המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
SirCharles כתב:קלויארו שחקן מחויב שנלחם ולא עושה הרבה שטויות ואני לבטח מעדיף אותו בנשארים על פני קיין ואובריינט, אבל העובדה ששוב מחתימים שני זרים לספסל כשחסרים עדיין 3 שחקנים פותחים (כולל שני הפורוורדים) ומתחייבים לקומבו פורוורד שלא בטוח שישלים את שחקני החמישיה - זה בעייתי מאוד. נראה שמכבי די שמים את כל הביצים בסל של וונאמייקר וממתינים לראות מה ייסגר עם כספי, כלומר מכוונים גבוה לפליטי NBA עם ניסיון אירופי, אבל בינתיים הם עלולים לפספס את כל הפרוספקטים שמסתובבים באירופה ברמות שמתחת ליורוליג, כמו אוסטין הולינס, ראשון תומאס, ג'יילן ריינולדס ועוד. הם כבר פספסו את בריי ופאריס לי (שיכלו להתאים כרכזים מחליפים עם פוטנציאל במקום וולטרס), לסור שמתאים כבאקאפ של בלאק מועמד לאולימפיאקוס וכל יום ישנן ידיעות על החתמות נוספות של כוכבי היורוקאפ/פיבא (פאנטר באולימפיאקוס, ניג'ל הייז בזלגיריס).
רק שלא ניתקע בסוף על עוד סקראבס מליגת הפיתוח שיתגלחו לנו על הזקן.
שמוליק כתב:SirCharles כתב:קלויארו שחקן מחויב שנלחם ולא עושה הרבה שטויות ואני לבטח מעדיף אותו בנשארים על פני קיין ואובריינט, אבל העובדה ששוב מחתימים שני זרים לספסל כשחסרים עדיין 3 שחקנים פותחים (כולל שני הפורוורדים) ומתחייבים לקומבו פורוורד שלא בטוח שישלים את שחקני החמישיה - זה בעייתי מאוד. נראה שמכבי די שמים את כל הביצים בסל של וונאמייקר וממתינים לראות מה ייסגר עם כספי, כלומר מכוונים גבוה לפליטי NBA עם ניסיון אירופי, אבל בינתיים הם עלולים לפספס את כל הפרוספקטים שמסתובבים באירופה ברמות שמתחת ליורוליג, כמו אוסטין הולינס, ראשון תומאס, ג'יילן ריינולדס ועוד. הם כבר פספסו את בריי ופאריס לי (שיכלו להתאים כרכזים מחליפים עם פוטנציאל במקום וולטרס), לסור שמתאים כבאקאפ של בלאק מועמד לאולימפיאקוס וכל יום ישנן ידיעות על החתמות נוספות של כוכבי היורוקאפ/פיבא (פאנטר באולימפיאקוס, ניג'ל הייז בזלגיריס).
רק שלא ניתקע בסוף על עוד סקראבס מליגת הפיתוח שיתגלחו לנו על הזקן.
את בריי הפסידו לביירן ששלמה עליו 100K יותר כשהוא היה הבחירה המועדפת על פני וולטרס. עם הביי אאוט על וולטרס, ההפרש בינם הוא 50K.
קלויירו הסכים להפחית בשכרו כדי להישאר אבל מכבי מפנקת אותו בהעלאה.
ניקולה דביל.
מכבי לא בעניין או שהוא לא בעניין של מכבי?Assaf M כתב:לכל מפנטזי אארון ג׳קסון...הוא יחתום או באולימפיאקוס או בסין. מכבי לא בעניין.
Assaf M כתב:לכל מפנטזי אארון ג׳קסון...הוא יחתום או באולימפיאקוס או בסין. מכבי לא בעניין.
מכבי צריכה להתרכז בלהביא פליטי נ.ב.א איכותיים סטייל בלאק כי כוכבים שמסתובבים באירופה לא משתינים לעברנו.פה צריכה לבוא מחלקת הסקאוטינג לידי ביטויRampel כתב:בעוד שאין שום סיבה לפנטז על אארון ג'קסון, הפנטזיה עם ווייטמן נסגרת די סופית. הוא הולך לעבור לצסקא.
עכשיו אנחנו עם הפנים לליגת הקיץ ופליטי NBA בתקווה שיהיה שם איזה 10'6 מתאים לרפואה..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Blondjam כתב:מכבי צריכה להתרכז בלהביא פליטי נ.ב.א איכותיים סטייל בלאק כי כוכבים שמסתובבים באירופה לא משתינים לעברנו.פה צריכה לבוא מחלקת הסקאוטינג לידי ביטויRampel כתב:בעוד שאין שום סיבה לפנטז על אארון ג'קסון, הפנטזיה עם ווייטמן נסגרת די סופית. הוא הולך לעבור לצסקא.
עכשיו אנחנו עם הפנים לליגת הקיץ ופליטי NBA בתקווה שיהיה שם איזה 10'6 מתאים לרפואה..
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
אבל אם וונמייקר יחתום במקום אחר יש לך ברירה?jol9 כתב:Blondjam כתב:מכבי צריכה להתרכז בלהביא פליטי נ.ב.א איכותיים סטייל בלאק כי כוכבים שמסתובבים באירופה לא משתינים לעברנו.פה צריכה לבוא מחלקת הסקאוטינג לידי ביטויRampel כתב:בעוד שאין שום סיבה לפנטז על אארון ג'קסון, הפנטזיה עם ווייטמן נסגרת די סופית. הוא הולך לעבור לצסקא.
לא הייתי מהמר על רכז כזה. 3 או 4 בהחלט כן.
Blondjam כתב:אבל אם וונמייקר יחתום במקום אחר יש לך ברירה?jol9 כתב:Blondjam כתב:מכבי צריכה להתרכז בלהביא פליטי נ.ב.א איכותיים סטייל בלאק כי כוכבים שמסתובבים באירופה לא משתינים לעברנו.פה צריכה לבוא מחלקת הסקאוטינג לידי ביטויRampel כתב:בעוד שאין שום סיבה לפנטז על אארון ג'קסון, הפנטזיה עם ווייטמן נסגרת די סופית. הוא הולך לעבור לצסקא.
בין אם זה יהיה וונאמייקר במקרה הטוב, או מקרים פחות סימפתיים, כנראה שיהיה מדובר בפליט NBA גם בעמדת הרכזjol9 כתב:Blondjam כתב:מכבי צריכה להתרכז בלהביא פליטי נ.ב.א איכותיים סטייל בלאק כי כוכבים שמסתובבים באירופה לא משתינים לעברנו.פה צריכה לבוא מחלקת הסקאוטינג לידי ביטויRampel כתב:בעוד שאין שום סיבה לפנטז על אארון ג'קסון, הפנטזיה עם ווייטמן נסגרת די סופית. הוא הולך לעבור לצסקא.
אם בעמדת הרכז יחליטו בסוף בלית ברירה ללכת על פליט נ.ב.א צריך ללכת על שחקן איכותי ברמה של בלאק ולא שחקן סטייל פייר ג'קסון שנע בתפר בין ליגת הפיתוח לנ.ב.אRampel כתב:בין אם זה יהיה וונאמייקר במקרה הטוב, או מקרים פחות סימפתיים, כנראה שיהיה מדובר בפליט NBA גם בעמדת הרכזjol9 כתב:Blondjam כתב:מכבי צריכה להתרכז בלהביא פליטי נ.ב.א איכותיים סטייל בלאק כי כוכבים שמסתובבים באירופה לא משתינים לעברנו.פה צריכה לבוא מחלקת הסקאוטינג לידי ביטויRampel כתב:בעוד שאין שום סיבה לפנטז על אארון ג'קסון, הפנטזיה עם ווייטמן נסגרת די סופית. הוא הולך לעבור לצסקא.
הגבוה היחיד בשוק האירופאי שיכל להיות פיט טוב לבלאק כ-4/5 חותם בצסקא, שאחרי פירוק הקו האחורי המפחיד, מבינה שאי אפשר יותר להסתמך על קו קדמי של 2 מטר ובמבה.
מיצינו את השוק האירופאי, השנו ממנו את וולטרס. זה מה שמכבי שווה היום. אם יקרה משהו הזוי, אולי נראה פה את וונאמייקר (למרות שממש לא נראה לי), אם יהיה לנו מזל, נראה פה את כספי. מעבר לזה, אלו יהיו פליטי NBA.
תהייה כמות מטורפת של FAs שלא ימשיכו בליגה. אמורות להיות אופציות מעניינות, השאלה היא כמה מכבי תהייה מוכנה לשלם. אז נדע אם יהיה פה שחקן בקליבר של וונאמייקר, קרטר-וויליאמס, מילר-מקינטייר (יודע שהוא שיחק בזניט, אבל אני סופר גם את ליגת הקיץ) או נמוך מזה..Blondjam כתב:אם בעמדת הרכז יחליטו בסוף בלית ברירה ללכת על פליט נ.ב.א צריך ללכת על שחקן איכותי ברמה של בלאק ולא שחקן סטייל פייר ג'קסון שנע בתפר בין ליגת הפיתוח לנ.ב.אRampel כתב:בין אם זה יהיה וונאמייקר במקרה הטוב, או מקרים פחות סימפתיים, כנראה שיהיה מדובר בפליט NBA גם בעמדת הרכזjol9 כתב:Blondjam כתב:מכבי צריכה להתרכז בלהביא פליטי נ.ב.א איכותיים סטייל בלאק כי כוכבים שמסתובבים באירופה לא משתינים לעברנו.פה צריכה לבוא מחלקת הסקאוטינג לידי ביטויRampel כתב:בעוד שאין שום סיבה לפנטז על אארון ג'קסון, הפנטזיה עם ווייטמן נסגרת די סופית. הוא הולך לעבור לצסקא.
הגבוה היחיד בשוק האירופאי שיכל להיות פיט טוב לבלאק כ-4/5 חותם בצסקא, שאחרי פירוק הקו האחורי המפחיד, מבינה שאי אפשר יותר להסתמך על קו קדמי של 2 מטר ובמבה.
מיצינו את השוק האירופאי, השנו ממנו את וולטרס. זה מה שמכבי שווה היום. אם יקרה משהו הזוי, אולי נראה פה את וונאמייקר (למרות שממש לא נראה לי), אם יהיה לנו מזל, נראה פה את כספי. מעבר לזה, אלו יהיו פליטי NBA.
Blondjam כתב:אבל אם וונמייקר יחתום במקום אחר יש לך ברירה?jol9 כתב:Blondjam כתב:מכבי צריכה להתרכז בלהביא פליטי נ.ב.א איכותיים סטייל בלאק כי כוכבים שמסתובבים באירופה לא משתינים לעברנו.פה צריכה לבוא מחלקת הסקאוטינג לידי ביטויRampel כתב:בעוד שאין שום סיבה לפנטז על אארון ג'קסון, הפנטזיה עם ווייטמן נסגרת די סופית. הוא הולך לעבור לצסקא.
jol9 כתב:Blondjam כתב:אבל אם וונמייקר יחתום במקום אחר יש לך ברירה?jol9 כתב:Blondjam כתב:מכבי צריכה להתרכז בלהביא פליטי נ.ב.א איכותיים סטייל בלאק כי כוכבים שמסתובבים באירופה לא משתינים לעברנו.פה צריכה לבוא מחלקת הסקאוטינג לידי ביטויRampel כתב:בעוד שאין שום סיבה לפנטז על אארון ג'קסון, הפנטזיה עם ווייטמן נסגרת די סופית. הוא הולך לעבור לצסקא.
אולי וויליאמס גוס...
תראה, בסוף מה שמכבי עושה זה ההיפך מהפתגם - אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה...
כלומר, מכבי מחתימה את השחקנים המשלימים (בלא מעט כסף אגב) כמחליפים, והיא תחתים גם שחקנים משלימים כשחקני חמישייה.
זה לא עובד ולא יעבוד.
היא צריכה לשים את הכסף על שחקן חמישייה נוסף מצמרת היורוליג. עדיפות לרכז, אבל גם אם לא, אפשר יהיה לחיות עם זה לדעתי.
שמוליק כתב:jol9 כתב:Blondjam כתב:אבל אם וונמייקר יחתום במקום אחר יש לך ברירה?jol9 כתב:Blondjam כתב:מכבי צריכה להתרכז בלהביא פליטי נ.ב.א איכותיים סטייל בלאק כי כוכבים שמסתובבים באירופה לא משתינים לעברנו.פה צריכה לבוא מחלקת הסקאוטינג לידי ביטוי
אולי וויליאמס גוס...
תראה, בסוף מה שמכבי עושה זה ההיפך מהפתגם - אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה...
כלומר, מכבי מחתימה את השחקנים המשלימים (בלא מעט כסף אגב) כמחליפים, והיא תחתים גם שחקנים משלימים כשחקני חמישייה.
זה לא עובד ולא יעבוד.
היא צריכה לשים את הכסף על שחקן חמישייה נוסף מצמרת היורוליג. עדיפות לרכז, אבל גם אם לא, אפשר יהיה לחיות עם זה לדעתי.
צודק. בסיס של וונמייקר בלאק וולבקין זוסמן + 4 פותח במקום ג'וני-אין מלבדי-אובריאנט תוצרת אבי-לא פוגע-אבן.
מסביבם לספסל הימורים מליגת הקיץ, פליטי NBA או בריימו (שחקן נשמה שבניגוד לקאלוירו גם יוכל לקלוע קצת) ל 4 ווולדן ל 2 (כן er7 אני ממש רוצה אותו על הספסל. הבחור גניבה).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים