המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:העניינים מתחילים להתחמם :
במכבי ת"א מאשרים: "מתנהל מו"מ עם תאודוסיץ'"
גורם בכיר במועדון אישר את הדיווח בסרביה לפיו הגארד בן ה-32 נמצא על הכוונת של הצהובים לקראת העונה הבאה: "הבנו שכדי להביא שם גדול, צריך להשקיע כסף. יש מגעים עם השחקן". גם אנאדולו אפס ואולימפיאקוס מתעניינות
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 98,00.html
החציל האצטקי כתב:אתם חייזרים, באמא שלי.
מילוש רכז שיכול להכניס פה את השכל וניהול המשחק שחלמתם עליו כל השנה.
רציתם מנהל משחק- זה מנהל משחק. רציתם גארד אירופאי- זה גארד אירופאי. רציתם פוינט גארד גדול- הוא פוינט גארד גדול.
אז קצת פחות טוב בהגנה.
אפשר לחשוב...
jol9 כתב:מילוש במצבו הנוכחי מזכיר לי קצת את שאראס כשהיה בתקופה מקבילה, כלומר אחרי סיבוב לא ממש מוצלח בnba.
שאראס הוכיח אז שגם בגיל 32 היה לו יותר כדורסל ושכל מלא מעט שחקנים אחרים ביורוליג.
הבעיה העיקרית מבחינתי בשילוב עם תאודוסיץ׳ זה שהסגל המסתמן לא נבנה כדי לחפות על חסרונותיו ולנצל את יתרונותיו.
החציל האצטקי כתב:אתם חייזרים, באמא שלי.
רציתם מנהל משחק- זה מנהל משחק. רציתם גארד אירופאי- זה גארד אירופאי. רציתם פוינט גארד גדול- הוא פוינט גארד גדול.
אז קצת פחות טוב בהגנה.
אפשר לחשוב...
תבינו שכשיש מנהל משחק ברמה של מילוש, אפשר להביא חבר׳ה שיודעים לעשות תנועה ולא לייצר לעצמם.
שחקנים אתלטיים כמו הולינס וג׳רמי אוואנס יכולים לקבל בונבונים. 3&D אתלטיים עם אורך שכולה צריכים מישהו שיפעיל אותם.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:אתם חייזרים, באמא שלי.
אז קצת פחות טוב בהגנה.
אפשר לחשוב...
תבינו שכשיש מנהל משחק ברמה של מילוש, אפשר להביא חבר׳ה שיודעים לעשות תנועה ולא לייצר לעצמם.
שחקנים אתלטיים כמו הולינס וג׳רמי אוואנס יכולים לקבל בונבונים. 3&D אתלטיים עם אורך שכולה צריכים מישהו שיפעיל אותם.
הוא לא קצת פחות טוב בהגנה. הוא לא קיים בהגנה. אם הזרים הנוספים שיחתמו יהיו בולדוגים בהגנה אז אולי אפשר לזרום עם זה.
דרך אגב, אתה מעדיף את מילוש על וונאמייקר? אני מניח שמילוש יעלה אפילו יותר.
וונאמייקר עדיף על תאודוסיץ' בכל הפרמטרים, מלבד אולי ניהול משחק וקליעה מחוץ לקשת.החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:אתם חייזרים, באמא שלי.
אז קצת פחות טוב בהגנה.
אפשר לחשוב...
הוא לא קצת פחות טוב בהגנה. הוא לא קיים בהגנה. אם הזרים הנוספים שיחתמו יהיו בולדוגים בהגנה אז אולי אפשר לזרום עם זה.
אני בכלל לא מת על וונאמייקר.
שמואל1 כתב:וונאמייקר עדיף על תאודוסיץ' בכל הפרמטרים, מלבד אולי ניהול משחק וקליעה מחוץ לקשת.החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:אתם חייזרים, באמא שלי.
אז קצת פחות טוב בהגנה.
אפשר לחשוב...
אני בכלל לא מת על וונאמייקר.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:מילוש במצבו הנוכחי מזכיר לי קצת את שאראס כשהיה בתקופה מקבילה, כלומר אחרי סיבוב לא ממש מוצלח בnba.
שאראס הוכיח אז שגם בגיל 32 היה לו יותר כדורסל ושכל מלא מעט שחקנים אחרים ביורוליג.
הבעיה העיקרית מבחינתי בשילוב עם תאודוסיץ׳ זה שהסגל המסתמן לא נבנה כדי לחפות על חסרונותיו ולנצל את יתרונותיו.
רק שהסגל לא נבנה!
יש לך מקומות פנויים בעמדות 2,3,4 ו5.
כולה הביאו רכז בק-אפ וחידשו חוזה עם קלויארו.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:מילוש במצבו הנוכחי מזכיר לי קצת את שאראס כשהיה בתקופה מקבילה, כלומר אחרי סיבוב לא ממש מוצלח בnba.
רק שהסגל לא נבנה!
יש לך מקומות פנויים בעמדות 2,3,4 ו5.
כולה הביאו רכז בק-אפ וחידשו חוזה עם קלויארו.
Rampel כתב:זו עצימת עיניים. הקו האחורי כמעט סגור:
זר, וולטרס, ג'ונדי
ווילבקין, זוסמן
מעבר לרכז יהיה פה עוד זר בעמדה 2 והוא כנראה יהיה קיין או שחקן ברמתו. במקרה הכי אופטימי זה יהיה איזה אוסטין הולינס שכזה. המשמעות של תיאודוסיץ' כרכז הבכיר היא שלא יהיה שחקן שיכול באמת להוביל כדור וליצור לאחרים וגם לשמור בצד השני. הוא לא מתאים.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
ווילבקין הולך לשחק לא מעט דקות לצד הרכז שיגיע. אני לא רואה סרט שבו תיאודוסיץ' מגיע ונמצא בחמישיה על חשבון ווילבקין.החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:זו עצימת עיניים. הקו האחורי כמעט סגור:
זר, וולטרס, ג'ונדי
ווילבקין, זוסמן
מעבר לרכז יהיה פה עוד זר בעמדה 2 והוא כנראה יהיה קיין או שחקן ברמתו. במקרה הכי אופטימי זה יהיה איזה אוסטין הולינס שכזה. המשמעות של תיאודוסיץ' כרכז הבכיר היא שלא יהיה שחקן שיכול באמת להוביל כדור וליצור לאחרים וגם לשמור בצד השני. הוא לא מתאים.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
לא יודע.
זוסמן בעיניי לא 2 אלא 3. אם כבר אבדיה 2.
ג׳ונדי גם לא 1.
אני יכול לסדר את זה איך שבא לי.
נניח:
ווילבקין, תאודוסיץ׳, וולטרס
הולינס, דיברתולומאו, אבדיה
תוסיף את כספי () וזוס בעמדה 3 (עם עזרה גם מקלויארו), עוד פורוורד 3&D ארוך, ואת בלאק ועוד סנטר מחליף הגנתי, ואתה יכול להיות בסדר גמור גם בהגנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk ו־8 אורחים