המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:האמת שבינתיים נראה שהגדולות הולכות על רכזים אחרים כך שיש סיכוי שהתחרות על וונאמייקר לא תהיה גדולה. אם מכבי רציניים, הם מציעים לו חוזה איכותי ובונים כאן צמד גארדים איכותי מאוד.
jol9 כתב:A.Parker כתב:האמת שבינתיים נראה שהגדולות הולכות על רכזים אחרים כך שיש סיכוי שהתחרות על וונאמייקר לא תהיה גדולה. אם מכבי רציניים, הם מציעים לו חוזה איכותי ובונים כאן צמד גארדים איכותי מאוד.
אני תמיד בעד שהגדולות מתחזקות. א - זה הופך את היורוליג ליותר מעניין, וב - זה משאיר יותר שחקנים איכותיים פנויים.
Celtics not extending qualifying offer to Brad Wanamaker
A.Parker כתב:jol9 כתב:A.Parker כתב:האמת שבינתיים נראה שהגדולות הולכות על רכזים אחרים כך שיש סיכוי שהתחרות על וונאמייקר לא תהיה גדולה. אם מכבי רציניים, הם מציעים לו חוזה איכותי ובונים כאן צמד גארדים איכותי מאוד.
אני תמיד בעד שהגדולות מתחזקות. א - זה הופך את היורוליג ליותר מעניין, וב - זה משאיר יותר שחקנים איכותיים פנויים.
גם אני בעד ליגה חזקה, וכמה שיותר יותר טוב.
רק לא הבנתי איך זה משאיר יותר שחקנים איכותיים פנויים
jol9 כתב:A.Parker כתב:jol9 כתב:A.Parker כתב:האמת שבינתיים נראה שהגדולות הולכות על רכזים אחרים כך שיש סיכוי שהתחרות על וונאמייקר לא תהיה גדולה. אם מכבי רציניים, הם מציעים לו חוזה איכותי ובונים כאן צמד גארדים איכותי מאוד.
כי שחקנים כמו מירוטיץ' תופסים את המקומות של שחקנים אחרים שבמצב הרגיל היו בלתי רלוונטיים למכבי, ועכשיו אולי כן.
A.Parker כתב:jol9 כתב:A.Parker כתב:jol9 כתב:A.Parker כתב:האמת שבינתיים נראה שהגדולות הולכות על רכזים אחרים כך שיש סיכוי שהתחרות על וונאמייקר לא תהיה גדולה. אם מכבי רציניים, הם מציעים לו חוזה איכותי ובונים כאן צמד גארדים איכותי מאוד.
כי שחקנים כמו מירוטיץ' תופסים את המקומות של שחקנים אחרים שבמצב הרגיל היו בלתי רלוונטיים למכבי, ועכשיו אולי כן.
מירוטיץ' יוצא מהכלל, חוץ ממנו בורסת הרכזים כוללת שחקני יורוליג בינתיים
אנטוניו כתב:מה קורה עם alec peters? שוחרר מצסקא?
הוזכר בעבר שמכבי עוקבים אחריו.
יכול להיות סטרץ פור יעיל ולא יקר.
Assaf M כתב:קלויארו ממשיך לעונה נוספת
er79 כתב:Assaf M כתב:קלויארו ממשיך לעונה נוספת
בינוניות לשמה. מקווה שזה לא נכון
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים