המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בשלות כתב:דרך אגב , לא יודע אם דיברו על זה כאן או לא,
אבל פרסמו בקבוצת אוהדים של מכבי קישור לאתר באיטליה שאומר שמכבי ובאסקוניה מתעניינות בננאלי. אשלח קישור אם אמצא אותו .
On the other hand, Maccabi Tel Aviv and Baskonia closely follow his situation is among the news.
cifkcv כתב:היה לא משהו העונה, עונה שעברה היה טוב. במלאגה היה אדיר.
אחלה סטרץ 4, לא אבכה אם יגיע בוא נגיד ככה..
cifkcv כתב:גם במילאנו שנה שעברה הוא היה טוב. פשוט קבוצה עם מאמן טיפש ואפס התאמה בין השחקנים בקוצה.
השנה קיבל בקושי 17 דקות. קלע ב47 אחוז מ-3! אם ישתמשו בו נכון יכול להיות נשק מעולה.
אבל נראה.. תכלס חבל לפתח דיון בתכלס כנראה עוד שם שנזרק בתקשורת.
אולי פספסתי, אבל אני לא זוכר את מי אתה היית רוצה לראות בעמדות הפורוורדfelix_r כתב:Jack55 כתב:דיווח: מכבי ת"א מעוניינת בקוזמינסקאס
הליטאי סיים חוזה במילאנו והפך לשחקן חופשי. יהפוך לצהוב?
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 18645.html
מקווה שלא.
Rampel כתב:אולי פספסתי, אבל אני לא זוכר את מי אתה היית רוצה לראות בעמדות הפורוורדfelix_r כתב:Jack55 כתב:דיווח: מכבי ת"א מעוניינת בקוזמינסקאס
מקווה שלא.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
felix_r כתב:cifkcv כתב:גם במילאנו שנה שעברה הוא היה טוב. פשוט קבוצה עם מאמן טיפש ואפס התאמה בין השחקנים בקוצה.
השנה קיבל בקושי 17 דקות. קלע ב47 אחוז מ-3! אם ישתמשו בו נכון יכול להיות נשק מעולה.
האחוזים האלה לא אומרים כלום. גם רול קלע באחוזים גבוהים לשלוש, אבל משום מה אף אחד לא דורש שימשיך במכבי.
אתה לא יכול להתייחס לנתון אחד כלשהו. צריך לראות את התמונה המלאה.
Jack55 כתב:felix_r כתב:cifkcv כתב:גם במילאנו שנה שעברה הוא היה טוב. פשוט קבוצה עם מאמן טיפש ואפס התאמה בין השחקנים בקוצה.
האחוזים האלה לא אומרים כלום. גם רול קלע באחוזים גבוהים לשלוש, אבל משום מה אף אחד לא דורש שימשיך במכבי.
סתם לצורך העניין רול מקום 34 העונה באחוזים לשלוש לעומת קוזמינסקאס שסיים במקום השישי, ההבדל הוא גדול (מאוד) .
מדובר על שחקן שאמנם לא נתן את העונה הכי טובה בקריירה, אבל בכל זאת סיים עם ממוצעים לא רעים בפחות מ20 דקות משחק .
הסיסטם, המאמן וסגנון המשחק של מילאנו פשוט התאימו לו, הוא לא הצליח להשתלב שם ועובדה שהוא פשוט לא קיבל הרבה דקות, לא כי הוא שחקן רע, אלא כי הוא פחות התאים למה שהמאמן רצה .
בעיניי אם מסתכלים על התמונה הכללית מדובר על שחקן טוב מאוד, הוא עדיין נמצא בשנים שצריכות להיות השיא שלו מבחינת יכולת, ופשוט עברה עליו עונה אחת לא טובה זה הכל .
אירופאי, מתאים למה שספירופלוס אוהב ולסגנון המשחק של מכבי, ואני קונה אותו פה כ3 פותח בכל יום .
Jack55 כתב:felix_r כתב:cifkcv כתב:גם במילאנו שנה שעברה הוא היה טוב. פשוט קבוצה עם מאמן טיפש ואפס התאמה בין השחקנים בקוצה.
סתם לצורך העניין רול מקום 34 העונה באחוזים לשלוש לעומת קוזמינסקאס שסיים במקום השישי, ההבדל הוא גדול (מאוד) .
מדובר על שחקן שאמנם לא נתן את העונה הכי טובה בקריירה, אבל בכל זאת סיים עם ממוצעים לא רעים בפחות מ20 דקות משחק .
הסיסטם, המאמן וסגנון המשחק של מילאנו פשוט התאימו לו, הוא לא הצליח להשתלב שם ועובדה שהוא פשוט לא קיבל הרבה דקות, לא כי הוא שחקן רע, אלא כי הוא פחות התאים למה שהמאמן רצה .
בעיניי אם מסתכלים על התמונה הכללית מדובר על שחקן טוב מאוד, הוא עדיין נמצא בשנים שצריכות להיות השיא שלו מבחינת יכולת, ופשוט עברה עליו עונה אחת לא טובה זה הכל .
אירופאי, מתאים למה שספירופלוס אוהב ולסגנון המשחק של מכבי, ואני קונה אותו פה כ3 פותח בכל יום .
שאלתי ברצינותfelix_r כתב:Rampel כתב:אולי פספסתי, אבל אני לא זוכר את מי אתה היית רוצה לראות בעמדות הפורוורדfelix_r כתב:Jack55 כתב:דיווח: מכבי ת"א מעוניינת בקוזמינסקאס
מקווה שלא.
איך לא? את דיאנדרה קיין!!
תשמע, קוזמינסקאס הוא טווינר. הוא בין שתי עמדות הפורווארד. אם היה בא במקום קלויארו, הייתי מתלהב. אבל אני לא אוהב אותו בתפקיד 3 פותח
גל גל כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:cifkcv כתב:גם במילאנו שנה שעברה הוא היה טוב. פשוט קבוצה עם מאמן טיפש ואפס התאמה בין השחקנים בקוצה.
בגלל אילו סיבות אתה חושב שהוא מתאים לשיטת המשחק של מכבי ולספירופולוס ?
felix_r כתב:האנשים פה התלהבו מחצי הסגל של מילאנו העונה: מייק ג'יימס, נדוביץ', גודאיטיס, קוזמינסקאס, ננאלי, ברוקס, טרצ'בסקי (הידוע בכינויו טרזוסקי) וכו. וגם אחרי שהסגל הזה נכשל כישלון גדול, האנשים עדיין ממשיכים להתלהב כאילו הקבוצה הזאת הגיעה לפיינל פור.
Rampel כתב:שאלתי ברצינותfelix_r כתב:Rampel כתב:אולי פספסתי, אבל אני לא זוכר את מי אתה היית רוצה לראות בעמדות הפורוורדfelix_r כתב:Jack55 כתב:דיווח: מכבי ת"א מעוניינת בקוזמינסקאס
מקווה שלא.
איך לא? את דיאנדרה קיין!!
תשמע, קוזמינסקאס הוא טווינר. הוא בין שתי עמדות הפורווארד. אם היה בא במקום קלויארו, הייתי מתלהב. אבל אני לא אוהב אותו בתפקיד 3 פותח
מעניין אותי לשמוע את מי היית רוצה לראות בעמדות 3/4
הפציעה של גודאיטיס הייתה רצחנית. עד הפציעה הם היו בתוך הפלייאוף.felix_r כתב:האנשים פה התלהבו מחצי הסגל של מילאנו העונה: מייק ג'יימס, נדוביץ', גודאיטיס, קוזמינסקאס, ננאלי, ברוקס, טרצ'בסקי (הידוע בכינויו טרזוסקי) וכו. וגם אחרי שהסגל הזה נכשל כישלון גדול, האנשים עדיין ממשיכים להתלהב כאילו הקבוצה הזאת הגיעה לפיינל פור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים