ת'רד המלפפונים V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V2

הודעהעל ידי cifkcv » 01 יולי 2019, 19:13

felix_r כתב:
cifkcv כתב:גם במילאנו שנה שעברה הוא היה טוב. פשוט קבוצה עם מאמן טיפש ואפס התאמה בין השחקנים בקוצה.
השנה קיבל בקושי 17 דקות. קלע ב47 אחוז מ-3! אם ישתמשו בו נכון יכול להיות נשק מעולה.
אבל נראה.. תכלס חבל לפתח דיון בתכלס כנראה עוד שם שנזרק בתקשורת.

האחוזים האלה לא אומרים כלום. גם רול קלע באחוזים גבוהים לשלוש, אבל משום מה אף אחד לא דורש שימשיך במכבי.

אתה לא יכול להתייחס לנתון אחד כלשהו. צריך לראות את התמונה המלאה.

סתם נתתי את האחוזים כדוגמה, בגדול היתרונות שלו די ידועים וגם החסרונות. לא רואה אופציות הרבה יותר טובות בינתיים.
cifkcv

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2019, 19:15

Mitelka כתב:
felix_r כתב:האנשים פה התלהבו מחצי הסגל של מילאנו העונה: מייק ג'יימס, נדוביץ', גודאיטיס, קוזמינסקאס, ננאלי, ברוקס, טרצ'בסקי (הידוע בכינויו טרזוסקי) וכו. וגם אחרי שהסגל הזה נכשל כישלון גדול, האנשים עדיין ממשיכים להתלהב כאילו הקבוצה הזאת הגיעה לפיינל פור.
הפציעה של גודאיטיס הייתה רצחנית. עד הפציעה הם היו בתוך הפלייאוף.

יש שם כמה שחקנים טובים מאוד. פשוט קבוצה לא מאוזנת בעליל עם מאמן בינוני ואפס הגנה. כבודדים עם תמהיל אחר יש שם שחקנים שיכולים לשחק בכל קבוצה כולל מועמדות לזכייה

Sent from my MI 8 using Tapatalk

גם בעונה הקודמת הם כשלו (העונה של גאודלוק).

שחקנים טובים, כן. הבעיה היא שכאשר אתה רואה את השחקנים מבחוץ, אתה לא רואה את החסרונות שלהם. את החסרונות אתה רואה רק כאשר השחקן משחק בקבוצה שלך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 01 יולי 2019, 19:18

felix_r כתב:
Mitelka כתב:
felix_r כתב:האנשים פה התלהבו מחצי הסגל של מילאנו העונה: מייק ג'יימס, נדוביץ', גודאיטיס, קוזמינסקאס, ננאלי, ברוקס, טרצ'בסקי (הידוע בכינויו טרזוסקי) וכו. וגם אחרי שהסגל הזה נכשל כישלון גדול, האנשים עדיין ממשיכים להתלהב כאילו הקבוצה הזאת הגיעה לפיינל פור.
הפציעה של גודאיטיס הייתה רצחנית. עד הפציעה הם היו בתוך הפלייאוף.

יש שם כמה שחקנים טובים מאוד. פשוט קבוצה לא מאוזנת בעליל עם מאמן בינוני ואפס הגנה. כבודדים עם תמהיל אחר יש שם שחקנים שיכולים לשחק בכל קבוצה כולל מועמדות לזכייה

גם בעונה הקודמת הם כשלו (העונה של גאודלוק).

שחקנים טובים, כן. הבעיה היא שכאשר אתה רואה את השחקנים מבחוץ, אתה לא רואה את החסרונות שלהם. את החסרונות אתה רואה רק כאשר השחקן משחק בקבוצה שלך.
זכו באליפות בקלות (בניגוד לעונה הנוכחית) אכן נכשלו ביורוליג. שוב, כבודד אחד או שניים אפשר לדלות אותם.
אותו נאנלי גם היה בקדוצה שזכתה ביורוליג. גיימס היה בקבוצת פלייאוף (אולי אפילו פיינל פור? לא זוכר כבר מה היה עם פאו ששיחק שם). זה לא הקבוצה נכשלה אז כל השחקנים גרועים. זה לא עובד ככה( בלי קשר את ג'יימס לא הייתי רוצה. את הליטאי דווקא כן).

נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 01 יולי 2019, 19:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי my man » 01 יולי 2019, 19:18

אני מאד מאד אוהב את קוזמינסקאס..
חסרונות יש לכל שחקן אבל האפסייד שלו גבוה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Weems13 » 01 יולי 2019, 19:49

ההבדל הוא שהשנה יש להם סוף סוף מאמן. בניגוד לפיאנגיאני, לוקה באנקי ויסמין רפשה.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2019, 19:53

Weems13 כתב:

באמת? פיאניג'אני הוא מאמן מנוסה ביורוליג. שנים שהוא עשה נפלאות עם סיינה בעלת תקציב מוגבל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Weems13 » 01 יולי 2019, 19:58

felix_r כתב:
Weems13 כתב:

באמת? פיאניג'אני הוא מאמן מנוסה ביורוליג. שנים שהוא עשה נפלאות עם סיינה בעלת תקציב מוגבל.

מאמן רע. לא הוציא משחקן אחד בסגל אפילו 80% יכולת מלבד מייק ג'יימס. זו שיטת המשחק שלו. גארד דומיננטי וכל השאר מסתכלים מהצד.ככה זה היה בירושלים עם ג'רלס, וככה במילאנו עם מייק ג'יימס. ככה אי אפשר להצליח ברמות הגבוהות.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי Jack55 » 01 יולי 2019, 21:09

דרמה יוונית: כך נסללה הדרך להשארת קלויארו
אנג'לו קלויארו סומן מהרגע הראשון כמי שלא ימשיך במכבי ת"א. מה השתנה? על האח של, כוכב אולימפיאקוס, השיחה המכריעה שהיטתה את הכף וסימני השאלה סביב האמריקאי
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 18597.html

ספרופולוס דחף להחתמת אחד משני שחקנים של אולימפיאקוס במקומו של קלויארו: הראשון הוא אקסל טופאן, שעל מועמדותו דיווחנו באתר ערוץ הספורט, והשני הוא קוסטאס פאפאניקולאו המנוסה. אופציית טופאן ירדה מהפרק בגלל שמדובר בשחקן שיותר מתאים לעמדות 2-3, לעומת קלויארו שהוא יותר 3-4, ולכן במכבי התבייתו על פאפאניקולאו.

ספרופולוס האח ניהל את המגעים מול אולימפיאקוס על מנת לשחררו מהקבוצה, אבל העובדה שהשחקן חתום לשנתיים נוספות אצל דייויד בלאט היקשתה את המהלך. הטיעון של ג'ורג' מול היוונים היה שבגלל שאולימפיאקוס למעשה נשרה לליגה השנייה, ישנו סעיף בחוזה של פאפניקולאו שמאפשר את שחרור המיידי.
על פי כמה עיתונאים יווניים, לפני כמה ימים קיבל ג'ורג' ספרופולוס טלפון מכמה אנשי עסקים מוכרים בפיראוס, שלכאורה ביקשו ממנו לרדת מעסקת פאפאניקולאו למכבי. "הקבוצה במצב רגיש מאוד", אמרו לו, "קוסטאס הוא אחרון הסמלים שלנו לצד ואסיליס ספאנוליס, ואם הוא יילך המועדון לא יצליח להתאושש".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי lirca89 » 01 יולי 2019, 23:07

קווין פנגוס שוחרר מבארסה (יחד עם סינגלטון).
הייתם מביאים אותו כרכז מוביל?
lirca89

הודעהעל ידי Jack55 » 01 יולי 2019, 23:08

lirca89 כתב:קווין פנגוס שוחרר מבארסה (יחד עם סינגלטון).

לא ממש מתאים ליד ווילבקין למען האמת .
אבל אישית אני חושב שהוא יחתום בולנסיה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2019, 23:25

Hell no
er79

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2019, 23:33

er79 כתב:

Hell no

הל נו לאו דווקא בגלל ווילבקין אלא בגלל וולטרס, כי זה קו אחורי סופר פריך בלי שום אופציה הגנתית ראויה.

מעניין מה העלות שלו אבל...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי סומבץ » 01 יולי 2019, 23:44

החציל האצטקי כתב:
A.Parker כתב:לתלות את ההתנהלות במזל זה הכי פטירה מאחריות. יש אולי חוסר מזל לפעמים, אבל לא כל פעולה תלויה במזל.
לא מבין איך אתה משנה כל שבועיים את הגישה שלך.

למזלי אני לא בעמדה שבה אני אחראי על הדבר הזה.
האחריות היא של ההנהלה שלא מביאה מספיק כסף ומשאירה את הצוות המקצועי שלה מוגבל.

אתה לא במשחק מבחינה תקציבית, ויש לזה השלכות.
אפשר לנהל את הכסף שלך כמו באסקוניה, או כמו ז׳לגיריס, או כמו פנאתינייקוס או אולימפיאקוס.
בתכל׳ס- מבחינה הישגית- כולן איפשהו באותו מקום כמו מכבי.

בפלייאוף, מחוץ לפלייאוף, הצלחה ארעית פה או הצלחה ארעית שם... זה לא ממש משנה.

מאוד קל להיות ציניים.
יש לכולנו סיבות טובות להיות כאלה.
אני בטוח שגם הבעלים לא אוהבים להיות במקום ה10 או ה12 ולהפסיד תארים בארץ. הם מכבי לא פחות ממך וממני.
המועדון עדיין עובד. האוהדים עדיין מגיעים. עדיין מצליחים לקחת תארים בארץ. עדיין מצליחים להשאר כמעט-רלוונטיים ביורוליג.
גם להנהלה ולצוות המקצועי לא כיף עם זה שאנחנו לא המפלצת מפעם, אבל כנראה שאיכשהו- הם לוקחים בחשבון שזה *רק ספורט*.

כנראה שעדיין לא נחת המיליארדר שמוכן להכנס בין שימון ופדרמן ולהגיד ״יאללה... אני שופך עליכם בוכטות סתם כי אני עשיר ותמשיכו לעשות מה שאתם יודעים״.
אתה יודע מה? אפילו את זה ניסו עם רענן כץ. זה לא עבד טוב והם חושבים פעמיים לגבי כל משקיע פוטנציאלי.
ההנהלה היא מקור ה״בעיה״ וזה ברור לכולם. היא גם מקור משמעותי בהצלחה והם לוקחים לעצמם את הקרדיט על זה. זו זכותם המלאה.

קצת התעייפתי מהביקורת שאתם מרשים לעצמכם לתת על כל תגובה שאני כותב.
אני פה כי אני אוהב את מכבי. במיקרו, במאקרו, מהיציע, מהטלוויזיה, מהעיתון, מהמחשב, מהטלפון. אני אוהד, וזה פורום אוהדים.
אכתוב מה שאני חושב ומה שאני מרגיש כי זו הפלטפורמה. אני לא חייב להיות מקובע לאיזו אג׳נדה מזויינת שלא באה לכם טוב בעין.

זו הסיבה שאנחנו פה. תהנו מזה. תהנו להיות אוהדים. תהנו מהספורט. בשביל זה הוא קיים.

אני לא אוהב חצילים אבל נכנסתי לרגע כדי להביע תמיכה, כי גם אני אוהד.
שתהיה עונה הבאה מוצלחת, איך שלא יורכב בסוף הסגל.
סומבץ

הודעהעל ידי argof » 02 יולי 2019, 00:33

את פאנגו לא, את סינגלטון דווקא כן. במקום אובראיינט
argof

הודעהעל ידי שמוליק » 02 יולי 2019, 06:58

לגמרי. הוא לא שומר זוועות כמו גייק-מרשמלו-כהן אבל מנופף ידיים כמו רול.
כרכז, היה נפלא בזאלגיריס.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי שמוליק » 02 יולי 2019, 06:58

jol9 כתב:
er79 כתב:

Hell no

הל נו לאו דווקא בגלל ווילבקין אלא בגלל וולטרס, כי זה קו אחורי סופר פריך בלי שום אופציה הגנתית ראויה.

מעניין מה העלות שלו אבל...

וולטרס שומר טוב. לא בולדוג, אבל שומר טוב מוולבקין. ואגב סקוטי, הוא שומר לא רע.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי SirCharles » 02 יולי 2019, 10:04

מוסטאפה פאל, המלפפון הארוך מאוד מהקיץ שעבר, שוחרר ע"י קובאן. עבר עונה בינונית עם פציעה ארוכה אבל עדיין לא הייתי מתנגד לראות אותו פה כמחליף לבלאק, יש לו כדורסל.
העונה ב28 משחקים (יורוקאפ + VTB) ב15 דקות בממוצע השיג 7 נק' (78% מהשדה! 55% מהקו) 4 כ"ח אסיסט וחסימה.
SirCharles

הודעהעל ידי Assaf M » 02 יולי 2019, 10:34

Assaf M כתב:מצטער לאכזב אתכם...סלוקאס לא יהיה כאן ווויגטמן כבר חתום בקבוצה אחרת (עם אופצית יציאה לנ.ב.א עד אמצע יולי)

מה שמוכיח לכם היטב כמה היום קשה להשיג מידע על מה שקורה בתוך מכבי. כל השמות הללו הם לא בסקאלה של מכבי. כמובן שזה משרת את האינטרס של המועדון, אבל מיום ליום הסיכוי שנראה כאן טופ קלאס יורוליג פוחת. אין כאן רק אלמנטים כלכליים, גם הסגל של מכבי ת״א לא בדיוק מזמין כוכבים כמו סלוקאס, דילייני או פויטמן להצטרף.
Assaf M

הודעהעל ידי Blondjam » 02 יולי 2019, 10:39

Assaf M כתב:
Assaf M כתב:מצטער לאכזב אתכם...סלוקאס לא יהיה כאן ווויגטמן כבר חתום בקבוצה אחרת (עם אופצית יציאה לנ.ב.א עד אמצע יולי)

מה שמוכיח לכם היטב כמה היום קשה להשיג מידע על מה שקורה בתוך מכבי. כל השמות הללו הם לא בסקאלה של מכבי. כמובן שזה משרת את האינטרס של המועדון, אבל מיום ליום הסיכוי שנראה כאן טופ קלאס יורוליג פוחת. אין כאן רק אלמנטים כלכליים, גם הסגל של מכבי ת״א לא בדיוק מזמין כוכבים כמו סלוקאס, דילייני או פויטמן להצטרף.
מה שאומר שאנחנו נגמור או עם אחד הפירורים מהקבוצות הגדולות או שמא נהמר על פליט נ.ב.א איכותי

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי Blondjam » 02 יולי 2019, 10:40

Assaf M כתב:

אגב אסף קיין רול וטיוס יודע מה איתם? נשארים? עוזבים?

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים