום נמוך מהאופציה אז הסיפור עם ג'אקסון בכלל לא סגור עדיין .
הוא עוד לא הגיע לרמות מחירים של מליון נטו ואני בטוח שאפשר לסגור איתו בהרבה פחות (700-800) . החיסכון מגיע כבר בעמדת הסנטר (שרמאן עולה בסביבות 600-700) ובשחקנים שכבר בטוח שישוחררו כמו פאפאס מאלט ושייר .
לגבי מילאן , אם בלו ממשיך אז אין בו צורך העונה . השאלה היא רק אם להשאילו לעונה נוספת או לנסות למכור אותו ברווח ? במקרה שבלו יחליט לפרוש ( וחבל ) אז באמת יהיה אידיוטי לא לתת למילאן את ההזדמנות ואז גם אין טעם להשאיל אותו ולהביא 4 אחר אלא למכור אותו וזהו . זה יראה על אי הבעת אמון בשחקן .
בתאכלס אני מוכן להתפשר בעמדה 4 שיש לנו כרגע עם בלו ואליהו ולהשקיע את הכסף והמחשבות בעמדות אחרות מאשר לחפש גם שחקן לעמדה 4 .
מישהו הזכיר את לאמפה מקודם אז הוא דוגמא לשחקן שהגיע למאמן כמו דושאן כשחקן רך שמפחד מהגנה והראה שיפור עצום . ראיתי אותו בכמה משחקים העונה והשינוי שהוא עבר הוא מדהים . (לעיונך ליאור אליהו .) מה שאומר שאם יש אצל השחקן רצון לעבוד קשה ולהשתפר אז זה אפשרי ואצל אליהו כנראה שאין את הרצון הזה .
אבל כמו שאמרתי , אני מסתפק באליהו ובלו בעמדה 4

גם אני חושב שהסיפור עם ג'קסון ממש לא סגור,במיוחד לאור זאת שכל האתרים מדווחים עליו כמועמד המוביל לעמדת הרכז
בנוגע לעמדות הפנים אני חושב שמצ'באן צריך לבוא בכל מצב ובתקווה שגם בלו ישאר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מאי 2012, 10:43

אם מילאן יחזור וגם בלו ישאר זה יצור את אותו פקק שהיה לנו בתחילת השנה . מילאן צריך לחזור אם בלו פורש . אם לא מתכוונים להחזיר אותו במקרה כזה אז אין טעם גם להשאיל אותו כי זה די מצביע על זה שלא רואים בו שחקן שיוכל לתרום גם בעתיד וחבל אבל אין מה לעשות .
בכל מקרה אני חושב העזיבה של בלו תיהיה מאוד משמעותית ומכבי תאבד אלמנט במשחק שלה שקשה לי לראות שחקן אחר בעמדה 4 (או בכל עמדה אחרת לצורך העניין ) בסכומים של מכבי שיביא את הדבר הספציפי הזה . מילאן אומנם יביא דברים אחרים אבל זה לא יכסה על החסרון של בלו .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 11 מאי 2012, 10:43

צפריר, אני דווקא לא בטוח שג'קסון יהיה כזה זול כמו שאתה מציע. באינטרבאסקט נכתב שקבוצות הצמרת מטורקיה ורוסיה מביעות בו עניין, אני לא אתפלא אם אחת הקבוצות האלה היא אפס שחיפשה בנרות רכז בקיץ האחרון, הרכז שלה כרגע הוא אוליבר לאפאייט שנדמה לי ששיחק פה בארץ מתישהו. מה זה חוזה של מיליון פלוס עבור רכז טוב מהליגה הספרדית בשביל קבוצה שרק בקיץ האחרון זרקה מיליוני יורו על ביי-אאוטים עבור סאבאנוביץ', באראץ' ובאטיסטה?
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מאי 2012, 10:52

EulGam05 כתב:צפריר, אני דווקא לא בטוח שג'קסון יהיה כזה זול כמו שאתה מציע. באינטרבאסקט נכתב שקבוצות הצמרת מטורקיה ורוסיה מביעות בו עניין, אני לא אתפלא אם אחת הקבוצות האלה היא אפס שחיפשה בנרות רכז בקיץ האחרון, הרכז שלה כרגע הוא אוליבר לאפאייט שנדמה לי ששיחק פה בארץ מתישהו. מה זה חוזה של מיליון פלוס עבור רכז טוב מהליגה הספרדית בשביל קבוצה שרק בקיץ האחרון זרקה מיליוני יורו על ביי-אאוטים עבור סאבאנוביץ', באראץ' ובאטיסטה?

אז מה הבעיה בשביל אפס לשים סכום גבוהה על הרכז של היריבה שלה שסיים חוזה (אוקיץ') וע"י כך לתפוס שתי ציפורים במכה ?
אני בכלל לא בטוח שהטורקיות ישקיעו הרבה כסף שנה הבאה אחרי שנכשלו השנה בהעפלה לפיינלפור באיסטנבול השנה . הרי זו הייתה כל המטרה בשבילם...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 11 מאי 2012, 10:52

EulGam05 כתב:צפריר, אני דווקא לא בטוח שג'קסון יהיה כזה זול כמו שאתה מציע. באינטרבאסקט נכתב שקבוצות הצמרת מטורקיה ורוסיה מביעות בו עניין, אני לא אתפלא אם אחת הקבוצות האלה היא אפס שחיפשה בנרות רכז בקיץ האחרון, הרכז שלה כרגע הוא אוליבר לאפאייט שנדמה לי ששיחק פה בארץ מתישהו. מה זה חוזה של מיליון פלוס עבור רכז טוב מהליגה הספרדית בשביל קבוצה שרק בקיץ האחרון זרקה מיליוני יורו על ביי-אאוטים עבור סאבאנוביץ', באראץ' ובאטיסטה?

בינתיים קבוצות ה"צמרת" של רוסיה לא מאיימות תקציבית על מכבי ואני לא בטוח שהוא ילך לטורקיות כי הו נכשלות כל שנה מחדש ואולי הוא יעדיף ללכת למכבי ולהתחרות באמת על התואר(עד כמה שאפשר)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 מאי 2012, 10:54

יכול גם להיות שמכבי החליטה פתאום לתת ללאנגפורד הצעה משופרת ולהילחם על הישארותו בגלל שהגיעו לאיזה מבוא סתום עם הנדריקס??
אולי ברגע שהבינו שהסיכוי להשאיר את ריצ'י הולך ופוחת החליטו להקיע יותר משאבים בכיוונו של לאנג' בתקווה שיצליחו לפחות אותו להשאיר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי EulGam05 » 11 מאי 2012, 11:07

yzafrir כתב:

אז מה הבעיה בשביל אפס לשים סכום גבוהה על הרכז של היריבה שלה שסיים חוזה (אוקיץ') וע"י כך לתפוס שתי ציפורים במכה ?
אני בכלל לא בטוח שהטורקיות ישקיעו הרבה כסף שנה הבאה אחרי שנכשלו השנה בהעפלה לפיינלפור באיסטנבול השנה . הרי זו הייתה כל המטרה בשבילם...

מה הבעיה של אולקר לשים סכום גבוהה על אוקיץ' בשביל שישאר? ואם פילזן מחתימה את אוקיץ' אז אולקר תתפוס את מקומה כקבוצה שמחפשת רכז...
נערך לאחרונה על ידי EulGam05 בתאריך 11 מאי 2012, 11:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
EulGam05

הודעהעל ידי EulGam05 » 11 מאי 2012, 11:11

rc4991 כתב:

בינתיים קבוצות ה"צמרת" של רוסיה לא מאיימות תקציבית על מכבי ואני לא בטוח שהוא ילך לטורקיות כי הו נכשלות כל שנה מחדש ואולי הוא יעדיף ללכת למכבי ולהתחרות באמת על התואר(עד כמה שאפשר)

יכול להיות אבל לדעתי ברוב המקרים היום שחקנים יעדיפו שכר גבוהה יותר בקבוצה אנדר-אצ'יברית (אפס אמנם נכשלת עונה אחר עונה אבל בכל זאת מדובר בקבוצה עם אמצעים שמעמידה סגל איכותי יחסית כל עונה) מאשר שכר נמוך יותר בקבוצה אובר-אצ'יברית.
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מאי 2012, 11:13

EulGam05 כתב:
yzafrir כתב:

מה הבעיה של אולקר לשים סכום גבוהה על אוקיץ' בשביל שישאר?

זה בדיוק העניין , קבוצות הצמרת שם לא ממהרות לשים סכומים גבוהים , כי אחרת גם אולקר הייתה מחתימה כבר את אוקיץ' על חוזה חדש...הכדורסל הטורקי יקבל מכה לא קטנה שנה הבאה לדעתי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 מאי 2012, 11:21

יוסי22 כתב:לאמפה שחקן מצוין והוא היה כזה גם כשפיני וויתר עליו בצעד הזוי שעלה לו במשרה בסופו של דבר , אבל מאצ'באן חתום במכבי ואין שום סיבה הגיונית שלא יחזור.

נו, באמת.
ואם יתברר שהוא לא מתאושש טוב מהניתוח, תישאר עם חוזה של 1.4 מיליון דולר לשחקן שלא יחזור לעצמו, בלי מאמן בכיר כמו בלאט ( בטח מאמן ישראלי זול במקומו ) ועם קבוצה ברמה של הקבוצה של אפי.

אני באמת מנסה להבין אם אתה אוהד של סופו או אוהד של מכבי.

ד"א, פיני לא איבד את המשרה בגלל הסיפור עם לאמפה ואיבוד האליפות בארץ. פדרמן הדגיש שזה היה עניין של אתיקה של מועדון.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי where is the love? » 11 מאי 2012, 11:40

אני אישית בעד פולן ואם יגיע לכאן אני אהיה מאוד שמח!
הוא חריף מחוספס חוטף והכי חשוב שחקן של אוהדים!!!
בנוסף אני מקווה שפרקינס יהיה כאן, זאת אומרת פרקינס או פולן ביחד עם לאנגפורד זה יהיה מצויין לדעתי.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 11 מאי 2012, 11:43

הדברים שאתה אומר בהקשר לסופו הם לא פחות מהזויים. הפכת אותו לשאקיל, כשגם בשיאו הוא אפילו לא קרוב. הבעיה היא שהוא רחוק מאוד משיאו כבר המון זמן
ואיך שהוא משחק היום, הוא לא שווה הרבה יותר מיניב גרין, עם כל הצער שבדבר.

לסופו נשארה לכל היותר עונה אחת סבירה-טובה ביורוליג. לפי העבר, המחזוריות של העונות הטובות שלו, היא כל 4-5 עונות. האם שווה לוותר על מאמן מצויין
שיכול להוביל את הקבוצה עוד כמה וכמה שנים, בשביל שחקן שאולי עוד ייתן עונה אחת טובה ביורוליג?

לגבי לאמפה, הוא אכן היה שחקן טוב, אבל זה לא משנה. אם אתה לא מצליח לעבוד עם המאמן שלך, אז הפוטנציאל שלך לא שווה הרבה.
לאמפה לא הצליח לשכנע את פיני לתת לו יותר דקות, ועף מהקבוצה.
אני הזכרתי אותו כדוגמא לשחקן שהיה אמור להיות מצויין על הנייר ולהתאים לקבוצה, אבל בפועל זה לא קרה (ולא משנה הסיבה), והזכרתי אותו בהקשר לשחרור של הנדריקס,
תמורת כל מיני שחקנים אחרים ש"בטוח" יהיו טובים יותר ממנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 11 מאי 2012, 13:06

rc4991 כתב:

הוא כוכב בליגה הצרפתית. ראיית משחק מעולה וקליעה לשלוש באחוזים גבוהים...
17.5 נק
55.3% לשתיים
46.6% לשלוש
88.8 לעונשין
3.7 ריב
6.4 אס
1 חטיפות

בעונה הזאת הרוויח כ 350K בלה מאן הצרפתית...

הגנה גרועה כמו של שאראס , אבל סקורר טוב..
נערך לאחרונה על ידי ~BenTom~ בתאריך 11 מאי 2012, 13:09, נערך פעם אחת בסך הכל.
~BenTom~

הודעהעל ידי rc4991 » 11 מאי 2012, 13:09

~BenTom~ כתב:
rc4991 כתב:

הוא כוכב בליגה הצרפתית. ראיית משחק מעולה וקליעה לשלוש באחוזים גבוהים...
17.5 נק
55.3% לשתיים
46.6% לשלוש
88.8 לעונשין
3.7 ריב
6.4 אס
1 חטיפות

בעונה הזאת הרוויח כ 350K בלה מאן הצרפתית...

בהחלט שחקן מעניין שאולי הייתי הולך עליו במקרה שג'קסון לא יבוא
הייתם מביאים את היקמן למכבי בתור רכז?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־41 אורחים