המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אני מקווה שהסוכן הזה גם יכול לתגמל אותנו בשחקן מוכשר כמו ברנדון פול במקום דיאנדרה קיין.
בינתיים דחף לנו את וולטרס, אחרי שבקיץ שעבר הצטיין עם קלויארו וקנדריק ריי.
er79 כתב:החציל האצטקי כתב:אני מקווה שהסוכן הזה גם יכול לתגמל אותנו בשחקן מוכשר כמו ברנדון פול במקום דיאנדרה קיין.
אתה בא להגיד לי שזה אותו סוכן של כל אלה? מה שם החברה? Priority carpenters? ניקולה לא יכול היה להיות חבר של מישקו?
זאת ראייה מאוד נאיבית על תפקיד הסוכנים בעולם הספורטjol9 כתב:חברים, אתם מדברים על הסוכנים כאילו יש להם איזשהי אחריות למה שקורה במכבי.
אני לא רואה שצסקא ואריאל מחתימות שחקנים כי הסוכן דחף להם אותם.
האחריות היא של הצוות המקצועי ושלו בלבד.
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:החציל האצטקי כתב:אני מקווה שהסוכן הזה גם יכול לתגמל אותנו בשחקן מוכשר כמו ברנדון פול במקום דיאנדרה קיין.
אתה בא להגיד לי שזה אותו סוכן של כל אלה? מה שם החברה? Priority carpenters? ניקולה לא יכול היה להיות חבר של מישקו?
גם של קולטון אייברסון ושל אלייז׳ה בראיינט. גם של ג׳סטין קובס האימתני.
maccabi84 כתב:יוחתם יפתח זיו לאלתר!!!
Holiday_Armadillo כתב:זאת ראייה מאוד נאיבית על תפקיד הסוכנים בעולם הספורטjol9 כתב:חברים, אתם מדברים על הסוכנים כאילו יש להם איזשהי אחריות למה שקורה במכבי.
את המועדונים לא מנהלים מאמנים או אוהדים או שחקנים או בעלים, זה הכל סוכנים
הם יכולים לשבור מועדונים אם הם מחליטים שככה בא להם
Holiday_Armadillo כתב:השארתם פה שחקן בן 30 שכל מה שהוא הצליח לעשות באופן יציב זה לקחת ריבאונד התקפה ועשיתם את זה בחצי מיליון דולר, אל תנסו לעדן ולמכור את זה כאילו זאת החלטה לגיטימית
הדוגמא הכי ברורה זאת וולבס מהליגה האנגלית שאם אוהד אקראי היה רואה את הסגל בלי לראות מי הקבוצה הוא כנראה היה חושב שמדובר בקבוצה מפורטוגל, כי סוכן העל ז'ורז'ה מנדש הביא לשם שחקנים ומאמן שהוא מייצג, למרות שחלקם טובים בהרבה מקבוצה כמו וולבסjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת ראייה מאוד נאיבית על תפקיד הסוכנים בעולם הספורטjol9 כתב:חברים, אתם מדברים על הסוכנים כאילו יש להם איזשהי אחריות למה שקורה במכבי.
נשמע לי קצת מוגזם, ואם זה נכון, אז אני שמח שהספורט המועדף עליי הוא טניס, שם זה הרבה פחות רלוונטי.
Holiday_Armadillo כתב:הדוגמא הכי ברורה זאת וולבס מהליגה האנגלית שאם אוהד אקראי היה רואה את הסגל בלי לראות מי הקבוצה הוא כנראה היה חושב שמדובר בקבוצה מפורטוגל, כי סוכן העל ז'ורז'ה מנדש הביא לשם שחקנים ומאמן שהוא מייצג, למרות שחלקם טובים בהרבה מקבוצה כמו וולבסjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת ראייה מאוד נאיבית על תפקיד הסוכנים בעולם הספורטjol9 כתב:חברים, אתם מדברים על הסוכנים כאילו יש להם איזשהי אחריות למה שקורה במכבי.
נשמע לי קצת מוגזם, ואם זה נכון, אז אני שמח שהספורט המועדף עליי הוא טניס, שם זה הרבה פחות רלוונטי.
רק לפני כמה ימים אמר שחקן מסויים (לא קשור לוולבס) ש''אני בכלל רציתי ללכת לקבוצה אחרת אבל הסוכן שלי דיבר עם המועדון הזה וסגר אז באתי''
לאמפה הוחתם פה בזמנו כי היה לו את אותו סוכן כמו לפיני
דבר ראשון, אנחנו לא מועדון גדול וחזק כלכלית, דבר שני, היו מלא מקרים בשנים האחרונות של שחקנים שנמכרו בסכומים הרבה יותר גבוהים ממה שהיה צריך רק כי הסוכן הרבה פעמים מקבל נתח לא קטן מסכום המכירה והם מנסים לעשות הכל בשביל להעביר את השחקן שלהם לקבוצה שמשלמת הכי הרבה, בין אם זאת הקבוצה ''הנכונה'' או לאjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הדוגמא הכי ברורה זאת וולבס מהליגה האנגלית שאם אוהד אקראי היה רואה את הסגל בלי לראות מי הקבוצה הוא כנראה היה חושב שמדובר בקבוצה מפורטוגל, כי סוכן העל ז'ורז'ה מנדש הביא לשם שחקנים ומאמן שהוא מייצג, למרות שחלקם טובים בהרבה מקבוצה כמו וולבסjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת ראייה מאוד נאיבית על תפקיד הסוכנים בעולם הספורטjol9 כתב:חברים, אתם מדברים על הסוכנים כאילו יש להם איזשהי אחריות למה שקורה במכבי.
רק לפני כמה ימים אמר שחקן מסויים (לא קשור לוולבס) ש''אני בכלל רציתי ללכת לקבוצה אחרת אבל הסוכן שלי דיבר עם המועדון הזה וסגר אז באתי''
לאמפה הוחתם פה בזמנו כי היה לו את אותו סוכן כמו לפיני
אני באמת רוצה לדעת אם גם הקבוצות הגדולות מושפעות מהדברים האלה.
ברור שסוכנים משפיעים על שחקנים, אבל לדעתי מועדון גדול וחזק כלכלית לא אמור להיות מושפע מזה, למרות שבאמת שאני לא יודע.
jol9 כתב:מכבי לא גדול וחזק, זה ברור. התכוונתי לצסקא, פנר וכד'.
בכל מקרה, ספציפית במקרה של קלויארו, מדובר בשחקן שכולם כבר מכירים מצויין.
הסכום נשמע מופרז, אם כי כנראה שזה החוזה שהוא חתם עם ניקולה ודני, ככה שברגע שהמאמן החליט שהוא רוצה אותו,
זה מה יש.
וואי, מה-זה נמאס לי מהמנטרה של ''אנחנו מכירים ויודעים מה נקבל ממנו אז זה בסדר''jol9 כתב:מכבי לא גדול וחזק, זה ברור. התכוונתי לצסקא, פנר וכד'.
הסכום נשמע מופרז, אם כי כנראה שזה החוזה שהוא חתם עם ניקולה ודני, ככה שברגע שהמאמן החליט שהוא רוצה אותו,
זה מה יש.
Holiday_Armadillo כתב:וואי, מה-זה נמאס לי מהמנטרה של ''אנחנו מכירים ויודעים מה נקבל ממנו אז זה בסדר''jol9 כתב:מכבי לא גדול וחזק, זה ברור. התכוונתי לצסקא, פנר וכד'.
זה מה יש.
איזה גישה תבוסתנית
מדובר השחקן בינוני במקרה הטוב שלא צריך להיות פה, בטח לא במחיר הזה
אפשר למצוא מספיק שחקנים שיעשו את זה במאה אלף
Jack55 כתב:jol9 כתב:מכבי לא גדול וחזק, זה ברור. התכוונתי לצסקא, פנר וכד'.
זה מה יש.
הקטע שעשו את אותה טעות עם רול, גם לו העלו בשכר משמעותית (לדעתי ב200 אלף) .
נקווה שקלויארו לפחות יצדיק את הסכום ואת ההשארות שלו .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים